Hdp Milletvekili

Hdp Milletvekili

Son dakika hdp milletvekili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hdp milletvekili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hdp milletvekili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hdp Milletvekili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hdp milletvekili gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.077 hdp milletvekili haberi bulunmuştur. Tüm hdp milletvekili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski HDP Milletvekili Semra Güzel hakkındaki dosya yetkisizlikle Ankara'ya gönderildi
Eski HDP Milletvekili Semra Güzel hakkındaki dosya yetkisizlikle Ankara'ya gönderildi Eski HDP Milletvekili Semra Güzel hakkında 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 7 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle açılan dava, yetkisizlik kararıyla Ankara'ya gönderildi.
15.03.2023 Gündem
Demirtaş'tan Akşener'e mektup
Demirtaş'tan Akşener'e mektup Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e mektup yazdı. Demirtaş, "HDP'li bir seçmen olarak sizi daha iyi anlayabilmek için bazı konuların netleşmesinde büyük yarar görüyorum" diyerek Akşener'e çağrıda bulundu.
9.03.2023 Gündem
Eski HDP'li vekil sobadan sızan gazdan zehirlendi
Eski HDP'li vekil sobadan sızan gazdan zehirlendi Mardin’in Midyat ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen eski HDP Milletvekili Mehmet Ali Aslan, hastanede tedaviye alındı. Aslan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
31.01.2023 Gündem
HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliği düşürüldü
HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliği düşürüldü TBMM Genel Kurulunda, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in milletvekilliği "devamsızlık" gerekçesiyle düşürüldü. Güzel'in vekilliği 330 oyla düşürüldü.
22.12.2022 Gündem
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebi reddedildi
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebi reddedildi  PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra dokunulmazlığı kaldırılan ve yurt dışına kaçmak isterken yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaya başladı. Yurt dışına kaçma iddialarını reddeden Güzel'in, tahliye talebi kabul edilmedi.
19.12.2022 Gündem
HDP Milletvekili Semra Güzel için flaş karar
HDP Milletvekili Semra Güzel için flaş karar TBMM Hazırlık Komisyonu, HDP Milletvekili Semra Güzel'in devamsızlık nedeniyle milletvekilliğinin düşürülmesi yönünde karar vererek, dosyayı Karma Komisyona havale etti.
8.11.2022 Gündem
Bakan Yanık’tan HDP'li Gergerlioğlu’na tepki: Sizin siyasi ikbaliniz ihtiyaç sahibi ailelerimizden daha önemli değildir
Bakan Yanık’tan HDP'li Gergerlioğlu’na tepki: Sizin siyasi ikbaliniz ihtiyaç sahibi ailelerimizden daha önemli değildir Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun engelli bir bireyin ailesine engelli yakın aylığı verilmiyor iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Sizin siyasi ikbaliniz ihtiyaç sahibi ailelerimizden daha önemli değildir. Bu ailenin de devlet desteğinden faydalanmadığına dair oluşturmaya çalıştığınız algı tamamen kamuoyunu aldatmaya yöneliktir” dedi.
9.10.2022 Gündem
HDP Milletvekili Semra Güzel için istenen ceza belli oldu
HDP Milletvekili Semra Güzel için istenen ceza belli oldu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra TBMM Genel Kurulu'nda dokunulmazlığı kaldırılan ve yurt dışına kaçmak isterken yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında 'terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
29.09.2022 Gündem
AK Partili Kurtulmuş: 'İktidara gelirsek Türkiye'yi yöneteceğimiz planlar budur' demelerini bekliyoruz
AK Partili Kurtulmuş: 'İktidara gelirsek Türkiye'yi yöneteceğimiz planlar budur' demelerini bekliyoruz AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtuluş, Kahramanmaraş'ta partisinin genişletilmiş il danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada 6'lı masanın adayının kendilerini ilgilendirmediğini ancak Türkiye'nin ekonomi, terör ve savunma sanayindeki düşüncelerinin kendilerini ilgilendirdiğini belirterek, "Onun için bir an evvel kafa karışıklıklarını sona erdirmelerini ve milletin karşısına dürüstçe çıkarak 'İktidara gelirsek Türkiye'yi yöneteceğimiz formüller, planlar budur' demelerini bekliyoruz" dedi.
