Giriş

Giriş

Son dakika giriş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan giriş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını giriş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Giriş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan giriş gelişmeleri de dahil olmak üzere 30.447 giriş haberi bulunmuştur. Tüm giriş haberleri aşağıda listelenmiştir.
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek? POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024 Gündem
Avcılar'da kaldırım çöktü
Avcılar'da kaldırım çöktü Avcılar'da bir binanın önündeki kaldırım ve basamakların olduğu bölüm çöktü.
25.04.2024 Gündem
Toz taşınımı Adana'da etkili oldu, araçları toz kapladı! Rahatsız etti
Toz taşınımı Adana'da etkili oldu, araçları toz kapladı! Rahatsız etti Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye’ye giriş yapan toz fırtınası Adana’da etkili oldu, araçları toz kapladı.
25.04.2024 Adana
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.
25.04.2024 Hava Durumu
ASELSAN'dan elektronik harp sistemi! Elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek
ASELSAN'dan elektronik harp sistemi! Elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek Askerî Elektronik Sanayi (ASELSAN), tarafından üretilen, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve güvenlik güçleri için geliştirilen EJDERHA, elektronik devre içeren her türlü sivil ve askeri aracı elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabileceği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
Borsa İstanbul'a ilgi arttı! 4 haftada 5 milyar dolara ulaştı
Borsa İstanbul'a ilgi arttı! 4 haftada 5 milyar dolara ulaştı Yerel seçimlerin ardından ekonomik programın devamı ve enflasyonla mücadelede kararlılıkla ilgili mesajlar, yabancıların TL varlıklara ilgisini artırdı. Son 4 haftada yabancı girişi 5 milyar dolara ulaştı
22.04.2024 Ekonomi
Bursluluk sınavı saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İOKBS bursluluk sınavı kaç dakika sürüyor?
Bursluluk sınavı saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İOKBS bursluluk sınavı kaç dakika sürüyor? Bursluluk sınavı 21 Nisan Pazar bugün gerçekleştiriliyor. 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıfların katılım sağladığı İOKBS, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenleniyor. 5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıfların katılım sağlayacağı Bursluluk (İOKBS) sınavı için giriş belgeleri geçtiğimiz günlerde MEB tarafından adayların erişimine açılmıştı. Sınava geç kalmak istemeyen öğrenciler ve velileri heyecanla "Bursluluk sınavı saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor ve kaç dakika?" sorularına yanıt arıyor. İşte, MEB İOKBS bursluluk sınavı saati ve süresi...
21.04.2024 Gündem
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre 5,6,7,8,9,10 ve 11’nci sınıf öğrencilerinin katılacağı bursluluk sınavı 2024 yılında 21 Nisan 2024 Pazar günü yani yarın gerçekleştirilecek. Sınava girecek ortaokul ve lise öğrencileri "Bursluluk sınavı (İOKBS) saat kaçta başlıyor ve bitiyor, sorularına yanıt ararken İOKBS kaç dakika sorusunun yanıtını da araştırıyor.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet 22 Nisan'da Irak'a ziyaret gerçekleştirecek. Irak yönetimi ile 30'a yakın anlaşma imzalanacak. Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki beklentileri ne, hangi adımlar atılacak? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, anlaşma metnindeki güvenlik ve terörle mücadele başlıklarına ilişkin detayları paylaştı.
19.04.2024 Gündem
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır?
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2024-ALES/1) başvuran adaylar Sınava Giriş Belgesi’ni, 04 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00'ten itibaren almaya başladı. 21 Nisan 2024 tarihinde uygulanacak 2024-ALES/1 sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak Peki, 2024 ALES/1 saat kaçta? ALES/1 sınav giriş belgesi nasıl alınır? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor?
19.04.2024 Yaşam
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz"
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz" Suriye'nin Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye'ye giriş yapan toz fırtınası Adana'da etkili oldu.
19.04.2024 Adana
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi?
