Geceler

Geceler

Son dakika geceler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geceler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geceler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geceler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geceler gelişmeleri de dahil olmak üzere 955 geceler haberi bulunmuştur. Tüm geceler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim Kocaeli’de, ramazanda davul çalmasına izin vermediği Samet Ş.'nin tabancayla vurduğu Yeniyalı Mahallesi Muhtarı Metin Kaplan, “Başka mahallede ikamet ettiği için davul çalmasına izin vermedim. Alkollü olduğunu anladım ve olumlu konuşmaya çalıştım. Ortak çalmayı teklif etti, onu kabul etmedim. İyi geceler deyip, arkamı döndüm. Tam yürürken sağ bacağımda acıyı hissettim” dedi.
5.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik’ de sivil toplum kurumlarının temsilcileriyle biraraya geldi. Toplantıda konuşan Kurum, "Karşımızda her yeri sevgisizlikten, sadakatsizlikten dolayı yönetilemeyen kocaman bir şehir var ve fetret döneminden kurtulmayı bekleyen yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var. Hak ettiği eserleri arayan aziz İstanbul halkı var. Biz bunun için çalışacağız." diye konuştu. Kurum, program sonrası Pendikspor'u da ziyaret etti. 
12.02.2024 Gündem
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Gündem
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı, uzay meraklısı öğrencilerle görüntülü görüşmede, soruları cevapladı. Uzaylı görüp görmediğinin sorulması üzerine Gezeravcı, 'Uzaylı henüz görmedim ama görseydim, 'Sana Furkan’ın selamını getirdim' derdim herhalde. Herhangi bir uzaylı ile karşılaşmadım ama ben de merak ediyorum. Varlıklarını öğrenirsem farklı bir şey dönüşte seninle de paylaşacağım muhakkak.' şeklinde yanıt verdi.
31.01.2024 Gündem
Eşlerin Ayrı Yatması İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Eşlerin Ayrı Yatması İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Eşlerin Ayrı Yatması İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Eşlerin Ayrı Yatması İle İlgili Hadisi Şerifleri... Müslümanların evlilikte yaptığı davranışlar çok önemlidir. Özellikle de eşlerin birbirine karşı davranışları ve saygıları çok önem arz etmektedir. Eşlerin ayrı yatması da kabul edilemez. Eşlerin ayrı yatması ile ilgili de pek çok hadis-i şerif bulunmaktadır. 
30.01.2024 Dini Bilgiler
Abdullah Avcı'dan ilk açıklama: TFF karar verecek
Abdullah Avcı'dan ilk açıklama: TFF karar verecek Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, İstanbulspor'u sahadan çekilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
20.12.2023 Trabzonspor
Zaferin simgesi haline gelen fotoğraf: 'Geceler süren yorgunluğuna rağmen ayaktaydı'
Zaferin simgesi haline gelen fotoğraf: 'Geceler süren yorgunluğuna rağmen ayaktaydı' Etem Tem, Afyon Kocatepe'de yarattığı "Anıt Fotoğrafı" nasıl çektiğini, ülkenin kaderini belirleyen o sabahı ve ardından gelen günlerde neler yaşandığını Fikret Otyam ile 1960 yılında yaptığı söyleşide anlatıyor...
30.08.2023 Gündem
Hadise gecelerde görüntülendi! 'Arkadaşlarımla vakit geçirdim'
Hadise gecelerde görüntülendi! 'Arkadaşlarımla vakit geçirdim' Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel şarkıcı, gazetecilere selam vermeyi de ihmal etmedi.
3.08.2023 Magazin
Bakan Özhaseki: 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız
Bakan Özhaseki: 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız  Gaziosmanpaşa'da Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Kentsel dönüşüm her babayiğidin işi değil. Nice belediye başkanları görmüşsünüzdür. Dışarıda çiçekle, böcekle, geceler konserler düzenleyerek vakit geçirmişlerdir ama İstanbul için en elzem olan ama zor olan kentsel dönüşüm işine başlamamışlardır. Allah korusun bir deprem olursa, başımıza bir felaket gelmemesi için neredeyse 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız. Bunların içinde özellikle 600 bini çok acil gözüküyor" dedi.
