İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Son dakika ibrahim tatlıses haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ibrahim tatlıses ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ibrahim tatlıses haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Tatlıses

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim tatlıses gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.999 ibrahim tatlıses haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim tatlıses haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses'in doktoru anlattı: Karşımızda adeta iki Azrail vardı
İbrahim Tatlıses'in doktoru anlattı: Karşımızda adeta iki Azrail vardıİbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava’da konser vermişti. Ünlü türkücü konserinde kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik istemişti. Riskli ameliyat sonrası Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi!
25.07.2024Magazin
İkili arasındaki kavga çok konuşulmuştu! Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses 15 yıl arasından sonra barıştı
İkili arasındaki kavga çok konuşulmuştu! Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses 15 yıl arasından sonra barıştı2009 yılında İbo Show'da kavga eden İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe, Tatlıses'in kendisine söylediği sözler sebebiyle Tilbe, yayını terk etmişti. İkili 15 yıl sonra ilk kez yan yana geldi.
19.07.2024Magazin
İbrahim Tatlıses: Az param olsaydı, bu kadar olay olmazdı
İbrahim Tatlıses: Az param olsaydı, bu kadar olay olmazdıÜnlü sanatçı İbrahim Tatlıses çocuklarıyla yaşadığı sorunlara “para krizinin” yol açtığını söyledi: “Az param olsaydı, bu kadar olay olmazdı.”
17.07.2024Magazin
‘Psikolojik tacizi herkes bilmeli’ demişti! Seren Serengil’den çok konuşulacak paylaşım
‘Psikolojik tacizi herkes bilmeli’ demişti! Seren Serengil’den çok konuşulacak paylaşımİbrahim Tatlıses ile 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in arası yeniden açılmıştı. Kızından kira istediği iddia edilen Tatlıses'e bu sefer Seren Serengil tepki gösterdi. Serengil ise sosyal yazdıklarıyla magazin gündemine oturdu.
16.07.2024Magazin
Hastaneden taburcu oldu! İbrahim Tatlıses’ten ilk açıklama gözyaşlarıyla geldi: “Allah bitti demeden bitmez!”
Hastaneden taburcu oldu! İbrahim Tatlıses’ten ilk açıklama gözyaşlarıyla geldi: “Allah bitti demeden bitmez!”Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda geçtiğimiz günlerde konser veren İbrahim Tatlıses, "Kalp kapakçığım değişecek. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin" açıklaması yapmıştı. Operasyon geçiren Tatlıses, yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya alındı. Son olarak 72 yaşındaki Tatlıses hastaneden taburcu oldu. Gözyaşlarını tutamayan Tatlıses, "Allah bitti demeden bitmez" dedi.
15.07.2024Magazin
İbrahim Tatlıses helallik istemişti! Ameliyat sonrası ilk fotoğraf ortaya çıktı
İbrahim Tatlıses helallik istemişti! Ameliyat sonrası ilk fotoğraf ortaya çıktıİbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava’da konser vermişti. Ünlü türkücü konserinde kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik istemişti. Riskli ameliyat sonrası Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi!
14.07.2024Magazin
İbrahim Tatlıses ameliyat oldu! Oğlu Ahmet Tatlı’yle buzlar eridi, kızı Dilan Çıtak görülmedi
İbrahim Tatlıses ameliyat oldu! Oğlu Ahmet Tatlı’yle buzlar eridi, kızı Dilan Çıtak görülmediHarbiye’de sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, konserinde dinleyicilerinden gözyaşları içinde helallik istemişti. Sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses hem konserde hem de hastanede İbrahim Tatlıses’in yanındayken, kızı Dilan Çıtak Tatlıses ortada görünmedi.
13.07.2024Magazin
İbrahim Tatlıses neden ameliyat oluyor, İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl?
İbrahim Tatlıses neden ameliyat oluyor, İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl?İbrahim Tatlıses neden ameliyat oluyor, sağlık durumu nasıl? İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu merak ediliyor. Peki, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl, İbrahim Tatlıses neden ameliyat oluyor?
12.07.2024Gündem
İbrahim Tatlıses 'helallik' istedi! Ameliyat olacak
İbrahim Tatlıses 'helallik' istedi! Ameliyat olacak2011 yılında uğradığı silahlı saldırıda başından vurulan ve olay sonrasında ağır ameliyatlar geçiren İbrahim Tatlıses, bir kez daha ameliyat masasına yatacak.
12.07.2024Magazin
“Susmayacağım” demişti! Dilan Çıtak'a 'Babanızdan şiddet mi gördünüz?' sorusu soruldu!
“Susmayacağım” demişti! Dilan Çıtak'a 'Babanızdan şiddet mi gördünüz?' sorusu soruldu!Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşımla gündeme gelmişti. "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeli" açıklaması yapan Çıtak, eşi Levent Dörter ile Bodrum'da görüntülendi. Dilan Çıtak'a, "Babanızdan şiddet mi gördünüz?" sorusu yöneltildi.
