Giriş

Giriş

Son dakika giriş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan giriş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını giriş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Giriş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan giriş gelişmeleri de dahil olmak üzere 30.415 giriş haberi bulunmuştur. Tüm giriş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şampiyonlar Ligi'nde dev randevu: Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında, Arda Güler ile Nuri Şahin rakip!
Şampiyonlar Ligi'nde dev randevu: Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında, Arda Güler ile Nuri Şahin rakip!Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Milli yıldızımız Arda Güler'in formasını giydiği Madrid devi, bir diğer temsilcimiz Nuri Şahin'in çalıştırdığı Dortmund ile boy gösterecek. Dev maçın heyecanı ise Şampiyon Oranlar ile Misli'de yaşanacak. Karşılaşma öncesi muhtemel 11'ler ve maça dair tüm detaylar haberimizde ise haberimizde…
22.10.2024İddaa
Kaymakamlığı önce resmetti sonra Saimbeyli'ye kaymakam oldu
Kaymakamlığı önce resmetti sonra Saimbeyli'ye kaymakam olduAdana'nın Saimbeyli ilçesinde kaymakam olarak görev yapan Emre Açar'ın okuluna gelen kaymakamdan esinlenerek önce kaymakamlığı resmettiği daha sonra da hayalini gerçekleştirerek Türkiye'nin en genç kaymakamlarından biri olduğu öğrenildi.
21.10.2024Adana
'Yenidoğan çetesi' mağduru anne konuştu: Bebeklerin çığlık seslerini unutamıyorum
'Yenidoğan çetesi' mağduru anne konuştu: Bebeklerin çığlık seslerini unutamıyorumİstanbul Özel Reyap Hastanesi'nde 2020 yılında sezaryen ile doğum yapan ve bebeklerinde yaklaşık 1 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra kronik hastalık oluştuğunu anlatan Neslihan Ünlü P. (37), "Yoğun bakımın kapıları açıldığında bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk ve o çığlıkları hiç unutmuyorum" dedi.
20.10.2024Gündem
'Yenidoğan çetesi'nin örgütsel şeması ortaya çıkarıldı
'Yenidoğan çetesi'nin örgütsel şeması ortaya çıkarıldıİstanbul'daki "yenidoğan çetesi" soruşturması kapsamında kolluk kuvvetlerince hazırlanan fezlekede, suç örgütünün şeması ve yaptıkları usulsüzlükler yer aldı.
20.10.2024Gündem
Kanal D’den MIPCOM 2024’e güçlü çıkarma! 'İnci Taneleri' ve 'Annem Ankara' dünya sahnesinde
Kanal D’den MIPCOM 2024’e güçlü çıkarma! 'İnci Taneleri' ve 'Annem Ankara' dünya sahnesindeDünya televizyon endüstrisinin en prestijli içerik fuarı MIPCOM, bu yıl 21-24 Ekim tarihleri arasında Cannes’da gerçekleşiyor. Türk televizyon sektörünün global liderlerinden Kanal D International, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği İnci Taneleri ve Annem Ankara dizilerinin oyuncularıyla gerçekleştireceği Meet Our Stars (Yıldızlarla Buluşmalar) etkinliği ile büyük bir çıkış yapacak.
20.10.2024Magazin
Kurtulmuş: Büyük tarihsel birikimle, şimdi ikinci asra hazırlanıyoruz
Kurtulmuş: Büyük tarihsel birikimle, şimdi ikinci asra hazırlanıyoruzTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Şimdiye kadar geçmiş dönemlerde 16 devlet kurmuş ve sonuncusu olarak da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurmuş olan milletimizin, tarihsel bir sürekliliği vardır. Bu devletlerin her biri birbirinin devamıdır. Başka bir milletin devleti değildir. Selçuklu da bizimdir, Osmanlı da bizimdir, Cumhuriyet de bizimdir. Bunların arasını ayıran da bizden değildir. Bu kadar açık söylüyorum.” dedi.
19.10.2024Gündem
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyor
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyorD-Smart, beyaz perdenin başarılı filmlerini evlere taşımaya devam ediyor. Komedi filmi “Yanlış Paket” TV’de ilk kez MovieSmart Türk’te ekrana gelirken; Şahin Irmak’lı “Git Başımdan” ile Kerem Bürsin ve Burak Özçivit’li “Can Feda” da hafta sonu seyirciyle buluşuyor.
