Güncel Öztürk

Güncel Öztürk

Son dakika güncel öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güncel öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güncel öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güncel Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güncel öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 güncel öztürk haberi bulunmuştur. Tüm güncel öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
⁠Burunda solunum zorluğu uyku kalitesini etkiliyor
⁠Burunda solunum zorluğu uyku kalitesini etkiliyor Uyku, vücudun yenilenmesi ve iyileşmesi için hayati öneme sahip bir süreçtir. Ancak, birçok insanın uyku kalitesi, burunda solunum zorluğu gibi sağlık sorunları nedeniyle olumsuz etkilenebilir. Burunda solunum zorluğu, genellikle burun tıkanıklığı, alerjik reaksiyonlar veya sinüzit gibi durumlarla ilişkilendirilir. Bu durumlar, kişinin uyku sırasında rahatça nefes almasını engelleyebilir ve dolayısıyla uyku kalitesini düşürebilir.
26.03.2024 Yaşam
Stres ve uykusuzluk neden oluyor! Farkında olmayabilirsiniz
Stres ve uykusuzluk neden oluyor! Farkında olmayabilirsiniz Günümüzde, stres ve gerginlik gibi etkenlerden kaynaklanan diş sıkma problemleri, pek çok kişinin karşılaştığı yaygın bir sorun. Doktora gidildiğinde herhangi bir neden bulunamayan diş sıkmaları kişinin yaşam kalitesini düşürdüğü gibi pek çok sağlık sorununa da yol açıyor.
29.01.2024 Yaşam
Genç cildin anahtarı beta-karoten! Uzmanından tavsiye, düzenli tüketerek yaşlılıkla savaşın!
Genç cildin anahtarı beta-karoten! Uzmanından tavsiye, düzenli tüketerek yaşlılıkla savaşın! Yaşlanmanın kaçınılmaz bir süreç olduğu gerçeğiyle birlikte, doğru bakım ve beslenme adımlarıyla bu süreci yavaşlatmak mümkün. Günlük hayatın hızlı temposunda, sağlıklı bir cilde sahip olmak için kullanılan ürünler, alınan besinler ve yapılan egzersizler gençliği ve canlılığı korumanın kilit faktörlerinden biri olarak öne çıkıyor. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk de yaşlıkla savaşmak ve genç görünmek için C vitamini, E vitamini, beta-karoten ve antioksidan alımını önerirken, öne çıkan temel prensipleri; güneşin zararlı etkilerinden korunmak, düzenli egzersiz ve etkili cilt bakım ürünleri kullanmak şeklinde sıralıyor.
16.12.2023 Sağlık
Sürekli kaşlarınızı kaldırarak konuşuyorsanız dikkat! Plastik cerrahı kapısını çalabilirsiniz
Sürekli kaşlarınızı kaldırarak konuşuyorsanız dikkat! Plastik cerrahı kapısını çalabilirsiniz Sıklıkla yaşlanma süreciyle ilişkilendirilse de kaş düşüklüğü sürekli kaşlarını kaldırarak mimik yapmak, uzun süre güneşe maruz kalmak ya da çok fazla sigara ve alkol tüketimine bağlı olarak da meydana gelebilir. Kaş düşüklüğünü önlemek veya hafifletmek için bazı doğal yöntemler bulunduğu gibi bir dermatoloğa, plastik cerraha da ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte kaç düşüklüğünün nedeni ve tedavi yöntemleri
6.11.2023 Sağlık
Sonbaharda saç kendini korumak için harekete geçer! Daha fazla melamin üretir
Sonbaharda saç kendini korumak için harekete geçer! Daha fazla melamin üretir Saç dökülmesi büyük oranda kalıtsal nedenlere bağlı gerçekleşse de stres, hormonel dengesizlik, düzensiz beslenme hatta mevsim geçişleri de saç dökülmesinin nedenleri arasında yer alır. Gün içinde yıkanma, taranma, çekme ve kırılma gibi faktörlerle 50 ile 100 tel arasında yaşanan saç kaybı sonbaharla birlikte artabilir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, mevsimsel saç dökülmesi olarak adlandırılan bu durumun nedenini mevsim değişikliklerinin saç büyüme döngüsüne etki etmesine bağlarken, sonbahar mevsiminde çoğu kişide ortaya çıkan saç dökülmesi problemi hakkında merak edilenleri anlattı ve tavsiyelerde bulundu.
