Semra Güzel

Semra Güzel

Son dakika Semra Güzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Semra Güzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Semra Güzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semra Güzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semra güzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 semra güzel haberi bulunmuştur. Tüm semra güzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski HDP Milletvekili Semra Güzel hakkındaki dosya yetkisizlikle Ankara'ya gönderildi
Eski HDP Milletvekili Semra Güzel hakkındaki dosya yetkisizlikle Ankara'ya gönderildi Eski HDP Milletvekili Semra Güzel hakkında 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 7 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle açılan dava, yetkisizlik kararıyla Ankara'ya gönderildi.
15.03.2023 Gündem
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebine ret
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebine ret Dokunulmazlığı kaldırılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada tahliye talebi reddedildi.
20.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa eleştirisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa eleştirisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında yurt ücretlerinden Karadeniz gazına kadar gündeme dair önemli konularda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 6'lı masayı da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sandık önümüze geldiğinde yapacağımız tercih çok net. Ülkemiz ya 6'lı masa denilen ucubenin insafına kalacak ya da Cumhur İttifakı ile geleceğe yürüyecektir" dedi.
25.12.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü.
22.12.2022 Gündem
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Atilla Önder İspanya’da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Atilla Önder İspanya’da yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü, kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Atilla Önder'in İspanya'da yakalandığını ve Türkiye’ye getirileceğini açıkladı.
22.12.2022 Gündem
HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliği düşürüldü
HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliği düşürüldü TBMM Genel Kurulunda, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in milletvekilliği "devamsızlık" gerekçesiyle düşürüldü. Güzel'in vekilliği 330 oyla düşürüldü.
22.12.2022 Gündem
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebi reddedildi
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebi reddedildi  PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra dokunulmazlığı kaldırılan ve yurt dışına kaçmak isterken yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaya başladı. Yurt dışına kaçma iddialarını reddeden Güzel'in, tahliye talebi kabul edilmedi.
19.12.2022 Gündem
Komisyon HDP'li Semra Güzel'in vekilliğinin düşürülmesine karar verdi
Komisyon HDP'li Semra Güzel'in vekilliğinin düşürülmesine karar verdi TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonu, HDP'li Semra Güzel'in devamsızlık raporunu görüşerek vekilliğinin düşürülmesi yönünde oy çokluğu ile karar aldı.
17.11.2022 Gündem
HDP Milletvekili Semra Güzel için flaş karar
HDP Milletvekili Semra Güzel için flaş karar TBMM Hazırlık Komisyonu, HDP Milletvekili Semra Güzel'in devamsızlık nedeniyle milletvekilliğinin düşürülmesi yönünde karar vererek, dosyayı Karma Komisyona havale etti.
8.11.2022 Gündem
HDP'li Güzel'in vekilliğinin düşürülmesi talebi 8 Kasım'da görüşülecek
HDP'li Güzel'in vekilliğinin düşürülmesi talebi 8 Kasım'da görüşülecek TBMM Hazırlık Komisyonu, öldürülen teröristlerle fotoğrafları çıkan ve tutuklu olarak yargılanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in devamsızlık nedeniyle milletvekilliğinin düşürülmesi talebini görüşmek üzere 8 Kasım Salı günü toplanacak.
1.11.2022 Gündem
HDP'li Semra Güzel 19 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak
HDP'li Semra Güzel 19 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak Dokunulmazlığı kaldırıldıktan sonra "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis talebiyle hakkında dava açılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, 19 Aralık'ta ilk kez hakim karşısına çıkacak.
21.10.2022 Gündem
HDP'li Semra Güzel için hazırlanan iddianame kabul edildi
HDP'li Semra Güzel için hazırlanan iddianame kabul edildi Dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li Semra Güzel hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. HDP'li Güzel'in 15 yıla kadar hapsi istendi.
