Hortum

Hortum

Son dakika HORTUM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HORTUM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HORTUM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hortum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hortum gelişmeleri de dahil olmak üzere 976 hortum haberi bulunmuştur. Tüm hortum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış!
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış! Fırtınalı ve sağanaklar yağışlar birçok ilde etkisini gösterdi. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu. Antalya'dan gelen bir görüntü ise dikkat çekti. Uzman isimyağışlı ve fırtınalı havaların daha ne kadar süreceğini açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Deniz suyu sıcaklığının artması hortum ve meteorolojik olayları etkiliyor
Deniz suyu sıcaklığının artması hortum ve meteorolojik olayları etkiliyor Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, deniz suyu sıcaklıklarının artmasının hortumları ve meteorolojik olayları daha da artırdığını ifade etti.
27.03.2024 Adana
Hortum oluştu! Cep telefonu kameralarına yakalandı
Hortum oluştu! Cep telefonu kameralarına yakalandı Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesi açıklarında denizde hortum oluştu. Denizde oluşan hortum cep telefonu kamerasına yansıdı. Vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıyan hortum, bir süre sonra kayboldu. Öte yandan kentte etkili olan dolu yapışı evlerin bahçelerini beyaza bürüdü.
13.03.2024 Vatan TV
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
Yağmurun etkili olduğu Mersin açıklarında hortum çıktı
Yağmurun etkili olduğu Mersin açıklarında hortum çıktı Mersin'de yağmur etkili olurken, Tisan Adası açıklarında hortum oluştu.
14.02.2024 Gündem
İzmir için 'sağanak' uyarısı
İzmir için 'sağanak' uyarısı İzmir için yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü, kuvvetli sağanak yağmur beklendiği belirtilerek, olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
8.01.2024 Gündem
İzmir için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı
İzmir için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı İzmir'de bu geceden itibaren fırtına ve yarın sabahın ilk saatleri itibarıyla da gök gürültülü kuvvetli sağanağın etkili olmasının beklendiği bildirildi.
6.01.2024 Gündem
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü özel diş kliniği ve operasyonu gerçekleştiren hekimler hakkında inceleme başlatırken, Deniz Sönmez'in annesi ve babası, bugün polis merkezine gidip ifade verdi. Oğlunu özel diş kliniğindeki ihmal ve ilgisizlik nedeniyle kaybettiğini söyleyen Aydın Sönmez, "Bir hayvan bile yerde inlerken insan bakıyor. Oğlumun canı bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir kere baksalardı ben buna eminim ki oğlum şu an yanımda olacaktı" diye konuştu.
15.11.2023 Gündem
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Gaziosmanpaşa, Esenyurt ve Avcılar'da düzenlediği operasyonlarda,18 kilo Skunk, 13 gram eroin, 10 kilo Metamfetamin, 2 kilo kokain, 1 kilo Afyon sakızı ve 90 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda, 16 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 71 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
12.11.2023 Gündem
Antalya Lara Plajı'nda hortum! Vatandaşlarda panik yarattı
Antalya Lara Plajı'nda hortum! Vatandaşlarda panik yarattı Antalya'nın Lara bölgesindeki plajda çıkan hortum, güneşlenen ve denize girenlere korku dolu anlar yaşattı. Tatilciler sağa sola kaçışırken, o anlar cep telefonuyla görüntülendi.
12.11.2023 Yaşam
Bahçelievler'deki doğal gaz patlamasında korkunç gerçek ortaya çıktı! 3 kişi ölmüştü: İtfaiye raporunda şok detaylar
Bahçelievler'deki doğal gaz patlamasında korkunç gerçek ortaya çıktı! 3 kişi ölmüştü: İtfaiye raporunda şok detaylar Geçen hafta Bahçelievler Şirinevler Mahallesi'nde bir apartmanda doğal gaz patlaması meydana gelmiş ve 3 kişi hayatını kaybetmişti. Patlamayla ilgili DHA'nın ulaştığı itfaiye raporu şok gerçeği ortaya çıkardı.
5.10.2023 Gündem
İskenderun Körfezi'nde ortaya çıkan hortumlar korkuttu
İskenderun Körfezi'nde ortaya çıkan hortumlar korkuttu Hatay'ın İskenderun ilçesi açıklarında oluşan çok sayıda hortum, cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
1.10.2023 Gündem
İskenderun Körfezi'ndeki hortumlar kamerada
İskenderun Körfezi'ndeki hortumlar kamerada Hatay'ın İskenderun ilçesi açıklarında oluşan çok sayıda hortum, cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
1.10.2023 Haber
Diyarbakır'da oto yıkama 5, halı yıkama 3 gün yasak! Düğmeye basıldı
Diyarbakır'da oto yıkama 5, halı yıkama 3 gün yasak! Düğmeye basıldı Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce bugünden itibaren geçerli olmak üzere su kullanımına yönelik oto yıkamaya 5 gün, halı yıkamaya ise 3 gün yasak getirildi.
8.08.2023 Yaşam
Antalya Orman Bölge Müdürü uyardı: 20 gün mangal yakmayın
Antalya Orman Bölge Müdürü uyardı: 20 gün mangal yakmayın Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, kentteki yüksek sıcaklık ile düşük neme dikkati çekip, orman yangınlarının yüzde 90'nın insan eliyle çıktığını söyledi. Dikici, "İhmal çok fazla. Tarlada anız yakılıyor. Sera yaparken demir kesiliyor; kıvılcım çıkıyor. Mangal var. 20 gün mangal yakmasak ne olur? Restoranda yiyin" dedi.
