Filistinliler

Filistinliler

Son dakika filistinliler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan filistinliler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını filistinliler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filistinliler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filistinliler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.132 filistinliler haberi bulunmuştur. Tüm filistinliler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batılı güçlerin de sınırsız desteğiyle Netanyahu ve gözü dönmüş yönetimi, Filistin halkına yönelik apaçık bir soykırım uygulamaktadır. Netanyahu ve cinayet ortakları döktükleri her damla kanın hesabını hukuk ve maşeri vicdan önünde mutlaka verecektir” dedi.
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terörle mücadele sınırlarımızın içinde ve dışında engellere aldırmadan kararlıkla devam ettiriyoruz. Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi bu yaz çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.
4.03.2024 Gündem
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Gündem
ABD ve bazı Arap ülkeleri, kalıcı bir Filistin devleti planı hazırlıyor
ABD ve bazı Arap ülkeleri, kalıcı bir Filistin devleti planı hazırlıyor ABD merkezli Washington Post gazetesi, ABD yönetiminin bazı Arap ülkeleriyle birlikte Filistin devletinin kurulmasına ilişkin bir plan üzerinde çalıştığını aktardı.
15.02.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması!
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Fidan, F-16 ve F-35 için son durumu aktardı. Öte yandan ABD - İran çatışmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Fidan, 'Ateşle oynuyorlar. Ateşle oyun yangına dönebilir. Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz.' dedi.
4.02.2024 Gündem
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı MOSSAD için casusluk yaptıkları öne sürülen çoğu Suriyeli ve Filistinli şüphelilerin, kendi vatandaşlarına ait bilgileri 100-200 dolar karşılığında İsrail’e sattıkları ortaya çıktı. İşte küçük paralara ancak kilit bilgiler toplayan muhbirlerin yaptığı faaliyetler ve MOSSAD’ın para trafiğinin detayları...
7.01.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı: İsrail'le ihracatın arttığı iddiaları gerçeği yansıtmıyor
Ticaret Bakanlığı: İsrail'le ihracatın arttığı iddiaları gerçeği yansıtmıyor Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracatın arttığına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve 2023 yılında genel ticaretin yüzde 45 oranında azaldığını duyurdu.
4.01.2024 Ekonomi
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Gündem
Şehitlerimiz ile Gazze için Galata Köprüsü'nde tarihi yürüyüş: Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan çağrı
Şehitlerimiz ile Gazze için Galata Köprüsü'nde tarihi yürüyüş: Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan çağrı Sınır ötesinde görev yaparken şehit düşen Mehmetçiklerimiz ile İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistinliler için yılın ilk gününde Galata Köprüsü'nde yürüyüş düzenlenecek. Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) sosyal medya hesabından yayınlanan videoyla tarihi yürüyüşe destek verdi.
29.12.2023 Gündem
Dünyanın konuştuğu Filistinli Munzir İshak: Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu
Dünyanın konuştuğu Filistinli Munzir İshak: Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu Filistinli Hristiyan din adamı Munzir İshak’ın Noel için düzenlenen ayindeki “Mesih İsa enkaz altında. Gazze’deki soykırımdan sonra özrünüzü kabul etmeyeceğiz” sözleri dünyanın gündeminde. CNN Türk’ten Serdar Korucu’ya konuşan Munzir İshak, “Dünya umarım artık Filistinlilerin acısını fark eder” dedi.
28.12.2023 Gündem
Yine İsrail şiddeti: Gazeteciyi dövüp yerde sürüklediler
Yine İsrail şiddeti: Gazeteciyi dövüp yerde sürüklediler İsrail güçleri Kudüs'te yayın yapmaya çalışan basın mensuplarına sert müdahalede bulundu.
15.12.2023 Dünya
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor Dışişleri Bakanı Fidan 'ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'nin alacağı kararlara daha fazla engel olmamasını bekliyoruz' dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile ortak basın toplantısı düzenledi.
14.12.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki: Batı, Gazze'de  iki yüzlülük sergiliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki: Batı, Gazze'de iki yüzlülük sergiliyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nün 75. yıldönümü vesilesiyle sosyal medyadan paylaşım yaptı. AK Parti Sözcüsü Çelik, "Batılı devletlerin çoğu çocuk katilleri ile el sıkışarak, Filistinlilerle dayanışmak isteyen halklarını engelleyerek, barış isteyen sesleri sansürleyerek iki yüzlülük sergiliyor" tepkisini gösterdi.
10.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Gazze kasabı olan Netanyahu, bir savaş suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynı Miloseviç nasıl yargılandıysa, bu yargılanacaktır. Gazze’nin yeniden imarıyla ilgili hazırlıklara da şimdiden başlamalıyız. İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırma politikalarına karşı da çok net bir duruş sergilemeliyiz. Farklı hevesler peşinde koşan İsrailli yöneticilere şu gerçeği bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gazze, bir Filistin toprağıdır. Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır" dedi. 
4.12.2023 Gündem
Gazze ablukada! 7 Ekim’den bu yana bir ilk yaşandı
Gazze ablukada! 7 Ekim’den bu yana bir ilk yaşandı İsrail saldırılarının devam ettiği Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yana ilk kez yakıt girişine izin verildi.
15.11.2023 Dünya
Türkiye’nin Gazze’deki Filistinliler için gönderdiği yardımlar Mısır’a ulaştı
Türkiye’nin Gazze’deki Filistinliler için gönderdiği yardımlar Mısır’a ulaştı Sağlık Bakanlığı tarafından Gazze Şeridi’ndeki sivillere yönelik sağlık hizmeti sunmak için personel ve tıbbi malzeme taşıyan uçak, Mısır’ın El-Ariş Havalimanı’na ulaştı.
15.11.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki tartışmalara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı, zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz, bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır" dedi.
14.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
Bloomberg'den analiz: 'Erdoğan vazgeçilmez, ABD elini çabuk tutmalı!'
Bloomberg'den analiz: 'Erdoğan vazgeçilmez, ABD elini çabuk tutmalı!' 'Türkiye Gazze krizinin çözümünün anahtarıdır' başlıklı yazıda ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Ankara seyahatinde azarlandığı ve küçümsendiği belirtildi, "Washington'ın Erdoğan'ı masaya getirmek için yoğun çaba harcayarak kaybedilen zamanı telafi etmesi gerekiyor" denildi.
9.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Filistinliler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filistinliler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.