14.10.2022 Gündem
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
Meclis açılıyor! TBMM Başkanı Şentop: Tarihinde ilk olacak
Meclis açılıyor! TBMM Başkanı Şentop: Tarihinde ilk olacak TBMM, 3 aylık aranın ardından çalışmalarına yeniden başlayacak. TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 6. Yasama Yılı için yarın saat 14.00'te toplanacak. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "27. Dönem 6'ncı yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor. Meclisimiz 1 Ekim 2021 tarihinde başladığı 5'inci yasama yılını sonlandırmış ve tarihinde ilk defa 6'ncı yasama yılına başlamış olacak" dedi.
30.09.2022 Siyaset
HDP Milletvekili Semra Güzel için istenen ceza belli oldu
HDP Milletvekili Semra Güzel için istenen ceza belli oldu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra TBMM Genel Kurulu'nda dokunulmazlığı kaldırılan ve yurt dışına kaçmak isterken yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında 'terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
29.09.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
Semra Güzel'in yakalandığı operasyonda 'fuhuş' detayı
Semra Güzel'in yakalandığı operasyonda 'fuhuş' detayı HDP'li Semra Güzel'in, yakalandığında yanında bulunan F.D.'nin, insan kaçakçısı C.T. ile irtibat kurması üzerine Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından takibe alındığı ve fuhuş yaptığı kadına yurt dışına gideceğini söylediğinin tespit edilmesiyle operasyonun gerçekleştirildiği ortaya çıktı.
8.09.2022 Yaşam
HDP’li Semra Güzel'in ifadesi ortaya çıktı
HDP’li Semra Güzel'in ifadesi ortaya çıktı ‘Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklanan HDP'li Semra Güzel’in ifadesi ortaya çıktı.
4.09.2022 Gündem
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel tutuklandı
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel tutuklandı Dokunulmazlığı kaldırılan ve 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan hakkında 5 ay önce yakalama kararı çıkartılan bunun neticesinde de dün yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Semra Güzel, SEGBİS ile bağlantı kurulan Ankara Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklandı.
3.09.2022 Gündem
Bakan Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalandığı operasyonu anlattı: Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi
Bakan Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalandığı operasyonu anlattı: Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalanmasına ilişkin, "Uzun zamandan beridir iyi bir istihbari çalışma vardı. Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi” dedi.
3.09.2022 Gündem
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'e tutuklama talebi
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'e tutuklama talebi Dokunulmazlığı kaldırılan ve 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan hakkında 5 ay önce yakalama kararı çıkartılan bunun neticesinde de dün yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
3.09.2022 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim tartışmalarına yanıt
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim tartışmalarına yanıt AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, erken seçim iddialarıyla ilgili, "Seçim inşallah vaktinde, 2023'ün Haziran ayında gerçekleştirilecektir" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu duyurdu! HDP'li Semra Güzel yakalandı
Bakan Soylu duyurdu! HDP'li Semra Güzel yakalandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK Terör örgütü üyesiyle fotoğrafları çıkan ve dokunulmazlığı kaldırılan HDP’li Semra Güzel’i sahte pasaport ile Edirne’ye giderken yakalandığını açıkladı.
2.09.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Özlük haklarından yararlanması beni rahatsız ediyor
TBMM Başkanı Şentop: Özlük haklarından yararlanması beni rahatsız ediyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, dokunulmazlığı kaldırılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in yasama devamsızlığının işleme alınmasına ilişkin, "Devamla ilgili tartışmalar bir yana ama bir milletvekilinin sürekli devamsızlık halini içerecek şekilde bir tavırda olması, hiç devam etmemesi ve bu şekilde de milletvekili özlük haklarından yararlanması beni rahatsız ediyor. Meclis'e devam etmemek suretiyle milletvekili özlük haklarından yararlanmak çok yanlış" dedi.
7.07.2022 Siyaset
Semra Güzel ile Mülhan Tümer evlendi!
Semra Güzel ile Mülhan Tümer evlendi! Geçtiğimiz haftalarda dünayevine giren Semra Güzel-Mülhan Tümer çifti, önceki gün düğün yaptı. İkilinin mutlu gününden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı
27.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Semra Güzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semra güzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.