İlginç Olay

İlginç Olay

Son dakika ilginç olay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilginç olay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilginç olay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlginç Olay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilginç olay gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.033 ilginç olay haberi bulunmuştur. Tüm ilginç olay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Narkozun etkisi geçmeden hastaneden firar etmeye çalıştı! Ameliyat kıyafeti ve drenlerle yakalandı
Narkozun etkisi geçmeden hastaneden firar etmeye çalıştı! Ameliyat kıyafeti ve drenlerle yakalandı Şişli’de özel bir hastanede estetik ameliyatı olan yabancı uyruklu bir kadın, iddiaya göre masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı. Narkozun etkisinde olduğu söylenen ve üstünde hem ameliyat kıyafeti hem de drenler olan kadın; doktor, hemşire ve çalışanlar tarafından son anda durduruldu. İlginç anlar kameralara yansıdı.
8.02.2024 Gündem
Bursa’da ilginç olay! Babaanne torununu otobüste unuttu
Bursa’da ilginç olay! Babaanne torununu otobüste unuttu Bursa’da, babaannesi tarafından belediye otobüsünde unutulan 6 yaşındaki Umut Efe K.'yi, son durakta tüm yolcular indikten sonra şoför fark etti. Polise bilgi veren şoför tarafından otobüs hareket müdürlüğüne getirilen Umut Efe ailesine teslim edildi.
13.01.2024 Gündem
İstanbul Boğazı’nda akıl almaz olay! 'Asker olamayacağım' diyerek vatandaşları şok etti
İstanbul Boğazı’nda akıl almaz olay! 'Asker olamayacağım' diyerek vatandaşları şok etti İstanbul Boğazı Kabataş açıklarında seyreden vapurdan bir genç, iddiaya göre askere gidemediği gerekçesiyle üzülerek denize atladı. O esnada bir yatta bulunan vatandaşların su üstündeki genci çırpınırken fark edince denize can simidi atarak genci kurtardı. İlginç olay kameralara yansırken, genç hastaneye götürüldü.
20.12.2023 Gündem
'Ben Robin Hood’um' diyerek paraları önüne gelene dağıttı! Taksim'deki film gibi olay kameralara yansıdı
'Ben Robin Hood’um' diyerek paraları önüne gelene dağıttı! Taksim'deki film gibi olay kameralara yansıdı Filmleri aratmayan olay Taksim'de yaşandı. Beyoğlu’nda 3 şahıs korsan taksicilik yapan adamı silah zoruyla alıkoydu. Adama silah doğrultup telefonunu çalan hırsız, internet bankacılığından da 15 bin lirasını gasp etti. Şahıslardan biri ardından gasp ettiği paraları Taksim’de “Ben Robin Hood’um” diyerek önüne gelene dağıttı. Yaşanan ilginç olay kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı şahıs savcılık talimatıyla akıl hastanesine yatırıldı.
2.11.2023 Gündem
İstanbul’da yaban domuzu paniği: Şehir merkezine inip sokaklarda dolaştı
İstanbul’da yaban domuzu paniği: Şehir merkezine inip sokaklarda dolaştı Kağıthane’de yaban domuzları, ormanlık alanda yiyecek bulamayınca şehir merkezine kadar indi. Sokak arasında yaban domuzlarını gören vatandaşlar panikten ne yapacaklarını bilemedi. Yaşanan ilginç olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
6.09.2023 Yaşam
Ağrıyla hastaneye giden kadının karnında 40 yıllık cenin bulundu
Ağrıyla hastaneye giden kadının karnında 40 yıllık cenin bulundu Meksika’nın kuzeyindeki Durango eyaletinde karın ağrısıyla hastaneye giden 84 yaşındaki kadının karnında 40 yıllık cenin tespit edildi.
16.08.2023 Dünya
Yer: Şanlıurfa! Aşırıcı sıcaklardan bunaldı güneşi taşladı: Bizi mahvettin
Yer: Şanlıurfa! Aşırıcı sıcaklardan bunaldı güneşi taşladı: Bizi mahvettin İlginç olay bu kez Adana'da değil, Şanlıurfa'da yaşandı. Sıcaktan bunalan bir vatandaş güneşe taş attı. Sıcak havadan bunaldığını belirten vatandaş, güneşe "Bizi mahvettin" diyerek tepki gösterdi.
15.07.2023 Yaşam
Aşırıcı sıcaklardan bunaldı güneşi taşladı: Bizi mahvettin
Aşırıcı sıcaklardan bunaldı güneşi taşladı: Bizi mahvettin İlginç olay bu kez Adana'da değil, Şanlıurfa'da yaşandı. Sıcaktan bunalan bir vatandaş güneşe taş attı. Sıcak havadan bunaldığını belirten vatandaş, güneşe "Bizi mahvettin" diyerek tepki gösterdi.
