İğne

İğne

Son dakika iğne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iğne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iğne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İğne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iğne gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.275 iğne haberi bulunmuştur. Tüm iğne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
İlaç vererek ailelere taciz iftirası atan FETÖ'cü profesör: Babamda, eşimde, çocuğumda, kedimde kullandım
İlaç vererek ailelere taciz iftirası atan FETÖ'cü profesör: Babamda, eşimde, çocuğumda, kedimde kullandımİstanbul'da bir psikiyatri kliniğinde hayvanlarda kullanılan ilaçları çocuklara vererek ailelere ‘cinsel istismar' tuzağı kurmakla suçlanan doktor Süleyman Salih Zoroğlu ve yardım ettiği öne sürülen 5 diğer sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada beyanda bulunan mağdur çocuklardan D.A., “Meyve suyuma ilaç kattı. Pipetle toz ilaç çektiriyordu. Üşüyordum, ışıkları kapatıyordu. Ne dediğimi bilemiyordum, kendimi hissedemiyordum. Beni mecbur etti ve ben babama suç attım onun yüzünden. Ben böyle bir şey yapmak istemiyordum. Annemden, babamdan beni ayıracağını söyledi mecbur yaptım” dedi.
9.10.2024Gündem
Ayağı kırılan geyik fabrikaya sığındı
Ayağı kırılan geyik fabrikaya sığındıİzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, sol ön ayağı kırılan bir geyik organize sanayi bölgesindeki bir fabrikaya sığındı. Fabrikadaki işçilerin durumun bildirmesi üzerine yaralı geyik, tedavi edilmek üzere görevliler tarafından götürüldü.
7.10.2024Gündem
Hatay'da 103 yaşındaki Beşir Sünger'in sağlıklı yaşam sırlarını oğlu açıkladı
Hatay'da 103 yaşındaki Beşir Sünger'in sağlıklı yaşam sırlarını oğlu açıkladı Hatay’ın Yayladağı ilçesinde yaşayan 103 yaşındaki Beşir Sünger, Covid-19’da eşini kaybetse de kendi hastanenin önünden bile geçmedi. Uzun yaşamanda doğal besinlerden vazgeçmeyen Sünger, ömrü boyunca da sigaradan uzak durdu.
29.09.2024Gündem
MasterChef'in agresif şefi Mehmet Yalçınkaya iğne ipliğe döndüren tarifi verdi!
MasterChef'in agresif şefi Mehmet Yalçınkaya iğne ipliğe döndüren tarifi verdi!TV8 yarışması MasterChef'in jürisi Mehmet Yalçınkaya, hızlı kilo verme sürecine dair detayları paylaştı. Mehmet şef, hızlı kilo vermede meşhur içeceği söyledi.
24.08.2024Yaşam
Ecem Erkek iğne ipliğe döndü! Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek Password'a katıldı!
Ecem Erkek iğne ipliğe döndü! Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek Password'a katıldı!Ecem Erkek Password yarışmasına konuk oldu. Başarılı oyuncu verdiği kilolarla dikkat çekti. Ecem Erkek bakın nasıl zayıfladı.
22.08.2024Magazin
Gaziantep'te kadınların el emeğiyle ürettikleri çeyizlik eşyalar sergilendi
Gaziantep'te kadınların el emeğiyle ürettikleri çeyizlik eşyalar sergilendiGaziantep'in Şahinbey ilçesinde bulunan Kurbanbaba Gençlik Merkezinde kadınların el emeğiyle ürettikleri çeyizlik eşyalar sergilendi. Kadınların hem çeyiz hazırlığı hem de ekonomik kazanç elde etmek amacıyla büyük bir titizlikle hazırladıkları el işi ürünler, sergi boyunca büyük ilgi gördü.
15.08.2024Gaziantep
Ev yapımı sucuk tarifi! Kasap sucuk nasıl yapılır? İşte ev yapımı kasap sucuk tarifi!
Ev yapımı sucuk tarifi! Kasap sucuk nasıl yapılır? İşte ev yapımı kasap sucuk tarifi!Kurban etini değerlendirmek isteyenler kahvaltıları şenlendirecek ve aynı zamanda yemeklerde de kullanabilecekleri sucuk yapımını merak ediyor. Kasaptan alınmış gibi mis gibi sucuk tarifi arıyorsanız buraya... Kasap sucuk nasıl yapılır diyenlere işte kurban etinden kasap sucuk tarifi ve yapılışı...
