Deprem Konutları

Deprem Konutları

Son dakika deprem konutları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deprem konutları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deprem konutları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deprem Konutları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deprem konutları gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 deprem konutları haberi bulunmuştur. Tüm deprem konutları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında Ortadoğu’daki gerilim, terörle mücadele operasyonları, ekonomi ve yerel seçim sonuçları gibi önemli gündem başlıklarıyla toplanacak.
16.04.2024 Gündem
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak BAYKAR, #KonutSeferberliği kapsamında 1.012 kalıcı konutu ne zaman teslim edeceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama 11 ildeki deprem konutları için hak sahipliği isim listesi ve kura sonuçları AFAD tarafından duyuruldu. Diyarbakır, Hatay, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Osmaniye, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Adıyaman'da kalıcı deprem konutları için yapılan kura çekimi sonucunda asil ve yedek isim listeleri AFAD e-Devlet ekranından sorgulanabilir durumda. Kura töreninde toplam 30,723 konut hak sahiplerine teslim edildi. Bu, Şubat ayındaki kura çekimiyle birlikte toplamda 76 binden fazla konutun hak sahiplerinin belirlendiği anlamına geliyor. AFAD hak sahipliği (Deprem konutları) kura sonuçları ve isim listesi sorgulama işlemi için ilgili e-Devlet ekranı üzerinden bilgi alınabilir.
20.03.2024 Ekonomi
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi geliyor! Artık önceden öğrenilebilecek
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi geliyor! Artık önceden öğrenilebilecek Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 yıl önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerini belirtti. Sözbilir, "Hem yazılı hem tasarım hem de mekanizma açısından tamamen yerli, yeni bir deprem uyarı sistemi geliştirdik. Geliştirdiğimiz sistemi önümüzdeki aydan itibaren 6 aylık bir deneme sürecine sokacağız. İzmir'de farklı lokasyonlardaki 12 istasyona yerleştireceğimiz bu sistem oluşacak depremlerle ilgili saniye saniye bize bilgi aktaracak" dedi.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki’den Adana'daki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlara büyük müjde
Bakan Özhaseki’den Adana'daki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlara büyük müjde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yüreğir ilçesindeki kentsel dönüşüm projesini inceleyip vatandaşlara, “Burada 950 civarında yer yıkıldı ve bu sayıya yakın bir iş yeri ve konut yapılıyor. 2 sene gibi bir süre verilmiş. 1 sene kalmış. Bu süreyi de bugün müteahhit ile görüşüp geriye çekip bu senenin sonuna kadar teslim etmeye çalışacağız” diyerek müjde verdi.
21.02.2024 Adana
Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları 2024 isim listesi | Diyarbakır deprem konutları ne zaman teslim edilecek?
Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları 2024 isim listesi | Diyarbakır deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Diyarbakır deprem kura sonuçları ve hak sahibi isim listesi, 20 Şubat 2024 Salı günü kura çekimiyle birlikte vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremleri sonrası deprem konutları kura çekimi devam ediyor. TOKİ Deprem konutları kura çekimi Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Malatya ve Adıyaman için gerçekleştirildi. Diyarbakır'da yapımı devam eden 6.887 konutun ilk etabı olan 1.423 konut kura çekimi saat 13.00’de başladı. TOKİ Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları deprem konutları için başvuru yapacaklar tarafından sorgulanıyor. Peki, Diyarbakır deprem konutları kura sonucu isim listesi belli oldu mu, nasıl öğrenilir?
20.02.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 307 bin konutun inşaatının devam ettiğini belirterek, birkaç ay içinde toplam 75 bin konutun teslim edilmiş olacağını söyledi.
