Hain Saldırı

Hain Saldırı

Son dakika hain saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hain saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hain saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hain Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hain saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.197 hain saldırı haberi bulunmuştur. Tüm hain saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şimşekler Samet Güdük'ü unutmadı
Şimşekler Samet Güdük'ü unutmadı Adana Demirspor taraftarları, deplasmanda oynanan Alanyaspor maçında geçtiğimiz günlerde hain saldırı sonucu hayatını kaybeden Samet Güdük'ün posterini astı.
18.02.2024 Adana
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla, İstanbul’daki Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir güvenlik toplantısı yapıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
13.01.2024 Gündem
Ankara'daki saldırı girişimi! İkinci teröristin de kimliği belli oldu
Ankara'daki saldırı girişimi! İkinci teröristin de kimliği belli oldu İçişleri Bakanlığı, Ankara'da saldırı girişiminde bulunan ikinci teröristin de kimliğinin belli olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada "DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden diğerinin BTÖ (PKK/KCK) üyesi Özkan Şahin olduğu tespit edilmiştir" denildi.
4.10.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı: Saldırı girişimini gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edilmiştir
İçişleri Bakanlığı: Saldırı girişimini gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edilmiştir İçişleri Bakanlığı'na yönelik saldırı girişiminde bulunan 2 teröristten 1'inin bölücü terör örgütü PKK/KCK üyesi 'Kanivar Erdal' kod adlı Hasan Oğuz olduğu tespit edildi.
2.10.2023 Gündem
PKK'dan hain saldırı! Misliyle karşılık verildi
PKK'dan hain saldırı! Misliyle karşılık verildi Suriye'nin Kuzeyi'nde PKK/YPG saldırısı sonucunda 4 Mehmetçik yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "4 Mehmetçiğimiz Kilis Devlet Hastanesi'ne tahliye edildi. Belirlenen hedefler ise derhâl güçlü şekilde vurularak teröristlere misliyle karşılık veriliyor." ifadeleri kullanıldı.
16.04.2023 Gündem
AK Parti’den İYİ Parti il binasına yapılan saldırıya sert tepki: Lanetliyoruz
AK Parti’den İYİ Parti il binasına yapılan saldırıya sert tepki: Lanetliyoruz İYİ Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıya, AK Parti'den peş peşe sert tepkiler geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıyı lanetlediklerini belirtti. Çelik, 'Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız.' dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, 'Saldırı provokasyondur. Fail/failler en yakın zamanda bulunacaktır.' açıklamasında bulundu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İYİ Parti'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Öte yandan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İyi Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıyı kınadığını belirterek saldırı hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re’sen soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'İYİ Parti İl Başkanlığına isabet eden saldırı ile ilgili fail yakalandı.' açıklamasında bulundu.
31.03.2023 Gündem
MSB duyurdu! Öldürülen terörist sayısı 20'ye yükseldi
MSB duyurdu! Öldürülen terörist sayısı 20'ye yükseldi Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırı sonrası başlatılan meşru müdafaa atışları sonucunda dün 6 terörist etkisiz hâle getirilmişti. Bugün de 3 terörist daha etkisiz hâle getirilerek bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 20’ye yükseldi." ifadeleri kullanıldı.
23.01.2023 Gündem
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda Suriye’nin Ayn El Arab bölgesindeki PKK/YPG’li teröristlerin Gaziantep’in Karkamış ilçesine yönelik düzenlediği roket saldırısında şehit olan Hasan Karataş (5), düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Saldırılarda Karkamış ilçe merkezindeki 5 okuldan 3’ünün hasar gördüğü belirlendi. İlçede hasar tespit çalışması başlatıldı.
22.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Terörist Ahlam Albashır ile Bilal Hassan'ın sınırı geçmesine yardım ettikleri tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Bulgar basınındaki iddiaya göre bombalı saldırının 5 şüphelisi Bulgaristan'da yakalandı. Yakalananlar arasında Bilal Hassan'ın yardımcısı Amran Abdulrami de bulunuyor. Hain saldırı sonrası deşifre oldular. Bombalı saldırıyla irtibatlı isimlere dair kritik tespitler var. İşte ‘Hacı’dan ‘Jarkas Kardeşler’e, saldırının organizasyonunda yer alan kilit isimler ve rolleri...
19.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Netanyahu ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Netanyahu ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'de hükümeti kurma görevi verilen Binyamin Netanyahu ile görüştü.
17.11.2022 Siyaset
AK Parti'li Çelik: Teröre mazeret üreten tavırlar sergilenmesi büyük şuursuzluk
AK Parti'li Çelik: Teröre mazeret üreten tavırlar sergilenmesi büyük şuursuzluk AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Teröre mazeret üreten ve güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesini zaafa uğratmaya çalışan yaklaşımlar ve tavırlar sergilenmesi büyük bir şuursuzluktur. Türkiye bir güven ülkesidir. Terörle mücadele konusunda milletimiz bir ve bütündür" dedi. 
