Saç Bakımı

Saç Bakımı

Son dakika saç bakımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saç bakımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saç bakımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saç Bakımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saç bakımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 saç bakımı haberi bulunmuştur. Tüm saç bakımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Her bir saç telini halat gibi sağlam yapıyor - 1 saat saç köklerinde bekletin: 15 günde kafadaki saçları çoğaltıyor
Her bir saç telini halat gibi sağlam yapıyor - 1 saat saç köklerinde bekletin: 15 günde kafadaki saçları çoğaltıyor Saçların zamanla yıpranması kaçınılmazdır. Eski haline döndürmek için yüklü miktarda harcama yapılır. Yağlar, şampuanlar, bakım kremleri... Ancak deneyimleyen pek çok kişinin önerdiği bir yağ var ki her bir saç telini kökten uca halat gibi sağlam yapıyor.
24.04.2024 Yaşam
Oruçluyken makyaj yapmak orucu bozar mı? Makyaj orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapmak mekruh mu?
Oruçluyken makyaj yapmak orucu bozar mı? Makyaj orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapmak mekruh mu? Oruç ibadeti yerine getirilirken, oruç tutan vatandaşlar makyajın orucu bozup bozmadığına dair Diyanet’in açıklamalarını yakından takip ediyor. Ramazan ayı içerisinde de makyaj yapmayı isteyeler oruçlu olmaları durumunda oruçlarının akıbetini sorguluyor. Oje sürmek, rimel kullanmak, allık sürmek ve benzeri birçok makyaj ürünü kullanmak isteyip ama oruç tutacaklar öncesinde arama motorlarına yöneldi. Peki, oruçluyken ruj sürmek orucu bozar mı, Makyaj yapmak orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapılır mı? Oruçluyken ruj sürmek mekruh mu?
12.03.2024 Astroloji
Dünyaca ünlü kuaförden şampuan tüyosu: 2 kez yapmak saçları öldürüyor!
Dünyaca ünlü kuaförden şampuan tüyosu: 2 kez yapmak saçları öldürüyor! Temiz ve parlak saçlar hayali herkesin aklındadır. Ancak saç sağlığı için yıkama rutini de önemlidir. Doktor Rachel Valentine, kişiden kişiye değişen şampuan kullanımı hakkında tüyoyu verdi.
24.02.2024 Yaşam
Saçları uzatan karışımı 1 gece bekletin: 1 ayda karış karış uzuyor!
Saçları uzatan karışımı 1 gece bekletin: 1 ayda karış karış uzuyor! Saç problemleri çeşitli nedenlerle ortaya çıkabiliyor. Ancak saç uzatmanın belli başlı formülü yok. Eskiler saç uzatan etkili karışımı doğanın mucizevi bitkileriyle hazırlıyorlardı. İşte 1 ayda karış karış saç uzatan o yöntem.
20.02.2024 Yaşam
Saçlarınız yaş aldıkça beyazlaşmıyor: Yemeklerden bunları eksik etmeyin, sebum üretimi durmasın!
Saçlarınız yaş aldıkça beyazlaşmıyor: Yemeklerden bunları eksik etmeyin, sebum üretimi durmasın! Yaşlılık beraberinde cilt kırışıklığı getirir. Ancak tek etkisi bu olmaz. Saçlarınız da grileşmeye başlar. Saçlarınıza yaş aldıkça nasıl bakım yapmanız gerektiği ve daha iyi bir saç bakımı için nelerin olması gerektiğini bilmeniz gerekiyor.
18.02.2024 Yaşam
Saç dökülmesine 1 kaşığı yetiyor! Çünkü saç derisini detoksifiye edip kaybolan saç pigmentini geri kazandırır."
