Forklift

Forklift

Son dakika forklift haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan forklift ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını forklift haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Forklift

haberleri sayfasında son dakika yaşanan forklift gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 forklift haberi bulunmuştur. Tüm forklift haberleri aşağıda listelenmiştir.
AOSB’de afet koordinasyon merkezi kuruluyor! Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak
AOSB’de afet koordinasyon merkezi kuruluyor! Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak Yüzyılın afeti olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremde, bölgenin lojistik üssü olarak önemli bir işlev üstlenen Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde, olası her türlü afete hazırlık oluşturmak amacıyla Afet Koordinasyon Merkezi kuruluyor.
2.04.2024 Adana
İlkokul mezunlarına Mart ayında alım var: KPSS şartı yok, İŞKUR alımları duyurdu! İstanbul, Bursa, Kocaeli'de işçi alımları başladı!
İlkokul mezunlarına Mart ayında alım var: KPSS şartı yok, İŞKUR alımları duyurdu! İstanbul, Bursa, Kocaeli'de işçi alımları başladı! İŞKUR Mart ayında ilkokul mezunlarına büyük bir alıma başlıyor. Depo yönetiminden büro memuruna kadar pozisyonlar belirlendi. Düzenli çalışma saatlerine uyacak adaylar için KPSS şartı istenmiyor. Firmalar tarafından gerekli evrakların sağlanacağı belirtildi. Forklift ehliyeti gibi detaylar işveren tarafından veriliyor.
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Toyota 10 modelin sevkiyatını durdurdu
Toyota 10 modelin sevkiyatını durdurdu Japon otomotiv devi Toyota, testlerde yapılan usülsüzlükler nedeniyle 10 modelinin sevkiyatını durdurduğunu açıkladı.
29.01.2024 Gündem
ATM’yi forklift ile çaldılar, kaçarken yolda düşürdüler
ATM’yi forklift ile çaldılar, kaçarken yolda düşürdüler  ABD’nin Sacramento kentinde iki soyguncunun forklift kullanarak para çekme makinesini (ATM) çalması, güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, soygunculardan birinin kaçarken ATM’yi kamyonetin kasasından yola düşürdüğünü ve makineyi alamadan kaçtığını duyurdu.
9.08.2023 Yaşam
Bakan Kurum, teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi
Bakan Kurum, teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge AK Parti Milletvekili Adayı Murat Kurum, Büyük Üsküdar İftarının ardından Büyük Çamlıca Camii’nde teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Bakan Kurum, Kadir gecesi münasebetiyle irmik helvası, lokma ve gofret ikramında bulunarak vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirip çocuklara oyuncak dağıttı.
18.04.2023 Gündem
Dünya tarihinin en korkunç seri katili! 10 yılda 52 kişiyi katletti motivasyonu şok etti...
Dünya tarihinin en korkunç seri katili! 10 yılda 52 kişiyi katletti motivasyonu şok etti... Ülkeyi dehşete düşüren olay 1982 yılında başlamış ve peş peşe işlenen cinayetler halkı korku ve dehşete düşürmüştü. Cinayet sayısı ve kurbanlarına yaptıklarından dolayı “Tarihin en korkunç seri katili” lakabını alan Andrei Chikatilo ismi aradan geçen yıllara rağmen halen ülkede korku ile anılıyor. İşlediği korkunç cinayetlerin detayları ortaya çıkan Chikatilo’nun vahşetleri işlemedeki motivasyonu ise duyanları şoke etti.
18.04.2023 Dünya
Hayali forklift vurgunu! 'Kira getirisi' için evini ve tarlasını bile satan var, onlarca kişi tuzağa düştü
Hayali forklift vurgunu! 'Kira getirisi' için evini ve tarlasını bile satan var, onlarca kişi tuzağa düştü “Forklift satın alarak aylık 7 bin 500 lira kira geliri elde edebilirsiniz” denilerek dolandırıldığını iddia eden vatandaş, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dolandırıcıların hayali forklift karşılığında haksız kazanç elde edip sonra da “Ticaret yapıp battık” dediğini öne süren mağdur kadın, kendisi gibi pek çok kişinin daha tuzağa düştüğünü söyledi.
18.04.2023 Gündem
Kalyon Holding'den deprem bölgesine yardım kampanyası
Kalyon Holding'den deprem bölgesine yardım kampanyası Türkiye 6 Şubat tarihinde güne deprem ile uyandı. Yaşanan 7,7 ve 7,6'lık depremler ile 10 ilde büyük yıkımlar oluştu. Birçok bölgeyi etkileyen depremde enkaz çalışmaları sürerken can ve mal kaybına ilişkin açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Yaşanan deprem sonrasında iş dünyası seferberlik ilan etti. Yıkıma uğrayan 10 il için yardımlar toplamaya başlayan firmalar, bunları ulaştırmak için büyük çaba sarf ediyor. İşte, Kalyon Holding'den deprem bölgesine yardım kampanyası...
