İl İl Vaka Sayısı

İl İl Vaka Sayısı

Son dakika il il vaka sayısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan il il vaka sayısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını il il vaka sayısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İl İl Vaka Sayısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan il il vaka sayısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 505 il il vaka sayısı haberi bulunmuştur. Tüm il il vaka sayısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakan Koca il il haftalık vaka haritasını paylaştı! İşte zirvedeki şehir...
Sağlık Bakan Koca il il haftalık vaka haritasını paylaştı! İşte zirvedeki şehir... İl il haftalık vaka sayıları belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık COVID-19 vaka sayısı haritasını paylaştı. Her 100 bin kişide İstanbul'da 1245,73, Ankara'da 725,62, İzmir'de 729,81 oldu. İstanbul vaka yoğunluğu ile zirvede yer aldı.
31.01.2022 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni karar belli oldu, resmen geliyor, yıl bitmeden...
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni karar belli oldu, resmen geliyor, yıl bitmeden... Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve kapanmayla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları artışa geçti. 'Omicron (Nu)' varyantıyla ülkeler peş peşe yeni yasak kararlarını açıklıyor. Türkiye'de de vaka sayıları alarm veriyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında haftalık bilim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası son dakika açıklamalarda bulunan Bakan Koca, 5 madde ile yeni gelişmeyi resmen açıkladı.

Öte yandan yeni varyantla birlikte Türkiye'de milyonlarca vatandaş 'sokağa çıkma yasağı olacak mı?' 'Kapanma geri gelecek mi?' sorularının yanıtını merak ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kapanma ve yasaklarla ilgili flaş açıklamada bulundu. İşte detaylar...
1.12.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve kapanmayla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen değişti, yeni karar belli oldu, ve geliyor: 1-2 hafta içinde...
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve kapanmayla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen değişti, yeni karar belli oldu, ve geliyor: 1-2 hafta içinde... Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve kapanmayla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları artışa geçti. 'Omicron(Nu)' varyantıyla ülkeler peş peşe yeni yasak kararlarını açıklıyor. Türkiye'de de vaka sayıları alarm veriyor. Yeni varyantla birlikte Türkiye'de milyonlarca vatandaş 'sokağa çıkma yasağı olacak mı?' 'Kapanma geri gelecek mi?' sorularının yanıtını merak ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kapanma ve yasaklarla ilgili son dakika gelişmesini duyurdu. Bakan Koca ayrıca açıklamalarında "Birkaç gün içinde önemli, hepimizi sevindirecek gelişmeler olacak" ifadeleri ile sağlık çalışanları için müjdeli haberin yolda olduğu bilgisini paylaştı.

Öte yandan 13-19 Kasım tarihleri arasındaki 'İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı' haritası belli oldu. Haritaya göre birçok ilde vaka sayılarında patlama yaşanıyor. Özellikle o iller alarm veriyor. İşte haberin detayları...
30.11.2021 Gündem
İllere göre haftalık vaka sayısı açıklandı!
İllere göre haftalık vaka sayısı açıklandı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illere göre haftalık vaka haritasını paylaştı. Böylece vaka sayısı en çok artan ve azalan iller belli oldu. Haftalık verilere göre, Erzurum, İstanbul, Ağrı, Rize ve Bilecik 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası görülen iller arasında yer aldı.
18.05.2021 Gündem
Korona haritası… Türkiye risk haritası: İllere göre risk durumu
Korona haritası… Türkiye risk haritası: İllere göre risk durumu İl il Covid vaka sayıları Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamanın ardından ikinci tabloyu da paylaştı. İllere göre risk haritası güncellendi. İllere göre risk haritası üzerinden normalleşme kararlarına yön verecek olan Sağlık Bakanlığı, son vaka sayılarına göre risk haritasını güncelledi. Buna göre İstanbul turuncudan kırmızıya dönen iller arasında yer aldı. İşte, İllere göre risk haritası ve renkleri değişen şehirler…
8.03.2021 Gündem
İl il vaka sayısı! Bakan Koca açıkladı...
İl il vaka sayısı! Bakan Koca açıkladı... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15-21 Şubat'ta 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını iller bazında paylaştı.
