Günel

Günel

Son dakika günel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan günel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını günel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Günel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan günel gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 günel haberi bulunmuştur. Tüm günel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşe Tolga muhabirlere tepki gösterdi! 'İzin alsaydınız'
Ayşe Tolga muhabirlere tepki gösterdi! 'İzin alsaydınız' Oyuncu Ayşe Tolga önceki akşam Bebek’te erkek arkadaşıyla yemek çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncu fotoğraflarını çeken muhabirlere tepki gösterdi.
6.07.2023 Magazin
Günel Zeynalova paylaşımıyla gündemde! Ebru Gündeş tarafından engellendi mi?
Günel Zeynalova paylaşımıyla gündemde! Ebru Gündeş tarafından engellendi mi? ‘Azeri Kızı Günel’ olarak tanınan Günel Zeynalova, son paylaşımıyla olay yarattı. 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Günel'in, Azerbaycan'da vereceği konserin Ebru Gündeş tarafından engellendiği öne sürüldü.
6.07.2023 Magazin
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabine dünyada geniş yer bulurken dış basın yeni dönemin kilit isimlerini açıkladı.
4.06.2023 Gündem
Kanser, obezite, tansiyon ve diyabetin en büyük nedeni! İnsülin direnci ile ilgili dikkat çeken uyarı
Kanser, obezite, tansiyon ve diyabetin en büyük nedeni! İnsülin direnci ile ilgili dikkat çeken uyarı İnsülin direnci, şekerli ve karbonhidratı bol gıdaların beslenme alışkanlığı haline dönüştürülmesiyle gelişen bir hastalıktır. İnsülin direncinin kanser, obezite, tansiyon, diyabet gibi pek çok ciddi hastalığa davetiye çıkarabileceğine dikkat çeken uzmanlar, önemli tavsiyelerde bulundu.
3.06.2023 Sağlık
‘Stres anında salgılanan hormonlar kalp krizi riskini artırabilir’
‘Stres anında salgılanan hormonlar kalp krizi riskini artırabilir’ Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Nuri Günel, stres anında salgılanan hormonların kalp krizi başta olmak üzere birçok hastalığı tetikleyebildiğini söyleyerek, “Stres kalp hastalıklarının en önemli nedenlerinden biridir. Stres anında salgılanan hormonlar kalp krizi gibi birçok kalp hastalığını tetikleyebildiği gibi var olan kalp hastalıklarının şiddetini de artırır” dedi.
29.03.2023 Sağlık
Küçükken İbrahim Tatlıses'in sahnesine konuk olmuştu! Artık şarkıcı
Küçükken İbrahim Tatlıses'in sahnesine konuk olmuştu! Artık şarkıcı Yıllar önce İbrahim Tatlıses'in sahnesine konuk olup dans eden Cansu Esin'in fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Cansu’nun o halleri ‘Yıldız olacak çocukmuş’ yorumunu yaptırdı. Geçtiğimiz yıl müzik piyasasına giriş yapan Cansu Esin, sesi ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.
2.03.2023 Magazin
Günel Zeynalova değişimiyle şaşırtıyor! 'Ufak dokunuşlar yaptım'
Günel Zeynalova değişimiyle şaşırtıyor! 'Ufak dokunuşlar yaptım' 'Didem' parçası ile küçük yaşlarda adını duyuran Azerbaycanlı şarkıcı Günel Zeynalova, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. İlginç giyim tarzı ile bakışları üzerinde toplayan ünlü isim, yüzündeki değişimle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.01.2023 Magazin
Azeri kızı Günel Zeynalova estetiğe doymuyor!
Azeri kızı Günel Zeynalova estetiğe doymuyor! 'Oy Didem' şarkısı ile hafızalara kazınan Azeri kızı Günel Zeynalova, son haliyle sosyal medyayı salladı. Günel Zeynalova değişimiyle neredeyse bambaşka biri oldu.
21.10.2022 Magazin
Kuşadası Belediye Başkanı'ndan 'ihale' soruşturmasına ilişkin açıklama
Kuşadası Belediye Başkanı'ndan 'ihale' soruşturmasına ilişkin açıklama Aydın'ın Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, mıcır ihalesi soruşturmasına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkacağına inanıyorum. Geç gelen adalet, adalet değildir. Yargının, algı operasyonlarına ve siyasi rant odaklarının açıklamalarına rağmen hukuka bağlı kalacağına da inancımı koruyorum" dedi.
7.10.2022 Yaşam
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 23 Haziran’da Kuşadası’nda
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 23 Haziran’da Kuşadası’nda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Haziran’da Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi tarafından yaşama geçirilen projeler için düzenlenecek toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Kuşadası’na gelecek.
20.06.2022 Siyaset
Azeri kızı Günel'in annesi şaşırttı! Güzelliği ile kızını gölgede bıraktı
Azeri kızı Günel'in annesi şaşırttı! Güzelliği ile kızını gölgede bıraktı Didem şarkısıyla Türkiye'de şöhreti yakalayan Azeri şarkıcı Günel Zeynalova, meşhur olduğunda küçük bir kız çocuğuydu. Şöhretle küçük yaşta tanışan Azeri kızı, yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri olmuştu. Bir dönemin çocuk şarkıcısı Azeri kızı Günel'in siz bir de annesini görün. Anne Zöhre Zeynalova güzelliği ile kızını gölgede bıraktı.
6.04.2022 Magazin
O Ses Türkiye finalistleri kimler oldu? O Ses Türkiye finali 2021-2022 ne zaman, kimin takında kimler finale kaldı?
