Günel Zeynalova

Günel Zeynalova

Son dakika Günel Zeynalova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Günel Zeynalova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Günel Zeynalova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Günel Zeynalova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan günel zeynalova gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 günel zeynalova haberi bulunmuştur. Tüm günel zeynalova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşe Tolga muhabirlere tepki gösterdi! 'İzin alsaydınız'
Ayşe Tolga muhabirlere tepki gösterdi! 'İzin alsaydınız' Oyuncu Ayşe Tolga önceki akşam Bebek’te erkek arkadaşıyla yemek çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncu fotoğraflarını çeken muhabirlere tepki gösterdi.
6.07.2023 Magazin
Günel Zeynalova paylaşımıyla gündemde! Ebru Gündeş tarafından engellendi mi?
Günel Zeynalova paylaşımıyla gündemde! Ebru Gündeş tarafından engellendi mi? ‘Azeri Kızı Günel’ olarak tanınan Günel Zeynalova, son paylaşımıyla olay yarattı. 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Günel'in, Azerbaycan'da vereceği konserin Ebru Gündeş tarafından engellendiği öne sürüldü.
6.07.2023 Magazin
Günel Zeynalova değişimiyle şaşırtıyor! 'Ufak dokunuşlar yaptım'
Günel Zeynalova değişimiyle şaşırtıyor! 'Ufak dokunuşlar yaptım' 'Didem' parçası ile küçük yaşlarda adını duyuran Azerbaycanlı şarkıcı Günel Zeynalova, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. İlginç giyim tarzı ile bakışları üzerinde toplayan ünlü isim, yüzündeki değişimle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.01.2023 Magazin
Azeri kızı Günel Zeynalova estetiğe doymuyor!
Azeri kızı Günel Zeynalova estetiğe doymuyor! 'Oy Didem' şarkısı ile hafızalara kazınan Azeri kızı Günel Zeynalova, son haliyle sosyal medyayı salladı. Günel Zeynalova değişimiyle neredeyse bambaşka biri oldu.
21.10.2022 Magazin
Azeri kızı Günel'in annesi şaşırttı! Güzelliği ile kızını gölgede bıraktı
Azeri kızı Günel'in annesi şaşırttı! Güzelliği ile kızını gölgede bıraktı Didem şarkısıyla Türkiye'de şöhreti yakalayan Azeri şarkıcı Günel Zeynalova, meşhur olduğunda küçük bir kız çocuğuydu. Şöhretle küçük yaşta tanışan Azeri kızı, yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri olmuştu. Bir dönemin çocuk şarkıcısı Azeri kızı Günel'in siz bir de annesini görün. Anne Zöhre Zeynalova güzelliği ile kızını gölgede bıraktı.
6.04.2022 Magazin
Günel Zeynalova 'aşk' haberlerine isyan etti!
Günel Zeynalova 'aşk' haberlerine isyan etti! Günel Zeynalova, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Azari şarkıcı, son günlerde hakkında çıkan "iş insanı Gökhan Göz ile aşk yaşıyor" haberlerine sert çıktı.
5.11.2021 Magazin
Günel Zeynalova'nın son hali şoke etti! İbrahim Tatlıses'le pozunu paylaştı
Günel Zeynalova'nın son hali şoke etti! İbrahim Tatlıses'le pozunu paylaştı İbrahim Tatlıses'in 13 yaşında keşfettiği Azeri kızı Günel Zeynalova Tatlıses'i kuliste ziyaret etti. Ancak Günel'in son görüntüsü paylaşımının önüne geçti.
25.09.2021 Magazin
Burcu Esmersoy kimdir?
Burcu Esmersoy kimdir? Burcu Esmersoy kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Berk Suyabatmaz ile evlenen Burcu Esmersoy gündeme bomba gibi düştü. İşte güzel ve başarılı kadın Burcu Esmersoy'un hayatına dair merak edilen tüm bilgiler...
15.05.2018 Gündem
Reza Zarrab Ebru Gündeş kimdir?
Reza Zarrab Ebru Gündeş kimdir? ABD'de bugün tutuklanan Reza Zarrab gündeme bomba gibi düştü. İran devletini'ne karşı yaptırımları delme ve banka dolandırıcılığı gibi suçlardan gözaltına alındı. Reza Zarrab ( Rıza Sarraf) gözaltına alındığı sırada yanında eşi Ebru Gündeş'inde olduğu belirtildi. Peki Reza Zarrab Ebru Gündeş kimdir? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
12 yaşında patron oldu!
12 yaşında patron oldu! ‘Büyük Rüşvet’ operasyonunun kilit ismi Rıza Sarraf’ın 29 yıllık kısa ve renkli hikayesi dikkat çekiyor...
29.09.2021 Gündem
Takı meraklısı
Takı meraklısı Şarkıcı Günel, önceki gün Nişantaşı’nda annesi Zohra Zeynalova ve teyzesiyle alışverişte görüntülendi.
18.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Günel Zeynalova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki günel zeynalova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.