22.02.2021 Sağlık
İllerdeki vaka sayıları: Sağlık Bakanı illerdeki en çok artan ve azalan vaka sayılarını paylaştı! İl bazında vaka sayıları…
İllerdeki vaka sayıları: Sağlık Bakanı illerdeki en çok artan ve azalan vaka sayılarını paylaştı! İl bazında vaka sayıları… Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı twiter üzerinden en çok artan ve azalan vaka sayılarını paylaştı. Geçen haftaya göre 1 haftada 100.000 nüfusta görülen vaka sayısı en çok artan 5 il; Bilecik, Erzincan, Kilis, Uşak ve Çanakkale olurken, en çok azalan iller ise Bitlis, Mardin, Kastamonu, Yalova ve Bingöl şeklinde sıralandı.
18.02.2021 Gündem
Kızamık salgını 2 ilde yükselişte
Kızamık salgını 2 ilde yükselişte “Kızamık salgınına” ilişkin uyarılar devam ediyor. Türk Tabipleri Birliği (TTB), 2023’ün ilk 4 ayında bin 440 vaka tespit edildiğini açıkladı. İstanbul ve Gaziantep’teki vaka artışlarına dikkat çekilirken, “Vaka olan bölgelerde tüm çocuklara bir doz aşı” önerisi geldi.
17.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya Vizontele göndermesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya Vizontele göndermesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde AK Parti Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti olarak bizim icraatlerimizin yetiştiği yere vizontele muhalefetin hayalleri bile yetişemez" dedi.
5.01.2023 Gündem
Türkiye'de koronavirüs vakaları hızla arttı, 3 maddelik ilk tedbir kararı geldi
Türkiye'de koronavirüs vakaları hızla arttı, 3 maddelik ilk tedbir kararı geldi Son dakika gelişmesi. Son dönemde artan koronavirüs vaka sayıları herkesi endişelendirdi. 4-10 Temmuz haftasında 117 bin 95 vaka görülürken vakaların hızla yükselmesiyle beraber ilk tedbir Eskişehir İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'ndan geldi. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 3 maddelik yeni kararı aldı. İşte haberin tüm detayları...
20.07.2022 Gündem
Bir il diken üstünde! 20 çocuk hastaneye kaldırıldı
Bir il diken üstünde! 20 çocuk hastaneye kaldırıldı Bolu'da zehirlenme belirtisi gösterip, hastaneye kaldırılan 20 çocuktan durumu ağır olan 8'i Ankara'ya sevk edildi. Vaka sayısı artarken, bazı yetişkinler de hastaneye kaldırıldı. 8 çocuğun yoğun bakımda tedavi gördüğünü belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, "Zehirlenmenin kaynağı tespit edilmeye çalışılıyor. Su kaynaklı olup olmadığına bakılıyor. Gıda ürünlerinden de numuneler alındı. Bu durum daha çok çocuklarda görüldü" dedi.
19.07.2022 Yaşam
Haftalık koronavirüs tablosu açıklandı, korkunç vaka artışı
Haftalık koronavirüs tablosu açıklandı, korkunç vaka artışı Türkiye’nin haftalık Covid-19 vaka tablosu açıklandı. 4-10 Temmuz 2022 tarihlerini kapsayan tabloya göre 117 bin 95 yeni vaka kaydedildi, 31 kişi hayatını kaybetti.
13.07.2022 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak!
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük yayınlanan Covid-19 tablosunun, 1 Haziran'dan itibaren haftalık olarak yayınlanacağını duyurdu.
1.06.2022 Gündem
21 Mayıs koronavirüs tablosu belli oldu! İşte vaka ve vefat sayısı...
21 Mayıs koronavirüs tablosu belli oldu! İşte vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 21 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Tabloya göre son 24 saatte 138 bin 386 test yapıldı, bin 264 vaka belirlendi. Tabloda günlük vefat 3 olarak açıklandı.
21.05.2022 Gündem
Mezar taşlarında karekod dönemi! İlk kez o ilde uygulanmaya başlandı: İçinde fotoğraf, video ve bilgileri yer alıyor...
Mezar taşlarında karekod dönemi! İlk kez o ilde uygulanmaya başlandı: İçinde fotoğraf, video ve bilgileri yer alıyor... Dünya’da sadece Japonya’nın başkenti Tokyo’da uygulanan ve Türkiye’de hiçbir belediyede örneği olmayan karekodlu mezar taşı uygulaması Adıyaman’da başladı. Mezar taşlarındaki karekod içerisinde vefat eden kişinin, fotoğraf, video ve çeşitli bilgileri yer alıyor.
