Füze Sistemi

Füze Sistemi

Son dakika füze sistemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan füze sistemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını füze sistemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Füze Sistemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan füze sistemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.336 füze sistemi haberi bulunmuştur. Tüm füze sistemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
SSB'de 4 füze projesinin tedariki için imzalar atıldı
SSB'de 4 füze projesinin tedariki için imzalar atıldı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan 4 füze projesinin seri üretim sözleşmesi imzalandı. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Bu ürünler yurt içi ve sınır ötesinde, başta terörle mücadele olmak üzere yoğun ve kapsamlı faaliyetler icra eden Kara Kuvvetlerimize çok değerli katkılar sağlayacaktır" dedi.
3.02.2024 Ekonomi
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Gündem
GÜRZ, TEKNOFEST'te görücüye çıktı! Saniyede 400 mühimmat patlatıyor
GÜRZ, TEKNOFEST'te görücüye çıktı! Saniyede 400 mühimmat patlatıyor Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 5'inci ve son gününde büyük coşku ile devam ediyor. TEKNOFEST’te sergilenen GÜRZ Hava Savunma büyük merak uyandırdı. Altınbaş Üniv. Öğretim. Üyesi Eray Güçlüer, ‘Hepsini aynı anda bertaraf edecek bir kapasiteye sahip’ diyerek anlattı. İşte detaylar...
3.09.2023 Gündem
Mavi Vatan'ın koruyucularının yeni gücü GÖKSUR! İşte Türkiye'nin yeni hava savunma sistemi
Mavi Vatan'ın koruyucularının yeni gücü GÖKSUR! İşte Türkiye'nin yeni hava savunma sistemi Aselsan’ın yakın dönemde eklenecek olan GÖKSUR Yakın Hava Savunma Füze Sistemi, gemi-savar füzeleri, silahlı/silahsız insansız hava araçları, seyir füzeleri, savaş uçakları ve helikopterler gibi tehditlere karşı hava ve füze savunma görevini icra edecek.
18.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Tamamen yerli ve milli! Sevindiren gelişme, 'Tayfun' ateşlendi
Tamamen yerli ve milli! Sevindiren gelişme, 'Tayfun' ateşlendi Türkiye için bir sevindiren haber de Rize'den geldi. Roket Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ROKETSAN) tarafından geliştirilen yerli füze 'Tayfun'un test atışının 2'ncisi, Rize- Artvin Havalimanı'ndan yapıldı.
23.05.2023 Gündem
Gökyüzünü Türk kalkanı koruyacak: Son testler bitti
Gökyüzünü Türk kalkanı koruyacak: Son testler bitti Türk hava sahası, gelecek tehditlere karşı Rusya’dan satın alınan S-400 bataryalarının yanı sıra, envantere alınma aşamasındaki Siper Blok 1 Füze Sistemi’yle korunacak.
22.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: 14 Mayıs, Türkiye için bir dönüm noktasıdır
MHP lideri Bahçeli: 14 Mayıs, Türkiye için bir dönüm noktasıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çorum'da 'Aziz Milletim Sıra Sende' mitinginde konuştu.. Bahçeli, '14 Mayıs, Türkiye için bir dönüm noktasıdır.' dedi.
5.05.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir'de '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun etnik ve mezhep temelli kimlik siyaseti çok tehlikelidir. Sonu uçurum olan bu yoldan derhal dönmelidir" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar
Bayraktar TB2'lerden öykündüler! Tıpatıp aynısını yaptılar Türkiye'nin insansız hava araçlarına karşı çare arayan Yunanistan, İsrail'den Spike-NLOS füze sistemi satın aldı. Bir pistte havalanan drone görüntüsü ise, fazlasıyla tanıdık.
2.04.2023 Dünya
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'ya ait insansız hava aracı (İHA) üretim tesislerini vurduklarını duyurdu.
1.01.2023 Dünya
Rusya'nın Avangard hipersonik füze sistemleri Orenburg'da muharebe görevine geçti
Rusya'nın Avangard hipersonik füze sistemleri Orenburg'da muharebe görevine geçti Rusya Savunma Bakanlığı, sesten 27 kat daha hızlı olduğu öne sürülen Avangard hipersonik füze sisteminin Orenburg bölgesindeki silosuna yerleştirildiğini duyurdu.
17.12.2022 Dünya
Tayfun balistik füzesi nedir? Tayfun füzesi özellikleri nelerdir, menzili ne kadar?
Tayfun balistik füzesi nedir? Tayfun füzesi özellikleri nelerdir, menzili ne kadar? Tayfun menzili nedir, özellikleri nelerdir, menzili ne kadar? Roketsan tarafından tasarlanıp geliştirilen yerli ve milli Tayfun Balistik Füzesi'nin ilk test atışı yapıldı. 561 kilometre uzaktaki hedefi vurdu. İşte Tayfun balistik füzesi hakkında merak edilenler…
18.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Yerli füze Tayfun! 561 kilometre uzaklıktaki hedefe tam isabet
Yerli füze Tayfun! 561 kilometre uzaklıktaki hedefe tam isabet Rize'de Roket Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (ROKETSAN) geliştirdiği yerli füze 'Tayfun' test edildi. Karadan denize yapılan uzun menzilli atışta 'Tayfun', 561 kilometre uzaklıktaki hedefi başarı ile vurdu.
18.10.2022 Gündem
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı”
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı” Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus ordusunun bugün Ukrayna'ya yaptığı geniş çaplı füze saldırılarında belirlenen tüm hedeflerin vurulduğunu açıkladı.
