Fındıklı

Fındıklı

Son dakika fındıklı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fındıklı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fındıklı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fındıklı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fındıklı gelişmeleri de dahil olmak üzere 640 fındıklı haberi bulunmuştur. Tüm fındıklı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.
25.03.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'deki törene katılımın azlığından şikayet etti, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'e, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek tepki gösterdi.
27.09.2023 Gündem
Rize canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Rize hangi parti kazandı? Rize seçim sonucu ve canlı oy dağılımı
Rize canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Rize hangi parti kazandı? Rize seçim sonucu ve canlı oy dağılımı Rize seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları kapsamında yer açıklanıyor. gazetavatan.com seçim sayfasında yer alacak anlık oy dağılımı ve oy oranlarıyla Rize'de kazanan parti ve ittifak oy oranları yer alacak. 64 milyondan fazla seçmen yarın sandık başına gidecek. 07:00'da başlayacak oy verme işlemi 17:00'da bitecek. Açılan sandık sayısıyla paralel olarak Rize ilçe seçim sonuçları 2023 de belli olacak. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları da 14 Mayıs 2023 akşam saat 21:00'dan belli olacak. Peki Rize hangi parti kazandı? Rize Cumhurbaşkanı kazanan kim oldu?
14.05.2023 Gündem
Yangın çıkan dairede oturana saldırdılar! Maltepe'de binada can pazarı
Yangın çıkan dairede oturana saldırdılar! Maltepe'de binada can pazarı Maltepe'de 6 katlı binanın giriş katında çıkan yangında can pazarı yaşandı. Yoğun duman nedeniyle binanın üst katlarında mahsur kalanlar balkonlara çıkarak kurtarılmayı beklerken itfaiye ekipleri mahsur kalan 2'si bebek 8 kişiyi merdiven aracıyla kurtardı. Binadakiler yangın çıkan dairede yaşayan kişiye saldırdı.
6.05.2023 Yaşam
Bakan Kurum: Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ni 8 Mayıs’ta hizmete açacağız
Bakan Kurum: Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ni 8 Mayıs’ta hizmete açacağız Seçim çalışmaları kapsamında Maltepe’de bir dizi programa katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “İstanbul’da fethin 570’inci yıldönümünde milletimize söz vermiştik. Kardeşlerimizin yürüme mesafesinde ulaşacağı, İstanbul’un en değerli, kıymetli alanını millet bahçesi yapacağız ve milletimize armağan edeceğiz demiştik. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ni de 8 Mayıs itibariyle İstanbul’a, İstanbullu kardeşlerimizin hizmetine açacağız. Fethin sembolü 145 bin 300 ağaç olan muhteşem bir projeyi İstanbul’a armağan edeceğiz” dedi. 
3.05.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Stokçular yeşil altına dönüştürdü, onlar da fındıklısını üretti
Stokçular yeşil altına dönüştürdü, onlar da fındıklısını üretti Diyarbakır'ın tatlıda marka yüzü olan Kadayıfçı Sıtkı Usta işletmecisi Mehmet Altunbay, stokçuların yeşil fıstık fiyatlarını uçurmasıyla tatlıcıların da çareyi farklı arayışlarda bulduğunu belirterek, fındıklı soğuk baklava üretmeye başladı. Altunbay, yetkililerin ithal fıstık getirerek stokçulara darbe vurmasını istedi.
30.01.2023 Ekonomi
İnsülin duyarlılığını artırıyor, kan şekerini düşürüyor! Diyabet ve kalp hastaları için şifa
İnsülin duyarlılığını artırıyor, kan şekerini düşürüyor! Diyabet ve kalp hastaları için şifa İnsülin duyarlılığını artırıyor, kan şekerini düzenliyor. Kalp ve damar hastalıklarına iyi geliyor, tip 2 diyabet ile savaşıyor. Lif açısından zengindir, diyabetlilere şifa oluyor. Kan şekerinin uzun süre yüksek olması pek çok organ ve doku için tehlikelidir. Tedavi edilmeyen hiperglisemi uzun vadede şu komplikasyonlara neden olabilir. İşte kan şekerini düşürüp, insülin duyarlılığını artıran besinler...
25.01.2023 Sağlık
BİM aktüel ürünler 8 Kasım kataloğu yayınlandı! 8 Kasım SALI BİM kataloğu 2022’de neler var, hangi ürünler indirimli?