18.10.2024Magazin
İstanbul Beyoğlu'ndaki yangın bir iş yerini kül etti
İstanbul Beyoğlu'ndaki yangın bir iş yerini kül ettiBeyoğlu'nda, 4 katlı binanın giriş katında bulunan yatak imalathanesinde yangın çıktı. İşte detaylar...
18.10.2024Gündem
EuroLeague’de temsilcilerimiz parkede, Türkiye’nin en yüksek oranları yine Misli’de!
EuroLeague’de temsilcilerimiz parkede, Türkiye’nin en yüksek oranları yine Misli’de!EuroLeague’in yeni sezonunda heyecan tam gaz devam ediyor. Çift maç haftasında, 4 gün boyunca basketbolseverleri birbirinden keyifli maçlar bekliyor. EuroLeague, bugün tam 8 karşılamaya sahne olacak. Temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe de EuroLeague’deki üçüncü maçları için bugün parkede olacak. Fenerbahçe, EuroLeague’e kendisi gibi 2’de 2 ile başlayan Sırp ekibi Kızıl Yıldız’ı konuk edecekken; Anadolu Efes ise Maccabi Tel Aviv ile Sırbistan’da karşı karşıya gelecek.
15.10.2024İddaa
Çalışma izniyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 3 yıla çıkarıldı
Çalışma izniyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 3 yıla çıkarıldıResmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliğiyle ekonomik, sosyokültürel ve teknolojik alanlar ile eğitim konularında Türkiye'ye önemli hizmet ve katkı sağlayabilecekleri ilgili kamu kurum ve kuruluşlarınca bildirilen yabancılara verilen çalışma izni muafiyetinin azami süresi 6 aydan 3 yıla çıkarıldı.
15.10.2024Gündem
Beşiktaş'ı bekleyen zorlu fikstür başlıyor: 22 günde 6 maç
Beşiktaş'ı bekleyen zorlu fikstür başlıyor: 22 günde 6 maçBeşiktaş, milli ara sonrasında hareketli bir fikstüre giriş yapacak. Kartal, 22 günde 6 maça çıkacak. Bu serüvende Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’ndeki kaderiyle beraber ligdeki zirve yarışındaki orta vadeli durumu netlik kazanacak.
15.10.2024Beşiktaş
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, personel alımı yapacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, personel alımı yapacakResmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 2 bin 390 sözleşmeli personel alımı yapacağı duyuruldu.
Trump'a 3. suikast girişimi! Silahlı bir kişi yakalandı
Trump'a 3. suikast girişimi! Silahlı bir kişi yakalandıEski ABD Başkanı ve 5 Kasım'da yapılacak seçimlerde Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump'a yönelik 3. suikast girişimi, Coachella Vadisi'ndeki mitingin dışında silahlı ve sahte pasaportlu bir adamın polisler tarafından durdurulmasıyla engellendi.
13.10.2024Dünya
TBMM'de yoğun gündem! 9. Yargı Paketinin görüşmelerine başlayacak
TBMM'de yoğun gündem! 9. Yargı Paketinin görüşmelerine başlayacakTBMM Genel Kurulu, tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi ile 9. Yargı Paketini görüşecek. Plan ve Bütçe Komisyonu, Savunma Sanayii Destekleme Fonu kaynaklarının artırılması amacıyla hazırlanan teklifi ele alacak.
13.10.2024Gündem
Gümrük Muhafaza ekipleri kaçakçılara göz açtırmadı
Gümrük Muhafaza ekipleri kaçakçılara göz açtırmadıTicaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekipleri, Esendere Gümrük Kapısı'nda 284 kilogram ağırlığında metamfetamin hidroklorür cinsi uyuşturucu, Hamzabeyli Gümrük Kapısı'nda yaklaşık 24 milyon lira değerinde kaçak elektronik sigara, Edirne ve İstanbul'da ise 80 kilogram kokain ele geçirdi.
13.10.2024Gündem
Kayıp Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında kadavra köpekleri de kullanılıyor
Kayıp Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında kadavra köpekleri de kullanılıyorVan'da kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i (21) arama çalışmaları 16'ncı günde devam ediyor. Aramalar, dün kadavra köpeğinin tepki vermesi üzerine kazı çalışmasının yapıldığı bölgede yoğunlaştı.