Saç dökülmesine 1 kaşığı yetiyor! Çünkü saç derisini detoksifiye edip kaybolan saç pigmentini geri kazandırır." Tarihin en eski sorunlarından birisi de saç dökülmesidir. Ancak yüzyıllardır bu sorunla mücadele etmek için insanlık farklı çareler bulmuştur. Doğa, eşsiz bağrından şifalı bitkiler sunmuş ve sonuçları da mükkeml olmuştur. İşte saç dökülmesi için 1 kaşığı adeta durdurucu olan...
28.01.2024 Yaşam
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı İstanbul, ünlü kozmetik şirketi L'Oréal'in dünyadaki 7 inovasyon merkezi arasında yer aldı.
11.01.2024 Vitrin
Kalın telli inatçı saçları 5 dakikada yumuş yumuş yapıyor* Onarıcı maske tarifini ev hanımları gizli tutuyor
Kalın telli inatçı saçları 5 dakikada yumuş yumuş yapıyor* Onarıcı maske tarifini ev hanımları gizli tutuyor Saçlarınız inatçı, kalın telliyse onlarla baş etmek oldukça zordur. Özellikle sabahları onları tarayıp açmak güne iyi başlamanıza engel olur. Ancak bunun basit bir yöntemi var. İşte inatçı saçlarınızı 5 dakikada yumuşacık yapan tüyo...
9.01.2024 Yaşam
Saçlar inceldiği yerden kopmuyor! Sadece iki malzeme var: Saç döküldüğü yerden tekrar bitiyor!
Saçlar inceldiği yerden kopmuyor! Sadece iki malzeme var: Saç döküldüğü yerden tekrar bitiyor! Her sabah yastığınızdan dökülen saçlara bakarak korkulu anlar yaşayabilirsiniz. Kadın veya erkek fark etmez bu olumsuz durumun genetik, beslenme, vitamin ve minerak eksikliği nedeniyle olduğunu biliyoruz. Ancak saç sağlığını desteklemenin birçok yöntemi var. Sizlere bu içerikte tarifini verdiğimiz bir maske sayesinde saç dökülmesini ortadean kaldırmaya vaad ediyoruz. İşte iki malzemeli o maske ve detaylar...
8.01.2024 Yaşam
Bu hata saç derisinde yaralara neden oluyor! Banyodan çıktığınız anda kepek oluyorsa dikkat!
Bu hata saç derisinde yaralara neden oluyor! Banyodan çıktığınız anda kepek oluyorsa dikkat! Pek çok kez nedenleri değişse de saç derisinde kepeklenme olabiliyor. Ancak banyodan çıktıktan sonra bile görünmesine neden olan etken nedir? Saçlarınızı düzenli olarak yıkamanıza rağmen kepekleri hala görüyorsanız birçok kişinin yaptığı bu hatayı siz de yapıyor olabilirsiniz. İşte detaylar...
16.12.2023 Yaşam
Reçeteye gerek bırakmıyor! Saçlardaki beyazları yok eden doğal yağlar aynalara küstürmüyor
Reçeteye gerek bırakmıyor! Saçlardaki beyazları yok eden doğal yağlar aynalara küstürmüyor Aynaya her bakıldığında beyazlayan saçları görmek insanı yaşama küstürüyor. Kadın erkek demeden kafaya takılan bu soruna türlü reçeteler yazılıyor. Ancak doğanın mucizevi etkisi burada da kendini gösteriyor. Saçlardaki beyazları yok eden doğal yağlar dahili ve harici müdahalelerle kullanılığında etkisini anında gösteriyor.
22.10.2023 Sağlık
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mutlu, sahte sosyal medya hesapları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.10.2023 Magazin
At kuyruğu yaparken saçınızdan olmayın! Bu yöntem yağlanma derdine son veriyor
At kuyruğu yaparken saçınızdan olmayın! Bu yöntem yağlanma derdine son veriyor Saç derisinin nemli kalması için belli bir miktar yağ üretmesi kaçınılmazdır. Ancak yapılan birkaç basit hata kepek sorunlarından tutun da saç derisi rahatsızlıklarına neden olur. Tahriş olmuş ve hızla yağlanan saçlardan korunmanın çözümü var. İşte farkında olmadan yapılan ve saçın hızla yağlanmasına neden olan hatalar ve çözüm önerileri...
