Tepki

Tepki

Son dakika tepki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tepki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tepki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tepki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tepki gelişmeleri de dahil olmak üzere 53.158 tepki haberi bulunmuştur. Tüm tepki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülse Birsel tepki çekince Şenay Gürler isyan etti
Gülse Birsel tepki çekince Şenay Gürler isyan ettiAvrupa Yakası'nda birlikte rol alan sonra da aralarının açık olduğu bilinen Gülse Birsel, geçtiğimiz gün vefat eden Vural Çelik ile ilgili açıklama yaptı. Paylaşımı kısa süre sonra silen Gülse Birsel tepki toplarken, oyuncuya rol arkadaşı Şenay Gürler'den destek geldi.
21.10.2024Magazin
Gülse Birsel'in vefat eden Vural Çelik'le ilgili paylaşımı tepki çekti!
Gülse Birsel'in vefat eden Vural Çelik'le ilgili paylaşımı tepki çekti!51 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik'in ölümü sanat dünyasını yasa boğmuştu. 'Avrupa Yakası'nın senaristi Gülse Birsel ile aynı dizide 'Kubilay' karakterine hayat veren oyuncu Vural Çelik senelerdir konuşmuyordu. Gülse Birsel'in cenaze törenine katılmaması da tepki çekmişti. Birsel, Vural Çelik'e veda mesajı yayınladı.
21.10.2024Magazin
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
20.10.2024Şampiy10
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bebek katilleri en ağır cezayı alacak
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bebek katilleri en ağır cezayı alacakAK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, "'Yenidoğan Çetesi' bebeklerin öldürülmesine dönük olarak ortaya çıkartılan bir cinayet şebekesidir. Hukuk vasıtasıyla hepsi en ağır şekilde cezalandırılacaktır" dedi.
20.10.2024Gündem
Beşiktaş kritik Konyaspor virajında
Beşiktaş kritik Konyaspor virajındaSüper Lig’in 9. hafta mücadelesinde Beşiktaş, bugün Tüpraş Stadyumu’nda Konyaspor'u ağırlıyor. Bu kritik mücadelenin heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanıyor.
20.10.2024Şampiy10
Yenidoğan çetesi hayatlarını altüst etti! Kan donduran diyaloglar ortaya çıktı, bebeklerin ölüsünü bile satmışlar
Yenidoğan çetesi hayatlarını altüst etti! Kan donduran diyaloglar ortaya çıktı, bebeklerin ölüsünü bile satmışlarBebeklerin ölümüne neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri belirlenen 'yenidoğan çetesi' skandalı Türkiye gündemine oturdu. Bebekler üzerinden vurgun yapan çetenin kirli işleri ortaya döküldü. Yenidoğan çetesindeki doktorlar ve hemşireler arasındaki konuşmalar kan dondurdu. Vicdansızlığın boyutu o kadar büyük ki şüpheli hemşire bile “80 bin TL getir cenazeni verelim diyorlar. Bunlar ölü satıyorlar, Hasan farkındasın değil mi?” diye tepki gösteriyor.
20.10.2024Gündem
Nur Sürer'den Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney tepkisi!
Nur Sürer'den Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney tepkisi!Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde aldığı ödülü Yılmaz Güney'e adayan Nur Sürer'e oyuncu Farah Zeynep Abdullah tepki göstermişti. Usta oyuncu Nur Sürer de günler sonra Abdullah'a sert yanıt verdi.
19.10.2024Magazin
AK Parti Sözcüsü Çelik: Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidirAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki göstererek"Katz ve diğer caniler insanlık değerlerini savunan hukuk önünde mutlaka hesap vereceklerdir." ifadesini kullandı.
18.10.2024Gündem
Mehmet Büyükekşi'den TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na cevap!
Mehmet Büyükekşi'den TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na cevap!TFF eski Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyeleri, mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, geçmiş dönemi kapsayan açıklamalarına tepki gösterdi.
18.10.2024Süper Lig
Yeni doğan bebek çetesine ünlü isimler sessiz kalmadı!
Yeni doğan bebek çetesine ünlü isimler sessiz kalmadı!Yenidoğan bebekleri önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan yenidoğan çetesine tepki çığ gibi büyüyor. Ünlü isimler de yaşanan vicdansızlığa sessiz kalmadı.