13.10.2024Gündem
TBB'den dijital dolandırıcılığa karşı uyarı
TBB'den dijital dolandırıcılığa karşı uyarıTürkiye Bankalar Birliği'nden, internet ve mobil kanallarda yaşanan dolandırıcılık vakalarının artması nedeniyle yapılan açıklamada, dijital kanallarda güvenli işlemler için sıkça karşılaşılan dolandırıcılık yöntemlerine ve bu yöntemlerden korunma yollarına dair bilgilere yer verildi.
12.10.2024Ekonomi
Adana'da 20 yıl sonra ilk kez görüldü! Karantinaya alındı
Adana'da 20 yıl sonra ilk kez görüldü! Karantinaya alındıAdana'nın İmamoğlu ilçesinde hayvanlarda 'mavi dil' hastalığının görüldüğü mahalle karantina altına alınırken, hastalığın 20 yıl aradan sonra ilk kez görüldüğü belirtildi.
11.10.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan'da resmi törenle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan'da resmi törenle karşılandıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere geldiği Belgrad'da, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic tarafından resmi törenle karşılandı.
11.10.2024Gündem
PFDK'dan Serdar Topraktepe'ye 2 maç men cezası!
PFDK'dan Serdar Topraktepe'ye 2 maç men cezası!PFDK, Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Serdar Topraktepe'ye rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle 2 maç men cezası verdi. Öte yandan Selçuk İnan ise 1 maçtan men edildi.
11.10.2024Beşiktaş
Bakan Tunç: Yeni anayasa, demokratik standartları daha da yukarıya çıkaracak
Bakan Tunç: Yeni anayasa, demokratik standartları daha da yukarıya çıkaracakAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yeni anayasa, demokratik standartları daha da yukarıya çıkaracak. Devletin görevlerini belirleyen, temel hak ve özgürlükleri öne alan bir anayasayla inşallah yolumuza devam etmemiz lazım. 'Türkiye Yüzyılı'na böyle başlamamız lazım. Sadece darbeciler tarafından yazılmış olması bile başlı başına anayasa değişikliği için yeter bir sebeptir, yeter bir gerekçedir. Bu bir utançtır aslında" dedi.
10.10.2024Gündem
Zeytin bahçelerine komando koruması! Çalışma başlattı
Zeytin bahçelerine komando koruması! Çalışma başlattıBalıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Türkiye'nin zeytinyağı üretiminin yüzde 10'unun karşılandığı Balıkesir'de zeytin hasat döneminin başlaması ile birlikte jandarma ekipleri diğer kurumlarla koordineli olarak zeytin hırsızlığının önlenmesi için yoğun bir çalışma başlattı.
10.10.2024Gündem
Adana'da "mavi dil" karantinası
Adana'da "mavi dil" karantinasıAdana'nın İmamoğlu ilçesinde bir mahalledeki koyunlarda "mavi dil" hastalığının görülmesi üzerine çeşitli önlemler alındı.
10.10.2024Adana
Sahte polis ve MİT kimliğiyle yakalandı! Şaşkına çeviren ifade: Polisliğe özeniyorum
Sahte polis ve MİT kimliğiyle yakalandı! Şaşkına çeviren ifade: Polisliğe özeniyorum15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş ayrımında emniyet şeridi ihlali sonucu trafik polisleri tarafından durdurulan otomobil sürücüsünün üzerinden çok sayıda sahte kimlik çıktı. Üzerinde polis kimliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Personel Giriş Kartı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı personel tanıtım kartı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Makam Şoförü Kartı, Silah Ruhsatı kartı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) kartı bulunan şüpheli "Polisliğe özeniyordum" dedi. Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.
9.10.2024Gündem
Beşiktaş'ta, 29 kişinin öldüğü gece kulübündeki yangınla ilgili dava 11 Kasım'a ertelendi
Beşiktaş'ta, 29 kişinin öldüğü gece kulübündeki yangınla ilgili dava 11 Kasım'a ertelendiBeşiktaş'ta, 29 kişinin ölümüyle sonuçlanan gece kulübündeki yangınla ilgili davaya devam edildi. Mahkeme, 21 Ekim'de olay yerinde keşif yapılması kararı vererek duruşmayı 11 Kasım'a erteledi. Tutuklu sanıkların ise tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
8.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Giriş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki giriş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.