Eynesil

Eynesil

Son dakika eynesil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eynesil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eynesil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eynesil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eynesil gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 eynesil haberi bulunmuştur. Tüm eynesil haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları Giresun yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Giresun iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Giresun Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Giresun aday listesi
31.03.2024 Gündem
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması!
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması! TFF, 2. Lig ve TFF 3. Lig'den her hafta 10 maçın TFF YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacağını açıkladı.
13.03.2024 Futbol
Kaybolan 16 yaşındaki genç kızın cesedi sahilde bulundu
Kaybolan 16 yaşındaki genç kızın cesedi sahilde bulundu Giresun'un Eynesil ilçesinde dün ailesi tarafından güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulunulan 16 yaşındaki genç kızın cansız bedeni sahilde bulundu.
13.06.2023 Yaşam
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman? ZTK 4. tur kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta?  ZTK 3. tur sonuçları
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman? ZTK 4. tur kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta? ZTK 3. tur sonuçları Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekimi detayları futbolseverler tarafından sorgulanıyor. ZTK 3. tur maçları, 20 Ekim'de oynanacak karşılaşmalarla son bulacak. 3. tur maçları sona ererken gözler, 4. tur kura çekimine çevrildi. Peki, ZTK 4. tur kura çekimi ne zaman 2022, Ziraat Türkiye Kupası hangi kanalda, saat kaçta yapılacak?
20.10.2022 Şampiy10
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı Türkiye Ziraat Kupası hangi kanalda, ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası futbol heyecanı yaşıyor. 3. eleme turunda bugün ve yarın toplam 26 karşılaşma yapılacak.
19.10.2022 Şampiy10
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi! Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçlarının oynanacağı tarihler de belli oldu. Takımlar, 3. Turda önemli bir mücadele verecek. Üçüncü ön eleme turu maçları ekim ayında oynanacak. Peki, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi!
6.10.2022 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Adana Demirspor, Kayserispor ve Giresunspor'un rakipleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Adana Demirspor, Kayserispor ve Giresunspor'un rakipleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil?
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar yağışı uyarıları sonrası Valilikler peş peşe kar tatili açıklaması yaptı. Türkiye soğuk hava dalgasına girdi, kar yağışı ulaşımda aksaklıklara sebep oluyorken eğitimi de etkiledi. Öğrenci ve veliler ise valiliklerin kar tatili açıklamasını araştırırken, Bugün okullar tatil mi? 17 Ocak 2022 hangi illerde okullar tatil edildi, sorularına yanıt arıyor.
17.01.2022 Eğitim
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı Karadeniz'de ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor. Artvin, Kastamonu, Hakkari, Rize ve Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildi. İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitme ara verilen 14 il ve birçok ilçenin tam listesi...
16.01.2022 Gündem
Hakeme kafa atan futbolcunun sözleşmesi feshedildi
Hakeme kafa atan futbolcunun sözleşmesi feshedildi Ordu'nun Ünye ilçesinde amatör futbol maçında Ünye 1957 Spor Kulübü futbolcusu Sefa Demir, yedek kulübesinde kendisine kırmızı kart gösteren karşılaşmanın orta hakemi Yasin Kavcıoğlu'na kafa attı. Kafa darbesiyle yere düşen hakem maçı 90+5'inci dakikada tatil etti. Ünye 1957 Sporlu futbolcu Sefa Demir'in sözleşmesi tek taraflı feshedildi.
12.12.2021 Şampiy10
Belediye başkanı ve yanındakiler öldüresiye dövdüler: Karşında başkan var, düzgün otur...
Belediye başkanı ve yanındakiler öldüresiye dövdüler: Karşında başkan var, düzgün otur... Son dakika haberine göre; Giresun’da parkın bakımsız olduğunu öne süren Ülfet Dikici ile oğlu ve gelini, aralarında Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz’in de olduğu grupla tartıştı. Belediye başkanının yanındaki kişiler, aileyi darbetti. Yüzünde morluklar oluşan Dikici ve ailesi, saldırganlar hakkında şikayetçi oldu. Ülfet Dikici, 'Beni nasıl bu hale getirdilerse cezalarını çekmelerini istiyorum. Bu kadar vicdansızlık olur mu?” dedi.
