Güvenli

Güvenli

Son dakika güvenli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güvenli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güvenli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenli gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.429 güvenli haberi bulunmuştur. Tüm güvenli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti!
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası fuaye alanında düzenlenen sergiyi ziyaret etti.Bakan Göktaş, "Bizler de onların her türlü yanlarında olmak için gayret sarf ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Altın fiyatları hafta sonu yükselişte! 21 Nisan 2024 canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı
Altın fiyatları hafta sonu yükselişte! 21 Nisan 2024 canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yatırımcıların güvenli limanı altın, Ortadoğu'daki gerilimin etkisiyle yükselmeye devam ediyor. 21 Nisan Pazar günü altının ons fiyatı 2 bin 392 dolardan işlem görürken; gram altın bugün 2 bin 499 TL'ye yükseldi.
21.04.2024 Ekonomi
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı Avrupa Birliği ilişkilerdeki uzun duraklamanın ardından Türkiye'ye sıcak bir mesaj gönderirken, Avrupa medyası da Türkiye'nin 'kilit bir aktör' olduğunu yazdı. Euractiv'in ulaştığı AB'li kaynaklar ise Brüksel'de devam eden görüşmeler sırasında Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türkiye'ye "somut" bir şeyler sunulması için baskı yaptığını yazdı.
18.04.2024 Dünya
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
İsrail saldırılarında 10 binden fazla kadın can verdi
İsrail saldırılarında 10 binden fazla kadın can verdi Birleşmiş Milletler (BM) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 7 Ekim’den bu yana 10 binden fazla kadının hayatını kaybettiğini belirterek, hayatını kaybeden kadınların 6 bininin arkalarında 19 bin yetim çocuk bıraktığı ifade edildi.
16.04.2024 Dünya
Beklenen İstanbul depreminde metro ve tüneller ne kadar güvenli? Uzmanında açıklamalar
Beklenen İstanbul depreminde metro ve tüneller ne kadar güvenli? Uzmanında açıklamalar Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerde derininde yakalansanız ne olurdu?
16.04.2024 Gündem
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
15.04.2024 İddaa
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı!
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı. Raporda, işyeri dahilinde acil durum aydınlatmaları, yönlendirme levhalarının olmadığı, mevcut sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi.
15.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesi Bakanlık olarak aldıkları sıkı tedbirler sayesinde bir çok vatandaşa fahiş fiyattan bilet satılmasının önüne geçtiklerinin altını çizerek, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.
15.04.2024 Ekonomi
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
12.04.2024 İddaa
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Gündem
Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınında mahsur kalan 4 turist kurtarıldı
Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınında mahsur kalan 4 turist kurtarıldı Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde mahsur kalan 4 turist ise ekipler tarafından kurtarıldı.
11.04.2024 Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı Adana’da Ramazan Bayramı arifesinde mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi gerçekleştirildi. Vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalar mezarlıktan dışarı çıkartıldı.
9.04.2024 Adana
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen güneş tutulması öncesinde ‘hatırlatma’ notuyla bir uyarı paylaşan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, eski başkanı Trump’ın 2017’deki tutulmayı çıplak gözle takip ettiği fotoğrafı paylaştı. Clinton,“ Hatırlatma: Lütfen güneş tutulmasına doğrudan bakan bir adamdan tıbbi tavsiye almayın” dedi.
9.04.2024 Gündem
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’deki bütün şehirleri raylı sistemlerle donatmaya devam ettiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile dün akşam yayınlanan resmi gazetede belirtildiği üzere Bosna Bulvarı-Bahçelievler-Kazım Karabekir Raylı Sistem Hattı ile Konya Şehir Hastanesi-Stadyum 2. Etap Tramvay Hattı’nın yapımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildiğini söyledi.
6.04.2024 Ekonomi
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsünün ücretsiz olup olmadığı, bayrama günler kala sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti. Peki, bayramda köprüler kaç gün ücretsiz, köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, ücretli mi?
6.04.2024 Yaşam
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
6.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Güvenli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.