Füze Denemesi

Füze Denemesi

Son dakika füze denemesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan füze denemesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını füze denemesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Füze Denemesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan füze denemesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 füze denemesi haberi bulunmuştur. Tüm füze denemesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balistik füze nedir, ne demek? Hangi ülkelerde balistik füze var? Japonya’ya füze mi düştü? Kuzey Kore Balistik füze fırlattı, Japonya alarma geçti!
Balistik füze nedir, ne demek? Hangi ülkelerde balistik füze var? Japonya’ya füze mi düştü? Kuzey Kore Balistik füze fırlattı, Japonya alarma geçti! Japonya ve Güney Kore, Kuzey Kore'nin balistik füze denemesi yaptığını duyurdu. Japonya Savunma Bakanlığı, Kuzey Kore'nin, Japon Denizi (Doğu Denizi) yönüne orta ya da uzun menzilli balistik bir füze fırlattığını açıkladı. Japonya Sahil Güvenliği, balistik füzenin ülkenin kuzeyindeki Hokkaido bölgesi içine düşebileceği mesajı yayımladı. "J-Alert" erken uyarı sistemi, bölgedeki halka bina içlerine ya da yer altı sığınaklarına tahliye çağrısı yaptı, caddelerde sirenler çalındı. Peki, Balistik füze nedir, ne demek? Japonya’da balistik füze mi düştü? Balistik füzeler hangi ülkelerde var?
13.04.2023 Gündem
Rusya’dan hipersonik füze denemesi
Rusya’dan hipersonik füze denemesi Rusya Savunma Bakanlığı, Japon Denizi’nde (Doğu Denizi) iki savaş gemisiyle hipsersonik füze denemesi yapıldığını duyurdu.
28.03.2023 Dünya
Kuzey Kore’den balistik füze denemesi
Kuzey Kore’den balistik füze denemesi Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru yeni bir kısa menzilli balistik füze fırlattığı bildirildi.
19.03.2023 Dünya
Kuzey Kore'den kritik zirveye kıtalararası balistik füzeli mesaj!
Kuzey Kore'den kritik zirveye kıtalararası balistik füzeli mesaj! Kuzey Kore yönetimi, Japon Denizi istikametine doğru kıtalararası balistik füze ateşledi. Füze denemesinin Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Sook Yeol arasında bugün yapılacak kritik zirve öncesinde gerçekleştirilmesi, "Tokyo ve Seul'e mesaj" olarak yorumlandı.
16.03.2023 Dünya
Kuzey Kore Lideri Kim'in kız kardeşi ABD'ye meydan okudu: Füzemizi vurursanız savaş ilanı sayarız!
Kuzey Kore Lideri Kim'in kız kardeşi ABD'ye meydan okudu: Füzemizi vurursanız savaş ilanı sayarız! Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un kız kardeşi Kim Yo Jong, ABD'nin Pyongyang'ın silah testleri çerçevesinde fırlattığı herhangi bir füzeyi vurması halinde bunun "açık bir savaş ilanı" olarak değerlendirileceği uyarısında bulundu.
7.03.2023 Dünya
Kuzey Kore’den art arda 2 füze denemesi
Kuzey Kore’den art arda 2 füze denemesi  Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru 2 kısa menzilli füze fırlattığı bildirildi.
20.02.2023 Dünya
Kore Yarımadası'da adım adım savaşa! Kuzey Kore'den Güney Kore deniz sınırına 250 top atışı
Kore Yarımadası'da adım adım savaşa! Kuzey Kore'den Güney Kore deniz sınırına 250 top atışı Kuzey Kore'nin Kore Yarımadası'nın doğu ve batısına doğru 250 top atışı gerçekleştirdiği bildirildi. Top mermileri deniz sınırı olarak belirlenen tampon bölgenin Kuzey Kore tarafına düşerken, Güney Kore ordusu Pyongyang'ı bombardımanları durdurmaya çağırdı.
19.10.2022 Dünya
Kuzey Kore 2 yeni balistik füze fırlattı
Kuzey Kore 2 yeni balistik füze fırlattı Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru 2 yeni balistik füze ateşlediği bildirildi. Son iki hafta içinde 6. füze denemesini gerçekleştiren Pyongyang yönetimi, 2022 yılının başından bu yana 24. füze testini yapmış oldu.
6.10.2022 Yaşam
F-16'lar için ABD'de kritik toplantı! Türkiye'den dikkat çeken talep
F-16'lar için ABD'de kritik toplantı! Türkiye'den dikkat çeken talep F-16 uçaklarının alımı ile ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye'den flaş Viper modeli talebi geldi. ABD ile yapılan F-16 uçağı alımı ve modernizasyonu ile ilgili görüşmelerin dördüncüsü başladı. Milli Savunma Bakanlığından bir heyet ABD'ye gitti. Peki, görüşmenin içeriği ne? Bundan sonra süreç nasıl devam edecek? İşte detaylar...