8.07.2023 Gündem
21 Haziran en uzun gündüz mü, 21 Haziran ne günü, ekinoks tarihleri nelerdir? Yılın en uzun gecesi hangi gün, günler ne zaman kısalmaya başlar, 21 Hazirandan sonra geceler uzar mı?
21 Haziran en uzun gündüz mü, 21 Haziran ne günü, ekinoks tarihleri nelerdir? Yılın en uzun gecesi hangi gün, günler ne zaman kısalmaya başlar, 21 Hazirandan sonra geceler uzar mı? 21 Haziran en uzun gece mi, gündüz mü, günler ne zaman kısalmaya başlar? Yılın en uzun gündüzü ve gecesi Kuzey Yarımküre’de yaz gündönümünün başlamasıyla vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 21 Haziran tarihinde güneşin yükseklik açısının en yüksek olduğu zamandır. Güney Yarımküre'de ise 21 Haziran tarihinde kış gündönümü yaşanır ve günler kısalır. Peki, 21 Haziran ne günü, ekinoks tarihleri nelerdir? Yılın en uzun gecesi hangi gün?
21.06.2023 Gündem
İrem Derici: Az kalsın sahneye donla çıkacaktım
İrem Derici: Az kalsın sahneye donla çıkacaktım Bursa'da İrem Derici unutulmaz bir konsere imza attı. Performans ve sahne şovuyla büyük ilgi toplayan İrem Derici, “Nazara geldim, hain insanlar nazar etti. En son ayağımı vurdum ama her şeye inat daha çok eğleneceğim. Yarın okursunuz İrem derici ayağını kırdı diye. '' ifadelerini kullandı.
18.06.2023 Magazin
Oğuzhan Koç gecelerde!
Oğuzhan Koç gecelerde! Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, sekiz aylık evliliklerini 8 Mayıs'ta Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmayla resmi olarak sonlandırmıştı. Anlaşmalı olarak tek celsede boşanan ikiliden Oğuzhan Koç, önceki gece Kuruçeşme'de bir mekana girerken görüntülendi.
28.05.2023 Magazin
Fırat Çelik'in panik gecesi! Gizemli kız arkadaşıyla gecelerde
Fırat Çelik'in panik gecesi! Gizemli kız arkadaşıyla gecelerde 'Fatmagül’ün Suçu Ne?', 'Gönül İşleri' ve '20 Dakika' gibi yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran Fırat Çelik, geçtiğimiz gece gizemli kız arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncunun kız arkadaşı görüntü vermemek için yüzünü gizledi.
27.05.2023 Magazin
Nilüfer'den Kayahan itirafı! 'İki taraf da inatçı olunca işler uzun sürüyor'
Nilüfer'den Kayahan itirafı! 'İki taraf da inatçı olunca işler uzun sürüyor' Nilüfer ile Kayahan, hafızalara kazınan birçok eseri müzikseverlerle buluşturdu. Nilüfer'in yorumladığı 'Geceler', 'Kar Taneleri' ve 'Esmer Günler' gibi Kayahan parçaları klasik hâline geldi. Merhum sanatçı ile uzun yıllar birlikte çalışan Nilüfer, bir dönem küs kaldıktan sonra hastalık sürecinde barıştığı usta müzisyen hakkında konuştu.
11.05.2023 Magazin
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler Balıkesir'de konuşan MHP lideri, İngiliz The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili kapağına tepki gösterdi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Kurum, teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi
Bakan Kurum, teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge AK Parti Milletvekili Adayı Murat Kurum, Büyük Üsküdar İftarının ardından Büyük Çamlıca Camii’nde teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Bakan Kurum, Kadir gecesi münasebetiyle irmik helvası, lokma ve gofret ikramında bulunarak vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirip çocuklara oyuncak dağıttı.