14.09.2022 Siyaset
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel tutuklandı
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel tutuklandı Dokunulmazlığı kaldırılan ve 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan hakkında 5 ay önce yakalama kararı çıkartılan bunun neticesinde de dün yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Semra Güzel, SEGBİS ile bağlantı kurulan Ankara Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklandı.
3.09.2022 Gündem
Millet İttifakı'nda Babacan ve Demirtaş krizi!
Millet İttifakı'nda Babacan ve Demirtaş krizi! 6'lı ittifak liderleri dün Meral Akşener’in ev sahipliğinde toplandı. Beşinci toplantıda liderlerin cumhurbaşkanı adayının eşkalini belirlediği söyleniyor. Öte yandan Ali Babacan ve Selahattin Demirtaş'ın adaylık sinyali Kemal Kılıçdaroğlu'nun planlarını bozacağı ifade ediliyor. İşte Millet İttifakı ile ilgili tüm detaylar...
4.07.2022 Siyaset
HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu tutuklandı! Teröristlerle fotoğrafı çıkmıştı
HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu tutuklandı! Teröristlerle fotoğrafı çıkmıştı Geçtiğimiz gün adli kontrol şartıyla serbest bırakılan HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihat Cemre, savcılık itirazının kabul edilmesinin ardından tekrar gözaltına alınarak tutuklandı. Cemre, Çanakkale Cezaevine gönderildi.
29.06.2022 Siyaset
HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu gözaltına alındı
HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu gözaltına alındı HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad Cemre gözaltına alındı. Kırmızı bültenle aranan teröristle fotoğrafı çıktı.
25.06.2022 Gündem
Saliha Aydemir kimdir? HDP Milletvekili Saliha Aydemir nereli, kaç yaşında?
Saliha Aydemir kimdir? HDP Milletvekili Saliha Aydemir nereli, kaç yaşında? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP Milletvekili Saliha Aydemir'in polise yumruk attığını ve gerekli suç duyurusunun yapıldığını belirterek, o anların görüntüsünü Twitter hesabından paylaştı. Peki, Saliha Aydemir kimdir? HDP Milletvekili Saliha Aydemir nereli, kaç yaşında?
13.06.2022 Gündem
Kadıköy'de izinsiz yürüyüşe polis müdahalesi: 70 gözaltı
Kadıköy'de izinsiz yürüyüşe polis müdahalesi: 70 gözaltı Kadıköy'de düzenlenen izinsiz yürüyüşe polis müdahale etti. İstanbul Valiliği, polisin uyarılarına rağmen yürümek isteyen gruba müdahale edilerek 70 kişinin gözaltına alındığı ve görevli polis memuruna yumruklu saldırıda bulunan DBP Milletvekili Salihe Aydeniz hakkında suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı. 
12.06.2022 Gündem
Bakan Soylu: HDP milletvekili polisimize yumruk attı
Bakan Soylu: HDP milletvekili polisimize yumruk attı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP Milletvekili Saliha Aydemir'in polise yumruk attığını ve gerekli suç duyurusunun yapıldığını belirterek, o anların görüntüsünü Twitter hesabından paylaştı.
12.06.2022 Siyaset
Meclis'te yeni dönem! Milletvekilleri ayda 5 defa yaparsa vekillikleri düşecek
Meclis'te yeni dönem! Milletvekilleri ayda 5 defa yaparsa vekillikleri düşecek TBMM'de Genel Kurulu çalışmalarında daha önce görülmemiş bir uygulamaya geçildi. Uygulamaya göre, Genel Kurul açılışlarında milletvekillerinin devamsızlık tespiti elektronik yoklama yoluyla yapılacak. Böylece 1 ayda 5 oturuma katılmayan milletvekilinin vekilliği düşecek. Söz konusu karar, hatırlanacağı üzere teröristle fotoğrafları ortaya çıkması üzerine uygulama dokunulmazlığı düşürülen ve hakkında yakalama kararı bulunan HDP'li Semra Güzel'i yakından ilgilendiriyor.
