İnternet Bankacılığı

İnternet Bankacılığı

Son dakika internet bankacılığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan internet bankacılığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını internet bankacılığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan internet bankacılığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 951 internet bankacılığı haberi bulunmuştur. Tüm internet bankacılığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parasını mevduat faizine yatıracaklara kritik uyarı! Yüksek kazancın püf noktası açıklandı
Parasını mevduat faizine yatıracaklara kritik uyarı! Yüksek kazancın püf noktası açıklandı Parasını mevduat faizine yatıracak olan vatandaşlara daha fazla kazanç getirecek uyarı yapıldı. Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Bayramda EFT ve havale yapılır mı? Bayramda yollanan havale, EFT hemen hesaba geçer mi?
Bayramda EFT ve havale yapılır mı? Bayramda yollanan havale, EFT hemen hesaba geçer mi? Ramazan bayramı'nda bankalar kapalı olacak. İnternet bankacılığı ise internet üzerinde EFT gönderme işlemlerine açık olacak. Ancak kullanıcılar, bayram tatilinde fast olmadan EFT ve havale yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. Merak edenler için 10-11-12 Nisan'da yapılan EFT ve havale işlemlerinde para hesaba geçer mi sorusunun yanıtı ve detaylar haberimizde.
11.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat Kamuoyuyla paylaşılan bir raporda internet alışverişlerinde ödeme yapılırken tüketicilerin dikkat etmesi gereken püf noktalar açıklandı.
13.02.2024 Yaşam
Kuveyt Türk mobil çöktü mü? Kuveyt Türk mobil neden açılmıyor, sorun mu var? Kuveyt Türk internet bankacılığı açılmıyor
Kuveyt Türk mobil çöktü mü? Kuveyt Türk mobil neden açılmıyor, sorun mu var? Kuveyt Türk internet bankacılığı açılmıyor Kuvet Türk mobil uygulamasında 16 Ocak Salı günü itibarıyla erişim sorunu yaşanıyor. Uygulamayı kullanamayan vatandaşlar “Kuveyt Türk çöktü mü, neden açılmıyor?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Konuyla ilgili Kuveyt Türk resmi sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. İşte Kuveyt Türk mobil giriş sorunu ile ilgili detaylar…
16.01.2024 Gündem
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak Bu sabah Türkiye genelinde milyonlarca kişi cep telefonlarına gelen "Adabeyan kargo gönderiniz yola çıktı" mesajıyla uyandı.
30.11.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Yüksek kar vaadiyle vatandaşı 14 milyon TL dolandırdı
Yüksek kar vaadiyle vatandaşı 14 milyon TL dolandırdı Kayseri'de internet bankacılığı üzerinden yüksek kar vaadiyle 18 kişiyi yaklaşık 14 milyon TL dolandırdığı tespit edilen şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
26.11.2023 Gündem
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın Denizli'de Mehmet Demir, 1 yıl önce eski telefonunu takas edip yeni telefon aldı. Eski telefonundaki bilgileri silmeyi unutunca yaklaşık 1 milyon lira borçlandırılan Demir, 15 farklı icrayla da karşı karşıya kaldı.
26.10.2023 Yaşam
Akbank çöktü mü? 22 Ağustos 2023 Akbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?
Akbank çöktü mü? 22 Ağustos 2023 Akbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? Akbank uygulaması çöktü mü, sorusunun yanıtı 22 Ağustos 2023 Salı günü yaşanan problem nedeniyle vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Akbank mobil neden açılmıyor, sorusunun yanıtı Akbank müşterileri tarafından merak konusu oldu. Peki, 22 Ağustos 2023 Salı Akbank mobil çöktü mü, neden girilmiyor?
22.08.2023 Ekonomi
İnternet dolandırıcılığı ile ilgili emsal karar! Faizi ile ödeniyor
İnternet dolandırıcılığı ile ilgili emsal karar! Faizi ile ödeniyor Bankalarda birçok işlem artık internet aracılığı ile yapılabiliyor. Ancak her ne kadar bankalar tarafından sıkı güvenlik önlemleri alınsa da kimi zaman müşterilerin bilgileri çalınabiliyor. Konu ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan uzman avukat Yargıtay kararına atıfta bulunarak hesap bilgilerinin sorumluluğunun bankada olduğunu ve müşterinin maddi kaybının bankalar tarafından giderilmesi gerektiğini açıkladı.
