Gazete Vatan Logo
MagazinD-Smart’tan “İş Ailem’e özel” iki kampanya

D-Smart’tan “İş Ailem’e özel” iki kampanya

D-Smart’tan “İş Ailem’e özel” iki kampanya

Ülkemizin öncü dijital yayın platformu D-Smart, Türkiye İş Bankası çalışanları için TV ve internet kampanyası başlattı. “İş Ailem’e Özel” olarak sunulan ayrıcalıklı fırsatlar hem ekran başında hem de internette eğlenceyi katlayacak.

Haberin Devamı

BU KAMPANYALAR KAÇMAZ

TV kampanyasına katılan kullanıcılar D-Smart TV Mega Paket’e, 24 ay taahhütle tüm ek paketler dahil olacak şekilde aylık 249 TL yerine 99 TL’ye ulaşacak. D-SmartNet kampanyası ile de 100 Mbps’e kadar hızlı internet, ilk 3 ay aylık 299 TL, sonrasında ise 689 TL’ye kullanıcılarla buluşacak.

D-SMART GO ÜYELİĞİ ÜCRETSİZ

D-Smart’ın zengin içerik dünyası ve D-SmartNet’in yüksek hızlı internet hizmetini Türkiye İş Bankası çalışanlarına özel koşullarla sunan kampanyalar, 28 Şubat 2026 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyalara katılanlara ayrıca D-Smart GO üyeliği ücretsiz olarak hediye edilecek.

GENİŞ KİTLELERLE BULUŞTURACAĞIZ

D-Smart Satış ve Değer Yönetimi Kıdemli Direktörü Oğuzhan Kuduoğlu, Türkiye İş Bankası ile başlattıkları iş birliğine ilişkin şu değerlendirmede bulundu: İş Ailem üyelerine özel olarak hazırladığımız bu kampanyalarla kaliteli içerik ve hızlı interneti daha erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Çalışanlara özel bu avantajlı tekliflerin, D-Smart deneyimini daha geniş bir kitleyle buluşturacağına inanıyoruz.