2.06.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Bu ne yaman çelişki
Bakan Soylu'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Bu ne yaman çelişki Atatürk Havalimanı'na Millet Bahçesi yapılmasıyla ilgili süren tartışmalar hakkında konuşan Soylu, "Etrafımızdaki coğrafyanın en güzel millet bahçelerinden biri olmasına itiraz ederseniz buna şöyle söylerler, bu ne yaman çelişki..." ifadelerini kullandı.
17.05.2022 Siyaset
Tunceli'de polise taş atan şüpheli tutuklandı, 7 HDP’li vekil hakkında suç duyurusu
Tunceli'de polise taş atan şüpheli tutuklandı, 7 HDP’li vekil hakkında suç duyurusu Tunceli’de 2 gün önce eski PKK hükümlüsü Aysel Doğan’ın cenazesinde çıkan arbedede polise taş atarak yaralayan ve gözaltına alınan M.Ç., tutuklandı. Tunceli Valiliği de 7 HDP'li milletvekili hakkında da suç duyurusunda bulunulduğunu açıklayarak "Valiliğimizce provokasyonun mimarı başta Tunceli HDP Milletvekili Alican Önlü olmak üzere diğer tüm HDP milletvekilleri ile provokatörler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi.
16.05.2022 Gündem
Evlat nöbeti tutan aileler HDP'ye siyah çelenk bıraktı, gerginlik yaşandı
Evlat nöbeti tutan aileler HDP'ye siyah çelenk bıraktı, gerginlik yaşandı Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, Ankara'da HDP Genel Merkezi önüne siyah çelenk bıraktı. HDP'lilerin çelengi atmak istemesi üzerine arbede yaşandı. 6 kişi gözaltına alındı.
5.05.2022 Gündem
TBMM: HDP'li Paylan 'sözde Ermeni soykırımı' ile ilgili kanun teklifini 2018'de de verdi
TBMM: HDP'li Paylan 'sözde Ermeni soykırımı' ile ilgili kanun teklifini 2018'de de verdi HDP Milletvekili Garo Paylan'ın, 23 Nisan'da verdiği ve TBMM Başkanı Şentop tarafından iade edilen 'sözde Ermeni soykırımı' kanun teklifini 2018 yılında da verdiği belirlendi.
24.04.2022 Gündem
Dışişleri'nden Biden'a 1915 tepkisi! Talihsiz beyanı reddediyor, yanlışta ısrar edenleri kınıyoruz
Dışişleri'nden Biden'a 1915 tepkisi! Talihsiz beyanı reddediyor, yanlışta ısrar edenleri kınıyoruz Dışişleri Bakanlığı, 1915 olayları konusunda yapılan açıklamaların tarihi olgularla ve uluslararası hukukla bağdaşmadığını ve bir geçerliliği bulunmadığını açıkladı.
24.04.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Tarihimize hakaret edilmesine asla müsaade etmeyiz
TBMM Başkanı Şentop: Tarihimize hakaret edilmesine asla müsaade etmeyiz TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP Milletvekili Garo Paylan'ın kanun teklifiyle ilgili, "Türkiye'de böyle bir kanun teklifini vermek, verebilmek Türkiye içerisinden değil Türkiye dışarısından bir desteğin cesareti olabilir. TBMM'de aziz milletimize ve bizim tarihimize hakaret edilmesine asla müsaade etmeyiz." dedi.
24.04.2022 Siyaset
AK Parti'den HDP'li Semra Güzel ile ilgili flaş açıklama
AK Parti'den HDP'li Semra Güzel ile ilgili flaş açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "HDP'li Semra Güzel'in mazeretsiz 5 birleşime katılmama durumu tespit edildiğinde gereği yapılacaktır." dedi.
5.04.2022 Siyaset
Semra Güzel firar mı etti? Bakan Bozdağ'dan son dakika açıklaması...
Semra Güzel firar mı etti? Bakan Bozdağ'dan son dakika açıklaması... Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dokunulmazlığı kaldırılan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'e ulaşılamadığını belirterek, "Şu anda nerede olduğuna dair elimizde kesin ve resmi bir veri yok. Resmi kanallardan yurt dışına çıkış gözükmüyor" dedi.
1.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hdp Milletvekili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hdp milletvekili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.