17.09.2023 Sağlık
Saç dökülmesine neden oluyor! Bakım yaparken dökülmeyi kronik hale getirmeyin
Saç dökülmesine neden oluyor! Bakım yaparken dökülmeyi kronik hale getirmeyin Günümüzde pek çok kişi hayatının belli dönemlerinde saç dökülmesi problemi ile karşı karşıya kalıyor. Saçlar farklı nedenlerle dökülebiliyor ve saçı seyrelen kişiler bu durumdan psikolojik olarak olumsuz etkileniyor. Bu durumu yaşayanlar yaptıkları saç bakımları ile saç dökülmesinden kurtulmak istiyor. Ancak bazen bakım işlemleri saçların daha da kötü hale gelmesine ve dökülmenin kronikleşmesine yol açabiliyor.
17.08.2023 Sağlık
Sadece güzel görünmek için estetik yaptırmıyorlar! İşte gerçek sebebi….
Sadece güzel görünmek için estetik yaptırmıyorlar! İşte gerçek sebebi…. Günümüzde burun estetiği yaptıranların sayısı bir hayli arttı. Çoğu kişi burnunun görüntüsünden rahatsız olduğu için bıçak altına yatıyor. Belirli bir kesim de sadece güzel görünmek için değil sağlık için ameliyat oluyor. Doğru nefes alamıyorsak, nefes alırken zorlanıyorsak, gün içinde iyi uyuyamadığımız için yorgun uyanıyorsak bir doktora görünmeniz gerekebilir.
5.08.2023 Sağlık
Yazın 60 dakikadan daha uzun süre egzersiz yapıyorsanız dikkat! Potasyum ve elektrolit içerikli içecekleri yanınızdan ayırmayın!
Yazın 60 dakikadan daha uzun süre egzersiz yapıyorsanız dikkat! Potasyum ve elektrolit içerikli içecekleri yanınızdan ayırmayın! Yaz aylarının gelmesiyle güvenli bir şekilde egzersiz yapmak daha önemli bir hal aldı. Yüksek sıcaklık vücuda ekstra yük bindirdiğinden yaz aylarında egzersiz yapmak zorlaşır, sıcak çarpması, aşırı su kaybı ya da ısı bitkinliği gibi sorunlara davetiye çıkarabilir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk sıcak havalarda spor yaparken su içmenin altını çizerken yaz aylarında serin kalmaya yardımcı olacak tavsiyelerde de bulundu.
24.06.2023 Sağlık
Sağlıksız cilt görünümüne neden oluyor! Bu yöntemlerle gözeneklerinizden kurtulabilirsiniz
Sağlıksız cilt görünümüne neden oluyor! Bu yöntemlerle gözeneklerinizden kurtulabilirsiniz Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ciltte sağlıksız bir görünüme neden olan gözenek problemi hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
11.04.2023 Sağlık
Saç dökülmesini tarihe karıştıran yöntemi açıkladı: 'Çözüm 3-4 adet saç kökünde'
Saç dökülmesini tarihe karıştıran yöntemi açıkladı: 'Çözüm 3-4 adet saç kökünde' Kellik ile ilgili son dakika açıklaması! Saçı dökülen milyonlarca kişiyi ümitlendiren bir gelişme yaşandı. Ağrısız ve konforlu bu tedavi yöntemi ile saç dökülmesi tarihe kavuşabilir. Dermatoloji Uzmanı Dr. Işıl Kanberlioğlu Turan, tamamen hastanın kendi dokusundan özel bir saç dökülme tedavisi hazırlandığını söyledi ve detaylarını anlattı.
