Hdp

Hdp

Son dakika hdp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hdp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hdp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hdp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hdp gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.637 hdp haberi bulunmuştur. Tüm hdp haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kars geldi. Kars yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kars Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kars'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kars yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
2024 Bolu yerel seçim sonuçları! (31 Mart Bolu seçim sonuçları BURADA) Bolu belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Bolu yerel seçim sonuçları! (31 Mart Bolu seçim sonuçları BURADA) Bolu belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Bolu’da 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Bolu belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Bolu seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Bolu seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Murat Çepni kimdir? DEM Parti İstanbul Başkan adayı Murat Çepni kaç yaşında, nereli?
Murat Çepni kimdir? DEM Parti İstanbul Başkan adayı Murat Çepni kaç yaşında, nereli? Murat Çepni, DEM Parti İstanbul başkan adayı oldu. DEM Parti İstanbul Belediye Başkan adayı olan Murat Çepni'nin hayatı ve kariyeri sorgulanmaya başlandı. Peki, Murat Çepni kimdir? DEM Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Çepni kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
9.02.2024 Gündem
HDP önündeki aile sayısı 372'ye ulaştı
HDP önündeki aile sayısı 372'ye ulaştı Diyarbakır'da, HDP il binası önünde 1580 gündür evlat nöbeti tutan ailelerin sayısı, 2016 yılında henüz 15 yaşındayken kaçırılan kızı Pınar için Mardin’den gelen annesi Menci Seyhan’ın katılım sağlamasıyla 372’ye yükseldi.
30.12.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü yayımladı!
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü yayımladı! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü sosyal medya hesabından paylaştı. 6'lı masa ortakları, seçim sonrası gizli protokolden haberlerinin olmadığını söyleyerek Kılıçdaroğlu'nu hedef almışlardı. Ayrıca Özdağ, protokolden rahatsız olduğunu açıklayan Özgür Özel'e de sert sözlerle yüklendi.
23.11.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki tartışmalara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı, zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz, bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır" dedi.
14.11.2023 Gündem
Kılıdaroğlu'nun 'hançer' sözlerine İYİ Parti'den ilk tepki geldi
Kılıdaroğlu'nun 'hançer' sözlerine İYİ Parti'den ilk tepki geldi CHP'de 38. Olağan Kurultay ile parti yönetimi değişti. Şimdi dikkatler Özgür Özel'in atacağı adımlarda ve yerel seçimler öncesi İYİ Parti ile ilişkileri yeniden ele alıp almayacağına çevrildi. Kurultay sonucu ve salondan verilen mesajlara İYİ Parti cephesinin ilk yorumları da dikkat çekici oldu. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları anlattı.
6.11.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır'da dahi gezemezler
MHP lideri Bahçeli: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır'da dahi gezemezler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin sahibi Türk milletidir. Adı, kuruluş ahlakı ve milli kimliği değişmeden sonsuza kadar yaşatılacaktır. Türkiye'nin içinden geçtiği bu hassas tutum, MHP'nin siyasi duruşunun özüdür. Gerçekleri anlatmaya başlarsak Meclis'te değil Ankara'da değil Diyarbakır'da dahi gezemezler. " dedi.
31.10.2023 Gündem
Ağrı'da yakalanan teröristleri Yeşil Sol Parti milletvekili getirmiş
Ağrı'da yakalanan teröristleri Yeşil Sol Parti milletvekili getirmiş Ağrı'da sınır ötesine kaçmaya çalışan 1 terörist ve terör örgütüne katılacağı değerlendirilen 1 şahıs yakalanarak tutuklandı. Bu şahısları Ağrı’ya getiren aracın ise Halkların Demokratik Partisi (HDP) adına tescilli, Ağrı Yeşil Sol Parti Milletvekili H.B. adına tahsisli olduğu tespit edildi.
14.10.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı: Saldırı girişimini gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edilmiştir
İçişleri Bakanlığı: Saldırı girişimini gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edilmiştir İçişleri Bakanlığı'na yönelik saldırı girişiminde bulunan 2 teröristten 1'inin bölücü terör örgütü PKK/KCK üyesi 'Kanivar Erdal' kod adlı Hasan Oğuz olduğu tespit edildi.
2.10.2023 Gündem
İstanbul'da yağış sabah saatlerine kadar sürdü! Sürücüler güçlük çekti
İstanbul'da yağış sabah saatlerine kadar sürdü! Sürücüler güçlük çekti İstanbul'da dün etkili olmaya başlayan yağmur, sabah saatlerine kadar sürdü. Bazı ilçelerde hafif şekilde yağan yağmur, bazı ilçelerde ise kuvvetli şekilde devam etti.
2.10.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya: HDP il sözcüsünün de aralarında olduğu 20 kişi gözaltında
Bakan Yerlikaya: HDP il sözcüsünün de aralarında olduğu 20 kişi gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 26 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda, HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarında da aralarında bulunduğu 20 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
2.10.2023 Gündem
HDP'li Ömer Öcalan hakkında resen soruşturma başlatıldı
HDP'li Ömer Öcalan hakkında resen soruşturma başlatıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan hakkında PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili sözleri nedeniyle soruşturma resen başlatıldı.
29.09.2023 Gündem
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP MYK toplantısında konuşma yapıyor. MHP'de kurultay tarihi belli oldu
19.09.2023 Gündem
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, katıldığı CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
14.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz Tanju Özcan CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaklaşan yerel seçimlere ve CHP'deki genel başkanlık yarışı ile ilgili de konuşan Özcan, "İmamoğlu neyin değişmesi gerektiğine karar veremedi. Daha sonra geri adım attığını gördüm. Bir açıklama yapmadığı için her gün kamuoyu desteği eridi. İstanbul'da kazanma şansı olmadığını görüyorum. İYİ Parti ve HDP'nin desteği ile kazanmıştı. Birinin bile desteği olmasa kazanamaz." ifadelerini kullandı.
6.09.2023 Gündem
İYİ Parti 3, HDP 2 ilçe istiyor iddiası! Abdulkadir Selvi CNN Türk'te açıkladı...
İYİ Parti 3, HDP 2 ilçe istiyor iddiası! Abdulkadir Selvi CNN Türk'te açıkladı... Partilerin yerel seçimler öncesi nasıl bir strateji geliştireceği merak konusu olmaya devam ediyor. 'İYİ Parti ve HDP yerel seçimlerde yeniden CHP'yi destekler mi?' sorusuna ilişkin Gazeteci Abdulkadir Selvi'den flaş bir iddia geldi.
16.08.2023 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN Türk'te açıkladı: Yavaş, Akşener'e adaylık sözü verdi
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN Türk'te açıkladı: Yavaş, Akşener'e adaylık sözü verdi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan "Ne Oluyor?" programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
12.08.2023 Gündem
AK Parti'den ilçe çalışması! İstanbul için özel hazırlık
AK Parti'den ilçe çalışması! İstanbul için özel hazırlık Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti büyük kentlerin büyük ilçeleriyle ilgili seçmen analizi çalışması başlattı. Ankara’nın Çankaya, İstanbul’un Kartal, İzmir’in Buca, Adana’nın Kozan gibi ilçelerinin siyaset potansiyeli ölçülecek.
12.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hdp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hdp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.