Gökova

Gökova

Son dakika gökova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gökova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gökova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökova gelişmeleri de dahil olmak üzere 482 gökova haberi bulunmuştur. Tüm gökova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan görevi başındaki askerlere seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan görevi başındaki askerlere seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis’te temaslarda bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler aracılığıyla, askerlerin yeni yılını kutladı.
31.12.2023 Gündem
Bir aileyi parçalayan katliam gibi kaza! 5 kişinin can verdiği kazada sürücü tutuklandı
Bir aileyi parçalayan katliam gibi kaza! 5 kişinin can verdiği kazada sürücü tutuklandı Muğla'nın Ula ilçesinde 1'i çocuk 5 kişinin öldüğü kazada gözaltına alınan VİP minibüs sürücüsü Altan Özkan (26), tutuklandı.
30.10.2023 Yaşam
Muğla'da kavşakta kaza: 5 ölü, 1 yaralı
Muğla'da kavşakta kaza: 5 ölü, 1 yaralı Muğla'nın Ula ilçesinde tali yoldan kavşağa kontrolsüz çıktığı belirtilen otomobil ile VİP minibüsün çarpıştığı kazada, 1'i çocuk, 5 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.
28.10.2023 Yaşam
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Muğla'da trafikte 'yaban eşeği' tehlikesi! Birden yola fırlıyor
Muğla'da trafikte 'yaban eşeği' tehlikesi! Birden yola fırlıyor Muğla'nın dünyaca ünlü turistlik ilçeleri Datça ve Marmaris'te kara yolu ile kırsal mahallelerde başıboş dolaşan eşekler trafikte tehlike oluştururken, çoğu, yaşanan kazalarda ölüyor. Datça Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yaban eşeklerinin aç kaldığı ve yoldan geçenlerin onları beslemesi gerektiği şeklinde sosyal medyada paylaşımlar yapıldığı belirtilerek, “Yanıltıcı paylaşımlar hem eşeklerin hem de trafikteki vatandaşlarımızın hayatını tehlikeye atmaktadır. Doğada onlar için yeterince yiyecek ve su kaynağı var. Yaban eşeklerini beslemeyelim” denildi.
28.07.2023 Gündem
Ege'de korkutan tekne müsilajı! Tuvalet, bulaşık ve balast atıkları kirletti
Ege'de korkutan tekne müsilajı! Tuvalet, bulaşık ve balast atıkları kirletti Gökova-Karacasöğüt koyu, Ege Denizi’nin doğa harikası yerlerinden biri. 1988’den beri Özel Çevre Koruma Bölgesi içinde yer alan Karacasöğüt’te müsilaj görüldü. Ege Denizi’nin doğa harikası koylarını barındıran Gökova Körfezi içinde yer yer müsilaj görülmesi doğa severleri ve çevrecileri tedirgin etti.
4.07.2023 Gündem
Akdeniz açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem! Saniyeler önce gelen mesaj gündem oldu
Akdeniz açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem! Saniyeler önce gelen mesaj gündem oldu Muğla'nın Seydikemer ilçesi açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin Antalya ve çevresinde de hissedildiği öğrenildi. AFAD'dan da depremle ilgili açıklama geldi. Depremin yaklaşık 20 saniye sürdüğünü aktaran DHA Muhabiri Ahmet İstek, "Yüksek katlı binalarda oturanlarda, iş yerlerinde bir panik havası var" dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. Öte yandan depremden saniyeler önce, bazı cep telefonlarına uyarı mesajı geldiği yönündeki paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu. Depremden saniyeler önce cep telefonlarına 'acil durum uyarısı' gönderildi. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Gündem
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası!
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası! Kuzey Anadolu Fay hattı illeri ve depremleri için yapılan aramalar Düzce bu sabah 04.08'de 5.9 büyüklüğünde şiddetli bir depremle sarsılınca arttı. AFAD depremin merkez üssünü Gölyaka, Sarıdere olarak belirledi. Düzce depremi İstanbul, Sakarya, Ankara, Eskişehir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Bolu, Zonguldak, Çankırı, Edirne’de de hissedildi. Peki, Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası…
23.11.2022 Gündem
Düzce fay hattı kırıldı mı, nereden (hangi illerden) geçiyor? Düzce fay hattı haritası!