17.08.2022 Dünya
ABD’den kıtalararası balistik füze denemesi
ABD’den kıtalararası balistik füze denemesi ABD Hava Kuvvetleri Küresel Saldırı Komutanlığı (AFGSC) tarafından yapılan açıklamada, Minuteman III kıtalararası balistik füze denemesi gerçekleştirildiği duyuruldu.
16.08.2022 Dünya
Kuzey Kore'den gerilimi tırmandıracak hamle! Japonya kriz masası kurdu...
Kuzey Kore'den gerilimi tırmandıracak hamle! Japonya kriz masası kurdu... Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru denizaltından fırlatılan ve balistik olduğu düşünülen yeni bir füze ateşlediği bildirildi.
7.05.2022 Dünya
Japonya ile Tayland arasında savunma donanımı anlaşması imzalandı
Japonya ile Tayland arasında savunma donanımı anlaşması imzalandı Güneydoğu Asya resmi ziyaretinin son ve üçüncü durağında Tayland’a gelen Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Tayland Başbakanı Prayut Chan-ocha ile görüştü. İki lider, savunma donanımı ve teknoloji transfer anlaşması imzaladı.
4.05.2022 Dünya
Kuzey Kore'den Japon Denizi'ne füze denemesi
Kuzey Kore'den Japon Denizi'ne füze denemesi Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru yeni bir füze fırlattığı bildirilirken, son deneme ile birlikte Pyongyang bu yılın başından beri 13 füze testi gerçekleştirmiş oldu.
4.05.2022 Dünya
Kuzey Kore'den 'Canavar füze' şovu! Kim Jong-Un başrolde: Aksiyon filmlerini aratmayan görüntüler...
Kuzey Kore'den 'Canavar füze' şovu! Kim Jong-Un başrolde: Aksiyon filmlerini aratmayan görüntüler... Rusya ile Ukrayna arasındaki kanlı savaş devam ederken Kuzey Kore'den bölgedeki gerilimi yükseltecek bir hamle geldi. Pyongyang, 5 yıl aradan sonra ilk kez balistik füze denemesi yaptı. Füze denemesi için yayınlanan klibi ise Devlet Başkanı Kim Jong-Un damgasını vurdu.
25.03.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşı bitmeden yeni kriz başladı! Kuzey Kore füze fırlattı Güney Kore yanıt verdi: ABD ve Japonya'dan sert tepki geldi
Ukrayna-Rusya savaşı bitmeden yeni kriz başladı! Kuzey Kore füze fırlattı Güney Kore yanıt verdi: ABD ve Japonya'dan sert tepki geldi Rusya ile Ukrayna savaşında yaşananlar dünyayı dehşete düşürürken Uzak Doğu'da yeni kriz ortaya çıktı. Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru yeni bir füze fırlattığı açıklanırken bu füze denemesi ile birlikte Pyongyang'ın 2022 yılı başından bu yana gerçekleştirdiği füze denemelerinin sayısı 11'e yükseldi. Güney Kore ordusu bu kez Kuzey Kore'nin füze denemesine karşılık vermek için füze ateşlediklerini duyururken ABD'den kınama mesajı geldi.
24.03.2022 Dünya
Kilosu 40 liradan tezgahlarda! Hamsi, İstavrit, Kolyoz...
Kilosu 40 liradan tezgahlarda! Hamsi, İstavrit, Kolyoz... Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve kar yağışı ile "Hamsinin kulağına kar suyu kaçtı" deyimi gerçek oldu. Hamsi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Balık Halinde tezgahlarda yerini alırken kilosu 40 liradan satılıyor
16.03.2022 Ekonomi
Japonya ve ABD'den ortak karar! Rusya'nın hamlesinin ardından...
Japonya ve ABD'den ortak karar! Rusya'nın hamlesinin ardından... Japonya ve ABD birlikleri, Japon adalarına yönelik bir işgal girişimi senaryosu altında hava indirme ve muharebe ortak askeri tatbikatı düzenledi.
16.03.2022 Dünya
İsrail'de kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Türkiye'de yakalandı
İsrail'de kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Türkiye'de yakalandı İsrail'de İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Omre Oda (31) İstanbul'da yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması ile Şişli'de yakalanan suç örgütü liderinin ülkesinde 'cinayet, kara para aklama, şantaj, suç için komplo kurmak, cinayet veya şantaj amacıyla kaçırma, patlayıcı madde ile mülkü yok etmeye teşebbüs, dolandırıcılık gibi çok sayıda suça karıştığı bildirildi. Mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
16.03.2022 Gündem
Memur ve emekliler için kritik gün! Milyonlar bekliyordu, 3600 ek göstergede bugün...