BİM aktüel ürünler 8 Kasım kataloğu yayınlandı! 8 Kasım SALI BİM kataloğu 2022’de neler var, hangi ürünler indirimli? 8 Kasım BİM kataloğu 2022 yayınlandı. BİM 8 Kasım aktüel ürünler kataloğu yayınlanınca vatandaşlar ürünleri indirimli almak için kataloğ listesinde hangi ürünlerin yer aldığını sorgulamaya başladı. BİM’de bu hafta yine birbirinden farklı ürünler indirimli olarak raflardaki yerini aldı. Peki, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli, BİM aktüel ürünler kataloğu 8 Kasım 2022 listesinde neler var? İşte BİM 8 Kasım aktüel ürünler kataloğu…
8.11.2022 Ekonomi
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
Fırsatçılar İstanbulkartı turiste iki katına satıyor
Fırsatçılar İstanbulkartı turiste iki katına satıyor  Beyoğlu'nda İstanbulkart biletmatiklerinin yanında bekleyen fırsatçıların, makineden kart alamayan turistlere yüksek fiyattan satış yaptığı ortaya çıktı. Turistlere, yardımcı olmak bahanesiyle yaklaşan satıcılar, daha önce aldıkları boş İstanbulkartı iki katı fiyatına sattığı öğrenildi. 
24.10.2022 Gündem
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı!
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı! BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler listesi merak ediliyor. 18 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğuna bu salı da birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini alacak. BİM indirimli ürünler listesinde Fiskobirlik 800 gr Fındık Kreması, Miskos 240 gr Antep Fıstıklı Çekme Helva, hindi fileto ve temizlenmiş hamsi gibi ürünler yer alıyor. İşte, 18 Ekim Salı haftanın BİM aktüel ürünler kataloğu tam liste...
18.10.2022 Ekonomi
Gürcistan'dan Artvin'e akın! Ayçiçek yağı ve toz şeker için geliyorlar
Gürcistan'dan Artvin'e akın! Ayçiçek yağı ve toz şeker için geliyorlar Artvin'in Kemalpaşa ilçesine günübirlik gelen Gürcüler, zincir marketlerin önünde uzun kuyruklar oluşturup, özellikle koli koli sıvı yağ alarak kendi ülkelerine dönüyor. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, "Bu yoğunluğun asıl sebebi; Gürcistan tarafının alım gücünün yükselmiş olması, bizim ürünlerimizin fiyatlarının onlara daha cazip gelmesi. Ağırlıklı olarak sıvı yağ ve toz şekere talep çok dikkat çekiyor. Karınca ticareti yapıyorlar" dedi.
21.08.2022 Ekonomi
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi?
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali kaymakamlık kararıyla iptal edildi. 50'den fazla sanatçı ile grup sahne alacağı Zeytinli Rock Festivali’nin neden iptal edildiği de araştırılan konular arasında geliyor. Peki, Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Zeytinli Rock Festivali’nde hangi sanatçılar olacaktı? Burhaniye Kaymakamı kimdir? İşte detaylar…
11.08.2022 Kültür Sanat
Çanakkale'de 3 dönüm makilik yandı
Çanakkale'de 3 dönüm makilik yandı Çanakkale'de, tarım arazisinde çıkan yangın, makiliğe sıçradı. Alevler, ekiplerin erken müdahalesiyle kontrol altına alınırken, 3 dönüm alan zarar gördü.
30.06.2022 Yaşam
Güldür Güldür oyuncusu Onur Buldu baba oldu! Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne?
Güldür Güldür oyuncusu Onur Buldu baba oldu! Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne? Güldür Güldür oyuncularından Onur Buldu ile eşi Duygu Kozoğlu çiftinin bu sabah bebekleri dünyaya geldi. Doğum bu sabah saatlerinde gerçekleşti. Hastaneden bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Peki, Onur Buldu kimdir, kaç yaşında? Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne? İşe detaylar…
20.06.2022 Ünlüler Dünyası
Baklavacılar isyan etti! Artık üretmeyecekler
Baklavacılar isyan etti! Artık üretmeyecekler Baklava üreticileri fıstık fiyatlarını protesto etmek için fıstıklı baklava üretimine bir süre ara vereceklerini açıkladı. Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, "Bir süre fıstıklı ürünlere ara verelim, üretmeyelim. Ürünlerimizi cevizli, fındıklı yapalım. Halkımızı da yanımıza alarak bu girişimimizi tüm esnafımıza iletelim. Halkımız boş baklavaya değil, bol fıstıklı ve cevizli baklavalara layıktır" dedi.
30.05.2022 Ekonomi
Ayder balı 'Coğrafi İşaret Tescili' aldı! 13'e yükseldi!
Ayder balı 'Coğrafi İşaret Tescili' aldı! 13'e yükseldi! Rize’ye özgü ürünlerden Ayder balı, Ayder Tarımsal Bal ve Turizm Kooperatifi’nin çalışmaları sonucu tescillenerek coğrafi işaretli ürünler arasında yerini aldı.
18.05.2022 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu, Brezilya Devlet Başkanı ile bir araya geldi!
Bakan Çavuşoğlu, Brezilya Devlet Başkanı ile bir araya geldi! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Brezilya’daki temasları dahilinde Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ile bir araya geldi.
25.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Fındıklı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fındıklı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.