Düzce fay hattı kırıldı mı, nereden (hangi illerden) geçiyor? Düzce fay hattı haritası! Düzce fay hattı var mı? Düzce'de meydana gelen 5,9 şiddetindeki depremin ardından Türkiye deprem fay hattı haritası için yapılan aramalar arttı. Düzce fay hattının Kuzey Anadolu fay hattı ile bağlantılı olup olmadığı da  merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Peki, Düzce fay hattı hangi illerden geçiyor? Düzce fay hattı kırıldı mı?
23.11.2022 Gündem
Datça açıklarında hortum
Datça açıklarında hortum Muğla'nın Datça ilçesinde, sağanağın ardından denizde hortum oluştu. Yaklaşık 10 dakika süren hortum, cep telefonu ile görüntüledi.
6.11.2022 Gündem
Muğla yangınında son durum! Muğla yangını neden çıktı, kontrol altına alındı mı, söndürüldü mü? Ula yangını 2022
Muğla yangınında son durum! Muğla yangını neden çıktı, kontrol altına alındı mı, söndürüldü mü? Ula yangını 2022 Muğla'nın Ula ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangına müdahale başlarken, yangının yerleşim yerlerine yakın olduğu öğrenildi. Peki, Muğla yangını neden çıktı, kontrol altına alındı mı, söndürüldü mü? Muğla Ula yangınında son durum 2022…
14.09.2022 Yaşam
Muğla’daki orman yangını kontrol altına alındı
Muğla’daki orman yangını kontrol altına alındı Muğla’nın Ula ilçesi Gökova Mahallesi’nde devam eden orman yangınına ekipler, canları pahasına müdahale ederken, dev alevleri söndürmek büyük çaba sarf ettiler. Muğla Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Sabaha kadar süren yangınla mücadele çalışmalarının neticesinde Gökova Kozlukuyu yangını kontrol altına alınmıştır. Karadan ve Havadan yangınla mücadele çalışmalarında fedakarca görev yapan ekiplerimize teşekkür ediyoruz ." ifadelerine yer verildi.
14.09.2022 Gündem
Muğla’da araç susam tarlasına uçtu, 2 Rus turist öldü
Muğla’da araç susam tarlasına uçtu, 2 Rus turist öldü Muğla’da gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobilde yolcu olarak bulunan iki Rus vatandaşı yaşamını yitirdi.
2.09.2022 Yaşam
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı Muğla'nın 9 ilçesinde 15 gün süren ve 52 bin hektar ormanlık alanının kül olmasına neden olan yangınların ardından tedbirler üst seviyeye çıkarıldı. Valilik, havanın ısınması ve yangın riskinin artması nedeniyle bazı bölgelerde ormanlara giriş yasağı getirdi. Orman içi ve yol kenarlarındaki mekanlarda yanıcı maddelerin kullanımı da yasaklandı.
2.06.2022 Gündem
Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL oldu!
Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL oldu! Karaca Adası satış fiyatıyla gündemde! Muğla'da bulunan ve otel yapılmak için satın alınan Karaca Adası güncellenen fiyatıyla dudak uçuklattı. Mavi tur rotasında bulunan ada kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL oldu. Peki, Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı ne? İşte detaylar…
27.04.2022 Yaşam
Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL'ye yükseltildi!
Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL'ye yükseltildi! Muğla'nın Marmaris ilçesi Gökova Körfezi'nde, 316 bin metrekare büyüklüğündeki özel tapulu Karaca Adası'nın satış fiyatı güncellenerek 145 milyon TL'den 360 milyon TL'ye yükseltildi.
27.04.2022 Ekonomi
Muğla'da 4,1 büyüklüğünde deprem!
Muğla'da 4,1 büyüklüğünde deprem! Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
11.02.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a Ege'de 12 mil uyarısı!
Bakan Akar'dan Yunanistan'a Ege'de 12 mil uyarısı! Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, ve komuta kademesi yılın son gününde Foça Deniz Üs Komutanlığı, 2. Ana Jet Üs Komutanlığı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı İleri Müşterek Harekat Merkezi'ni ziyaret ederek yıllık değerlendirme toplantıları gerçekleştirdi.
1.01.2022 Gündem
Deprem haritası! Türkiye deprem haritası fay hatları: Kuzey Anadolu, Doğu Anadolu ve Batı Anadolu Fay hattı hangi illerden geçiyor?