23.10.2023 Gündem
Bayramda EFT havale yapılır mı? Bayram tatilinde FAST ile para gönderirsen ne zaman hesaba geçer? İnternet bankacılığı ve ATM’lerden işlem yapılıyor mu?
Bayramda EFT havale yapılır mı? Bayram tatilinde FAST ile para gönderirsen ne zaman hesaba geçer? İnternet bankacılığı ve ATM’lerden işlem yapılıyor mu? Bayramda havale, EFT ve FAST hesaba geçer mi, Kurban Bayramı para transferi ne zaman hesaba geçer? Kurban Bayramı resmi tatil olduğundan banka şubeleri bu hafta içi hizmet vermeyecek. Merkez Bankası tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen uygulama ile FAST ile 7-24 hesaba anlık para transferi gerçekleştirilebiliyor. Peki, Bayramda havale, EFT, Fast hesaba geçer mi? Bayramda EFT yapılır mı? İnternet bankacılığı ve ATM’lerden işlem yapılıyor mu?
29.06.2023 Ekonomi
Zihinsel engelli depremzede, evlendirilme vaadiyle 82 bin 500 lira dolandırıldı
Zihinsel engelli depremzede, evlendirilme vaadiyle 82 bin 500 lira dolandırıldı Kahramanmaraş'ta zihinsel engelli bir depremzedenin, internette tanışarak telefonla konuştuğu bir kadın üzerinden evlendirme vaadiyle bilgileri alındı, bankadan kredi çekilmek suretiyle 82 bin 500 TL'si dolandırıldı. Dolandırılan engelli gencin, bankaya bu parayı faiziyle 170 bin TL olarak ödeyeceği öğrenildi.
3.06.2023 Gündem
Kızılay 2023 kurban vekâleti bedellerini açıkladı
Kızılay 2023 kurban vekâleti bedellerini açıkladı Kızılay, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu.  Bu yıl da ‘Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye’ sloganıyla hayırseverlere seslenen Kızılay, vekâlet bedellerini de açıkladı. Kurban hisse bedelleri yurt içi için 5 bin 950 TL, yurt dışı için ise 2 bin 650 TL olarak belirledi. Kızılay bu yıl kendisine bağışlanan kurbanların büyük bölümünü deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
2.06.2023 Gündem
Kredi kartı kullananlara sosyal medya üzerinden tuzak! Marka ürün alışverişi yaparken dolandırılmayın
Kredi kartı kullananlara sosyal medya üzerinden tuzak! Marka ürün alışverişi yaparken dolandırılmayın Dolandırıcılar sosyal medya üzerinden kredi kartı kullanıcılarını ve banka kullanıcılarını hedef almaya başladı. Ünlü markaların isimlerini kullanarak tuzak kuran fırsatçılar, vatandaşları döviz üzerinden borçlandırıyor.
28.04.2023 Gündem
Kredi, banka kartı kullananlar dikkat! Kontrol edin, faiziyle ödeme yapılıyor
Kredi, banka kartı kullananlar dikkat! Kontrol edin, faiziyle ödeme yapılıyor Kredi, banka ve sanal kartlar kullanılmaya başlandığı günden bu yana hayatımızda olsa da e-ticaret yani online alışverişle hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu. Her gün çeşitli ihtiyaçlarımızı kolaylıkla giderdiğimiz kartlar bir yandan da tehlike arz ediyor. Özellikle internet bankacılığında işlem yaparken dikkat etmemiz gerekiyor. Her ne kadar bankalar tarafından sıkı güvenlik önlemleri alınsa da kimi zaman müşterilerin bilgileri çalınabiliyor. Konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan uzman avukat hesap bilgilerinin sorumluluğunun bankada olduğunu ve müşterinin maddi kaybının bankalar tarafından giderilmesi gerektiğini açıkladı. İşte haberin detayları...
25.04.2023 Ekonomi
Bankadan gelen mesajlara okumadan onay verdi, hayatının şokunu yaşadı!
Bankadan gelen mesajlara okumadan onay verdi, hayatının şokunu yaşadı! Kastamonu’da bir vatandaş, cep telefonuna banka tarafından gönderilen mesajları okumadan onaylayınca 40 bin TL dolandırıldı.
