Hilmi Güler

Hilmi Güler

Son dakika Hilmi Güler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hilmi Güler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hilmi Güler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hilmi Güler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hilmi güler gelişmeleri de dahil olmak üzere 829 hilmi güler haberi bulunmuştur. Tüm hilmi güler haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları Ordu yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Ordu iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Ordu aday listesi
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu'daki sonuçlara dikkat çeken Erdoğan, "Ordu safını bir kez daha şüpheye yer vermeyecek netlikte gösterdi. Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için çalışacağız. Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin." dedi. Emeklilere müjde veren Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay Ordu'da ikinci kayak merkezi için hazırlanan projeye Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 'uygun' raporu verildi. Uludağ ve Palandöken gibi önde gelen kayak merkezlerine rakip olması hedeflenen proje kapsamında 2 bin 700 rakımda bulunan Göndeliç Tepesi’nde 4 bin hektar alan üzerine Çambaşı Kayak Merkezi'nden sonra denize en yakın ikinci kayak merkezi inşa edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’nun avantajı denize, havalimanına en yakın kayak pistinin olması. Denizden çıkan kimse aynı gün yayla turizmine geçmiş olacak” dedi.
3.12.2023 Gündem
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Gamze Soğuksu, memleketi Ordu’da coşkuyla karşılandı. Karşılama töreninde konuşan Soğuksu, “Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür Allah’ıma İstiklal Marşı’nı okuttum” dedi.
22.11.2023 Futbol
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi Ordu’nun Fatsa ilçesinde geçen yıl yapımına başlanan Fener Adası’nın açılışı gerçekleşti. 6 bin 1 kilometrekare yüzölçümü ile Türkiye’nin 30’uncu büyük şehri olan kentin yüzölçümü, hayata geçirilen ada ile birlikte 4 bin metrekare daha büyüdü.
11.09.2023 Gündem
TOGG, Ordu’da vatandaşı ağlattı: Kendi otomobilimize bindiğim için çok mutluyum
TOGG, Ordu’da vatandaşı ağlattı: Kendi otomobilimize bindiğim için çok mutluyum Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu’daki esnaf gezisi programına yerli ve milli otomobil TOGG ile geldi. Otomobil Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde sergilenirken, aracın şoför koltuğuna oturan bir vatandaş duygulandı, gözyaşı döktü.
18.04.2023 Ekonomi
Rekabet Kurumu, fındık fiyatına müdahale eden firma için harekete geçti
Rekabet Kurumu, fındık fiyatına müdahale eden firma için harekete geçti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, fındık sektöründe tekel olmaya çalışan İtalyan firması hakkında Rekabet Kurumu nezdinde hukuki süreç başlattıklarını açıkladı.
13.09.2022 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Daha önce yapmış olduğumuz sismiklerden verileri değerlendirdik. Ordu'da ve Ünye'de birer kuyu planlıyoruz, keşif amaçlı. Bunu da programa aldık” dedi.
26.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fındık bahçesi ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fındık bahçesi ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu ziyaretinde ilk olarak fındık bahçesi ziyaret etti.
30.07.2022 Siyaset
TEKNOFEST Karadeniz’in açılışı yapıldı
TEKNOFEST Karadeniz’in açılışı yapıldı  TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin Ordu'daki açılışı yapıldı. 7 farklı dalda gerçekleştirilecek festival, 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. 
29.07.2022 Bilim ve Teknoloji
6,2 milyar TL’lik projede ışık göründü
6,2 milyar TL’lik projede ışık göründü Karadeniz Sahil Yolu Projesi çerçevesinde olan ve 2019 yılında ilk etabı tamamlanarak hizmete açılan, Ordu Çevre Yolu'nun ikinci etabında bulunan Akçatepe Tüneli’nde ışık görme töreni düzenlendi.
26.07.2022 Ekonomi
MSB acı haberi duyurdu: 2 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 2 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu 2 askerin şehit olduğunu açıkladı.
11.06.2022 Gündem
Şehit polis memuru Hüseyin Duman, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Hüseyin Duman, son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da şüphelilerin bulunduğu otomobili takip ederken motosikletiyle TIR’a çarpıp yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Hüseyin Duman (24), memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
12.05.2022 Gündem
Türkiye’nin gururu oldular
Türkiye’nin gururu oldular Ordu Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri, Büyükşehir Belediyesinin yazılım şirketi ORYAZ A.Ş. destekleriyle hazırladığı “Black Storm” isimli robot ile FIRST tarafından sunulan ve 24 ülkeden takımların katılımı ile Kanada’da gerçekleştirilen en üst düzey robotik yarışması FRC’de birinci olarak Türkiye’ye büyük sevinç yaşattı.
8.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Su faturalarında indirim için harekete geçildi! Peş peşe açıklamalar geliyor...
Su faturalarında indirim için harekete geçildi! Peş peşe açıklamalar geliyor... Su faturalarında indirim için harekete geçildi. Gıdada yüzde 8 olan KDV'nin yüzde 1'e indirilmesinin ardından aynı adım su için de atılıyor. Açıklamalar peş peşe geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan belediyelere KDV indirimini su faturalarına yansıtması için talimat vererek, "AK Partili belediyelerin olduğu yerlerde bizler en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşlarımızı su parasında aydınlatacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan MHP lideri Devlet Bahçeli de indirim talimatını verdi. Çok sayıda belediye, talimatların ardından harekete geçti ve indirimleri uygulamaya koydu.