Deprem haritası! Türkiye deprem haritası fay hatları: Kuzey Anadolu, Doğu Anadolu ve Batı Anadolu Fay hattı hangi illerden geçiyor? Son dakika... Kandilli'den yapılan açıklamaya göre saat 15.40'ta merkez üssü Düzce olan 5,3 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem İstanbul, Kocaeli, Bolu ve Eskişehir'den de hissedildi. 5,3’lük depremin ardından 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Peki, Kuzey Anadolu, Doğu Anadolu ve Batı Anadolu Fay hattı hangi illerden geçiyor? Türkiye deprem haritası fay hatları ve Deprem haritası….
17.11.2021 Gündem
TEKNOFEST kapsamındaki Roket Yarışması'nın kazananları belli oldu
TEKNOFEST kapsamındaki Roket Yarışması'nın kazananları belli oldu Roketsan'ın, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021 kapsamında TÜBİTAK SAGE ortak çalışmasıyla yürütücülüğünü üstlendiği Roket Yarışması'nın kazananları belirlendi.
26.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeniköy Termik Santrali yangın son durum! Milas Yeniköy Termik Santrali kimin, ne zaman yapıldı? Yangın Termik Santraline ulaştı mı?
Yeniköy Termik Santrali yangın son durum! Milas Yeniköy Termik Santrali kimin, ne zaman yapıldı? Yangın Termik Santraline ulaştı mı? Muğla'nın Milas ilçesindeki Kemerköy Termik Santrali'nin sahasının alevlere teslim olmasının ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'tan bu sefer Yeniköy Termik Santrali için uyarı yaptı. Tokat, "Yangın, yüksek gerilim hatlarını tehdit eder hale geldi. Eğer yangın bu bölgeye ulaşırsa Milas ve Bodrum'a elektrik verilemeyebilir. Yangın, kuzey yönünde Yeniköy Termik Santrali'ne doğru ilerliyor" dedi. Peki, yangın termik santrale ulaştı mı? Milas Yeniköy Termik Santrali kimin, ne zaman yapıldı? Yeniköy Termik Santrali yangınında son durum…
6.08.2021 Gündem
Kemerköy termik santrali kimin, santraldeki yangın söndü mü? Milas Kemerköy termik santrali ne zaman yapıldı?
Kemerköy termik santrali kimin, santraldeki yangın söndü mü? Milas Kemerköy termik santrali ne zaman yapıldı? Kemerköy termik santrali söndü mü? Milas'ta günlerdir devam eden yangın dün akşam saatlerinde Kemerköy Termik Santrali'ni sarmış ve 11 saat süren yangın ancak sabah saatlerinde söndürülmüştü. Termik Santral ve çevresindeki son durum gün ağarınca ortaya çıktı. Paylaşılan videolarda bölgenin yeşilden siyaha döndüğü, söndürme çalışmalarına katılan TOMA'lardan birinin yanarak küle döndüğü hasarın büyüklüğü belli oldu. Peki, Kemerköy termik santrali kimin, Kemerköy termik santrali ne zaman yapıldı?
5.08.2021 Gündem
Datça'da peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin flaş açıklama!
Datça'da peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin flaş açıklama! İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Muğla'nın Datça ilçesinde 3-4 gün içerisinde deprem sayısının yaklaşık 300’ü geçtiğini belirtti. Prof. Dr. Sözbilir, “Bu bölgede bu büyüklükteki depremler sürekli oluyor. Korkmamıza ya da panik yapmamıza gerek yok" dedi.
4.08.2021 Gündem
Doğu Akdeniz'de facia! Tekne battı çok sayıda kayıp var...
Doğu Akdeniz'de facia! Tekne battı çok sayıda kayıp var... Doğu Akdeniz'de içerisinde 45 kişinin bulunduğu tekne battı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait 2 fırkateyn ve deniz karakol uçağı ile bölgede arama kurtarma faaliyetleri sürüyor. Milli Savunma Bakanlığından, Kaş'ın 161 mil güneybatısında batan tekneden 37 kişinin kurtarıldığı, kayıp 8 kişiyi arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
23.07.2021 Dünya
Ucuz tatil fırsatı! İndirim imkanı, acele edin
Ucuz tatil fırsatı! İndirim imkanı, acele edin Yaz aylarının gelmesi ve koronovirüs salgını sürecinde normalleşmenin başlaması ile birlikte birçok kişi tatil planları yapmaya başladı. Uygun koşullarda, çok para harcamadan tatil yapmak isteyenler için çeşitli imkanlar bulunuyor. Erken rezervasyon ile yüzde 40 daha ucuza talik yapmak mümkün. Uçuk biletlerinde gün tercihi de fiyatı etkiliyor. İşte Ucuz tatil yapmanın yolları...
8.07.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gökova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.