D-Smart Go

D-Smart Go

Son dakika D-Smart go haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan D-Smart go ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını D-Smart go haber sayfamızda bulabilirsiniz.

D-Smart Go

haberleri sayfasında son dakika yaşanan d-smart go gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 d-smart go haberi bulunmuştur. Tüm d-smart go haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki muhteşem film bu haftasonu D- Smart Go'da
İki muhteşem film bu haftasonu D- Smart Go'daRomantizm dolu bir akşam yaşatacak olan Aşk Sana Benzer ve kahkaha garantili Mutlu Aile Defteri filmleri bu hafta sonu D-Smart ve D-Smart GO’da seyirciyle buluşuyor.
14.09.2024Magazin
Kanal D’nin bir döneme damga vuran dizileri D Smart GO’da
Kanal D’nin bir döneme damga vuran dizileri D Smart GO’daD-Smart GO’da nostalji rüzgarı esecek. Kanal D’nin bir döneme damgasını vuran dizileri, D-Smart GO’da “Yaz Aşkı” kategorisinde izleyicilerle buluşacak.
7.07.2024Gündem
Euro 2024 heyecanı Togg'da... A Milli Takım maçları Togg ekranlarından da izlenebilecek
Euro 2024 heyecanı Togg'da... A Milli Takım maçları Togg ekranlarından da izlenebilecekKurban Bayram tatiliyle birlikte Euro 2024 heyecanı da başladı. Avrupa ülkelerinin kıyasıya mücadele ettiği maçlar, Türkiye’de ilk kez bir aracın ön panelinden de izlenebiliyor. D-Smart GO sayesinde bu deneyimi sadece Togg kullanıcıları yaşıyor.
15.06.2024Gündem
D-Smart GO ile Togg'un oluşturduğu sinerji tuttu
D-Smart GO ile Togg'un oluşturduğu sinerji tuttuTürkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart GO ile Türkiye’nin otomobili Togg’un oluşturduğu sinerji tuttu! Nisan ayından itibaren T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
16.05.2024Vatan TV
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendi
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendiTürkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart GO ile Türkiye’nin otomobili Togg’un oluşturduğu sinerji tuttu! Nisan ayından itibaren T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
16.05.2024Gündem
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’daTürkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024Şampiy10
Takımlarımızın tur gecesi D-Smart'ta!
Takımlarımızın tur gecesi D-Smart'ta!Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme maçları naklen ve sadece D-Smart ve D-Smart GO'da!
23.09.2020Galatasaray
Gloria Cup basketbol turnuvaları D-Smart ve D-Smart GO’da!
Gloria Cup basketbol turnuvaları D-Smart ve D-Smart GO’da!Türkiye’nin referans basketbol turnuvası Gloria Cup, tüm maçlarıyla D-Smart ve D-Smart GO’da olacak.
3.09.2020Basketbol
Futbol ateşi D-Smart'ta yanıyor
Futbol ateşi D-Smart'ta yanıyorGalatasaray'ın hazırlık maçı ve Avrupa Ligi ön eleme maçları D-Smart ve D-Smart GO'da yayınlanacak.
3.09.2020Televizyon
Almanya Kupası, La Liga ve Bundesliga karşılaşmaları D-Smart ve D-Smart go'da !..
Almanya Kupası, La Liga ve Bundesliga karşılaşmaları D-Smart ve D-Smart go'da !..Tüm dünyayı saran Covid-19 pandemisi sebebiyle ara verilen dünyaca ünlü futbol ligleri sahalara dönüyor, maçların heyecanı kaldığı yerden D-Smart ekranlarında yaşanıyor.
8.06.2020Futbol
Demirören Medya’nın TEKNOFEST standı yoğun ilgi gördü
Demirören Medya’nın TEKNOFEST standı yoğun ilgi gördü  Adana’da bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde (TEKNOFEST) Demirören Medya standı ziyaretçi akınına uğradı.
6.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu izle! Bisiklet turu 2022 hangi kanalda, saat kaçta? 57. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu canlı izle!
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu izle! Bisiklet turu 2022 hangi kanalda, saat kaçta? 57. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu canlı izle!Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hangi kanalda, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu canlı yayını araştırmaları devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (Tour of Türkiye), 207 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabıyla 10 Nisan tarihinde başladı. Bisiklet turu programı ve 57. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu izle…
12.04.2022Diğer Sporlar
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyorGoogle, Android Gingerbread olarak bilinen 2.3.7 versiyonun desteğini sonlandırıyor. Kullanıcılar, Google ve bağlantılı hesaplarına giremeyecekler. İşte desteğin sonlanacağı tarih ve telefon modelleri...

Benzer Haber Etiketleri

D-Smart Go ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki d-smart go haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.