Ayşe Tolga

Ayşe Tolga

Son dakika ayşe tolga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşe tolga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşe tolga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Tolga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe tolga gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 ayşe tolga haberi bulunmuştur. Tüm ayşe tolga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parkta ölü bulunan oyuncu Seda Fettahoğlu, Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı!
Parkta ölü bulunan oyuncu Seda Fettahoğlu, Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı! Oyuncu Ayşe Tolga, önceki gün Beyoğlu'nda bir parkta şakağından vurulmuş şekilde ölü bulunan, 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Sultan' rolüyle tanınan Seda Fettahoğlu'nun kuzeni olduğunu duyurdu. Ayşe Tolga, yaşadığı acıyı sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla paylaştı.
29.09.2023 Magazin
Ayşe Tolga muhabirlere tepki gösterdi! 'İzin alsaydınız'
Ayşe Tolga muhabirlere tepki gösterdi! 'İzin alsaydınız' Oyuncu Ayşe Tolga önceki akşam Bebek’te erkek arkadaşıyla yemek çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncu fotoğraflarını çeken muhabirlere tepki gösterdi.
6.07.2023 Magazin
Pandeminin bitişi temizlik alışkanlıklarını değiştirdi
Pandeminin bitişi temizlik alışkanlıklarını değiştirdi 39 ülkede gerçekleştirilen bir araştırmaya göre, geçtiğimiz yıl düzenli bir temizlik programı sürdürenlerin sayısında önemli bir azalma olduğu ortaya çıktı.
14.04.2023 Vitrin
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
26.02.2023 Magazin
Ayşe Tolga'nın eski eşinden büyük jest!
Ayşe Tolga'nın eski eşinden büyük jest! Seksenler'in yıldızı Ayşe Tolga eviyle ilgili sıkıntı yaşarken imdadına eski kocası koştu. Marsel Eskinazi eski karısının aradığı evi 7 günde bulup bir de hediye etti. Oyuncu Ayşe Tolga ise bu duruma dair "İçimize sindi, çok mutluyuz" dedi.
24.03.2022 Magazin
Soğuk havaya aldırmadan poz verdiler!
Soğuk havaya aldırmadan poz verdiler! İstanbul dört gündür kar altındaydı. Hava buz gibi olsa da bazı ünlüler yine çok havalıydı. Ayşe Tolga, Dolunay Soysert, Nil Ninat, Mina Ceran, İrem Tahiroğlu ve manken Ceylan Çalgan o soğukta çılgınlık yaptı...
15.03.2022 Magazin
Ünlü oyuncuya tazminat davası şoku
Ünlü oyuncuya tazminat davası şoku Diyetisyen Serap Akyol, kitabında izinsiz fotoğraflarının kullanıldığı iddiasıyla oyuncu Ayşe Tolga’ya açtığı davayı kazandı.
13.02.2021 Gündem
Birbirlerinin sahnelerini çektiler!
Birbirlerinin sahnelerini çektiler! TRT Ev Yapımı isimli diziyle farklı oyuncuların kendi evlerinde ve tamamen kendi imkanlarıyla çektikleri bir diziyi izleyici ile buluşturuyor.
24.04.2020 Televizyon
Tuvana Türkay'ın küvet pozuna beğeni yağdı!
Tuvana Türkay'ın küvet pozuna beğeni yağdı! Başarılı oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından küvette çekilen bir pozunu paylaştı. Cesur pozuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Türkay'a yorum ve beğeni yağdı.
24.11.2019 Magazin
'Seksenler'in yayın tarihi belli oldu
'Seksenler'in yayın tarihi belli oldu TRT 1’in sevilen dizisi 'Seksenler’in yeni sezon ilk bölümünün yayın tarrihi açıklandı.
4.10.2019 Televizyon
Emine Erdoğan 'Sıfır Atık' temalı ürünleri inceledi
Emine Erdoğan 'Sıfır Atık' temalı ürünleri inceledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği'nce (TOGEM-DER) sıfır atık projesine destek amacıyla organize edilen "Cemre Çarşısı"nı gezdi.
29.03.2019 Siyaset
Açılışta buluştular
Açılışta buluştular Ünlü isimler, çocuklara yönelik giyim markası chAlk’ın İstinyePark’taki mağaza açılışında bir araya geldi.