19.09.2023 Gündem
Ev sahibi korkunç manzarayla karşılaştı: Aylardır haber alınamayan kadının çürümüş cesedi bulundu
Ev sahibi korkunç manzarayla karşılaştı: Aylardır haber alınamayan kadının çürümüş cesedi bulundu Şanlıurfa'da üç aydır haber alınamayan kadının cesedi çürümeye yüz tutmuş halde iple evinin tavanına asılı halde bulundu.
3.08.2023 Yaşam
İstanbul’da saç bakımı dolandırıcılığı kamerada
İstanbul’da saç bakımı dolandırıcılığı kamerada Avcılar’da kuaföre gelerek saatlerce bakım yaptıran bir kadın, bin TL ücreti ödemeden kaçtı. Kadın, işlem ücretini dükkan sahibinin banka hesabına göndereceğini söyleyerek kayıplara karıştı. Kadının bakım yaptırdığı ve hiçbir şey olmamış gibi dükkandan çıkarak gittiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
3.08.2023 Haber
Saç bakımı dolandırıcılığı kamerada! ‘Banka hesabına gönderirim’
Saç bakımı dolandırıcılığı kamerada! ‘Banka hesabına gönderirim’ Avcılar’da kuaföre gelerek saatlerce bakım yaptıran bir kadın, bin TL ücreti ödemeden kaçtı. Kadın, işlem ücretini dükkan sahibinin banka hesabına göndereceğini söyleyerek kayıplara karıştı. Kadının bakım yaptırdığı ve hiçbir şey olmamış gibi dükkandan çıkarak gittiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
3.08.2023 Yaşam
Yağlanmayı azaltıyor, saçlara hacim katıyor! Bir günde yağlanan saçlara evde kesin ve etkili çare bulunuyor!
Yağlanmayı azaltıyor, saçlara hacim katıyor! Bir günde yağlanan saçlara evde kesin ve etkili çare bulunuyor! Banyodan 1 gün sonra yağlanmaya başlayan saçlarınız için çözüm var. Saç diplerinizin yağlanmaya başlaması ve koku yapması kişiye göre değişiklik gösteren bir durumdur. Saçtaki yağ dengesinin bozulduğuna işaret eden bu durum karşısında evde saç bakımı yapabilecğeiniz birkaç uygulama var. Kimyasal işlemler, saç yıkama sıklığı, sülfatlı şampuanlar saç sağlığına direkt etki eden olumsuz durumlardır. Peki hem yağlanmayı azaltacak hem de saçlarınıza hacim katacak kesin ve etkili çözüm ne?
17.07.2023 Sağlık
Saç için 'mucize' yöntem! Gece uygulayın etkiyi ikiye katlayın
Saç için 'mucize' yöntem! Gece uygulayın etkiyi ikiye katlayın Saçlarda görülen kepek, kaşıntı ve egzama gibi problemler en çok yaşanan saç sorunlarının başında geliyor. Saç dökülmesi kadar sık görülen bu saç sorunu son derece rahatsız edici olabiliyor. Saç diplerinizde kaşıntı ya da egzama varsa bazı doğal yöntemlerle bunu hafifletebilirsiniz. Saç bakımı için kullanılan bu doğal yöntemler saç köklerine nem depoluyor. Saçları güçlendiriyor ve saç diplerinin kurumasını engelliyor. Düzenli kullanıldığında da saç diplerindeki kaşıntıyı yok ediyor.
17.07.2023 Sağlık
Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kantaron yağı özellikle yara izlerinin tedavisinde kullanılan bir yağdır. Saç bakımı, cilt bakımı ve sindirim sistemi için de kantaron yağının kullanılması önerilir. 