19.02.2024 Ekonomi
Diyarbakır deprem konutları kura çekimi ne zaman? Diyarbakır deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları
Diyarbakır deprem konutları kura çekimi ne zaman? Diyarbakır deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları Diyarbakır deprem konutları kura çekiminin yapılacağı tarih merakla bekleniyor. Diyarbakır'da 6 bin 40 deprem konutundan oluşan 321 bloktan bir kısmının inşaatının büyük bölümü tamamlanırken, 3+1 olarak yapılacak konutlar, brüt 105 metrekare, net ise 85 metrekare olarak planlandı. Peki, Diyarbakır deprem konutları kura çekimi ne zaman?
17.02.2024 Gündem
Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman? AFAD deprem konutları kura sonuçları ve hak sahipliği nasıl sorgulanır? Deprem konutları kura listesi
Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman? AFAD deprem konutları kura sonuçları ve hak sahipliği nasıl sorgulanır? Deprem konutları kura listesi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerinin ardından depremzedeler için yapılan konutlar teslim edilmeye başlandı. Hatay, Gaziantep ve Şanlıurfa'da anahtar teslim törenleri gerçekleştirildi, gözler Malatya’ya çevrildi. Malatya deprem konutları kura çekiminin ne zaman yapılacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, Şubat 2024 Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman, AFAD Malatya deprem konutları kura sonuçları isim listesi nereden sorgulanır?
9.02.2024 Gündem
Aile ve Gençlik Fonu başvuru şartları neler, yaş sınırı var mı? Aile ve Gençlik Fonu başvurusu nasıl yapılır, e devlet Aile ve Gençlik fonu başvuru ne zaman?
Aile ve Gençlik Fonu başvuru şartları neler, yaş sınırı var mı? Aile ve Gençlik Fonu başvurusu nasıl yapılır, e devlet Aile ve Gençlik fonu başvuru ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Peki, Aile ve Gençlik Fonu başvuru şartları açıklandı mı, Aile ve Gençlik Fonu başvurusu nasıl yapılır? E devlet başvuru ekranı var mı?
9.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 32 bin konutu daha teslim edileceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 32 bin konutu daha teslim edileceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl sonuna kadar 32 bin konutun daha teslim edileceğini söyledi. 'Türkiye eski Türkiye değil' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yolda birbirini görseler selam vermeyecek olanları aynı ittifak içerisinde birleştirdiler ama başarılı olamadılar. Günahları da Bay Kemal'in sırtına yüklediler. Bay Kemal'e ilk hançeri Meclis'e taşıdıkları vurdu" ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletçe yüreğimizin yandığı tüm bu afetlerde birileri sadece şov peşinde, sadece siyasi istismar peşinde koşarken biz bir an önce dertlere derman olabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık" dedi. Erdoğan, "Deprem gibi hepimizi derinden sarsan ve yaralayan bir meseleyi günlük tartışmaların mezesi halinde getirmek son derece yanlış bir tutumdur. İlk günden itibaren bizim deprem bölgesiyle ilgili tavrımız hep böyle oldu. Hiçbir ayrım yapmadan deprem bölgesini yeniden hızla ayağa kaldırmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asrın felaketinin altından asrın dayanışması ile kalkmayı başardık. Deprem bölgesine 107 milyar lira kaynak aktardık" dedi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından bu sayının 390 bine tamamlanacağını söyledi.
6.02.2024 Gündem
Devlet Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı
Devlet Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde “Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni”nde konuştu. Bahçeli, "Zor şartları milli beraberlik şuuru ile aştık. Türkiye’nin toprak altında kalmasını dileyenleri hayal kırıklığına uğrattık. Başaramazlar diyen kimler varsa, kızarmayan yüzleriyle deşifre oldular ve mahşeri vicdan tarafından mahkûm edildiler. Hiçbir felakete teslim olmayız. Devletimiz çok kısa sürede içerisinde muazzam işler yaptı" dedi.
6.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma 6 Şubat depreminin hemen ardından Hatay’da yüzyılın afetiyle yüzleşmiştik. Bir yıl sonra bu kez “büyük acıların” izlerini silmek için yoğun bir çalışmaya tanık oluyoruz. Şehrin birçok yerinde enkaz kaldırma ve kalıcı konut çalışmaları sürüyor. Kent, büyük bir şantiye görünümünde... Hataylılar her geri dönüşü ve açılan her yeni işyerini sevinçle karşılıyor.