18.05.2018 Magazin
Güzellikleri ödüllendirildi
Güzellikleri ödüllendirildi Bu yıl dördüncü kez düzenlenen Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri önceki akşam Raffles İstanbul’da gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
22.03.2018 Magazin
Şehitlerimiz için her şeye varım
Şehitlerimiz için her şeye varım Ayşe Tolga, Afrin harekatında şehit düşen askerlerimiz için konuştu.
5.03.2018 Magazin
Yüzü artık tanınmaz halde
Yüzü artık tanınmaz halde Oyuncu Ayşe Tolga, Bülent Ersoy’un estetik kurbanı olduğunu söyleyerek, “Çevresinin ona ‘Artık yeter’ demesi lazım, onun da dinlemesi gerek. Deli gibi yaptırıyor ve devam ediyor, yüzü tanınmaz halde” dedi
12.02.2018 Magazin
İşte 2017 yılının en popüler dizileri!
İşte 2017 yılının en popüler dizileri! Medya Takip Merkezi (MTM), 2017 yılı boyunca yazılı basında en çok konuşulan yerli dizileri araştırdı. Araştırmaya göre; 2006 yılından bu yana ekranlarda olan 'Arka Sokaklar' ilk sırada yer aldı. Fenomen yapımı 2014 yılında yayın hayatına başlayan 'Diriliş Ertuğrul' ve ilk bölümü 2015'te ekrana gelen 'Kırgın Çiçekler' takip etti.
2.01.2018 Televizyon
Yılbaşı gecesi ışıltınızla etkileyin
Yılbaşı gecesi ışıltınızla etkileyin Oyuncu - aromaterapist kimliği ile tanıdığımız Ayşe Tolga, yeni yıl öncesi güzellik ve sağlık sırlarını paylaştı. Tolga, yılbaşı sofrası hazırlayacaklara ise kokulu mumları ve rengarenk aksesuarları öneriyor.
22.12.2017 Arşiv
Beşiktaş JK Müzesi’nde 'Star Wars' sergisi!
Beşiktaş JK Müzesi’nde 'Star Wars' sergisi! Beşiktaş Kulübü, dünya sinema tarihine damgasını vuran, her yaştan milyonlarca hayranı bulunan 'Star Wars' serisinin yeni filmi 'Star Wars: Son Jedi' izleyicisini çok özel bir sergi için Vodafone Park’ta Beşiktaş JK Müzesi’ne davet ediyor.
20.12.2017 Kültür Sanat
Düşe kalka öğrendi
Düşe kalka öğrendi Ayşe Tolga, Türk Telekom Prime’ın Palandöken Sway Hotels’de gerçekleştirilen sezon açılış partisine katıldı.
11.12.2017 Magazin
Çocuk ve ebeveynler aynı anda spor yapsın
Çocuk ve ebeveynler aynı anda spor yapsın Dört ay önce açılan Shaba Health & Fitness Club’ın kurucusu Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun voleybolcu eşi Banu Türkoğlu spor tutkunlarına bambaşka bir fitness ve yaşam alanı sunuyor.
4.11.2017 Arşiv
EuroBasket’e ünlü akını
EuroBasket’e ünlü akını Sanat ve televizyon dünyasının ünlü isimleri, 31 Ağustos’ta başlayıp 17 Eylül tarihine kadar devam edecek olan Avrupa basketbolunun en prestijli organizasyonu ‘EuroBasket 2017’de milli takımdan desteklerini esirgemiyor.
8.09.2017 Magazin
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe 7 Eylül tarihli TRT 1 yayın akışı, İstiklal marşı ve günün program akışı ile başlayacak. Seksenler, Böyle bitmesin, El Emeği, Yeşil Deniz ve Lise devriyesi gibi programlar sabah kuşağında yayınlanacak. Akşam kuşağının başlamasından önce, tekrar Seksenler dizisi, Hava Durumu ve Ana Haber programı TRT 1 ekranlarında olacak. Akşam kuşağında ise Ekisporter adlı yabancı sinema, ardından Kendi Düşen Ağlamaz adlı bilgi yarışma programı ekranlara gelecek.
29.09.2021 Gündem
Babam ile hayatım değişti
Babam ile hayatım değişti Akra Talks’a, Elif Dağdeviren moderatörlüğünde Ayşe Tolga konuk oldu.
19.06.2017 Magazin
Hurmanın mucizevi faydaları
Hurmanın mucizevi faydaları Ramazan'ın vazgeçilmezi hurmanın faydaları neler?
17.05.2018 Ramazan Haberleri

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Tolga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe tolga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.