Muhabir

Muhabir

Son dakika muhabir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhabir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhabir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhabir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhabir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.670 muhabir haberi bulunmuştur. Tüm muhabir haberleri aşağıda listelenmiştir.
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Gündem
Kadın gazeteci, bebeğiyle haberden habere koşuyor! "Annelik çok keyifli"
Kadın gazeteci, bebeğiyle haberden habere koşuyor! "Annelik çok keyifli" Adana'da görev yapan kadın gazeteci, bütün haberlere 7 aylık bebeğiyle gidiyor. Kadının gücünü gösteren gazeteci, “Zorlu bir süreç ancak annelik çok keyifli. Onunla birlikte habere gitmek, röportaj yapmak ve gelişmeleri ekrana yansıtmak gerçekten gurur verici” dedi.
8.03.2024 Adana
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin yeni inşa edilen hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
8.03.2024 Adana
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar 150 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Kıvanç Talu hakimlikteki ifadesinde, "Son dönemlerde bir sarmala girmiştim. Öyle ki kendi kullandığım ancak eşimin babası adına olan Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve tekneyi satmak zorunda kaldım. Hatta pek çok kredi çektim. Borcu borçla kapatmaktaydım" dedi.
9.01.2024 Gündem
Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor!
Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor! Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ocak transfer döneminde takımı güçlendirmek için çalışmalara başladı. Bu sezon Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan yıldız oyuncu Sergen Yalçın'ın listesinde üst sıralarda yer alıyor.
7.01.2024 Şampiy10
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek'
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek' Kanada'da geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Çevrim İçi Haber Yasası, dijital telif konusunda adım atılmasını bekleyen pek çok ülkedeki yayıncıları heyecanlandırdı. Yasa aynı zamanda akıllara hem Google hem de Facebook'un yayıncılara ödeme yaptığı ilk ülke olan Avustralya'yı getirdi. Küresel bir harekete ilham Avustralya'daki yasayı mimarı Rodney Sims anlattı.
5.01.2024 Gündem
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor Google'ın geçtiğimiz günlerde Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi, akıllara bu alandaki ilk örnek olan Avustralya'yı getirdi. Sadece Google'ın değil Facebook'un da yayıncılara ödeme yaptığı ülkede elde edilen tecrübeler, dünyanın geri kalanı için çok önemli. Bu noktadan yola çıktık, Avustralya örneğinin başka ülkelerdeki yayıncılar için ne anlama geldiğini Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu Öğretim Üyesi Bill Grueskin'e sorduk...
22.12.2023 Gündem
Küçükçekmece'de facia göz göre göre "geliyorum" diyor
Küçükçekmece'de facia göz göre göre "geliyorum" diyor Küçükçekmece'de yıkılması için boşaltılan 5 katlı bina korku saçıyor. Kolonları patlayan kirişlerinde demirler ortaya çıkan binanın önünden her gün yüzlerce kişi ve araç geçiyor.  
26.11.2023 Gündem
Ankara'da kritik Gazze görüşmesi! ABD Dışişleri Bakanı Blinken: Buradaki derin endişeleri biliyoruz
 Ankara'da kritik Gazze görüşmesi! ABD Dışişleri Bakanı Blinken: Buradaki derin endişeleri biliyoruz Dışişleri Bakanı Fidan Ankara'da ağırladığı ABD'li mevkidaşı Blinken'la mesafeyi korudu, ortak basın toplantısı düzenlenmedi. Uçağın önünde açıklama yapan Antony Blinken ateşkes için tarih veremedi, diplomatik kaynaklar ise Ankara'nın tam ateşkes istediği bilgisini verdi. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’la görüşmesinin ardından havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Blinken, “Buradaki derin endişeleri biliyoruz. Gazze’deki korkunç bedeli görüyoruz. Filistinlilerin, masum sivillerin ödediği bedeli görüyoruz." dedi.
6.11.2023 Gündem
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı...
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı... Gazeteci-yazar, iletişim alanının duayeni Hıfzı Topuz yaşamını yitirdi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Hıfzı Topuz’un ölümünün ardından yayınladığı başsağlığı mesajında “Uzun yıllar gazeteci ve yazar olarak başarıyla çalışan en kıdemli üyelerimizden önceki Onur Kurulu Başkanımız Sevgili Hıfzı Topuz’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne ve basın emekçilerinin örgütlenmesine büyük destek veren Hıfzı Topuz’u hiç unutmayacağız. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı. Peki, Hıfzı Topuz öldü mü, gazeteci Hıfzı Topuz kimdir? Hıfzı Topuz’un eserleri ve hayatı…
26.09.2023 Gündem
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti Duayen gazeteci-yazar Hıfzı Topuz 100 yaşında hayatını kaybetti. Topuz'un vefat haberini üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti paylaştı.
26.09.2023 Gündem
Ganire Paşayeva öldü mü? Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir, Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva kimdir, sağlık durumu nasıl, neden yoğun bakımda?
Ganire Paşayeva öldü mü? Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir, Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva kimdir, sağlık durumu nasıl, neden yoğun bakımda? Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva'nın komaya girdiği açıklanırken durumun sebebine dair bir bilgilendirme yapılmadı. Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın sağlık durumuyla ilgili son durumu Fulya Öztürk CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı. Söz konusu açıklamaların ardından Ganire Paşayeva öldü mü, sorularına yanıt aranırken Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir, Ganire Paşayeva neden yoğun bakımda, sağlık durumu nasıl?