18.04.2023 Gündem
Galatasaray'ın yıldızları yine gecelerde! Korumalardan görüntü engeli
Galatasaray'ın yıldızları yine gecelerde! Korumalardan görüntü engeli Spor Toto Süper Lig'de lider olan Galatasaray'da top koşturan Juan Mata, Sergio Oliviera ve Leo Dubois, önceki gece Ulus'ta bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. Sık sık gecelerde eğlenmeye çıkan yıldız isimlerin korumaları, görüntü alınmaması için ellerinden geleni yaptılar.
10.04.2023 Magazin
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
Melisa Döngel'e Sefo sorusu! Aşk yaşadıkları iddia edilmişti
Melisa Döngel'e Sefo sorusu! Aşk yaşadıkları iddia edilmişti Bir dönem Deniz Şahin ve Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşayan, şimdilerde Sefo ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edilen Melisa Döngel, önceki akşam Yeniköy'de bir mekan çıkışında görüntülendi.
11.03.2023 Magazin
Sevgiliye etkileyici günaydın mesajları 2023! Kadın ve erkek için uzun kısa resimli seçenekli sevgiliye etkileyici günaydın mesajı ve sözleri!
Sevgiliye etkileyici günaydın mesajları 2023! Kadın ve erkek için uzun kısa resimli seçenekli sevgiliye etkileyici günaydın mesajı ve sözleri! Sevgiliye uzun kısa romantik günaydın mesajları, telefonları aktif kullandığımız bugünlerde günün vazgeçilmez ritüelleri arasına girdi. Uyanır uyanmaz aklına ilk gelenin o olduğunu hatırlatan, sabah gözlerimizi açar açmaz yüzümüzde gülümsemelere neden olan kısa mesajları daha duygu ve romantik kelimelerle süslemek mümkün. Kuru bir günaydın dışında sizler ve sevdikleriniz için hazırladığımız en güzel, romantik duygulu günaydın mesajlarından faydalanabilirsiniz. İşte Kadın ve erkek için etkileyici, resimli sevgiliye günaydın sözleri 2023!
28.01.2023 Gündem
2023 kandil günleri! Bugün Kandil mi 2023, 26 Ocak ne kandili? Bugün Regaip Kandili mi, ne zaman 2023 Regaip Kandili?
2023 kandil günleri! Bugün Kandil mi 2023, 26 Ocak ne kandili? Bugün Regaip Kandili mi, ne zaman 2023 Regaip Kandili? Bugün ne kandili, 26 Ocak kandil mi, bugün Regaip Kandili mi? sorularının yanıtı merak ediliyor. Üç Aylar başladı. Üç ayların ilki olan Recep ayı içerisinde yer alan Regaip Kandili sorgulaması da başladı. Kelime olarak, 'kendisine rağbet edilen şey, bol ve değerli bağış' anlamına gelen Regaip Kandili günü sorgulanıyor. Peki, bugün kandil mi, 26 Ocak Regaip Kandili mi? İşte yanıtlar…
26.01.2023 Gündem
Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir, sevgilisini mi öldürdü?
Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir, sevgilisini mi öldürdü? Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi, defalarca barışmak için kapısına gelen eski erkek arkadaşını öldürdü. Eski sevgilisinin cesedinden kurtulmak için babasından da yardım isteyen Çiftçi cansız bedeni ormanlık alana götürüp gömdü. Peki, Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir?
16.01.2023 Gündem
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Burhan Çaçan öldü mü, neden öldü? Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi?
Burhan Çaçan öldü mü, neden öldü? Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi? Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan hayatını kaybetti. Peki, Burhan Çaçan öldü mü, neden, hastalığı neydi? Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşında, nereli?
12.01.2023 Magazin
Burhan Çaçan hayatını kaybetti
Burhan Çaçan hayatını kaybetti Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan (62), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
12.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Geceler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geceler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.