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi? BİLSEM sonuçları 2024, büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri arasında yapılan BİLSEM sınavına girenler, sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sık sık sorguluyor. Öğrenciler ve veliler, sonuçların açıklanmasıyla ilgili güncel duyuruları yakından takip ediyor ve heyecanla sonuçların yayınlanmasını bekliyor. Peki, BİLSEM sonuçları saat kaçta açıklanacak, ne zaman MEB tarafından açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları Bursluluk sınavı giriş belgeleri MEB tarafından erişime açıldı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için geri sayım devam ederken sınav giriş belgesinin nasıl ve nereden alındığı, İOKBS bursunun ne kadar olduğu ile kaç soru sorulacağına dair detaylar da gündeme geldi. İşte bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları ile Bursluluk sınavı ne zaman, sorusunun yanıtı…
18.04.2024 Yaşam
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı?
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 sorgulama ekranı sık sık ziyaret ediliyor. ilkokul 1, 2 ve 3. Sınıfları kapsayan BİLSEM sınavına girenler sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sorguluyor. Peki, BİLSEM sonuçları 2024 ne zaman açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu Passolig sahipleri sistem üzerinden bilet almaya çalışıyor. Passolig ile beraber kart sahipleri, elektronik kart uygulamasıyla stadyumlara giriş yapabiliyor. Passolig Mobil Giriş Sorunu yaşayanlar arama motorlarına yönelerek “Passolig çöktü mü?” sorusa yanıt arıyor.
17.04.2024 Gündem
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD deprem kira desteği ödemelerine yönelik araştırmalar arttı. Yardım alan vatandaşlar aylık olarak ödenen deprem kira desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi sorguluyor. 6 Şubat depremleri ardından gündeme gelen AFAD depremzede kira yardımı uzatıldı mı, neden yatmadı?
16.04.2024 Ekonomi
Bursululuk sınavı ne zaman 2024? İOKBS giriş yerleri sorgulama 2024: Giriş belgesi nasıl alınır MEB 2024?
Bursululuk sınavı ne zaman 2024? İOKBS giriş yerleri sorgulama 2024: Giriş belgesi nasıl alınır MEB 2024? Bursluluk sınavı giriş belgesi sorgulama 2024 için sorgulamalar yoğunlaştı. Bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl ve nereden alınır 2024? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavı giriş belgesinin nasıl ve nereden alınacağına dair araştırmalar arttı. 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılacağı sınava başvurular, 1 Mart tarihinde sona erdi. Sınava başvuruda bulunan adaylar, giriş belgesi için araştırma yapıyor. Peki, 2024 MEB Bursluluk sınavı giriş belgesi yayınlandı mı? İOKBS Bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır 2024? Meb.gov.tr üzerinden bursluluk sınavı nereden alınır? İşte bursluluk sınavı giriş belgesi alma ile ilgili detaylar…
16.04.2024 Yaşam
NASA açıkladı! Uzay istasyonundan evin çatısına düştü
NASA açıkladı! Uzay istasyonundan evin çatısına düştü National Aeronautics and Space Administration (NASA), geçen ay Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Florida'da eyaletinde bir evin çatısına düşen gizemli nesnenin Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) düşen bir parça olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Yapay zeka tehdit saçıyor! Bir telefon kadar yakınımızda bulunuyor
Yapay zeka tehdit saçıyor! Bir telefon kadar yakınımızda bulunuyor Uygulama marketinden kolayca indirilebilen SimSimi’ye 14 yaşında bir kız çocuğuna ait bir profilmiş gibi giriş yaptığını belirten Yapay Zeka, Çocuklar mobil cihazlardan kolayca indirilen ve pedofillerin cirit attığı SimSimi tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.
16.04.2024 Gündem
ALES/1 bu hafta sonu mu? ALES/1 sınavı ne zaman, saat kaçta? ÖSYM sınav takvimi
ALES/1 bu hafta sonu mu? ALES/1 sınavı ne zaman, saat kaçta? ÖSYM sınav takvimi Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES-1) için geri sayım başladı. Yüksek lisans eğitimi alabilmek için yılın ilk ALES sınavına katılım sağlayacak olan adaylar, gözlerini sınav tarihine çevirdi. ALES/1'e katılacak adaylar için ÖSYM sınav giriş yerlerini erişime açtı. Peki, ALES ne zaman yapılacak?
16.04.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı!
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı. Raporda, işyeri dahilinde acil durum aydınlatmaları, yönlendirme levhalarının olmadığı, mevcut sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi.
15.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Giriş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki giriş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.