Herzog

Herzog

Son dakika Herzog haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Herzog ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Herzog haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Herzog

haberleri sayfasında son dakika yaşanan herzog gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 herzog haberi bulunmuştur. Tüm herzog haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü İsrail’in Deir El-Balah’ta bulunan bir evi hedef aldığı saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk 12 Filistinli hayatını kaybetti.
17.03.2024 Dünya
Postmodernistler Ve Eserleri Nelerdir? Posmodernizm Temsilcileri Kimlerdir?
Postmodernistler Ve Eserleri Nelerdir? Posmodernizm Temsilcileri Kimlerdir? Postmodernizm 20. yüzyılın son çeyreğinde ortaya çıkan bir sanat akımıdır. Bu akım resimden romana, şiirden fotoğrafa kadar birçok sanat türünü kapsar. Postmodernist edebiyatta anlamdan ziyade kurgu ve anlatı ön plandadır.
1.02.2024 Gündem
Soykırım davasında tarihi karar: İsrail yargılanacak
Soykırım davasında tarihi karar: İsrail yargılanacak  Uluslararası Adalet Divanı, Soykırım Sözleşmesi maddelerindeki fiillerin işlenmesini önlemek için İsrail’in ihtiyati tedbirler alması gerektiğine karar vererek davanın esastan görülmesine hükmetti. UAD ayrıca ihtiyati tedbirlerle ilgili İsrail’e rapor sunması için 1 ay süre verdi.
26.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim ve Ankara adayı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim ve Ankara adayı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Ocak'ta yapılması planlanan aday tanıtımlarıyla ilgili, "Bu hafta da büyük ihtimalle Pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacağız. Şu anda ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor ve pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz" dedi. İngiltere ve Amerika'nın Yemen'e yönelik başlattığı saldırıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orantılı bir eylem söz konusu değil. Bu yapılanların hepsi de orantısız güç kullanımıdır. Bu orantısız güç kullanımını şu anda Amerika aynı şekilde İsrail Filistin'de de yapmakta" ifadelerini kullandı. 
12.01.2024 Gündem
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
Erdoğan'dan İsrail-Filistin diplomasisi: Putin ile görüşeceğim
Erdoğan'dan İsrail-Filistin diplomasisi: Putin ile görüşeceğim Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İsrail-Filistin çatışmasına değinen Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres ile görüşeceğini söyledi.
10.10.2023 Gündem
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına ara vererek Mahmud Abbas ile kritik görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ayrıca İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, sağduyuyla hareket edilmesi gerektiğini ve bölgede sükunetin bir an evvel tesis edilmesinin tüm bölgenin selameti açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
9.10.2023 Gündem
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un da yakın arkadaşı olan Haham Schneier, Erdoğan ve Netanhayu’nun görüşmesi sonrası soruları yanıtladı. Schneier, Erdoğan’ı ‘samimi, içten ve kararlı’ bir devlet adamı olarak tanımladı.
21.09.2023 Gündem
İsrail basını: Netanyahu, Erdoğan ile görüşmeye çalışıyor
İsrail basını: Netanyahu, Erdoğan ile görüşmeye çalışıyor İsrail basını, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme ayarlamak için uğraştığını yazdı. İşte İsrailli başbakanın verdiği yoğun çabanın arkasındaki dikkat çeken neden.
16.06.2023 Dünya
İsrail'den çarpıcı Hakan Fidan analizi: Başkanın güvenine, büyük deneyime ve bilgiye sahip
İsrail'den çarpıcı Hakan Fidan analizi: Başkanın güvenine, büyük deneyime ve bilgiye sahip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıklamasının yankıları sürüyor. İsrail merkezli Jerusalem Post yeni dışişleri bakanı Hakan Fidan için çarpıcı bir analiz kaleme aldı. İsrailli gazete Fidan'ın oynadığı kilit rolü yazdı.
12.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turundaki zaferinden sonra Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geliyor. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Devlet Başkanı Biden ile görüştü.
30.05.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Herzog ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Herzog ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile telefonla bir görüşme yaptı. Görüşmede, İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa’ya yönelik baskını, Kıble Mescidinde gerçekleştirdikleri saldırı ve kutsal mekânlarda bulunanlara yönelik sert müdahaleleri ele alındı.
8.04.2023 Gündem
İsrail alev alev! Netanyahu'nun kararı kaos yarattı, görevden alındı
İsrail alev alev! Netanyahu'nun kararı kaos yarattı, görevden alındı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, protestolara neden olan tartışmalı yargı reformuna karşı çıkan Savunma Bakanı Yoav Gallant'ı görevden aldı. Netanyahu’nun Savunma Bakanı Gallant'ı görevden almasının ardından halk sokağa indi. Ülkedeki protestolar devam ederken Netanyahu'yu kızdıracak haber Cumhurbaşkanı Herzog'dan geldi.
27.03.2023 Dünya
Dünya liderlerinden Ramazan mesajları
Dünya liderlerinden Ramazan mesajları İslam aleminin bugün mukaddes ramazanın ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ramazan mesajları paylaştı. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, ramazanın anlayış ve merhamet ruhuyla bir araya gelme zamanı olduğunu belirtirken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın işgaline vurgu yapıp bir sonraki ramazanda Ukrayna’ya barış dileğinde bulundu.
23.03.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
21.03.2023 Gündem
Chaim Topol hayatını kaybetti
Chaim Topol hayatını kaybetti Damdaki Kemancı filminde Tevye karakterini canlandıran ve bu rolüyle Türkiye’de de ün kazanan ünlü aktör Chaim Topol’ün dün 87 yaşında yaşama veda ettiği açıklandı.
9.03.2023 Magazin
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'geçmiş olsun' telefonu
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'geçmiş olsun' telefonu Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından, dünya liderleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
İsrail'de hükümet karşıtları sokağa çıktı
İsrail'de hükümet karşıtları sokağa çıktı İsrail'in kuzeyindeki Hayfa kentinde yüzlerce kişi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından hükümetin kurulmasını protesto etmek için sokağa çıktı.
24.12.2022 Dünya
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 1 Kasım’da yapılan genel seçimlerin ardından hükümeti kurma görevini eski Başbakan ve muhalefet lideri Binyamin Netanyahu'ya verdi.
13.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret... Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olduğu canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. 7 ayrı üretim olacak burada. Sadece otomobil değil renk seçeneği de var. Arkadaşlarımız işlerine iyi çalıştılar. Yeşilin olmadığı çeşit olamaz. Eşim kırmızı dedi, kırmızı da karar kıldık. 2.teklif Aliyev'den geldi, '2 araba istiyorum' dedi. Birini ben kullanacağım dedi, birini de daireye dedi. Bugün telefon görüşmemizde onu hatırlattı." dedi. Erdoğan, asgari ücret ve EYT ile ilgili, "Vedat Bey ekibiyle beraber çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl açıklandığı aylar olacak. Ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Asgari ücretin tespiti de olacak.2023'e bunları da açıklayarak girmiş olacağız." ifadelerini kullandı.
2.11.2022 Siyaset
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı Gelecek ay 80 yaşına basacak olan ABD Başkanı Biden’ın kekemeliğin yanı sıra dalgınlığı, isimleri unutması, şaşkın haldeki görüntüleri 2024’teki başkanlık seçimleri öncesinde Amerika’da tartışma konusu oldu.
22.10.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Herzog ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki herzog haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.