15.07.2023 Haber
Çanakkale’de yılan işyerine girdi, çalışan korku dolu anlar yaşadı
Çanakkale’de yılan işyerine girdi, çalışan korku dolu anlar yaşadı Çanakkale’deki ilginç olay, 8 Temmuz Cumartesi günü Bayramiç ilçesi Camikebir Mahallesi'nde Coşkun Atmaca'ya (42) ait oto yedek parça iş yerinde meydana geldi. Oto yedek parça iş yerinde kapı girişinde paspas yıkayan işyeri çalışanı Bahar Güneş (26), bir anda kapıdan içeri yılan girince panik ve korkuyla masa üstüne çıktı.
9.07.2023 Gündem
İzmir'de ilginç olay: Arabasını çalan, 14 yaşındaki komşusu çıktı
İzmir'de ilginç olay: Arabasını çalan, 14 yaşındaki komşusu çıktı İzmir'in Foça ilçesinde otomobili çalınan bir kişinin ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri hırsızın peşine düştü. Otomobil ekipler tarafından boş bir arazide bulunurken, şüpheli ise ihbarcının 14 yaşındaki komşusunun çocuğu çıktı.
16.06.2023 Gündem
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti Çin'de henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü gökten solucan yağdı. Olay kısa sürede hem sosyal medyada hem de dünya basınında ses getirdi.
9.03.2023 Gündem
Enkaz altından çıkardıkları oğulları mezara konulacakken canlandı
Enkaz altından çıkardıkları oğulları mezara konulacakken canlandı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye ve Suriye'de büyük bir yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. Suriye'de enkaz altından çıkarılan bir kişinin ilginç hikayesi ise tüm dünyada yankı buldu.
23.02.2023 Dünya
Bodrum kattaki kiracının evi apartman girişi yapıldı: ‘Mutfak bir tarafta, ev bir tarafta kaldı’
Bodrum kattaki kiracının evi apartman girişi yapıldı: ‘Mutfak bir tarafta, ev bir tarafta kaldı’ İlginç olay İstanbul Sultangazi'de yaşandı. Apartmanın arsadaki giriş bölümü kaçak olduğu iddiasıyla toprak sahiplerinin anlaşamaması üzerine yıkıldı. Bodrum katında oturan kiracıların evine ise apartman girişi yapıldı. Daire sakini olayın şokunu yaşarken, binada oturanlar da isyan etti.
22.01.2023 Yaşam
Müşteriden kaçan taksici! 1-2 dakika içinde ortadan kayboldu, yolcu hayatının şokunu yaşadı
Müşteriden kaçan taksici! 1-2 dakika içinde ortadan kayboldu, yolcu hayatının şokunu yaşadı Sarı taksilerle ilgili şikayetler devam ederken, İstanbul’da yaşanan son olay bu kadar olmaz dedirtti. Bursa’ya hareket edecek otobüsüne yetişmek üzere taksi çağıran Ö.A., hayatının şokunu yaşadı. Olayla ilgili konuşan bir taksi esnafı ise bu tip vakaların defalarca yaşandığını, böyle olaylar yüzünden tüm taksi camiasının zan altında kaldığını söyledi.
19.01.2023 Yaşam
'Gelin erkek çıktı' iddiası sonrası ortalık karıştı! Kimliği gören aile şok geçirdi
'Gelin erkek çıktı' iddiası sonrası ortalık karıştı! Kimliği gören aile şok geçirdi Aydın’ın Karacasu ilesinde yapılan bir düğünde gelinlik giyip ilçeye bağlı bir köyde yaşayan biriyle evlenen şahsın, kadın değil erkek olduğu iddia edildi. Yerel gazetede haber olan ilginç olay Aydın’da gündem oldu.
6.01.2023 Gündem
'Gelin erkek çıktı' iddiası sonrası ortalık karıştı! Kimliği gören aile şok geçirdi
'Gelin erkek çıktı' iddiası sonrası ortalık karıştı! Kimliği gören aile şok geçirdi Aydın’ın Karacasu ilesinde yapılan bir düğünde gelinlik giyip ilçeye bağlı bir köyde yaşayan biriyle evlenen şahsın, kadın değil erkek olduğu iddia edildi. Yerel gazetede haber olan ilginç olay Aydın’da gündem oldu.
6.01.2023 Gündem
Güzel kızlarla eğlenme planı arabanın bagajında bitti! Polisleri şoke eden görüntü
Güzel kızlarla eğlenme planı arabanın bagajında bitti! Polisleri şoke eden görüntü İlginç olay Adana’da yaşandı. Güzel kızlarla eğlenme ve içme teklifini kabul eden adamın başına gelmeyen kalmadı. Darp edildi, 10 bin lirası gasp edildi. Yunus polisleri ise uygulama karşılaştığı şey ile şoke oldu.
