Galatasaray'a 4-3 yenilen Amedspor'da 'başımız dik' açıklaması
Galatasaray deplasmanından 4-3'lük mağlubiyetle dönen Amedspor'da Başkan Nahit Eren, takımın ve taraftarın sergilediği mücadeleye vurgu yaparak "Başımız dik, inancımız tam" mesajını verirken; yönetim maça dair sosyal medya tutumlarına "Herkes taşıdığı karakter kadar değerlidir" sözleriyle tepki gösterdi.

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında RAMS Park’ta Galatasaray’a konuk olan Amedspor, deplasmanda sergilediği etkili mücadeleye rağmen sahadan 4-3 mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Amedspor Kulüp Başkanı Nahit Eren ve yönetimden dikkat çeken değerlendirmeler geldi.

Maçın ardından takımının performansına vurgu yapan Başkan Nahit Eren, futbolculara ve taraftarlara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
"Sonuç istediğimiz gibi olmayabilir ama harikaydınız çocuklar! Mücadelenizle, inancınızla ve sahadaki duruşunuzla gurur duyuyoruz. Taraftarımız ise her zamanki gibi muhteşemdi. İlk gün söylemiştik: Futbolumuzla, taraftarımızla bu lige renk ve heyecan katacağız. Başımız dik, inancımız tam! Yola devam Amedspor!"

"HERKES TAŞIDIĞI KARAKTER KADAR DEĞERLİDİR"
Öte yandan maçın ardından kulüp cephesinden yapılan açıklamalarda, karşılaşma sonrasında yaşanan bazı sosyal medya paylaşımlarına da tepki gösterildi. Amedspor Futbol Şube Sorumlusu Nedim Şimşek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu değerlendirmede bulundu:
"Biz Amedspor'uz. Kimliğimizle, kültürümüzle ve onurumuzla varız. Bizi skorla yenebilirsiniz ama bu tür tutumlarla asla üstünlük kuramazsınız. Herkes kazandığı maç kadar büyüktür; ama herkes taşıdığı karakter kadar değerlidir."