19.07.2023 Gündem
Alışveriş merkezini sivrisinekler bastı! Vatandaş yemek bile yiyemiyor
Alışveriş merkezini sivrisinekler bastı! Vatandaş yemek bile yiyemiyor Kocaeli'de özellikle akşam saatlerinde ortaya çıkan milyonlarca sivrisineğin görüntüsü, görenleri hayrete düşürüyor. Bir AVM'nin de içini adeta istila eden sinekler için vatandaşlar ve iş yeri yetkilileri yardım bekliyor.
29.06.2023 Yaşam
Maltepe’de TIR garajında hortum paniği!
Maltepe’de TIR garajında hortum paniği! İstanbul Maltepe’de bulunan bir TIR garajında çıkan hortum çıktı.
14.06.2023 Yaşam
Bebek Sahil'de deniz temizliği
Bebek Sahil'de deniz temizliği Dünya Çevre Günü kapsamında Bebek Sahili'nde deniz temizliği yapıldı. Dalgıçlar denizden lastik, pet ve cam şişeler, hayalet ağları topladı. Geri Dönüşümcüler ve Geri Kazanımcılar Derneği (GEKADER) Başkanı Fatih Eren, "Denizin altında hiç alakasız şeyler çıkabiliyor. Bir bisiklet de çıkabiliyor, bir klozet kapağı da çıkabiliyor. Çöplük gibi insanlar bunları denize atıyorlar" dedi.
5.06.2023 Gündem
Meteoroloji'den 27 il için son dakika uyarısı! Yağmur dalgası fena vuracak, işte il il hava durumu raporu
Meteoroloji'den 27 il için son dakika uyarısı! Yağmur dalgası fena vuracak, işte il il hava durumu raporu Meteoroloji son dakika il il açıkladı. 'Son zamanların en yoğunu olacak' uyarısı geldi. Sel, fırtına ve hortum tehlikesine karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu yayımladı. Meteoroloji, 27 il için de "sarı" alarm verdi. Ayrıca Ankara için Meteoroloji ve AFAD art arda uyarılarda bulundu. AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını; taşkın riskine karşı dere yataklarından uzak durulması gerektiğini önemle hatırlatıyoruz” ifadelerine yer verildi.
4.06.2023 Gündem
Sağanak yağış ve dolu Ankara'da etkili oldu! Sokakları sel aldı, caddeleri fareler bastı...
Sağanak yağış ve dolu Ankara'da etkili oldu! Sokakları sel aldı, caddeleri fareler bastı... Sağanak yağmur ve dolu yağışı Ankara'da hayatı felç etti. Başkent'te haftalardır yaşanan yoğun yağışın ardından bu sefer de dolu yağdı, sokakları sel aldı. Öte yandan sağanaklar sebebiyle fareler caddeleri bastı. Ankara Büyükşehir Belediyle Başkanı Mansur Yavaş, "Mor ve turuncu fırtına poligonu etkisinde tüm bölgelerde süren yağışlar nedeniyle ilgili birimlerimizin tüm izinleri kaldırılmıştır" dedi.
3.06.2023 Yaşam
Ankara'da sağanak; yollar göle döndü
Ankara'da sağanak; yollar göle döndü Ankara’da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.
3.06.2023 Gündem
İzmir'de sağanak etkili oldu! Tarihi çarşıyı su bastı
İzmir'de sağanak etkili oldu! Tarihi çarşıyı su bastı İzmir'de etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı.
2.06.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı: Yağmur dalgası illeri fena vuracak! Sel, fırtına, hortum alarmı
Meteoroloji son dakika uyardı: Yağmur dalgası illeri fena vuracak! Sel, fırtına, hortum alarmı Meteoroloji son dakika il il açıkladı. 'Son zamanların en yoğunu olacak' uyarısı geldi. Sel, fırtına ve hortum tehlikesine karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu yayımladı. Raporda 12 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova, Sakarya ve Kocaeli çevreleri ile İstanbul'un Anadolu yakası ve boğaz çevresi için de son dakika uyarısı geldi. İşte hava durumu raporu...
2.06.2023 Gündem
İzmir için 'kuvvetli yağış' uyarısı
İzmir için 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji, yarın öğle saatlerinden itibaren İzmir'de gök gürültülü ve kuvvetli yağışın beklendiğini belirterek, olası olumsuzluklara karşı uyardı.
1.06.2023 Gündem
Fırtına, hortum ve kuvvetli yağış fena vuracak! Ankara için son dakika uyarısı, 3 gün sürecek
Fırtına, hortum ve kuvvetli yağış fena vuracak! Ankara için son dakika uyarısı, 3 gün sürecek Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. MGM 14 kenti "sarı" kodla uyardı. İllerde gök gürültülü sağanak bekleniyor. Su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da paylaşımda bulunarak uyarı yaptı ve önümüzdeki 3 güne dikkat çekti: 'Son zamanların en yoğun fırtına ve hortum tehlikesine karşı tedbir almanızı önemle rica ederim. Belediyemiz ilgili tüm ekipleri ile teyakkuz halinde olacaktır.' İşte detaylar...
1.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hortum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hortum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.