29.12.2022 Yaşam
İstanbul'da ilginç olay! 'Kocamla aramı açtı' deyip sokağı ayağa kaldırdı
İstanbul'da ilginç olay! 'Kocamla aramı açtı' deyip sokağı ayağa kaldırdı Esenyurt’ta bir kadın gece saatlerinde dolandırıldığını söyleyerek ortalığı ayağa kaldırdı. Dolandırıcı olduğunu iddia ettiği kişinin yaşadığı apartmanın önüne gelerek hakaretler savuran kadın, apartman sakinin uyarısına rağmen bağırmaya devam ederken kadının evinin önünde, ''Bu kadın 'Ablam ablam' deyip beni dolandırdı, kocamla aramı açtı. Cama çıkmıyor, telefonlarıma bakmıyor. Beni içeride duyuyor. İsterse polis gelsin'' ifadelerini kullandı.
5.11.2022 Yaşam
Balkon yok kapısı var! 'Evde canım sıkıldığı zaman atlıyorum'
Balkon yok kapısı var! 'Evde canım sıkıldığı zaman atlıyorum' Rize'de yaşayan Adil Tüfekçi, balkon yapmak için evine kapı ve pencere taktırdı fakat balkonu yapmaya fırsat bulamayınca kapılar askıda kaldı.
5.11.2022 Yaşam
Ev alma hayalleri suya düştü! 'Hem paramız gitti hem de evimiz yok'
Ev alma hayalleri suya düştü! 'Hem paramız gitti hem de evimiz yok' İzmir Kemalpaşa’da ev alma hayali ile gayrimenkul danışmanlığı şirketine başvuran yaklaşık 100 kişi, milyonlar ödedikleri firmanın kayıplara karışması üzerine tapu yerine ellerinde satış sözleşmesi ile ortada kaldı. Gayrimenkul şirketinin aynı daireyi farklı kişilere sattığını iddia eden mağdur vatandaşlar, konuyu mahkemeye taşımak için harekete geçti.
15.09.2022 Yaşam
Siteye dadanan hırsız, yönetimi canından bezdirdi! 'Kapıyı açamayınca duvardan atlıyor'
Siteye dadanan hırsız, yönetimi canından bezdirdi! 'Kapıyı açamayınca duvardan atlıyor' Antalya’da daha önce bir sitenin bahçesine girerek site sakinlerinin aşure kazanını çalan hırsız, bu kez de sandalyelerini çaldı. Art arda yaşanan hırsızlık olaylarına tepki gösteren site yöneticisi Zeynel Tan, “Bu gidişle havuzu kapatacağım. Bu işler devam edecek gibi görünüyor. Sıra şezlonglara geldi. Kapıyı açamayınca duvardan atlıyor” dedi.
1.09.2022 Yaşam
Sibel'i ağlatan ilginç olay!
Sibel'i ağlatan ilginç olay! Gelinim Mutfakta 967.bölümde Sibel, kaynanası ile yaşadığı olayı anlattığı sırada detay bir obje yüzünden ağlamaya başladı!
23.08.2022 Televizyon
Kendi evine misafir olarak taşındı! İlginç olay
Kendi evine misafir olarak taşındı! İlginç olay İzmirli Engin Alkan, kiracıları evden çıkmaya yanaşmayınca onların yanına taşındı. Alkan, şimdi kendi evinde misafir gibi yaşıyor ve kiracılarının çıkmasını bekliyor.
14.08.2022 Yaşam
Haciz kurnazlığı! Akıllara durgunluk veren yöntem ortaya çıktı
Haciz kurnazlığı! Akıllara durgunluk veren yöntem ortaya çıktı Antalya’da haciz yoluyla bağlanan araçlarını bazı vatandaşların ilginç bir yöntemle geri almaya çalıştığı ortaya çıktı. Araçların iç aksanını, motor, koltuk ve tekerleklerini söktükten sonra yol kenarına park edip kendi araçlarını polise ‘şüpheli araç’ diye ihbarda bulunan bazı kişilerin ardından yediemin ihalesine girerek aracını ucuza aldığı belirlendi. Bu yöntemlerden en ilginci ise yediemin otopark sahiplerini bile şaşırtan araç motoru oldu. Şu ana kadar parçalanmış, boşaltılmış araçla karşılaştıklarını ancak ilk defa bir araç motoruyla karşılaşınca çok şaşırdıklarını belirten Antalya Otoparkçılar ve Oto Yıkamacılar Derneği Başkanı Hakan Topçu, “Yarın icra dairesi buna karşı nasıl bir ödeme yapacak onu da bilmiyoruz. Sahibi de, aracın plakası da belli değil” dedi.
31.07.2022 Ekonomi
Kurban Bayramı'nda kesmek için aldı! Sabah görünce inanamadı, milyonda bir oluyor
Kurban Bayramı'nda kesmek için aldı! Sabah görünce inanamadı, milyonda bir oluyor Adıyaman'da akılalmaz olay yaşandı. Görenler inanamıyor. Sarıkaya ailesi, Kurban Bayramı'nda kesmek için 2 ay önce keçi satın aldı. Bir sabah kalktıklarında gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar. Milyonda bir görülen bir olay gerçekleşti. Aldıkları keçi hamileyken ikinci bir hamilelik geçirerek milyonda bir görülen bir doğum yaptı. İşte son dakika haberinin detayları...
7.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İlginç Olay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilginç olay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.