Hatay Deprem

Hatay Deprem

Son dakika Hatay deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hatay deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hatay deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatay Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatay deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.268 hatay deprem haberi bulunmuştur. Tüm hatay deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak BAYKAR, #KonutSeferberliği kapsamında 1.012 kalıcı konutu ne zaman teslim edeceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
DHA muhabiri İzzet Nazlı'nın annesi: Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı
DHA muhabiri İzzet Nazlı'nın annesi: Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı Hatay'da 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri İzzet Nazlı ile ailesi, mezarı başında anıldı. Nazlı'nın annesi Fatma Nazlı, oğlunun mezarı başında gözyaşı dökerek, "Diyecek söz yok, onları özledik. Herkes İzzet'i severdi. Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı" dedi.
6.02.2024 Gündem
Hatay deprem konutları kura sonuçları! Deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı: Deprem konutları hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır, deprem konutları hak sahipliği sonuçları nereden öğrenilir?
Hatay deprem konutları kura sonuçları! Deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı: Deprem konutları hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır, deprem konutları hak sahipliği sonuçları nereden öğrenilir? Deprem konutları kura çekimi için araştırmalar hızlandı. Asrın felaketi olarak anılan ve 10 ilde büyük yıkama neden olan Kahramanmaraş merkezli depremler için yaralar sarılmaya devam ediyor. Hatay'da yapımı tamamlanan afet konutlarının teslimi 3 Şubat'ta yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine başlanacağı tarihleri il il duyurdu. Kura sonrası kesinleşen sonuçlar e-Devlet üzerinden yayınlanacak. Peki, Hatay deprem konutu kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte, Hatay deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi…
3.02.2024 Gündem
(Hatay deprem konutları kura çekimi canlı yayın) TOKİ deprem konutları kura çekimi Youtube üzerinden nasıl canlı izlenir? Hatay deprem konutları
(Hatay deprem konutları kura çekimi canlı yayın) TOKİ deprem konutları kura çekimi Youtube üzerinden nasıl canlı izlenir? Hatay deprem konutları Deprem konutları kura çekimi bugün Hatay ile başlıyor. Depreme dayanıklı olarak inşa edilen konutlar için hak sahipleri kurayla belirlenecek. Afetten etkilenen Hatay'da, depremlerde 80 bin 323 bina "yıkık", "acil yıkılacak" ve "ağır hasarlı" olarak kaydedildi. Peki, TOKİ deprem konutları kura çekimi Youtube üzerinden nasıl canlı izlenir? İşte Hatay deprem konutları kura çekimi canlı yayın ile Hatay deprem konutları kura sonuçları…
3.02.2024 Gündem
Gökhan Zan milletvekili oldu mu? Gökhan Zan kimdir, hangi partiden, Gökhan Zan şu an milletvekili mi?
Gökhan Zan milletvekili oldu mu? Gökhan Zan kimdir, hangi partiden, Gökhan Zan şu an milletvekili mi? Eski Milli Futbolcu Gökhan Zan son günlerde konuşulan isimler arasında girdi. Depremden sonra CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş'a sık sık tepkisini dile getiren Gökhan Zan hakkında aramalar arttı. Vatandaşlar Gökhan Zan’ın açıklamaları sonrası “Gökhan Zan milletvekili oldu mu? Gökhan Zan kimdir, hangi partiden aday, Gökhan Zan şu an milletvekili mi?” sorularına yanıt aramaya başladı.
11.01.2024 Gündem
10 Ocak Hatay Deprem: Hatay'da son deprem ne zaman oldu? 22:38 Samandağ depremi kaç büyüklüğünde?
10 Ocak Hatay Deprem: Hatay'da son deprem ne zaman oldu? 22:38 Samandağ depremi kaç büyüklüğünde? Hatay'ın Samandağ ilçesinde 10 Ocak 2024 Çarşamba akşamı saat 22:38'de deprem oldu. Çevre illerden de hissedilen deprem korku dolu anlara sebep oldu. Peki Hatay son deprem ne zaman oldu? 10 Ocak Hatay'da deprem mi oldu? Kaç büyüklüğünde? İşte detaylar...
10.01.2024 Gündem
Hatay'da depremin 40. gününde 'hırisi' pişirildi! 'Amacımız insanlara iyi gelmek'
Hatay'da depremin 40. gününde 'hırisi' pişirildi! 'Amacımız insanlara iyi gelmek' Hatay'da depremin 40. gününde, ölenlerin anısına 'hırisi' yemeği pişirildi. Hırisi'nin pişirilmesinin ardından, kazanların başında dualar edildi. Şef Ebru Baybara Demir, "İnsanların geleneklerini yapamayacağını, bu dini ritüeli gerçekleştiremeyecek olanların olabileceğini düşünüp, onlar için biz yapmak istedik" diye konuştu.
17.03.2023 Gündem
Hatay'da deprem mi oldu? 20 Şubat Hatay depremi, merkez üssü neresi? Hatay'da artçı deprem bekleniyor mu?