17.02.2022 Ekonomi
Yüz yüze eğitim ile ilgili  son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, bugün itibarı ile...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, bugün itibarı ile... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Bakan Özer'den İkinci dönem ile ilgili yeni açıklama geldi. Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Özer yüz yüze eğitim ile ilgili süreç hakkında kamuoyuna sıklıkla açıklamalarda bulunuyor. Yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte tatilin uzayacağı yönünde iddialar gündeme gelmişti. Sömestr tatili bitti, öğrenciler ikinci döneme başladı. Ancak hala yüz yüze eğitime ara verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yüze eğitime ara verileceği yönündeki iddialara son noktayı koydu. Özer, bugün itibariyle Türkiye genelindeki 850 bin dersliğin 434’ünde korona virüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildiğini belirterek, “İnşallah bu dönemi de yüz yüze eğitime kararlılıkla uyarak nihayetlendireceğiz” dedi.
10.02.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin gençlik kolları toplantısına telefonla katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin gençlik kolları toplantısına telefonla katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'nun Ünye ilçesindeki ‘AK Parti Gençlik Kolları Karadeniz Bölge Kampı’na telekonferansla katılarak, “Gerek ana kademe gerek kadın kolları gerekse de gençlik kollarımızın bu kamplarla sürekli olarak hafızaları diri tutması gerçekten de siyasi hareketimizin en önemli unsurudur. Bundan dolayı sizleri tebrik ediyor ve kutluyorum” dedi.
2.10.2021 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın amcası hayatını kaybetti
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın amcası hayatını kaybetti Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın amcası Abdullah Erbaş, hayatını kaybetti.
20.04.2021 Yaşam
Ordu’da 30 bin konutun enerjisi çöpten çıkacak
Ordu’da 30 bin konutun enerjisi çöpten çıkacak Ordu'da günlük depolanan yaklaşık 250 ton evsel atık ile elektrik enerjisi üretilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, kentte bundan sonra atık sorununun olmayacağını belirterek, “Yıllara göre artış göstererek 7,0 megawaatt saate yani 30 bin konutun enerjisini üretecek hale getireceğiz” dedi.
21.02.2021 Gündem
Herkes bunu konuşuyor! Gündem: '21.21.21'
Herkes bunu konuşuyor! Gündem: '21.21.21' Bugün 21'inci yüzyılın 21'inci yılı. Saatler 21.21'i gösterdiğinde sosyal medyada '21. 21. 21' en çok konuşulan konu oldu. Birçok ünlü sanatçı, siyasetçi saat 21.21'i gösterdiğinde paylaşımda bulundu
21.01.2021 Gündem
Özel harekat polisi, kazada yaşamını yitirdi
Özel harekat polisi, kazada yaşamını yitirdi Ordu’nun Perşembe ilçesinde kontrolden çıkıp, park halindeki TIR’a çarpan otomobil sürücüsü Özel Harekat polisi Numan Kalem (25), hayatını kaybetti.
16.01.2021 Gündem
Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıkladı: 3 ay içerisinde tamamlıyoruz
Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıkladı: 3 ay içerisinde tamamlıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "131 binanın, 400'e yakın bağımsız bölümün olduğu Ordu genelindeki dere güzergahı üzerinde taşkın riski altında olan binaların yıkımını da 3 ay içerisinde tamamlıyoruz." dedi.
7.01.2021 Ekonomi
Türkiye’nin denize en yakın kayak tesisi, yeniden hizmette
Türkiye’nin denize en yakın kayak tesisi, yeniden hizmette Ordu’nun Kabadüz ilçesinde kurulan, Türkiye’nin denize en yakın kayak merkezi olma özelliğini taşıyan Çambaşı Kayak Merkezi, kış sezonu için hizmet vermeye başladı.
31.12.2020 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu tarih verdi: 5A uydumuzu uzaya fırlatacağız
Bakan Karaismailoğlu tarih verdi: 5A uydumuzu uzaya fırlatacağız Bakan Karaismailoğlu "Pazartesiyi salıya bağlayan gece 5A uydumuzu uzaya fırlatacağız. Programını yaptık. Onun heyecanını taşıyoruz şu anda." açıklamasını yaptı.
30.12.2020 Gündem
Karadeniz Akdeniz yolu ne zaman bitecek? Hangi illerden geçecek?
Karadeniz Akdeniz yolu ne zaman bitecek? Hangi illerden geçecek? Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez dile getirilen ve 2. Abdülhamid Han zamanında projesi çizilen 600 kilometrelik Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Ordu etabında sonlara gelindi. 2020 yılının sonlarına doğru açılması planlanan yol pandemi dolayısıyla yavaşladı. Karadeniz Akdeniz yolu ne zaman bitecek? Karadeniz Akdeniz yolu hangi yollardan geçiyor?
21.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hilmi Güler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hilmi güler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.