Hobi

Hobi

Son dakika hobi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hobi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hobi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hobi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hobi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.213 hobi haberi bulunmuştur. Tüm hobi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz”
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz” Adana'da yurt dışında gördükleri ekipmanları alarak bisikletlerinin arkasına monte eden 3 çocuklu çift, her yere bisikletle gidiyor.
24.04.2024 Adana
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla Psikolog Ecem Özcan Tatlıdil, “Yapılan araştırmalarda narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya platformlarına karşı daha faza bir bağımlılık eğilimi görülmüştür. Çünkü narsist kişiler, hayatlarına ilişkin her ayrıntıyı dünya üzerindeki her şeyden daha önemli bulduklarından, bu platformlarda kendileriyle ilgili her anı paylaşmaktadırlar” dedi.
18.03.2024 Sağlık
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan’ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açarak öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır’ın (24) ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada Akcan’ı takip etmediğini söyleyip, tahliyesini isteyen Karagöz, “Ben başka bir suçtan cezaevine gireceğim için son kez eğlenmeye gittim. Beni içeri almadılar. Tartışmadan sonra iş yeri sahibi ile Bursa’da tesadüfen karşılaştık. Kendisine, yanımda hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim. Amacım onu korkutmaktı” dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.
13.03.2024 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
‘Sadece hobi olarak kalacak’ dese de Salih Bademci albüme göz kırptı!
‘Sadece hobi olarak kalacak’ dese de Salih Bademci albüme göz kırptı! Oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Etiler'de bir mekanda oyuncu arkadaşlarına yemek verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bu sene dinlenmek istiyordum. Eşim ve çocuklarımla olmak istiyordum ama sadece 4 ay sürdü" dedi.
6.03.2024 Magazin
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular!
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular! Adana’nın Kozan ilçesinde Fen Lisesi öğrencileri, hobi için başladıkları satrançla Adana'da 32 okulun katıldığı turnuvada il ikincisi oldu.
5.03.2024 Adana
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var'
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 40 yıldır plak ve kaset satan Ahmet Kara, ölümsüz şarkılarda hatıralarını arayan vatandaşların uğrak noktası oluyor. Söz ve müziğiyle hafızalara kazınan şarkıları 6 metrekarelik dükkanındaki pikaptan çalan Kara, kuşaklar arası bağ kuruyor.
25.02.2024 Gündem
Tanınmış şirketten 2023’te Türkiye’de yüzde 33 büyüme
Tanınmış şirketten 2023’te Türkiye’de yüzde 33 büyüme Türkiye’de ev tipi dikiş makineleri, sanayi tipi dikiş makineleri, ütü sistemleri, dikişle ilgili her türlü aksesuar ve yedek parçadan oluşan ürün portföyü ile faaliyet gösteren Singer, 2023 yılında yüzde 33 büyüme gerçekleştirdiğini açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi
Arılar kış uykusuna yatamadı! Verim düştü
Arılar kış uykusuna yatamadı! Verim düştü Adana’nın Kozan ilçesinde havaların sıcak gitmesinden dolayı arılar kış uykusuna yatmadı. Arıcılar, yazın aşırı sıcaktan çatlayan arıların kışın da sıcaktan uyumadığı için bal veriminin düştüğünü ve arıların öldüğünü söyledi.
8.02.2024 Adana
Pi Sayısı Nedir, Nasıl Hesaplanır? Pi Sayısı İşareti Nedir, Ne İşe Yarar?
Pi Sayısı Nedir, Nasıl Hesaplanır? Pi Sayısı İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Pi sayısı, bir matematik sabitidir ve bir dairenin çevresinin, dairenin çapına bölümü yoluyla ulaşılır. Adını, Yunan dilinde çevre kelimesinin ilk harfinden almaktadır. Pi sayısı, aynı zamanda Arşimet katsayısı ya da Ludolph sayısı şeklinde de adlandırılır.
1.02.2024 Gündem
İnternette gördüğü ejder meyvesinin üreticisi oldu
İnternette gördüğü ejder meyvesinin üreticisi oldu Bilecik'te internette görüp etkilendiği ejder meyvesini evinin bahçesinde tek bir fideyle yetiştirmeye başlayan berber Mehmet Kılıç şimdi 210 metrekare serasında seri üretime geçti.
29.12.2023 Gündem
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan Sezgin Serin (39), 25 yılda dedelerinin yaşadığı Yerlisu köyünden topladığı ve çoğunluğu Kurtuluş Savaşı dönemine ait 1101 parça tarihi eseri, Keşan Kent Müzesi’ne bağışladı.
22.12.2023 Gündem
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı Yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen paraları aklamak ve zimmetlerine geçirmek isteyen dolandırıcıların yeni yöntemi ihtiyaç sahibi olan kişilerin banka hesaplarını kara para akışında kullanmak için kiralamak. Hatta bu dolandırıcılar sosyal medya üzerinden kurdukları gruplarla kiralık hesap arıyor.  Hesabını kiraya veren ve hakkında nitelikli dolandırıcılıktan dava açılan Mustafa Kazan, "Biz bir cahillik yaptık, tuzağa düştük. Mağdur olan benim ama, bankalar tarafından insanlar karşısında dolandırıcı olarak görünen de benim" dedi. Kazan'ın telefonla ulaştığı dolandırıcılardan biri, "Biz vergi kaçırmak için bu yöntemi kullanıyoruz" derken, bir diğeri ise dolandırıcılık olayların arttığını söyleyerek, kendisiyle çalışırsa dolandırılmayacağını taahhüt etti. 