26.07.2024Gündem
15 Temmuz gazisi yapay kafatasıyla hayatını sürdürüyor
15 Temmuz gazisi yapay kafatasıyla hayatını sürdürüyorFETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde başından vurulan ve yapay kafatası parçalarının nakledildiği 27 operasyon geçiren Sabahattin Çelik, ömür boyu sürecek ameliyatlara rağmen o gün sokağa çıkmış olmaktan pişmanlık duymuyor.
14.07.2024Gündem
KPSS sınavına girerken yanımızda olması gerekenler 2024! KPSS sınavında kalem veriliyor mu? KPSS sınavına giderken alınması gerekenler neler, KPSS sınavında hangi belgeler gerekli?
KPSS sınavına girerken yanımızda olması gerekenler 2024! KPSS sınavında kalem veriliyor mu? KPSS sınavına giderken alınması gerekenler neler, KPSS sınavında hangi belgeler gerekli?2024 KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları için geri sayım başladı. Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Oturumları 14 Temmuz 2024’da, Alan Bilgisi 1. Gün Oturumları 20 Temmuz 2024, Alan Bilgisi 2. Gün Oturumları 21 Temmuz 2024, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 4 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. Peki, KPSS sınavında kalem veriliyor mu? KPSS sınavına giderken alınması gerekenler neler, KPSS sınavında hangi belgeler gerekli? İşte KPSS sınavına girerken yanımızda olması gerekenler 2024…
13.07.2024Gündem
Yeşim Ceren Bozoğlu Yalan ile ekrana dönüyor! Eski halinden eser yok
Yeşim Ceren Bozoğlu Yalan ile ekrana dönüyor! Eski halinden eser yokYalan dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun değişimi gündem oldu. Verdiği kilolar ile adeta iğne ipliğe dönen güzel oyuncu dikkatleri üzerine çekti.
23.05.2024Magazin
Sokak hayvanları uyutulacak mı, sokak köpekleri yasası maddeler neler? Sokak hayvanları kanunu ne zaman çıkacak? Sokak hayvanları İngiltere modeli
Sokak hayvanları uyutulacak mı, sokak köpekleri yasası maddeler neler? Sokak hayvanları kanunu ne zaman çıkacak? Sokak hayvanları İngiltere modeliTürkiye’nin uzun süredir gündeminde yer alan sokak köpekleri konusuna yönelik çalışmalar başladı. AK Parti, İngiltere, İtalya ve Portekiz’de uygulanan ‘uyutma’ yöntemini incelemeye başladı. Bu gelişmeni ardından “Sokak köpekleri uyutulacak mı?” sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Sokak hayvanları uyutulacak mı, sokak köpekleri yasası maddeler neler? Sokak hayvanları kanunu ne zaman çıkacak? Sokak hayvanları İngiltere modeli
22.05.2024Gündem
Aynı doktor benzer ölüm! Selen Hemşire'nin sır olayında korkunç detay ortaya çıktı
Aynı doktor benzer ölüm! Selen Hemşire'nin sır olayında korkunç detay ortaya çıktıBeylikdüzü’nde dedesinin yanında refakatçi olarak kaldığı özel hastanede anestezi ilacının koluna enjekte edilmesi sonrası hayatını kaybeden 24 yaşındaki Selen Hemşire'nin ölümüne ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Doktor Fatih A.'nın Pelin Köksal ile de arkadaş olması, iki hemşirenin şüpheli ölümünü daha da dikkat çekici hale getirdi.
21.05.2024Gündem
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması!
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması!İran Cumhurbaşkanı Reisi ve heyetinin bulunduğu helikopteri arama çalışmalarında Akıncı TİHA, ısıya duyarlı kameraları sayesinde önemli rol oynadı ve enkazın yerini tespit etti. Akıncı’nın kritik görevinin ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK’e özel açıklamalarda bulundu.
20.05.2024Gündem
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları!