10.10.2022 Dünya
KKTC'den Güney Kıbrıs'a silah ambargosunu kaldıran ABD'ye tepki
KKTC'den Güney Kıbrıs'a silah ambargosunu kaldıran ABD'ye tepki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD'nin 2023 mali yılı için Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne yönelik silah ambargosunun kaldırılması kararına tepki gösterilerek, "ABD yönetiminin Rum tarafına satacağı silahların ve askeri teçhizatın hedefinin kim olduğu açıktır" denildi.
17.09.2022 Dünya
CHP'li Özel: Yunanistan'ı defalarca kınadık, bir kez daha kınıyoruz
CHP'li Özel: Yunanistan'ı defalarca kınadık, bir kez daha kınıyoruz CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Yunanistan'ı defalarca kınadık, bir kez daha kınıyoruz. Yunan adaları silahlanırken biz defalarca yazdık. Soru önergeleri verdik" dedi.
8.09.2022 Siyaset
Washington'dan Yunanistan'a S-300 mesajı: Sizde olması bizim için sorun değil
Washington'dan Yunanistan'a S-300 mesajı: Sizde olması bizim için sorun değil ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan Yunanistan' sevince boğan açıklama geldi. Türkiye’ye Rusya’dan S-400 hava savunma sistemi satın aldığı için tepki gösteren Washington yönetimi, Rus S-300 füze sistemlerinin Yunanistan’da bulunmasını mesele etmediği mesajını verdi.
3.09.2022 Dünya
Yunanistan Ege'de yine taciz etti S-300 yalanı ortaya çıktı!
Yunanistan Ege'de yine taciz etti S-300 yalanı ortaya çıktı! Yunanistan’dan NATO Angajman Kuralları’nda ‘düşmanca’ olarak nitelendirilen bir hareket geldi. Rus yapımı S-300’ler 23 Ağustos günü uluslararası hava sahasında görev uçuşu yapan Türk F-16’larına ‘radar kilidi’ attı.
29.08.2022 Dünya
Uzun menzilli hava savunma füze sistemi “SİPER”den tarihi başarı
Uzun menzilli hava savunma füze sistemi “SİPER”den tarihi başarı Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığınca geliştirilen uzun menzilli hava savunma füze sistemi SİPER projesinde, bir aşama daha başarıyla gerçekleştirildi. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Uzun menzilli hava savunma füze sistemimiz SİPER adım adım yükseliyor. SİPER son test atışında yüksek hızlı hedeflerde 100 kilometreyi gözüne kestirdiğini gösterdi. SİPER, bu vuruş başarısıyla bir aşamayı daha tamamladı" dedi.
26.08.2022 Ekonomi
Lavrov: Ne kadar uzun menzilli silah gönderirseniz hattı topraklarımızdan o kadar uzağa iteriz
Lavrov: Ne kadar uzun menzilli silah gönderirseniz hattı topraklarımızdan o kadar uzağa iteriz Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batılı ülkelerin Ukrayna’ya uzun menzilli füze gönderme planına ilişkin, “Ne kadar uzun menzilli silah gönderirseniz hattı topraklarımızdan o kadar uzağa iteriz” dedi.
6.06.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında kritik gelişme! ABD Başkanı Joe Biden'dan 'U' dönüşü: Ukrayna kararını açıkladı...
Ukrayna-Rusya savaşında kritik gelişme! ABD Başkanı Joe Biden'dan 'U' dönüşü: Ukrayna kararını açıkladı... Rus ordusunun Ukrayna topraklarındaki saldırıları devam ederken ABD'den flaş bir hamle geldi. ABD Başkanı Biden Ukrayna kararını açıklarken bunun bir gün önceki açıklamaları ile çelişmesi ülke basınının dikkatini çekmedi. İşte Biden'ın savaşın gidişatını etkileyecek yeni kararı...
1.06.2022 Dünya
Finlandiya'nın kararından sonra Rusya'dan NATO'ya çok sert uyarı!
Finlandiya'nın kararından sonra Rusya'dan NATO'ya çok sert uyarı! Finlandiya'nın NATO üyeliği ile ilgili yaptığı açıklamaya Kremlin'den yanıt geldi. Açıklamada 'Finlandiya'nın NATO'ya girmesi kesinlikle Rusya'ya tehdittir' ifadesine yer verildi.
12.05.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında kan donduran sözler... Rus asker korkunç gerçeği açıkladı!
Ukrayna-Rusya savaşında kan donduran sözler... Rus asker korkunç gerçeği açıkladı! Rus ordusunun işgali altındaki Ukrayna'dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Ülkedeki savaş son sürat devam ederken yakalanan Rus askerin itiraflarını kamuoyu ile paylaşıldı. İşte dünyanın konuştuğu o sözler...
12.05.2022 Dünya
ABD'den son dakika Türkiye hamlesi! F-16  ve  füze sistemi...
ABD'den son dakika Türkiye hamlesi! F-16 ve füze sistemi... ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin, Kongre’den Türkiye’nin F-16 savaş uçağı filosu için gelişmiş silah, radar ve diğer teknik ekipmanların satışına onay verilmesini istediğini bildirildi.
12.05.2022 Dünya
Ukrayna dünyaya duyurdu: TB2 SİHA'sı ile Rus çıkarma gemisini yok ettik!
Ukrayna dünyaya duyurdu: TB2 SİHA'sı ile Rus çıkarma gemisini yok ettik! Ukrayna-Rusya savaşında kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna ordusu, Yılan Adası’nda demirli olan Rus donanmasına ait "Serna" sınıfı çıkarma gemisinin vurulduğunu açıkladı.
7.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Füze Sistemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki füze sistemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.