İğne

İğne

Son dakika iğne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iğne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iğne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İğne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iğne gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.278 iğne haberi bulunmuştur. Tüm iğne haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya üzerinden reklamlarını yaparak izinsiz ve kayıt dışı tıbbi işlem yapan 2 güzellik merkezi ile bir eve baskın düzenlendi.
3.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
Oruçluyken iğne yaptırmak orucu bozar mı? İğne ya da aşı orucu bozar mı?
Oruçluyken iğne yaptırmak orucu bozar mı? İğne ya da aşı orucu bozar mı? İğne vurulmak orucu bozar mı sorusu, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yanıtlandı. Orucu bozmayan durumlar mübarek Ramazanın ayı idrak edilirken çok sık soruluyor. İşte, Diyanet'in iğne yaptırmak orucu bozar mı sorusunun cevabı
15.03.2024 Dini Bilgiler
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Veterinere götürdüğü buzağısının tedavisi bitene kadar başından ayrılmadı
Veterinere götürdüğü buzağısının tedavisi bitene kadar başından ayrılmadı Yozgat’ta besici Ali Kunduz, hastalanan 20 günlük buzağısını arabasının bagajında veteriner hekime götürdü. İshal teşhisi konulan buzağıya araba bagajında serum takıldı. Hayvan sahibi de serum bitene kadar buzağının başında bekledi.
25.02.2024 Gündem
Japonları zayıflatan bitki Türkiye'den çıktı! Her öğün tüketilebiliyor, iğne ipliğe döndürüyor!
Japonları zayıflatan bitki Türkiye'den çıktı! Her öğün tüketilebiliyor, iğne ipliğe döndürüyor! Japonya'da kilo verme sürecinde oldukça sık kullanılan bir yöntem Türkiye'den çıktı. Geleneksel tıpta da sıklıkla kullanılan bu bitki Japonya'da da rağbet görüyor.
18.02.2024 Yaşam
Uzman isim boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine karşı uyardı!
Uzman isim boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine karşı uyardı! Cilt lekelerinin farklı faktörlerin etkisiyle ortaya çıkabileceğini ve bazı tip lekelerin ciddiye alınması gerektiğini söyleyen Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Aliye Sevdem Gülcan, boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine karşı uyardı. Bazı lekelerin cilt kanserinin habercisi olabileceğini ifade eden Dr. Aliye Sevdem Gülcan, “Eğer cildinizdeki basit bir güneş lekesi boyut, şekil ve renk değiştiriyorsa mutlaka dermatoloji uzmanı bir doktora gitmeniz gerekiyor. Her leke basit bir leke olmayabilir ve cilt kanserinin bir işareti olabilir. Bazen kişiler, bu tip ciddi lekeleri güzellik merkezlerinde tedavi ettirmeye çalışıyorlar ve iş işten geçmiş oluyor” uyarısında bulundu.
12.02.2024 Sağlık
Beşiktaş'ta Salih Uçan gerçekleri ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Salih Uçan gerçekleri ortaya çıktı Beşiktaş'ta bu sezon maçlara birçok kez iğne veya yüksek ateşle çıkan Salih Uçan sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalacak.
2.02.2024 Beşiktaş
B12 İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B12 Barındıran Gıdalar Listesi...
B12 İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B12 Barındıran Gıdalar Listesi... B12 vitamini suda çözünebilen ve az da olsa vücut tarafından depolanan bir vitamindir. B12 eksikliğinin genellikle unutkanlığa neden olduğu bilinir. 
29.01.2024 Yaşam
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları...
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları... Oniks taşı yüzyıllar boyunca gizem kaynağı olmuştur. Eşsiz oniks taşı binlerce yıldır en popüler mücevher taşları arasında bulunmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Çift Yarık Deneyi Nedir? Çift Yarık Deneyi Ne Zaman Yapıldı, Bize Ne Anlatıyor?
Çift Yarık Deneyi Nedir? Çift Yarık Deneyi Ne Zaman Yapıldı, Bize Ne Anlatıyor? Çift yarık deneyi, aynı zamanda Young deneyi olarak da bilinmektedir. Işığın dalga özelliğine sahip olduğunu gösteren bir deney olduğunun söylenmesi de mümkün olmaktadır. Çift yarık deneyinin uygulanmasıyla parçacıklara dair yapılan yorumlarda ciddi değişiklikler olduğunu söylemekte mümkündür. Elektron ve proton gibi parçacıkların bazen dalga bazen ise madde olarak davrandığı bilinmektedir. Bu durum ise maddenin ikili doğası olarak adlandırılabilmektedir. 
24.01.2024 Bilim ve Teknoloji
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek 2017'den beri öleceği günü bekledi, infaz günü geldiğinde damarlarına sokulan iğneler 1 saat can çekişmesine neden oldu. Ölmediği için infazı ertelenen Kenneth Smith, 25 Ocak'ta şimdi ise daha önce hiç denenmemiş ve insanlık dışı olduğu ifade edilen bir yöntemle infaz edilecek. Peki, idam mahkûmunu nasıl bir son bekliyor?
21.01.2024 Dünya
Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’den estetik açıklaması
Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’den estetik açıklaması Türk müziğinin usta ismi Orhan Gencebay ile 1974 yılından bu yana birlikte olan Sevim Emre, hakkında konuşulan estetik iddialarına sosyal medya sayfasından yanıt verdi.