4.04.2023 Yaşam
Dolandırıcılardan inanılmaz tuzak! Tüm hesapları boşalttılar
Dolandırıcılardan inanılmaz tuzak! Tüm hesapları boşalttılar Vatandaşları ‘kredin bitti. Ancak hayat sigortasında paran kaldı. Onu iade edeceğiz’ diye kandırıp tüm bilgilerini ele geçirdiler. Akılalmaz dolandırıcılığın detayları polis operasyonu ile ortaya çıktı.
10.03.2023 Yaşam
Yargıtay'dan hakimlere önemli uyarı! 'Kendinizi bilirkişi yerine koyamazsınız'
Yargıtay'dan hakimlere önemli uyarı! 'Kendinizi bilirkişi yerine koyamazsınız' Yargıtay, uyuşmazlığın niteliği itibari ile teknik bir inceleme gerektirdiği hallerde hâkimin bilirkişi yerine geçerek hakimlik mesleği  dışında özel ve teknik bilgi gerektiren bir durumda şahsi bilgisiyle karar veremeyeceğine hükmetti.
3.03.2023 Gündem
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Otomobil, otobüs, motosiklet, kamyon ve kamyonet gibi motorlu araç sahiplerinin her yıl ödediği Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için yarın son gün. MTV ödemeleri için bankalar taksit kampanyaları düzenledi. MTV ödemelerini kredi kartıyla ödemelerde 4 taksite kadar gerçekleştirebiliyorsunuz.
30.01.2023 Ekonomi
KPSS-2023/3 tercih kılavuzu yayımlandı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte KPSS-2023/3 tercihleri!
KPSS-2023/3 tercih kılavuzu yayımlandı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte KPSS-2023/3 tercihleri! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KPSS 2023/3 tercihleri başladı! Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2023/3 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sözleşmeli Personel tercih işlemleri 9 Ocak Pazartesi 2023 tarihi ile başladı. Peki, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır?
9.01.2023 Personel Alımı
26/1 Trafik cezası kodu nedir? 26/1 cezası ne kadar, nasıl itiraz edilir? Trafik cezası ödeme nasıl yapılır?
26/1 Trafik cezası kodu nedir? 26/1 cezası ne kadar, nasıl itiraz edilir? Trafik cezası ödeme nasıl yapılır? Araçlarda mecburi olarak bulundurulması gerekenler plaka, renk, ışık, yazı ve sembol gibi işaretlerdir. 26/1 trafik cezası kodu mecburi olan ayrım işaretlerinin bulundurulmaması cezasıdır. Peki, 26/1 Trafik cezası kodu nedir? 26/1 cezası ne kadar, nasıl itiraz edilir? Trafik cezası ödeme yöntemleri nelerdir? Trafik cezası kredi kartı ile nasıl ödenir? İşte detaylar…
1.12.2022 Ekonomi
Telefon dolandırıcılarından yeni yöntem! 'Milyon dolar' mesajı başınızı yakabilir
Telefon dolandırıcılarından yeni yöntem! 'Milyon dolar' mesajı başınızı yakabilir Telefon dolandırıcıları yöntemlerine yenisini ekledi. “Hesabınızda 2.196.659 USD'lik bakiyeniz var” mesajı gönderen dolandırıcılar, paraya ulaşmak için kullanıcı adı ve şifresi veriyor. Tuzağa düşüp kullanıcı adını ve şifreyi verilen adrese girenlerin ise başına olmadık işler geliyor. İşte akılalmaz yöntemin detayları...
1.12.2022 Gündem
POMEM sınavı ne zaman? 29. Dönem POMEM parkur sınavı tarihi ve POMEM sınav aşamaları
POMEM sınavı ne zaman? 29. Dönem POMEM parkur sınavı tarihi ve POMEM sınav aşamaları 29. Dönem POMEM ön başvuru sonuçları açıklanınca, adaylar sonuçlarını e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulamaya başladı. Peki, POMEM sınav aşamaları neler? 29. dönem POMEM Parkur sınavı ne zaman? İşte POMEM sınav aşamaları ve POMEM sınav tarihi hakkında merak edilenler…
29.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

İnternet Bankacılığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki internet bankacılığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.