10.12.2023 Gündem
30 yıl önce hobi olarak başlayıp coğrafi işaret belgesi aldı! Yıllık getirisi 100 milyon lira oldu
30 yıl önce hobi olarak başlayıp coğrafi işaret belgesi aldı! Yıllık getirisi 100 milyon lira oldu 30 yıl önce hobi olarak başlayan üretim büyük bir gelir kaynağına dönüştü. Türkiye’nin ‘coğrafi işaret belgeli’ ilk kivisi olan Ordu kivisinde hasat devam ediyor. Bu yıl, geçen yıllara göre ciddi oranda rekolte kaybı olan kivide 5 bin tonun üzerinde hasat beklenirken, Ordu iline de 100 milyon TL ekonomik katkı sağlaması hedefleniyor.
13.11.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor! Yatırımcı ve yatırım tutarında büyük yükseliş
Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor! Yatırımcı ve yatırım tutarında büyük yükseliş Halka arz edilen şirket sayısı, bu yılın üçüncü çeyreği sonunda geçtiğimiz seneyi yakaladı. Halka arzlarda toplanan tutar, geçen seneki rakamlara göre yüzde 166 yükselişle 51,5 milyar lira olurken, yatırımcı sayısı 7 kat artarak 64 milyonu geçti.
24.10.2023 Ekonomi
Atatürk Havalimanı'ndaki Gazze mitinginin saati açıklandı
Atatürk Havalimanı'ndaki Gazze mitinginin saati açıklandı Cumartesi günü Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek Gazze mitingiyle ilgili AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe açıklama yaptı. Programın saatini açıklayan Kabaktepe, 'Tüm dünyaya haykırmak için Atatürk Havalimanı'nda buluşacağız' ifadelerini kullandı.
24.10.2023 Gündem
Hobi olarak başladı! Şimdi Türkiye'nin her yerine gönderiyor
Hobi olarak başladı! Şimdi Türkiye'nin her yerine gönderiyor Antalya'nın Akseki ilçesinde hobi olarak başladığı balık çiftliğinde milyonlarca yavru alabalık ve somon yetiştiriyor. 65 yaşındaki üretici Halil Arslan, yıllık 12 milyona çıkartacağı kapasitesiyle yurt içinin yanı sıra yurt dışına da satışını artıracak.
24.10.2023 Ekonomi
Şevval Şahin'den 'yeni hobi' pozu! Yorum ve beğeni yağdı
Şevval Şahin'den 'yeni hobi' pozu! Yorum ve beğeni yağdı 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı. Şahin, son olarak tenise başladı ve pozlarıyla olay oldu.
18.09.2023 Magazin
Mersin'de siber dolandırıcılara nefes kesen operasyon
Mersin'de siber dolandırıcılara nefes kesen operasyon Mersin'de internet sitelerindeki otomobil, elektrikli motosiklet ve klima gibi ilanları kopyalayıp, birçok kişiyi dolandırdığı belirlenen 10 şüpheli, operasyonla yakalandı.
12.09.2023 Yaşam
Hobi amaçlı başladı şimdi siparişlere yetişemiyor
Hobi amaçlı başladı şimdi siparişlere yetişemiyor Bayburt'ta yaşayan Rahşan Kovar isimli vatandaş hobi amaçlı gittiği kursta kendini geliştirdi, Bayburt'ta hiç yapılmayan çanta kaplama işine girdi. Bir hevesle başladığı işte işleri büyüten Kovar, şimdilerde ise yurt içinden ve yurt dışından gelen siparişlere yetişemiyor.
12.09.2023 Ekonomi
Tarım arazileriyle ilgili korkutan rapor! Kritik seviyenin altına düştü
Tarım arazileriyle ilgili korkutan rapor! Kritik seviyenin altına düştü Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Müdahir Özgül, yaklaşık 30 yıl önce Türkiye'de var olan 27 milyon hektar tarım arazisinin bugün 23 milyon hektarın altına düştüğünü söyledi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 450'nin üzerinde 'Büyükova Koruma Alanı' adı altında ilan ettiği yaklaşık 10 milyon hektarın, koruma altına alındığını belirten Prof. Dr. Özgül, "Geri kalan alanların tamamında çeşitli şekillerde yerleşim, iskan veya sanayi tesisleri veya yollar olsun başka amaçlarla tarımın dışına çıkarılıyor. Bu rakamlar büyük rakamlar” dedi.
7.09.2023 Yaşam
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor Kreş ve anaokulu ücretleri, bu yıl üniversite fiyatlarını aşarak 500 bin TL’ye ulaştı. Hem çocuğun hem de ailenin zorlu görüşmelerden geçerek kabul edildiği bu okullarda, fahiş fiyatlara rağmen boş yer bulunamıyor.
19.08.2023 Ekonomi
Hobi olarak başladı, 19 yaşında kendi işinin patronu oldu
Hobi olarak başladı, 19 yaşında kendi işinin patronu oldu Genç kadın girişimciden herkes örnek olacak bir hikaye! Osmaniye'de 19 yaşındaki Ayşe Aybüke Yurdalan, pandemi döneminde hobi olarak başladığı deri sanatında deprem sonrası kendi atölyesini açtı.
19.07.2023 Ekonomi
Taksici müşteriyle pazarlığa oturdu: Taksimetre açmam, 5 kişisiniz, bin TL tutar
Taksici müşteriyle pazarlığa oturdu: Taksimetre açmam, 5 kişisiniz, bin TL tutar İstanbul'da taksiye binen 5 kişi, taksicinin “Taksimetre açmam, 5 kişisiniz, pazarlık yapalım” teklifiyle deliye döndü. Taksici 300 liralık yola bin TL isterken, yaşanan tartışma müşterinin cep telefonu kamerasına yansıdı.
16.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hobi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hobi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.