O Ses Türkiye finalistleri kimler oldu? O Ses Türkiye finali 2021-2022 ne zaman, kimin takında kimler finale kaldı? O Ses Türkiye finalistleri ile finalin ne zaman olacağı sorgulanamaya başlandı. O Ses Türkiye yarışma programında dün yarı final heyecanı yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen O Ses Türkiye yarışmasında 2021 sezonu sona eriyor. Şampiyonun kim olacağı merak edilirken, O Ses Türkiye finalinde kimler yarışacak, O Ses Türkiye 2021 finalistleri kim oldu? Sorularına da yanıt aranıyor. Peki, O Ses Türkiye final ne zaman? İşte O Ses Türkiye finale kalanlar…
21.01.2022 Televizyon
Günel Zeynalova 'aşk' haberlerine isyan etti!
Günel Zeynalova 'aşk' haberlerine isyan etti! Günel Zeynalova, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Azari şarkıcı, son günlerde hakkında çıkan "iş insanı Gökhan Göz ile aşk yaşıyor" haberlerine sert çıktı.
5.11.2021 Magazin
Kuşadası'nda vahşet: Köpekleri zehirleyip derisini yüzdüler
Kuşadası'nda vahşet: Köpekleri zehirleyip derisini yüzdüler Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, 'çoban melezi' cinsi 3 aylık 4 yavru sokak köpeği ölü bulundu. Köpeklerden 4'ünün kimliği belirsiz kişi veya kişilerce önce zehirlendiği, ardından 1 tanesinin ise derisinin baş kısmına kadar yüzüldüğü belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Canilerin yakalanması için bizzat şikayetçi olacağım" dedi.
1.10.2021 Yaşam
Günel Zeynalova'nın son hali şoke etti! İbrahim Tatlıses'le pozunu paylaştı
Günel Zeynalova'nın son hali şoke etti! İbrahim Tatlıses'le pozunu paylaştı İbrahim Tatlıses'in 13 yaşında keşfettiği Azeri kızı Günel Zeynalova Tatlıses'i kuliste ziyaret etti. Ancak Günel'in son görüntüsü paylaşımının önüne geçti.
25.09.2021 Magazin
'Altın Güvercin' sahibini buldu
'Altın Güvercin' sahibini buldu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması, final gecesi ile son buldu. Türkiye'nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin'de, birinciliği Hande Kodamanoğlu, bestesi Suat Suna'ya ait olan 'Sevgilim' isimli parça ile kazandı.
13.09.2021 Kültür Sanat
Emine Erdoğan, devlet korumasındaki çocukların hazırladığı tiyatro gösterisini izledi
Emine Erdoğan, devlet korumasındaki çocukların hazırladığı tiyatro gösterisini izledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) "Hayata Köprü Sanat Projesi"nin pilot olarak uygulandığı Zeytinburnu Çocuk Evleri Sitesi'nde tiyatro eğitimi alan devlet korumasındaki çocuklar ve gençlerin hazırladığı "Buğday Tanesi" isimli tiyatro gösterisini izledi.
10.07.2021 Gündem
Jigolo çetesine tahliye kararı
Jigolo çetesine tahliye kararı Jigololuk yaparak para kazanma vaadi ile yüzlerce kişiyi dolandırmakla suçlanan şebekeye yönelik yargılama süreci başladı. 91 sanıklı davada, mahkeme ilk duruşmada 18 tutuklunun tahliyesine karar verdi.
4.07.2021 Yaşam
Evlenmek için gitti! Ölüm haberi geldi
Evlenmek için gitti! Ölüm haberi geldi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazesi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in girişimleri ile Türkiye'ye getirilen genç kadının annesi Fatma Yetik, 'Kızımın naaşını gurbet ellerde bırakmayan Başkan Ömer Günel'e çok teşekkür ediyorum' dedi.
3.07.2021 Yaşam
Uzmanlar uyardı: Dicle Nehri yüzmek için güvenli değil
Uzmanlar uyardı: Dicle Nehri yüzmek için güvenli değil Diyarbakır'da havaların ısınmasıyla birlikte Dicle Nehri’nde biri balık tutan, diğer serinlemek isteyen 2 kişi boğuldu. Açık su yüzme sporcusu, cankurtaran Hüseyin Nazlıoğlu, Dicle Nehri'nin yüzmek için güvenli olmadığına dikkat çekerek, "Biraz serinleyeyim derken boğulabilirsiniz. Nehirde akıntı yüksek. Aynı zamanda yosun ve ağaç kökleri var. Bunlara takılıp boğulma ihtimali var" dedi.
2.06.2021 Gündem
Savcı ile doktor kavgasında flaş gelişme! İzin verildi
Savcı ile doktor kavgasında flaş gelişme! İzin verildi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hakimler ve Savcılar Kuruluna Osmaniye'de kendisini muayene etmeyen doktorla tartıştığı ileri sürülen Cumhuriyet savcısı M.B. hakkında inceleme izni verdi.
13.04.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacak
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacak Mliiyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Bundan sonra terörle mücadele stratejisinde Gara öncesi ile sonrası aynı olmayacak, inanıyorum. PKK ile saf tutan kim varsa tepeden tırnağa tutuşturulacak. PKK terör örgütü ya silahları ile ve son teröriste kadar güvenlik güçlerine teslim olup adalet önünde hesap verecektir, ya da azdan az çoktan çok gidecek, hainlerin kafaları koparılacak." dedi.
16.02.2021 Siyaset
Ünlü mimar Ahmet Vefik Alp son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü mimar Ahmet Vefik Alp son yolculuğuna uğurlandı İSTANBUL'daki evinde, 73 yaşında kalp krizinden yaşamını yitiren ve bir dönem Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) merhum lideri Alpaslan Türkeş'in danışmanlığını yapan ünlü mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp'in (73) cenazesi, vasiyeti üzerine memleketi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde toprağa verildi.
11.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Günel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki günel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.