8.02.2023 Gündem
Ehliyetine 2032 yılına kadar el konuldu! Mahalleyi ayağa kaldırdı...
Ehliyetine 2032 yılına kadar el konuldu! Mahalleyi ayağa kaldırdı... Antalya'nın Manavgat ilçesinde alkollü sürücü forkliftin bomunu kaldırarak elektrik tellerinin kopardı, kopan teller park halindeki araca zarar verdi. 322 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücünün ehliyetine 2032 yılına kadar el konulurken daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetinin muhafaza altına alındığı ortaya çıktı.
7.06.2022 Yaşam
Fiyatlar düşecek! Milyonlara güzel haber! Yasaklandı
Fiyatlar düşecek! Milyonlara güzel haber! Yasaklandı Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar düşecek. Uzun bir süredir üzerinde çalışılan hal yasasında artık geri sayım başladı. Tekelleşmeyi sonlandıracak ve aracıları da azaltacak düzenlemeyle birlikte sebze-meyve ticareti büyük bir değişim yaşayacak. Fiyatların artmasına neden olan etkinlerden birinin de hal esnafının birbirine ürün satması olduğu değerlendiriliyor. Ürünlerin el değiştirmesinin fiyat artışını da beraberinde getirdiği belirtilirken, bunun önlenmesine yönelik bir adım atılabileceğine dikkat çekiliyor.
4.06.2022 Ekonomi
Yalova'da kereste fabrikasında yangın!
Yalova'da kereste fabrikasında yangın! Yalova'nın Altınova ilçesinde bir kereste fabrikasında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevre il ve ilçelerden itfaiye ekipleri yangını söndürmek için desteğe geldi. Yalova'daki fabrika yangını 5 saat süren çalışma sonucunda kontrol altına alındı.
24.04.2022 Yaşam
Devrilen forkliftin altında kalarak feci şekilde can verdi
Devrilen forkliftin altında kalarak feci şekilde can verdi Muğla'nın Fethiye ilçesinde, devrilen 4,5 ton ağırlığındaki forkliftin altında kalan Mehmet Göven (30), yaşamını yitirdi.
10.04.2022 Yaşam
Tamir ettiği TIR'ın dorsesinin altında can verdi
Tamir ettiği TIR'ın dorsesinin altında can verdi Düzce'de, iş yerinde tamir ettiği TIR'ın dorsesinin körüklerinin boşalması sonucu altta kalan Hüseyin Garip (40), hayatını kaybetti.
9.12.2021 Yaşam
Gelecek için Ar-Ge projesiyle Bilim Şenlikleri’ne destek!
Gelecek için Ar-Ge projesiyle Bilim Şenlikleri’ne destek! İlköğretim ve lise çağındaki çocukların bilim ve teknolojiye ilgilerini artırmak, onları Ar-Ge ve yazılıma yöneltmek için yerli simülatör ve robotik teknoloji şirketi SANLAB, 2013 yılında başlattığı “Gelecek için Ar-Ge” adlı projesini sürdürüyor. Proje kapsamında bilim şenliklerine, bilim festivallerine ve bilim fuarlarına katkı sağlayamaya devam eden şirket, son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Konya Bilim Festivali’nde yüzlerce öğrenciyi simülasyon teknolojisiyle tanıştırdı.
25.10.2021 Bilim ve Teknoloji
MKE sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MKE yazılı sınav sonuçları 2021 nasıl öğrenilir? MKE işçi alımı sonuçları…
MKE sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MKE yazılı sınav sonuçları 2021 nasıl öğrenilir? MKE işçi alımı sonuçları… MKE işçi alımı 2021 sınav sonuçları ile ilgili detaylar sorgulanıyor. MKE sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, sorusuna yanıt arayan adaylar sık sık MKE sayfasını ziyaret ediliyor. Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) işçi alımına ilişkin düzenlenen sınav sonuçları merak ediliyor. 30 Eylül'de başvurular yapıldı, adaylar sınava girdi. Peki, MKE işçi alımı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MKE yazılı sınav sonuçları nasıl öğrenilir, işçi maaşları ne kadar? İşte MKE işçi alımı sonuçları…
16.10.2021 Personel Alımı
Konya'da besici kuzenlerin tasarladığı 'Bitirim 4x4' ilgi görüyor
Konya'da besici kuzenlerin tasarladığı 'Bitirim 4x4' ilgi görüyor Ilgın ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Emre Çayır ve Levent Aslan'ın tasarladığı ve "Bitirim 4x4" adını verdikleri belden kırma forklift tipi iş makinesi, traktörün giremediği yerde kullanıcısına pratikliğiyle yakıt ve zamandan tasarruf sağlıyor.