5.02.2024 Gündem
Gaziantep İslahiye deprem konutları kura sonuçları | Gaziantep TOKİ deprem konutları kura çekimi ne zaman, Gaziantep Nurdağı TOKİ evleri saat kaçta?
Gaziantep İslahiye deprem konutları kura sonuçları | Gaziantep TOKİ deprem konutları kura çekimi ne zaman, Gaziantep Nurdağı TOKİ evleri saat kaçta? Gaziantep’te depremzedeler için yapılan deprem konutlarında sona gelindi. Nurdağı ilçesinde 8,5 ay önce yapımına başlanan Başpınar ile Bademli mevkiinde toplam 141 bloktan oluşan 2 bin 509 konut inşa ediliyor. Peki, Gaziantep TOKİ deprem konutları kura çekimi ne zaman, Gaziantep Nurdağı TOKİ evleri saat kaçta? Gaziantep İslahiye deprem konutları kura sonuçları…
3.02.2024 Gündem
Hatay deprem konutları kura sonuçları! Deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı: Deprem konutları hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır, deprem konutları hak sahipliği sonuçları nereden öğrenilir?
Hatay deprem konutları kura sonuçları! Deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı: Deprem konutları hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır, deprem konutları hak sahipliği sonuçları nereden öğrenilir? Deprem konutları kura çekimi için araştırmalar hızlandı. Asrın felaketi olarak anılan ve 10 ilde büyük yıkama neden olan Kahramanmaraş merkezli depremler için yaralar sarılmaya devam ediyor. Hatay'da yapımı tamamlanan afet konutlarının teslimi 3 Şubat'ta yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine başlanacağı tarihleri il il duyurdu. Kura sonrası kesinleşen sonuçlar e-Devlet üzerinden yayınlanacak. Peki, Hatay deprem konutu kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte, Hatay deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi…
3.02.2024 Gündem
(Hatay deprem konutları kura çekimi canlı yayın) TOKİ deprem konutları kura çekimi Youtube üzerinden nasıl canlı izlenir? Hatay deprem konutları
(Hatay deprem konutları kura çekimi canlı yayın) TOKİ deprem konutları kura çekimi Youtube üzerinden nasıl canlı izlenir? Hatay deprem konutları Deprem konutları kura çekimi bugün Hatay ile başlıyor. Depreme dayanıklı olarak inşa edilen konutlar için hak sahipleri kurayla belirlenecek. Afetten etkilenen Hatay'da, depremlerde 80 bin 323 bina "yıkık", "acil yıkılacak" ve "ağır hasarlı" olarak kaydedildi. Peki, TOKİ deprem konutları kura çekimi Youtube üzerinden nasıl canlı izlenir? İşte Hatay deprem konutları kura çekimi canlı yayın ile Hatay deprem konutları kura sonuçları…
3.02.2024 Gündem
(Deprem konutları kura çekimi) Kahramanmaraş deprem konutları kura çekimi ne zaman, Deprem bölgesi konutları ne zaman teslim edilecek? Hatay, Malatya, Urfa, Adıyaman, Elazığ
(Deprem konutları kura çekimi) Kahramanmaraş deprem konutları kura çekimi ne zaman, Deprem bölgesi konutları ne zaman teslim edilecek? Hatay, Malatya, Urfa, Adıyaman, Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinin ardından ilk etapta inşa edilen deprem konutları teslim ediliyor. Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yapımı tamamlanan 46 bin deprem konutunun kura çekimi yapılacak. Peki, Hatay, Malatya, Urfa, Adıyaman, Elazığ Kahramanmaraş deprem konutları kura çekimi ne zaman? Deprem bölgesi konutları ne zaman teslim edilecek? İşte deprem konutları kura sonuçları…
3.02.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldi
Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükseldiğini açıkladı.
18.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Deprem Konutları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deprem konutları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.