11.07.2024Magazin
Dilan Çıtak'tan “psikolojik taciz” paylaşımı: Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeli
Dilan Çıtak'tan “psikolojik taciz” paylaşımı: Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeliDilan Çıtak’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Babasıyla zaman zaman sorunlar yaşayan 34 yaşındaki Çıtak, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" açıklamasını yaptı.
10.07.2024Magazin
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ikizlerin yüzlerini ilk kez gösterdi! ‘Kocanı klonlamayı nasıl başardın’
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ikizlerin yüzlerini ilk kez gösterdi! ‘Kocanı klonlamayı nasıl başardın’İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebekleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in yüzünü gösterdi. Çiftin bebekleri babaya ve dede İbrahim Tatlıses'e benzetildi.
27.06.2024Magazin
İbrahim Tatlıses'ten şaşırtan açıklama: Bana kötülük etmişlerdi, bu bayramı göremediler
İbrahim Tatlıses'ten şaşırtan açıklama: Bana kötülük etmişlerdi, bu bayramı göremedilerMüzik kariyerinin dışında özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses, kendisine kötülük ettiklerini belirttiği üç kişiyle fotoğrafını yayınladı. Ünlü türkücünün sert mesajı görenleri şaşkına çevirdi.
17.06.2024Magazin
'Nankörlük etti' demişti! Mustafa Keser'den İbrahim Tatlıses’e ilginç yanıt
'Nankörlük etti' demişti! Mustafa Keser'den İbrahim Tatlıses’e ilginç yanıtUsta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine İbrahim Tatlıses, sinirlenmiş ve sanatçıya 'Haddini bil' demişti. Mustafa Keser, geçtiğimiz akşam Kıbrıs sahnesi öncesi konuyla ilgili basın mensuplarına konuştu.
20.05.2024Magazin
İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli paylaşımıyla sevenlerini korkuttu
İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli paylaşımıyla sevenlerini korkuttuDerya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, 22 Ocak'ta ikiz bebeklerine kavuştu. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran isim, hastane odasından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirdi.
19.05.2024Magazin
Sanatçı İbrahim Tatlıses,  Azerbaycan'da..
Sanatçı İbrahim Tatlıses, Azerbaycan'da..Sanatçı İbrahim Tatlıses, yıllar sonra Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de hayranlarıyla buluştu. Azerbaycan'lı ünlü sanatçı ve iş insanları sanatçı Tatlıses'i dinlemeye geldi.
14.05.2024Magazin
Tatlıses-Keser polemiği bitmiyor: ‘Ahlak temsilcisi olarak 30 yıldır millete ders verir’
Tatlıses-Keser polemiği bitmiyor: ‘Ahlak temsilcisi olarak 30 yıldır millete ders verir’Mustafa Keser, İbrahim Tatlıses’in “Onu sahneye ilk çıkaran benim” sözlerine katıldığı bir televizyon programında yanıt verdi. Ünlü türkücü, Tatlıses’i yalancılıkla suçlayan Keser, “30 seneden beri bu teraneyi söyleyip duruyor. Bu yalana bir son vermemiz lazım. 95 yılındaki ‘Alo’ programımla bugünkü büyük şöhretime eriştim. Beni sahneye çıkartan isim İbrahim Tatlıses değil.”
30.04.2024Magazin
İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi
İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yasemin Şefkatli oğlu için dua istediYasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in oğulları İbrahim Ayel, kalbindeki sorun nedeniyle ikinci kez ameliyat masasına yattı. Ünlü çift çocukları için dua istedi.
25.04.2024Magazin
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma!
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma!İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser’in “Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses’i dinlemedim çünkü kötü okuyor” sözlerine sert çıktı. Tatlıses, “Tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için bunları yapıyor. Kör ol ama nankör olma” dedi.
24.04.2024Magazin
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi!Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki buzlar erimiyor. Ahmet Tatlıses, "Akli melekelerim yerinde" diyen babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, son olarak sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024Magazin
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktıMetin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladıMetin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024Magazin
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses’in avukatı: Birbiriyle çelişen 3 sağlık raporu var
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses’in avukatı: Birbiriyle çelişen 3 sağlık raporu varÜnlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim devam ediyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
19.04.2024Magazin
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat!'Evimi işgal ediyor' diyerek torunu Mert'e dava açan ve tahliye kararı aldıran İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'in sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. İmparator Tatlıses 'Aramızda Kalmasın' programında konuştu: "Reddi-miras yapacağım. Verdiğim 7 dükkanı batırdı. Kardeşlerinin malına da çökmüş. Artık yok öyle beleş hayat."
18.04.2024 Magazin
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı.
18.04.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Tatlıses ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim tatlıses haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.