D-Smart

D-Smart

Son dakika D-Smart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan D-Smart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını D-Smart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

D-Smart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan d-smart gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 d-smart haberi bulunmuştur. Tüm d-smart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Şampiy10
Dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak! Neymar ve Ronaldo sahnede
Dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak! Neymar ve Ronaldo sahnede Dünyanın en büyük kıtasında, futbolun en büyük yıldızlarının mücadelesi yarın başlayacak. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, Sadio Mane, Kante, Fabinho ve Brozoviç gibi dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak.
17.09.2023 Şampiy10
Aslan'ın şov gecesi D-Smart ve D-Smart Go'da
Aslan'ın şov gecesi D-Smart ve D-Smart Go'da Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma yolunda engelleri bir bir geride bırakan Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Olimpija Ljubljana'yı konuk edeceği maç 15 Ağustos Salı saat 21.00'de sadece D-Smart ve D-Smart GO'da ekrana gelecek.
11.08.2023 Galatasaray
Galatasaray-Zalgiris maçı sadece D-Smart ve D-Smart GO'da
Galatasaray-Zalgiris maçı sadece D-Smart ve D-Smart GO'da Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın yeni sezonda taraftarıyla buluşacağı ilk maç Zalgiris mücadelesi bu akşam naklen ve sadece D-Smart'ta ekrana gelecek.
2.08.2023 Galatasaray
Dev Maça Doğru programı D-Smart'ta
Dev Maça Doğru programı D-Smart'ta Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında pazar akşamı oynanacak dev mücadele öncesinde iki takımın son durumu, hazırlıklar, yorumlar ve efsane maçlarının özetleri perşembe 14.00’te Dev Maça Doğru programında D-Smart’ta ekrana gelecek.
23.02.2021 Fenerbahçe
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Şampiy10
Bu kadarı başka yerde yok!
Bu kadarı başka yerde yok! Dünyanın sporu D-Smart'ta!
23.09.2020 Şampiy10
Takımlarımızın tur gecesi D-Smart'ta!
Takımlarımızın tur gecesi D-Smart'ta! Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme maçları naklen ve sadece D-Smart ve D-Smart GO'da!
23.09.2020 Galatasaray
Gloria Cup basketbol turnuvaları D-Smart ve D-Smart GO’da!
Gloria Cup basketbol turnuvaları D-Smart ve D-Smart GO’da! Türkiye’nin referans basketbol turnuvası Gloria Cup, tüm maçlarıyla D-Smart ve D-Smart GO’da olacak.
3.09.2020 Basketbol
Futbol ateşi D-Smart'ta yanıyor
Futbol ateşi D-Smart'ta yanıyor Galatasaray'ın hazırlık maçı ve Avrupa Ligi ön eleme maçları D-Smart ve D-Smart GO'da yayınlanacak.
3.09.2020 Televizyon
Almanya Kupası, La Liga ve Bundesliga karşılaşmaları D-Smart ve D-Smart go'da !..
Almanya Kupası, La Liga ve Bundesliga karşılaşmaları D-Smart ve D-Smart go'da !.. Tüm dünyayı saran Covid-19 pandemisi sebebiyle ara verilen dünyaca ünlü futbol ligleri sahalara dönüyor, maçların heyecanı kaldığı yerden D-Smart ekranlarında yaşanıyor.
8.06.2020 Futbol
Honor Play Türkiye'de satışa çıktı
Honor Play Türkiye'de satışa çıktı Oyuncular için geliştirilen akıllı cep telefonu Honor Play, Türkiye pazarında satışa sunuldu. 6.3 inç 1080 x 2340 piksel çözünürlük sunan ekran, 8 çekirdekli Kirin 970 işlemciye sahip cihazın yapay zeka destekli kamerası bulunuyor
18.09.2018 Bilim ve Teknoloji
S Sport yayın hayatına başlıyor!
S Sport yayın hayatına başlıyor! Saran Medya’nın yeni spor kanalı S Sport, 18 Mart Cumartesi günü Digiturk, D-Smart ve Turkcell TV+'tan yayına başlayacak.
17.03.2017 Spor Magazin
Maçların kanalları belli oldu
Maçların kanalları belli oldu Avrupa'nın önde gelen liglerinde yeni sezonun başlamasına az bir süre kaldı. Ülkemizde maçları futbolseverlerle buluşturacak kanallar büyük ölçüde netleşti.
4.08.2015 Futbol
Eski dostu Sniper vurdu
Eski dostu Sniper vurdu Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Galatasaray, Arena'da İtalya'nın Inter takımını konuk etti.
2.08.2015 Galatasaray
Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçı hangi kanalda?
Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçı hangi kanalda? Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımını ağırlamaya hazırlanıyor.
28.07.2015 Fenerbahçe
Babalara özel
Babalara özel Media Markt, bu Babalar Günü’nde elinden kumandayı düşürmeyen babalar için evi sinema salonuna çevirecek fırsatlar sunuyor...
14.06.2015 Ekonomi
Türkiye'ye R.Madrid-Juventus müjdesi
Türkiye'ye R.Madrid-Juventus müjdesi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam saat 21.45'te oynanacak Real Madrid-Juventus maçı D-Smart'tan şifresiz olarak naklen yayınlanacak.
13.05.2015 Futbol
Arda kızardı Real turladı
Arda kızardı Real turladı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid ile Atletico Madrid karşılaştı.
23.04.2015 Futbol
Feyenoord-Beşiktaş hangi kanalda?
Feyenoord-Beşiktaş hangi kanalda? Siyah beyazlıların Feyenoord ile oynayacağı mücadelelerin yayınlanacağı kanallar belli oldu
30.07.2014 Beşiktaş
LG’den iki yeni ULTRA HD TV
LG’den iki yeni ULTRA HD TV LG, ULTRA HD TV gamına iki yeni üye ekledi.
2.10.2013 Bilim ve Teknoloji
Digiturk''ün yeni talibi belli oldu!
Digiturk''ün yeni talibi belli oldu! Dev firma Digiturk''ü almaya hazır!
23.07.2013 Bilim ve Teknoloji
F.Bahçe'nin Avrupa maçları burada
F.Bahçe'nin Avrupa maçları burada Fenerbahçe'nin yapacağı özel maçlar ile UEFA eleme ve ön eleme maçların yayın hakları 2017-2018 sezonu sonuna kadar D-Smart'a devredildi.
15.07.2013 Futbol
1.5 milyon akıllı TV evlerimize girecek!
1.5 milyon akıllı TV evlerimize girecek! Yeni nesil Cinema 3D Smart TV’lerini tanıttı
5.05.2013 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

D-Smart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki d-smart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.