17.11.2022 Gündem
Taksim'deki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetti
Taksim'deki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetti İstiklal Caddesi'nde dün saat 16.20 sıralarında yaşanan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıdan kahreden haberler geliyor. Hain saldırı, Adana'dan gelen Yusuf Meydan ve minik kızı Ecrin'i hayattan kopardı. Hayatını kaybedenler arasında Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar'ın da olduğu ortaya çıktı.
14.11.2022 Gündem
Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 1, yaralı
Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 1, yaralı Şanlıurfa’nın Suriye sınırında bulunan Esentepe Hudut Karakolu'na, PKK/YPG'li teröristler tarafından havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. MSB'den yapılan açıklamada, "Belirlenen hedefler derhâl ateş altına alınarak ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hâle getirildi." denildi.
18.09.2022 Gündem
TSK’nın terör hedeflerini vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı
TSK’nın terör hedeflerini vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı PKK-YPG terör örgütünün Şanlıurfa’nın Birecik ilçesindeki hudut karakoluna düzenlediği saldırı sonrası TSK’nın terör hedeflerini vurduğu anların görüntüleri ortaya çıktı.
17.08.2022 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Çavuşoğlu Suriye meselesiyle ilgili konuşarak, "Elimiz kolumuz bağlı kalamayız. Bugüne kadar yaptığımız harekatlarda kimseden icazet almadık doğrusu. Almayız da" dedi.
21.07.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir
Bakan Soylu: Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir FETÖ terör örgütünün tamamen yok edene dek mücadele edeceklerini vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir. Bugüne kadar 334 bin 378 gözaltı yaptık. 101 bin tutuklama, 104 bin de adli kontrol kararı verildi. Halen cezaevlerinde 18 bin 892 tutuklu bulunmaktadır. 23 bin 927 kişi de firaridir” dedi.
15.07.2022 Siyaset
Teröristlerin kullandığı mağaradan İsveç yapımı AT-4 silah çıktı
Teröristlerin kullandığı mağaradan İsveç yapımı AT-4 silah çıktı Milli Savunma Bakanlığı, Pençe- Kilit Operasyonu kapsamında tespit edilen mağaralarda çeşitli çapta silah ve mühimmatın yanı sıra İsveç yapımı tanksavar silahı AT-4 de ele geçirildiğini duyurdu. 
25.05.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Pençe Kilit mesajı!
Bakan Akar'dan Pençe Kilit mesajı! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin 5 askeri şehit ettiği hain saldırı sonrasında mağarada sıkıştırılan bir grup teröriste yönelik operasyon gerçekleştirildiğini belirterek, "Komandolarımız bir grup teröristi mağarada sıkıştırdı. Mehmetçiğin 'teslim ol' çağrısına teröristlerin ateşle karşılık vermesi sonucu mağaraya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Söz konusu operasyonla birlikte Pençe Kilit Operasyonu'nda bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti. Şehitlerimizin kanlarını, yakınlarının gözyaşlarını yerde bırakmadık, bırakmayacağız" dedi.
25.05.2022 Gündem
Cezalandırma atışları ile 52 terörist öldürüldü! MSB duyurdu
Cezalandırma atışları ile 52 terörist öldürüldü! MSB duyurdu Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki cezalandırma atışları sonucunda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 52'ye yükseldiğini açıkladı. 
13.05.2022 Gündem
Suriye sınırında hain saldırı! Bir asker şehit oldu
Suriye sınırında hain saldırı! Bir asker şehit oldu Sınır hattında görev yapan askerler Suriye’den yasadışı geçmek isteyen bir guruba “Dur” ihtarında bulundu. Kilis’in Suriye-Türkiye sınırında bir asker açılan ateş sonucu şehit oldu.
26.11.2021 Gündem
Terör örgütü PKK'dan Afrin'e hain saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Terör örgütü PKK'dan Afrin'e hain saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Hatay Valiliği, YPG/PKK'lı teröristlerce Afrin kent merkezine düzenlenen füze atışı sonucu 3 sivilin hayatını kaybettiğini, 10 sivilin yaralandığını bildirdi.
19.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde şehit olan 2 askerin ailesine taziye mesajı gönderdi.
25.07.2021 Gündem
Siirt'te askeri üs bölgesine PKK'dan hain saldırı: 1 korucu şehit oldu...
Siirt'te askeri üs bölgesine PKK'dan hain saldırı: 1 korucu şehit oldu... Siirt'in Pervari ilçesindeki askeri üs bölgesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda güvenlik korucusu Mehmet Babat şehit oldu, Sıddık Bulut yaralandı.
10.06.2021 Gündem
İdlib'de askeri konvoya hain saldırı! Acı haber geldi...
İdlib'de askeri konvoya hain saldırı! Acı haber geldi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde 10 Mayıs'ta ikmal konvoyuna yapılan roketli saldırıda bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını bildirdi.
11.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hain Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hain saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.