Gazete Vatan Logo
Magazin Günel Zeynalova paylaşımıyla gündemde! Ebru Gündeş tarafından engellendi mi?

Günel Zeynalova paylaşımıyla gündemde! Ebru Gündeş tarafından engellendi mi?

‘Azeri Kızı Günel’ olarak tanınan Günel Zeynalova, son paylaşımıyla olay yarattı. 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Günel'in, Azerbaycan'da vereceği konserin Ebru Gündeş tarafından engellendiği öne sürüldü.

Günel Zeynalova paylaşımıyla gündemde! Ebru Gündeş tarafından engellendi mi?

'Didem' parçası ile küçük yaşlarda adını duyuran Azerbaycanlı şarkıcı Günel Zeynalova, sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Azeri kızı Günel ve Ebru Gündeş'in Azerbaycan'da bir düğünde sahne almak için davet edildiği iddiasının ardından yapılan paylaşım, kafa karıştırdı.

"SAHNEYE ÇIKMASINI ENGELLEDİ Mİ?"

Günel'in açıklamalarının ardından "Ebru Gündeş sahneye çıkmasını engelledi mi?" sorusu akıllara geldi. Günel paylaşımında şunları söyledi:

"BEN RAHATSIZ OLMADIM SENDEN"

Bilir misiniz? Yok ya hepimiz biliriz. Rızkı veren Allah'ım tabii ki önü kesilmez. Engel olanların bu dünyada cezası büyük. Benim bu dünyada 25 yıllık sanat hayatımda hiç kimseye kıskançlık etmedim, rızkını kesmedim, düşmanlık dahi etmedim. Sorarım sorarım da sen hayatımdakini bile bile saklayan, duyulmasın diye kendini saf gösteren, gazetecilere para yediren! Hala neyin davasındasın? Ne istiyorsun? Olan olmuş geçen geçmiş. Ama sen kötü kalplisin. Kötüsün. Tecrübeli yılların şarkıcısı ne oldu? Davet edildin. Korktun mu? Korkma biz misafirperver halkız. Gelen misafire kötülük etmeyiz. Geçmiş adı üstünde geçmiş. Ben rahatsız olmadım senden. Benim ekibim 15 kişi benimle beraber ekmek parası kazanıyor. Hiç mi vicdanı sızlamaz insanın! Tabii insan olanın... Davet edilir, sanatçı gelir herkes işinde gücünde. Engel olmak çok büyük günah. Bu kaçıncı kötülüğün? Günahlarının cezasını Allah'a havale ettim. Kimin bana yanlışı varsa Allah'ından bulsun. Rahatsızlık duymuş aynı sahnede olmak istemezmiş. Ama birinci belli ikinci kim?