18.10.2024Magazin
Manisa'da hamile Sude Naz'ı dakikalarca döven zanlı tahliye edildi
Manisa'da hamile Sude Naz'ı dakikalarca döven zanlı tahliye edildiManisa'nın Akhisar ilçesinde dini nikahla birlikte yaşadığı hamile Sude Naz Atak'ı (19) sokak ortasında öldüresiye dövüp, hakaretlerde bulunan tutuklu sanık Yılmaz Akman'ın, 'Alenen hakaret' suçundan 9 ay 15 gün, 'Kasten yaralama suçundan 15 ay hapisle cezalandırılmasına ve adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi.
18.10.2024Gündem
Down sendromlu çocuğun ağzını koli bandı ile kapatmışlardı! Skandal olayla ilgili harekete geçildi
Down sendromlu çocuğun ağzını koli bandı ile kapatmışlardı! Skandal olayla ilgili harekete geçildiBursa'da özel çocuklara eğitim veren okulda, down sendromlu K.N. (18) isimli öğrencinin ağzının koli bandı ile kapatıldığı anların fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları duruma tepki gösterirken, Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı. DHA muhabirinin ulaştığı öğrencinin annesi N.K. ise olayın takipçisi olup, savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
17.10.2024Gündem
Özel çocuklara eğitim veren okuldaki skandal görüntülere inceleme başlatıldı
Özel çocuklara eğitim veren okuldaki skandal görüntülere inceleme başlatıldıBursa'da özel çocuklara eğitim veren okulda, down sendromlu K.N. (18) isimli öğrencinin ağzının koli bandı ile kapatıldığı anların fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları duruma tepki gösterirken, Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.
17.10.2024Gündem
Öz kızını bıçaklayarak katleden babanın ifadesi ortaya çıktı: Şuurumu kaybettim
Öz kızını bıçaklayarak katleden babanın ifadesi ortaya çıktı: Şuurumu kaybettimKayseri'de, kızı Buse Erkin'i (23) bıçaklayarak öldüren baba Yunus Yılmaz (48), ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Kızını öldürme kastı olmadığını öne süren sanık Yılmaz, "Taşla kafama vurdu. Başım kanayınca şuurumu kaybettim. Elini tekrar havaya kaldırdığını gördüm. Can havliyle onu uzaklaştırmak için kemerime takılı bıçağı elime aldım. Kendimi korumak için 'vurma kızım' dedim ve bıçağı savurdum. Kızım kaçmaya başladı. Fırına girdi. Arkasından gittim. Yaralandığını fark ettim. Ona yardım etmek istedim ama fırındaki gençler bana tepki gösterdi. Hiçbir baba kızına kıyamaz. Onu öldürme kastım yoktu. Hasım sahibiyim, bundan dolayı bıçak taşıyordum" dedi.
15.10.2024Gündem
İlkokulda taciz iddiası! Temizlik görevlisi, yeniden gözaltına alındı
İlkokulda taciz iddiası! Temizlik görevlisi, yeniden gözaltına alındıİzmir'in Bayraklı ilçesindeki 1 hafta önce işe başladığı ilkokulda 8 yaşındaki E.Ş. adlı kız çocuğuna sözlü ve fiziksel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan temizlik görevlisi D.T. (18) tekrar gözaltına alındı.
15.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tehlikesi ülkemize yaklaşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tehlikesi ülkemize yaklaşıyorCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde Filistin'in Geleceği Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "BM Güvenlik Konseyi ile uluslararası örgütlerin İsrail'in şımarıklıkları karşısında nasıl büyük acze düştüklerini hep beraber yüzümüz kızararak takip ettik. İnsan hakları örgütlerinin, küresel medya organlarının, konu Gazze'de öldürülen masum çocukların hakları olunca nasıl üç maymunu oynadığına şahitlik ettik" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "İsrail durdurulmadığı takdirde bu yayılmacılığın nereye uzanacağını tahmin edebiliyoruz. Ülkemize yaklaşan tehlikeyi göremeyen idrak yoksunu kimi şahsiyetler varsa da biz riski görüyor, her türlü tedbiri alıyoruz" dedi.
15.10.2024Gündem
Bandırma'da tarihi bina etrafındaki tartışmalar bitmiyor! Tepki topladı
Bandırma'da tarihi bina etrafındaki tartışmalar bitmiyor! Tepki topladıBalıkesir'in Bandırma ilçesinde, 'Eski Ortaokul' olarak bilinen ve 1850'li yıllarda İsteryanos adlı bir Rum zahire tüccarının evi olarak inşa edilen tarihi bina, son yıllarda tartışmaların merkezinde yer alıyor.