30.12.2023 Magazin
TIR'da 2 bin 420 silah parçası ele geçirildi
TIR'da 2 bin 420 silah parçası ele geçirildi Adana'da, polisin şüphe üzerine durdurduğu TIR'ın dorsesinde, kolilere gizlenmiş 2 bin 420 silah parçası ele geçirildi. TIR şoförü Abdurrahman K., tutuklandı.
28.12.2023 Gündem
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı Bağcılar’da başıboş gezen sokak köpekleri bir kişiyi ısırdı. Köpeklerin ısırdığı kişi tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken yoldan geçen 3 kişiye daha saldıran köpekler, olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra hayvan barınağına götürüldü.
22.12.2023 Gündem
Bu suyu içen iğne ipliğe dönüyor! Yıllanmış göbek yağlarından kurtaran karışım...
Bu suyu içen iğne ipliğe dönüyor! Yıllanmış göbek yağlarından kurtaran karışım... Kış mevsiminde kilo vermek daha zordur. Aslına bakarsanız uzun süren diyet programları, açlık oyunları da kilo verme konusunda etkili olmayabilir. Bu durumdan kurtulmak için daha fazla hareket etmek, doğru beslenmek gerekir. Bunun yanısıra kilo vermeyi destekleyici besinler eklendiğinde ortaya mucize sonuçlar çıkar. Özellikle göbek yağlarından kurtaran bir karışımı yağ yakımını hızlandırıyor..
20.12.2023 Sağlık
Galatasaray'da Mauro Icardi'ye 'iğne' yaramadı! Beşiktaş derbisiyle başladı...
Galatasaray'da Mauro Icardi'ye 'iğne' yaramadı! Beşiktaş derbisiyle başladı... Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sezona fırtına gibi giriş yaparken sakatlık sonrası oynadığı maçlarda büyük düşüş yaşadı.
17.12.2023 Şampiy10
Biyom Nedir? Biyom Özellikleri Ve Çeşitleri Nelerdir?
Biyom Nedir? Biyom Özellikleri Ve Çeşitleri Nelerdir? Biyom nedir? Sorusunun en kolay cevabı coğrafi alan olarak verilebilmektedir. Aynı bitki örtüsü ve iklim koşullarının yaşandığı coğrafi bölgeler Biyom olarak ifade edilmektedir. Karasal biyom ve sucul biyom olarak iki türde incelenmektedir. Biyom bölgeleri, iklimsel özellikleri, bitki örtüsü ve yaşayan hayvan türleri bakımından da benzerlik göstermektedir. Biyom çeşitleri arasında tatlı su biyomları, çöl biyomları, akar su biyomları ve göl biyom bölgeleri bulunmaktadır.
15.12.2023 Eğitim
Bu çayı içen yapay zekayla yarışıyor! Japonlar keşfetti, Türkler saldırıyor: Enerji veriyor, halsizlik bırakmıyor!
Bu çayı içen yapay zekayla yarışıyor! Japonlar keşfetti, Türkler saldırıyor: Enerji veriyor, halsizlik bırakmıyor! Uzakdoğu'nun en zeki milleti olan Japonlar işin sırrını biliyor. Yaratıcılığın asıl nedeni bu içecekmiş! Bağışıklık sistemini güçlendiren bu içecek, içeni adeta iğne ipliğe döndürüyor. Gün boyu halsizlik ve yorgunluk bırakmıyor.
14.12.2023 Yaşam
Tesla'dan şok! Milyonlarca araç geri çağırılıyor
Tesla'dan şok! Milyonlarca araç geri çağırılıyor Tesla, 2012-2023 Model S, 20016-2023 Model X, 2017-2023 Model 3 ve 2020-2023 Model Y 2 milyon aracı geri çağırma kararı aldı.
13.12.2023 Ekonomi
Hakeme saldırı sonrası sporda şiddette yeni önlemler! Bakan Tunç duyurdu
Hakeme saldırı sonrası sporda şiddette yeni önlemler! Bakan Tunç duyurdu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, '6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunumuzda düzenlenen yasak fiilleri işleyenlere yönelik ceza hükümlerini caydırıcılık açısından yeniden değerlendireceğiz.' dedi.
13.12.2023 Gündem
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar'
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar' İstanbul Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Anne Özgür Aldanma, "Neside kuzenlerine babasına mesaj atıyor. Mesajlarda, 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum' yazmış. Biz o mesajları kızımın gönderdiğine inanmıyoruz. Babası mesaj atana 'Eğer sensen kızım büyük amcanın ismini söyle' demiş telefon kapanmış" dedi.
13.12.2023 Gündem
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Magazin
Tıp literatürüne girecek ameliyatla hayata tutundu
Tıp literatürüne girecek ameliyatla hayata tutundu Kanama bozukluğu ile en kanlı kalp ameliyatlarından birine alındı, kalbi açıkta yoğun bakımda tam 24 saat izlendi. Toplam 22 ünite kan verildi ve kalp kapağı yapay kapak ile değiştirildi. Rizeli inşaat mühendisi Emrullah Çitfçi, kanama bozukluğu hastalığı 'Von Willebrand' taşıyıcısıyken, enfeksiyona bağlı kalp kapağı değişimi ameliyatı ile sağlığına kavuşan hasta olarak tıp literatürüne girecek.
25.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İğne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iğne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.