18.05.2022 Gündem
Van'da operasyon! Çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Van'da operasyon! Çok sayıda mühimmat ele geçirildi İçişleri Bakanlığı'nden yapılan açıklamada, "Van'ın Çatak ilçesinde icra edilen iç güvenlik operasyonunda tespit edilen mağarada 1 adet havan mühimmatı, 150 kilogram amonyum nitrat, mühimmat, örgütsel döküman, gıda ve yaşam malzemesi ele geçirilerek imha edildi." denildi.
16.05.2022 Gündem
Kapalı alanlarda maske kullanımına ilişkin son dakika açıklaması! Genelge yayımlandı
Kapalı alanlarda maske kullanımına ilişkin son dakika açıklaması! Genelge yayımlandı Kapalı alanlarda maske kullanımına ilişkin İçişleri Bakanlığı'nca genelge yayımlandı. Kapalı alanlarda maske zorunluluğu uygulaması sona erdirilmişti. Kapalı alanlarda maske kullanımına ilişkin genelgenin detayları açıklandı. Toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarının kapalı alanlarında yeni bir karar alınıncaya kadar (günlük vaka sayısı 1.000’in altına düşmesi halinde) maske kullanma zorunluluğu devam edecek.
27.04.2022 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Ve tarih verildi! Çarşamba günü...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Ve tarih verildi! Çarşamba günü... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Ve tarih verildi. Maske yasağı ile ilgili son dakika açıklaması. Maske yasağında sona geliniyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bu hafta çarşamba günü toplanacak Bilim Kurulu'muzda salgında gelinen noktayı ve mevcut tedbirleri ele alacağız. Kanaatimce Bilim Kurulu'nun en önemli toplantılarından biri olacaktır" dedi.
18.04.2022 Gündem
Maske ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonları ilgilendiriyor! Bakan Koca duyurdu
Maske ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonları ilgilendiriyor! Bakan Koca duyurdu Bilim Kurulu’nun haftaya toplanacağını söyleyen Sağlık Bakanı Koca, önemli kararların alınacağına değinerek, “Bilim Kurulu haftaya toplanıyor. Haftaya en önemli toplantılarından birini yapacak. Özellikle maske başta olmak üzere bu anlamda alınacak önemli kararlar olacak, okullarda maske kullanımı dahil olmak üzere. Gelecek hafta çok önemli olan Bilim Kurulu toplantısında ele almış olacağız. Maskenin en yoğun uygulandığı yer okullarımız. Okullarımız başta olmak üzere maske konusunu da haftaya Bilim Kurulu değerlendirmiş olacak” dedi. 
14.04.2022 Yaşam
Vaka haritası açıklandı! O il yine zirvede
Vaka haritası açıklandı! O il yine zirvede Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık koronavirüs vaka sayısı haritasını paylaştı. Her 100 bin kişide İstanbul'da 196,06, Ankara'da 290,83, İzmir'de 113,95 oldu. Eskişehir 547,21 vaka yoğunluğu ile zirvede yer aldı.
4.04.2022 Gündem
Vaka haritası açıklandı! Zirveye çıktı
Vaka haritası açıklandı! Zirveye çıktı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı haftalık vaka sayısı haritasına göre, 12-18 Mart'ta 100 bin kişide görülen vaka sayısı İstanbul, Ankara ve İzmir'de azaldı.
28.03.2022 Gündem
İl il haftalık vaka haritası belli oldu! Bakan Koca duyurdu: İşte zirvedeki şehir...
İl il haftalık vaka haritası belli oldu! Bakan Koca duyurdu: İşte zirvedeki şehir... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5-11 Mart arasında, il bazında 100 bin kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısını gösteren insidans haritasını paylaştı.
21.03.2022 Gündem
Haftalık vaka haritası açıklandı! Zirve değişti
Haftalık vaka haritası açıklandı! Zirve değişti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5-11 Mart arasında, il bazında 100 bin kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısını gösteren insidans haritasını paylaştı.
21.03.2022 Gündem
Koronavirüs salgını ile ilgili flaş uyarı! Aşılama yüzde 10'lara düştü, vaka artışa geçebilir...
Koronavirüs salgını ile ilgili flaş uyarı! Aşılama yüzde 10'lara düştü, vaka artışa geçebilir... Koronavirüs salgını, Omicron varyantı, aşı ve kısıtlamalarla ilgili son dakika uyarısı! Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, koronavirüs kısıtlamalarının kaldırılmasıyla hatırlatma dozu aşılanma oranının, yüzde 10'lara düştüğünü söyledi. Doğan, "Toplumsal rehavet var. Vaka sayılarında artış olabilir" dedi.
16.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İl İl Vaka Sayısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki il il vaka sayısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.