22.01.2023 Sağlık
Diş ve çene ağrısı ile ortaya çıkıyor: Bruksizm
Diş ve çene ağrısı ile ortaya çıkıyor: Bruksizm Sabah uyandığınızda çene kaslarınızda ve dişlerinizde ağrı varsa, muhtemelen siz de Bruksizmden muzdarip olabilirsiniz. Amerikan Uyku Cemiyeti'ne göre, toplumun yüzde 10'u diş sıkmaya bağlı sorunlar yaşıyor. Peki diş gıcırdatma rahatsızlığından kurtulmak mümkün mü?
18.12.2022 Sağlık
Rinoplasti uygulamasında nelere dikkat edilmelidir?
Rinoplasti uygulamasında nelere dikkat edilmelidir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk; rinoplasti yani "burun estetiği", burun kemiğini veya kıkırdağını modifiye ederek burnunuzun şeklini değiştirmek için yapılan ameliyattır. Estetik cerrahinin en fazla talep edilen ve uygulanan yöntemlerinden biridir.
8.08.2022 Sağlık
Sağlıklı kiloya inmek ve kiloyu korumak için neler yapılabilir?
Sağlıklı kiloya inmek ve kiloyu korumak için neler yapılabilir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, sağlıklı kiloya sahip olmak, korumak ve kas oranını artırmaya yardımcı olan estetik işlemleri hakkında merak edilenleri anlattı.
26.07.2022 Sağlık
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, iyileşme süreci olmaksızın sonuçların hemen görünür olmasını sağlayan ameliyatsız estetikleri sizler için anlattı.
8.06.2022 Sağlık
Botoks enjeksiyonuyla kaş kaldırmak mümkün mü?
Botoks enjeksiyonuyla kaş kaldırmak mümkün mü? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, botoks enjeksiyonuyla ameliyatsız kaş ve göz kapağı kaldırma estetiğinde dikkat edilmesi gerekenleri sizler için anlattı.
11.05.2022 Sağlık
Seyrek saça ekim yapılır mı?
Seyrek saça ekim yapılır mı? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, seyrek saç ekimi hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için anlattı.
19.04.2022 Sağlık
Profil estetiği nedir?
Profil estetiği nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, profil estetiği hakkında merak edilenleri anlattı.
21.03.2022 Sağlık
Gözaltındaki estetik sorunların sebepleri
Gözaltındaki estetik sorunların sebepleri Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ışık dolgusuyla göz altı morluğu, göz çevresi estetiğini anlattı.
8.02.2022 Sağlık
Dudak dolgusundan önce bilinmesi gerekenler
Dudak dolgusundan önce bilinmesi gerekenler Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, dudak dolgusundan önce dikkat edilmesi gerekenleri sizler için anlattı.
12.01.2022 Sağlık
Yaşlanma izlerini geçirecek yöntemler nelerdir?
Yaşlanma izlerini geçirecek yöntemler nelerdir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, yüz gençleştirme yöntemlerini sizler için anlattı.
24.12.2021 Sağlık
Botoks enjeksiyonu yaptıranlar nelere dikkat edilmeli!
Botoks enjeksiyonu yaptıranlar nelere dikkat edilmeli! Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, botoks enjeksiyonundan önce nelere dikkat edilmesi gerektiğini sizler için anlattı.
22.11.2021 Sağlık
Göz kapağı sorunları
Göz kapağı sorunları Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, göz kapağı sorunları ve tedavisini sizler için anlattı.
26.10.2021 Sağlık
Elmacık kemiği estetiği hakkında merak edilenler!
Elmacık kemiği estetiği hakkında merak edilenler! Elmacık kemiği yüzün genç görünmesini sağlayan en önemli unsurlardan birisidir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk ameliyatsız teknikler ile elmacık kemiği estetiğini anlatıyor.
26.09.2021 Sağlık
Yüz güzelleştirme operasyonları
Yüz güzelleştirme operasyonları Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, yüz güzelleştirme estetiklerini sizler için anlattı.
12.08.2021 Sağlık
Saç ekimi hakkında sık sorulanlar
Saç ekimi hakkında sık sorulanlar Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, saç ekimiyle ilgili en çok merak edilen soruları sizler için cevapladı.
28.07.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Güncel Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güncel öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.