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları!İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkilileri taşıyan helikopterin düşmesinin ardından Türkiye tarafından arama faaliyetlerinde görevlendirilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit etti. İran'daki görevini başarıyla tamamlayıp, yurda dönen Akıncı İHA, Van'daki üssüne inmeden önce gökyüzünde ay yıldız rotası çizdi. Bayraktar AKINCI 7 saat 27 dakika uçuş gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, 'Dünyada başka hiçbir hava aracının uçamayacağı olumsuz şartlarda görev yaptı.' ifadelerini kullandı. İşte dakika dakika Bayraktar Akıncı'nın tarihi görevinin detayları...
20.05.2024Gündem
Lassa ateşi belirtileri neler, Lassa hastalığı nedir? Lassa salgını nasıl bulaşır?
Lassa ateşi belirtileri neler, Lassa hastalığı nedir? Lassa salgını nasıl bulaşır?Nijerya'da hayvandan insana bulaşan ve ölümcül olabilen Lassa ateşi nedeniyle 4 ayda 156 kişi yaşamını yitirdi. Şubat 2023'te Nijerya hükümeti, Lassa ateşi salgını nedeniyle "acil durum" ilan etmişti. Peki, Lassa ateşi nedir, belirtileri neler? Lassa salgını nasıl bulaşır?
10.05.2024Gündem
Diyetsiz iğne ipliğe döndürüyor; Kalça ve göbek yağlarını 1 haftada eritiyor! Bu 3 yöntem kilo vermeyi işkence olmaktan çıkardı!
Diyetsiz iğne ipliğe döndürüyor; Kalça ve göbek yağlarını 1 haftada eritiyor! Bu 3 yöntem kilo vermeyi işkence olmaktan çıkardı!Birçok kişi için kilo verme süreci tam bir işkencedir. Bu yüzden denenen yöntemlerin işe yaraması önemlidir. Canan Karatay da diyetsiz iğne ipliğe döndüren formülleri verdi.
5.05.2024Yaşam
Mikro iğneli bant aşı testinin sonuçları başarılı! Bağışıklık etkisi yarattı..
Mikro iğneli bant aşı testinin sonuçları başarılı! Bağışıklık etkisi yarattı..Gambia’da çocuklar'a deney kapsamında mikro iğne içeren bantlarla çocuklara kızamık ve kızamıkçık aşıları uygulandı. Bilim insanları, bantla aşılanan çocukların şırınga yönetimiyle aynı değerde bağışıklık gösterdiğini vurguladı.
30.04.2024Gündem
Yaptırdığı botoks 8 yıl sonra bile başına iş açtı! Şişlikler herkesi dehşete düşürdü
Yaptırdığı botoks 8 yıl sonra bile başına iş açtı! Şişlikler herkesi dehşete düşürdüTıp teknisyeni Holly Brooke, botoks yaptırdı. Ancak yaşadığı yan etki 8 yıl sonra bile kendinisini rahatsız etmeye devam etti. Yüzündeki şişkinlikler herkesi dehşete düşürdü.
27.04.2024Yaşam
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskınAntalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya üzerinden reklamlarını yaparak izinsiz ve kayıt dışı tıbbi işlem yapan 2 güzellik merkezi ile bir eve baskın düzenlendi.
3.04.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024Gündem
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024Adana
Oruçluyken iğne yaptırmak orucu bozar mı? İğne ya da aşı orucu bozar mı?
Oruçluyken iğne yaptırmak orucu bozar mı? İğne ya da aşı orucu bozar mı?İğne vurulmak orucu bozar mı sorusu, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yanıtlandı. Orucu bozmayan durumlar mübarek Ramazanın ayı idrak edilirken çok sık soruluyor. İşte, Diyanet'in iğne yaptırmak orucu bozar mı sorusunun cevabı
15.03.2024Dini Bilgiler
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024Gündem
Veterinere götürdüğü buzağısının tedavisi bitene kadar başından ayrılmadı
Veterinere götürdüğü buzağısının tedavisi bitene kadar başından ayrılmadıYozgat’ta besici Ali Kunduz, hastalanan 20 günlük buzağısını arabasının bagajında veteriner hekime götürdü. İshal teşhisi konulan buzağıya araba bagajında serum takıldı. Hayvan sahibi de serum bitene kadar buzağının başında bekledi.
25.02.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İğne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iğne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.