10.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Antalya'da şoke eden görüntü! 1,5 metrelik köpek balığı...
Antalya'da şoke eden görüntü! 1,5 metrelik köpek balığı... Antalya'nın Finike ilçesinde 1,5 metre uzunluğunda sivri burun cam göz türü köpek balığı ölüsü sahile vurdu. Köpek balığının türünün sivri burun cam göz olduğu belirlendi. Açlıktan ölen balığın denizdeki fırtına ile sahile vurduğu tahmin ediliyor. Köpek balığı ölüsünü görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
17.03.2021 Yaşam
Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları bugün sona eriyor!
Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! İŞKUR üzerinden yayınlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları bugün sona eriyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi 334 kamu personeli alacak. Peki, Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte ilanın detayları...
9.02.2021 Personel Alımı
İŞKUR iş ilanları! Kamu ve özel sektöre 57 bin 270 personel alınacak!
İŞKUR iş ilanları! Kamu ve özel sektöre 57 bin 270 personel alınacak! 2020 Ocak ayından bu yana 827 bini aşkın kişiyi işe yerleştiren İŞKUR, özel sektör işyerleri için acilen 46 bin 410 işçi arıyor. Kamuda da halen 10 bin 860 boş kadro için başvurular alınıyor. İşte kamu ve özel sektöre alınacak pozisyonlar ve İŞKUR iş ilanları
14.12.2020 Personel Alımı
Kızılay şoför alımı 2020! Kızılay şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları
Kızılay şoför alımı 2020! Kızılay şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları Türk Kızılay şube yapılanması kapsamında çeşitli il ve ilçelerde çalıştırmak üzere en az ilköğretim mezunu şoför alıyor. Kızılay şoför ilanı yayınlandı. Peki, Kızılay şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Kızılay şoför alımı başvuru şartları ne? İşte Kızılay ulaştırma hizmetlerine alınacak destek personeli şoför ilanı detayları...
9.11.2020 Personel Alımı
İŞKUR personel alımı ilanları! 70 bin 687 personel alımı yapılacak…
İŞKUR personel alımı ilanları! 70 bin 687 personel alımı yapılacak… Türkiye genelinde İŞKUR üzerinden 70 bin 687 personel alımı ilanı verildi. Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan özel işyerlerinde çalıştırılmak üzere en az ilkokul mezunu 70 Bin 687 personel alımı yapılacak.
17.09.2020 Personel Alımı
İŞKUR duyurdu! 2.500 - 3000 TL maaşla personel alımı yapılacak
İŞKUR duyurdu! 2.500 - 3000 TL maaşla personel alımı yapılacak İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden peş peşe duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda BİM market bünyesine 2.500-3.000 TL arası maaşla çok sayıda personel alımı yapılacağına yer verildi. İŞKUR resmi adresi üzerinden yayımlanan duyurularda Bim, Şok ve A101 marketlerin birçok ilde bulunan şubelerine personel alınacağı duyuruldu.Peki BİM personel alımı başvuru şartları nedir? İşte detaylar haberimizde...
11.06.2020 Çalışma Hayatı
Hamile kadın cam silerken dükkanın tentesine düştü
Hamile kadın cam silerken dükkanın tentesine düştü Antalya'da cam silerken birinci kattan düşen 1 aylık hamile Mızgın Şahin (20), alt kattaki dükkanın tentesine düştü. İtfaiyenin kurtardığı kadın, karnını tutarak uzun süre gözyaşı döktü. Aşağıda bekleyen yakınları da Şahin'e sarılarak ağladı
9.06.2020 Yaşam
Binlerce kişiye iş fırsatı! Dev firmalar peş peşe açıkladılar... Sınav yok...
Binlerce kişiye iş fırsatı! Dev firmalar peş peşe açıkladılar... Sınav yok... En fazla çalışana sahip sektörlerden biri olan perakendede, istihdam hareketliği yaşanıyor. Gıda perakendecisi şirketler, hem corona virüs nedeniyle online satış taleplerine yetişebilmek için hem de açacakları yeni mağazalardan dolayı personel arıyor. Dev şirketler binlerce personel almak için harekete geçtiler. Sınav şartı da yok.
6.04.2020 Personel Alımı
İŞKUR üzerinden 81 ilde vasıfsız 42 bin personel alımı yapılacak! (Personel alımı pozisyonları)
İŞKUR üzerinden 81 ilde vasıfsız 42 bin personel alımı yapılacak! (Personel alımı pozisyonları) İŞKUR üzerinden personel alımları devam ediyor. İŞKUR üzerinden 81 ilde vasıfsız 42 bin personel alımı yapılacak. İşte 42 bin personel alımı yapılacak pozisyonlar…
3.02.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Forklift ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki forklift haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.