Memur ve emekliler için kritik gün! Milyonlar bekliyordu, 3600 ek göstergede bugün... 3600 ek gösterge ile ilgili yeni gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hem maaşların hem de ikramiyelerin yükselmesini sağlayacak düzenleme için kritik viraja girildi. Hükümet ve Memur-Sen, öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri dahil birçok meslek grubu çalışanını etkiyecek 3600 ek gösterge gündemiyle ikinci değerlendirme toplantısını bugün yapıyor. Milyonlarca memurun kazancını etkileyecek ek gösterge düzenlemesi yaşama geçtiğinde öğretmen, polis, hemşire ve diğer kamu çalışanlarının ek gösterge cetveli yeniden düzenlenecek. Emekli aylığı, ikramiye artışı ile birlikte kamuda yükselmenin de önü açılacak. Mevcut sistemde 4 yıllık üniversite mezunu öğretmen, polis 3000, hemşireler de 2200 ek göstergeye tabi bulunuyor. Hizmet süresi 25 yıl olan bir öğretmenin emekli aylığı yaklaşık 1150 lira, ikramiyesi de 37 bin lira artacak. Peki ek gösterge çıkar mı? 3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.03.2022 Memur
Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı Anton Gerashchenko, "Ruslar, Odessa'yı bombaladı"
Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı Anton Gerashchenko, "Ruslar, Odessa'yı bombaladı" Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı Anton Gerashchenko, Rus gemileri tarafından Karadeniz üzerinden Ukrayna'nın Odessa kentinin bombalandığını duyurdu.
16.03.2022 Dünya
Kuzey Kore'den bu yılki 10. füze denemesi
Kuzey Kore'den bu yılki 10. füze denemesi Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang yakınlarındaki Sunan bölgesinden yeni bir füze ateşlediğini duyurdu. Bu yılki 10. füze denemesi olarak kayıtlara geçen fırlatmanın başarısızlıkla sonuçlandığı açıklandı.
16.03.2022 Dünya
ABD harekete geçti! Çin ve Kuzey Kore arasındaki...
ABD harekete geçti! Çin ve Kuzey Kore arasındaki... ABD Hint-Pasifik Komutanlığı, Kuzey Kore'nin gerçekleştirdiği füze denemelerinin ardından bölgedeki istihbarat gözetim faaliyetleri ve balistik füze savunma hazırlıklarının artırıldığını belirterek, “Çin ile Kore Yarımadası arasındaki Sarı Deniz'de gözetim faaliyetleri hızlandı” açıklamasını yaptı.
10.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü! Kritik görüşme sonrası art arda açıklamalar geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü! Kritik görüşme sonrası art arda açıklamalar geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşme, yaklaşık bir saat sürdü. Kritik görüşme sonrası İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı ele alındı" denildi. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'e "Sorunun barışçıl, yöntemlerle çözümü için katkıya hazırız" ifadelerini kullandı. iki liderin görüşmesinin ardından Rusya'dan da bir açıklama geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada, “Operasyonların durması ancak Kiev’in Rusya’nın taleplerini karşılamasına bağlı” ifadelerini kullandı.
6.03.2022 Siyaset
Rusya-Ukrayna görüşmelerinde 'ajan' şoku! Heyete sızdı, sonu korkunç oldu
Rusya-Ukrayna görüşmelerinde 'ajan' şoku! Heyete sızdı, sonu korkunç oldu Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Geçici ateşkesin ardından ülkeden çıkmaya çalışan sivillerin görüntüleri tüm dünyada şok etkisi yaparken casus iddiası gündeme bomba gibi düştü. Rus heyetiyle Belarus sınırında görüşme gerçekleştiren Ukrayna heyetinde yer alan Denis Kireev’in bir Rus ajanı olduğu öne sürüldü.
6.03.2022 Dünya
Tazminat hakkı ile ilgili flaş detay! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, önümüzdeki hafta...
Tazminat hakkı ile ilgili flaş detay! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, önümüzdeki hafta... Çalışan milyonları ilgilendiren flaş karar! İş akdi tazminatsız olarak işveren tarafından feshedilebiliyor. Birçok kişi haberdar değil. Konu hakkıda bilgisi olan çalışanlar ise çok fazla ciddiye almıyor. Ancak çalışanların tazminat hakkını kaybetmesine neden oluyor. Koronavirüs salgınında maske zorunluluğunun bazı alanlarda kaldırılmasının ardından yeniden gündeme geldi. Maske artık iş yerlerinin açık alanlarında kullanılmayacak. Sosyal mesafenin uygulanması ve uygun havalandırma koşullarının varlığı halinde kapalı alanlarda da maske zorunlu değil. Bundan sonraki süreçte işyerlerinde maske kullanımının bir zorunluluk olarak değil, iş sağlığı ve güvenliği tedbiri olarak görmesi gerekiyor. İşyerlerinde nerelerde maske kullanımının zorunlu olacağının iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi tarafından belirlenmesi gerekiyor. Belirlenen yerlerde maske kullanmayan çalışanlar iş sağlığı ve güvenliği tedbirine uymamış olacak. Bu tedbirlere uymadığı tespit edilen ve uyarılara rağmen buna uymamayı sürdüren çalışanın da iş sözleşmesi işveren tarafından tazminatsız olarak feshedilebilecek.
6.03.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Füze Denemesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki füze denemesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.