15.10.2024Gündem
Arda Güler gol attı, İspanya sallandı: Harikaydı, Ancelotti yedek kulübesine koyar
Arda Güler gol attı, İspanya sallandı: Harikaydı, Ancelotti yedek kulübesine koyarUEFA Uluslar B Ligi'nde Bizim Çocuklar, İzlanda'yı deplasmanda 4-2 yenerek liderlikteki yerini iyice sağlamlaştırdı. İspanyol basını güzel oyununu golle taçlandıran Arda Güler'in performansını övdü. Real Madrid taraftarları ise son maçlarda genç yıldızı yedek kulübesine mahkum eden teknik direktör Ancelotti'ye tepki gösterdi.
15.10.2024Fenerbahçe
İtalya, Fransa, Almanya ve İngiltere’den İsrail’e BM tepkisi
İtalya, Fransa, Almanya ve İngiltere’den İsrail’e BM tepkisiİtalya, Fransa, Almanya ve İngiltere Dışişleri Bakanları yaptıkları ortak açıklamada, Lübnan’daki BM Geçici Görev Gücü'ne (UNIFIL) yönelik İsrail saldırılarına tepki göstererek, “Bu saldırılar derhal durdurulmalı” dedi.
14.10.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: İlk 4 maddeyle ilgili tartışma yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: İlk 4 maddeyle ilgili tartışma yokCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili partimizin ve Cumhur ittifakının herhangi sorununun olmadığını, ilk 4 madde üzerinden yapılan tartışmaların sürece katkısı olmadığını ifade etmek istiyorum" dedi.
14.10.2024Gündem
Nur Sürer ödülünü Yılmaz Güney'e adadı: Kadına şiddet mesajı verip Yılmaz Güney’i savunmak olur mu
Nur Sürer ödülünü Yılmaz Güney'e adadı: Kadına şiddet mesajı verip Yılmaz Güney’i savunmak olur muAltın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alan Nur Sürer, ödülü alırken yaptığı konuşmada “Kadınlardan elinizi çekin” diyerek son yıllarda gittikçe artan erkek şiddetine ve İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekti.
14.10.2024Magazin
Sinan Akçıl'ın önerisi sosyal medyada tepki gördü! "750 lirayı ülkenin savunma sanayisi için..."
Sinan Akçıl'ın önerisi sosyal medyada tepki gördü! "750 lirayı ülkenin savunma sanayisi için..."750 TL'lik vergi kesintisi, tartışmalara neden oldu. Sinan Akçıl ise bu kesintiyi destekleyerek "5 gün dayan, 10 paket sigara içme" diyerek verdiği fikirle tepki çekti.
14.10.2024Magazin
Çin, Tayvan'ın etrafını kuşatan kapsamlı askeri tatbikata başladı
Çin, Tayvan'ın etrafını kuşatan kapsamlı askeri tatbikata başladıÇin, egemenlik ihtilafı içinde olduğu Tayvan'ın lideri Lai Ching-te'nin ilk "Ulusal Gün" konuşmasını yapmasından 4 gün sonra, Ada ve çevresini kuşatan kapsamlı askeri tatbikata başladı.
14.10.2024Dünya
İzmir'de arabada köpeğe istismar iddiası infial yaratmıştı! Olay ile ilgili gerçek bambaşka çıktı
İzmir'de arabada köpeğe istismar iddiası infial yaratmıştı! Olay ile ilgili gerçek bambaşka çıktıİzmir'in Çiğli ilçesinde bir otomobil içerisinde bulunan kişinin sokak köpeğine cinsel istismarda bulunduğu ve sosyal medyada yayınlanmasının ardından tepki çeken görüntülerin detayları ortaya çıktı. Görüntüdeki kişinin akli dengesinin yerinde olmadığı, hayvana istismar izinin görülmediği ve tabancanın oyuncak olduğu öğrenildi.
13.10.2024Gündem
Adanalı kasap ve kebapçılardan 'taklit-tağşiş' ürün satanlara sert tepki
Adanalı kasap ve kebapçılardan 'taklit-tağşiş' ürün satanlara sert tepkiKebabın başkenti Adana'da birkaç firmada taklit ve tağşiş ürünlerin çıkması esnafların işini etkiledi. Kasaplar ve kebapçılar taklit ve tağşiş ürün satanlara tepki gösterdi.
13.10.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Tepki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tepki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.