Hatay'da deprem mi oldu? 20 Şubat Hatay depremi, merkez üssü neresi? Hatay'da artçı deprem bekleniyor mu? Hatay'da deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 20 Şubat 2023 Pazartesi saat 20:04'te 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Peki Hatay depremi merkez üssü neresi? Hatay'da artçı deprem bekleniyor mu?
20.02.2023 Gündem
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Depremde annesini kaybeden 6 yaşındaki Naz’ın teyzesine ‘anne’ diye seslenmesi yürekleri sızlattı
Depremde annesini kaybeden 6 yaşındaki Naz’ın teyzesine ‘anne’ diye seslenmesi yürekleri sızlattı Hatay’da yıkılan binanın enkazından 36 saat sonra çıkarılan ve tüm ailesini kaybeden 6 yaşındaki Naz Yaman, annesinin tek yumurta ikizi olan teyzesine ‘anne’ diye seslenmesi yürekleri sızlattı.
14.02.2023 Vatan TV
Taha Duymaz öldü mü, enkazdan çıkarıldı mı? Taha Duymaz'ın son durumu ne, genç fenomen bulundu mu, yaşıyor mu? Ablasından son açıklama geldi!
Taha Duymaz öldü mü, enkazdan çıkarıldı mı? Taha Duymaz'ın son durumu ne, genç fenomen bulundu mu, yaşıyor mu? Ablasından son açıklama geldi! Fenomen Taha Duymaz, 6 Şubat'ta gerçekleşen depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kalmış, Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz gözyaşları içerisinde sosyal medya hesabı üzerinden yardım istemişti. Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve ailesinin Hatay'da göçük altında kaldığı binada çalışmalar başladı. Taha'nın olduğu binanın üzerine bir bina daha yıkıldığı aktarılırken ünlü şarkıcı Derya Uluğ sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda son durumu aktardı. Saat 04.30'da paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, "Biz şu an Taha Duymaz ile ilgili bilgi vermek istedik size. Mustafa Burak'la konuşuyor. Biz oraya vinç ve operatör yönlendirdik." ifadelerini kullandı. Peki, Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu, yaşıyor mu? Fenomen Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında, enkazdan çıkarıldı mı?
9.02.2023 Gündem
Hatay'da korkutan deprem! 17.11'de...
Hatay'da korkutan deprem! 17.11'de... Hatay'ın Yayladağı ilçesi açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15.04.2020 Gündem
Hatay'da 3.8 büyüklüğünde deprem
Hatay'da 3.8 büyüklüğünde deprem Hatay'ın Erzin ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
4.05.2017 Yaşam
Işıkara uyardı!
Işıkara uyardı! 'Deprem Dede' olarak tanınan Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'dan çarpıcı açıklamalar
28.01.2009 Yaşam
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan’ı Hataylı depremzede çocuklarla kutladı; Çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan’ı Hataylı depremzede çocuklarla kutladı; Çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir araya geldiği depremzede çocuklara hediye verip, sohbet etti. Şahin, “RTÜK olarak, çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır” diye konuştu.
23.04.2024 Gündem
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı Hatay’da doğum sıkıntısı yaşayan köpeğin imdadına Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ekipleri yetişti. Osmaniye’deki tedavi merkezine getirilen ve zehirlenme tehlikesi bulunan gebe köpeğe sezaryenle doğum yaptırıldı. Anne köpeğin yavrularının 5'i ölü doğarken 1 yavru canlı olarak dünyaya geldi.
15.04.2024 Gündem
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Gündem
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da bayram namazını kılıp, deprem şehitleri mezarlığını ziyaret etti. Koca, Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze" dedi.
10.04.2024 Gündem
Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı
Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda yolculu gidiş-geliş seferlerinin başladığını açıkladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören havalimanında, onarımların ardından tahliye uçuşları başlamıştı.
8.04.2024 Gündem
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 28. sayısı, 5 Nisan tarihinde çıktı.
5.04.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı. Konuyla ilgili Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Ekonomi
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, 6 Şubat depremlerinin vurduğu kentlerde hayata geçen 'Kızılay 100'üncü Yıl Kütüphanesi' projesine Malatya'da konteyner kentte yaşayan ve elektrik direği altında ders çalışmak zorunda kalan genç bir kızın ilham olduğunu belirterek, "Deprem illerindeki her konteyner kente bir kütüphane açmayı hedefledik. Şu ana kadar 8 kütüphanemiz açıldı. Bunu yıl sonuna kadar 50'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
1.04.2024 Adana
Deprem bölgesinde yerel seçim sonuçları! İşte 11 ilde son durum...
Deprem bölgesinde yerel seçim sonuçları! İşte 11 ilde son durum... Kahramanmaraş’ta 6 Şubat 2023 tarihinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Yaşanan deprem Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Osmaniye'de ağır yıkıma neden olmuştu. 31 Mart Pazar günü seçmenler sandık başına gitti. Deprem bölgesi seçim sonuçları gazetevatan.com'dan canlı olarak takip edebilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 deprem bölgesi yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti?
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti? Hatay yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 Hatay yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hatay Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatay deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.