11.07.2023 Sağlık
Saç Maskesi Nasıl Kullanılır? Saç Maskesi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Saç Maskesi Nasıl Kullanılır? Saç Maskesi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Saç maskesi saçın daha hacimli, parlak ve sağlıklı gözükmesi için yapılan bir maskedir. Saç maskeleri her saç tipi için uygun olur. 
30.06.2023 Sağlık
Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor
Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor Doğal ürünler saç sağlığını olumlu etkiliyor. Mineral eksikliği, antioksidan yetersizliği ve vitamin düşüklüğü nedeniyle kopma noktasına gelen ve her banyo da bir tutam dökülen saçlarınız için bilinen en iyi bakım ürünlerini kullandıysanız ve işe yaramadıysa haberimizi okumaya devam edin. Saç dökülmesini durdurmasının yanısıra 1 ayda 10 cm gibi inanılmaz bir büyüme hızını yakalayan bir karışımı banyoda iki dakika uygulamanız yeterli olacak.
5.05.2023 Sağlık
Yeni boyattığınız saçlarınıza bu karışım şifa gibi! Tuzsuz şampuanı evde yapın, boyanın ömrünü uzatın!
Yeni boyattığınız saçlarınıza bu karışım şifa gibi! Tuzsuz şampuanı evde yapın, boyanın ömrünü uzatın! Tuzsuz şampuanı hiç duydunuz mu? İçeriğinde deniz tuzu olmayan ve sülfat içermeyen formüllerle üretilen bu ürünler son yıllarda saç bakımında oldukça popüler. Yıpratmadan ve kurutmadan temizleyen bu tarz şampuanlar ayrıca renkli ve boyanmış olanları da besliyor. Özenle bakımını yaptığınız saçlarınızı banyoda hasara uğratmamak için tuzsuz şampuan tarifleri hazırladık.
3.05.2023 Sağlık
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi?
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular başladı. Sınav az bir süre kala adaylar başvurularını yapmadan önce sadece Temel Yeterlilik Testi (TYT)’ye girip tercih yapılıp yapılamayacağını sorguluyor. Peki, Sadece YKS’nin 1. oturumu (TYT)’ye girip tercih yapılabilir mi, Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler? TYT ile üniversiteye gidilir mi? İşte TYT ile alan bölümler ve puanlar…
8.03.2023 Eğitim
Ornate Kozmetik Kozmetik Ürünlerde Geleneksel Güzellik Sırları Trend Oldu
Ornate Kozmetik Kozmetik Ürünlerde Geleneksel Güzellik Sırları Trend Oldu Cildin sağlıklı ve bakımlı görünmesi için profesyonel anlamda cilt bakım ürünleri üretimi yapılıyor. Ülkemize ve dünya ülkelerine hükmeden bu kozmetik markalarının bir bölümünün ürünlerinin ise cilde karşı herhangi bir katkı sağlamadığı hatta bazı negatif içeriklerinin bulunduğu görülüyor. Bu negatif yapı kullanıcıların, kozmetik ürünlere ödemiş oldukları yüksek meblağa nazaran hayal kırıklığına uğrayabiliyor. Uzmanlar kozmetik ürünlerin alınırken paraben ve petro kimya türevlerinin içermediğine dikkat edilmesini söylerken, dünyaca ünlü markalar bu alanda arge geliştirmelerine devam ediyor.
11.08.2022 Advertorial
TYT ile alan bölümler 2022! YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler?
TYT ile alan bölümler 2022! YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler? TYT puanıyla alan bölümler 2022 için aramalar başladı. YKS TYT oturumu bugün gerçekleşti. Üniversite sınavının ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi TYT sınavına giren öğrenciler puan türüne göre tercih yapabilmek için TYT ile alan bölümler 2022 araştırması yapıyor. Peki, YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler? İşte TYT ile girilen bölümler…
18.06.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Saç Bakımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saç bakımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.