26.09.2023 Gündem
Canlı yayında rezalet! Muhabiri böyle taciz etti
Canlı yayında rezalet! Muhabiri böyle taciz etti İspanya’nın başkenti Madrid'de canlı yayın sırasında kadın bir televizyon muhabirini eliyle taciz eden adam polis ekipleri tarafından tutuklandı.
13.09.2023 Dünya
Erden Timur, Nelsson ve Boey'i ikna etmişti! Galatasaray durmuyor, şimdi de milli futbolcuyu kadrosuna katacak
Erden Timur, Nelsson ve Boey'i ikna etmişti! Galatasaray durmuyor, şimdi de milli futbolcuyu kadrosuna katacak Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de yaz transfer sezonunun sonuna gelinmeye başlandıkça heyecanlanlar zirve yapmaya devam ediyor. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transferde gaza bastı. Son olarak Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'i kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, şimdi de milli futbolcu için harekete geçtiği öğrenildi. Bu gelişmeyi İngiliz muhabir duyurdu...
6.09.2023 Galatasaray
Cengiz Aytmatov Eserleri Nelerdir? Cengiz Aytmatov Eserleri'nin Özellikleri
Cengiz Aytmatov Eserleri Nelerdir? Cengiz Aytmatov Eserleri'nin Özellikleri Kırgız Edebiyatının en önemli isimlerinden birisi de Cengiz Aytmatov olmaktadır. Pek çok edebi esere sahip olan Cengiz Aytmatov dünya edebiyatının da yakında tanıdığı isimlerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Eserlerini Kırgızca ve Rusça olarak kaleme alan Cengiz Aytmatov eserlerinde genellikle aşk, dostluk ve savaş dönemindeki kahramanları ele almıştır. Eserleri ile tüm dünyada adını duyuran önemli isimlerden birisi olarak karşımıza çıkan yazarlardan birisidir. 
17.08.2023 Eğitim
Ziyech ne zaman İstanbul’da? Hakim Ziyech Galatasaray'a hangi gün ve saatte gelecek, Ziyech uçak kodu ne?
Ziyech ne zaman İstanbul’da? Hakim Ziyech Galatasaray'a hangi gün ve saatte gelecek, Ziyech uçak kodu ne? Galatasaray, Chelsea'nin 30 yaşındaki yıldız oyuncusu Hakim Ziyech'i kadrosuna katıyor. Sporseverler ise Hakim Ziyech’in İstanbul’da ne zaman olacağını araştırmaya başladı. Peki, Hakim Ziyech ne zaman, saat kaçta gelecek, Ziyech uçak kodu beli mi?
17.08.2023 Şampiy10
15 Temmuz gecesi darbecilerin CNN Türk'ü basma anı! Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı...
15 Temmuz gecesi darbecilerin CNN Türk'ü basma anı! Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı... 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişiminde darbecilerin CNN Türk'ü basma anını Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı CNN Türk Kameraman Şefi Ahmet Akpolat, 15 Temmuz'da CNN Türk İstanbul binasını basan darbeci askerlerle yaşadıklarını anlattı. Olayın her anında kamerayla kayıtta olan Akpolat, "Kendimin ve muhabir arkadaşımın güvenliği esas alırım ama görüntüde de iyi görüntüyü almak için de giderim. Pişman olmadım. Neden öyle bir şey yaptım demedim. Mesleki olarak arkadaşlarla çok konuşuruz ama benim için en önemli görüntü CNN Türk'e giriş anını kaydetmekti" dedi.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Ayşe Tolga muhabirlere tepki gösterdi! 'İzin alsaydınız'
Ayşe Tolga muhabirlere tepki gösterdi! 'İzin alsaydınız' Oyuncu Ayşe Tolga önceki akşam Bebek’te erkek arkadaşıyla yemek çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncu fotoğraflarını çeken muhabirlere tepki gösterdi.
6.07.2023 Magazin
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı"
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı" Yunanistan'da yüzlerce kişinin öldüğü göçmen faciasına ilişkin yeni açıklamalar yapıldı.
30.06.2023 Gündem
İtalyan muhabir Fenerbahçe'nin yeni bombasını açıkladı! Serie A kulüplerinin hepsi çekildi
İtalyan muhabir Fenerbahçe'nin yeni bombasını açıkladı! Serie A kulüplerinin hepsi çekildi Yeni teknik direktör arayışlarına İsmail Kartal'la son vermeye hazırlanan Fenerbahçe'de tam 6 futbolcunun transferi gündeme geldi. Kent ve Dzeko'ya 'çubukluyu' giydiren Ali Koç'un bir oyuncuyla daha prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, takımdan Gustavo Henrique'nin gönderileceği bildirildi.
25.06.2023 Fenerbahçe
Acun Ilcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?'
Acun Ilcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?' TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi ve NBA maçları arasında mekik dokudu. Ilıcalı, NBA maçı öncesi ise Miami yerel televizyona röportaj verdi. Ilıcalı'nın cevabı karşısında muhabir şaşkına döndü.
18.05.2023 Vatan TV
Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?'
Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?' TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi ve NBA maçları arasında mekik dokudu. Ilıcalı, NBA maçı öncesi ise Miami yerel televizyona röportaj verdi. Ilıcalı'nın cevabı karşısında muhabir şaşkına döndü. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini Türkiye'nin ilk kez ikinci tur seçim yaşayacağını belirten uluslararası medya, 14 Mayıs'ta kurulan sandıklardan çıkarılacak beş dersi sıraladı.
16.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muhabir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhabir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.