9.07.2021 Gündem
Ölü bulunan Kaymakam Yılmaz Kurt'un son mesajı ortaya çıktı
Ölü bulunan Kaymakam Yılmaz Kurt'un son mesajı ortaya çıktı Aydın'ın Didim ilçesinde sahil kenarında park halinde olan otomobilinde cansız bedeni bulunan Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt'un (45) makamından çıkarken personeliyle helalleştiği, şoförü ve korumasına da 'Hakkınızı helal edin' yazılı mesaj gönderdiği öğrenildi. Kurt, bugün memleketi Trabzon'un Çaykara ilçesinde toprağa verilecek.
3.04.2021 Gündem
Bir mahalle karantinaya alındı
Bir mahalle karantinaya alındı Giresun’un Eynesil ilçesine bağlı Ören beldesinde bir mahalle karantinaya alındı.
1.11.2020 Sağlık
Baba Şaban Vatan duyurdu: Rabia Naz Davasında takipsizlik! Rabia Naz kim, neden öldü? Rabia Naz Vatan olayı nedir?
Baba Şaban Vatan duyurdu: Rabia Naz Davasında takipsizlik! Rabia Naz kim, neden öldü? Rabia Naz Vatan olayı nedir? Rabia Naz'ın şüpheli ölümüyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Giresun'un Eynesil ilçesinde 2018’de şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın yaşamını yitirmesiyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, "Bu nasıl bir vicdansızlık. Rabia Naz'ımızın soruşturmasına Savcı Emine Öveyik Görele 'den gitmeden takipsizlik vermiş" diye tepki gösterdi ve Adalet Bakanı Gül'e çağrıda bulundu. Peki, Rabia Naz kim? Rabia Naz olayı nedir? Rabia Naz’ın ölüm nedeni ne?
17.07.2020 Gündem
Rabia Naz soruşturmasında takipsizlik kararı
Rabia Naz soruşturmasında takipsizlik kararı Giresun'da, evlerinin önünde yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan'ın (11) ölümü ile ilgili yürütülen savcılık soruşturmasında takipsizlik kararı verildi. Kararda küçük kızın ölümünün yüksekten düşme sonucu meydana geldiği, başkası tarafından kasten ya da taksirle öldürüldüğü yönünde bir delil tespit edilemediğine yer verildi.
16.07.2020 Gündem
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Yurdun genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle okul tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Peki hangi ilimizde okullar tatil edildi? Detaylar haberimizde
17.03.2020 Gündem
Eğitime kar engeli! Çok sayıda ilde okullar tatil
Eğitime kar engeli! Çok sayıda ilde okullar tatil Yurt genelinde olumsuz hava koşulları sürerken, son dakika kar tatili haberleri de gelmeye devam ediyor. İşte eğitime ara verilen il ve ilçeler...
11.02.2020 Gündem
Çok sayıda ilde okullar tatil edildi
Çok sayıda ilde okullar tatil edildi Trabzon ve Rize'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi. Öte yandan Van, Bitlis, Ordu, Giresun, Zonguldak, Karabük, Artvin, Şırnak, Kastamonu, Düzce ve ilçelerinde de yarın okullarda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildi.
9.02.2020 Gündem
Rabia Naz davasında flaş gelişme
Rabia Naz davasında flaş gelişme GİRESUN'un Eynesil ilçesinde şüpheli bir şekilde ölen Rabia Naz Vatan'ın ölümünün araştırılması için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nda bilgi veren Teknik Takip ve İşletme Büro Amiri Hüseyin Emir, ölü muayene tutanağını göstererek "Şu ayağın üzerinden en az bir tonluk araç geçmesi durumunda herhangi bir iz kalmaması mümkün değil. Kızımızın vücudundaki izlere bakıldığında bir darbe belirtisi görmüyoruz" dedi.
15.01.2020 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu olayda çantanın sırrı ne?
Türkiye'nin konuştuğu olayda çantanın sırrı ne? Giresun’un Eynesil ilçesinde, 12 Nisan 2018’de evinin önünde ağır yaralı bulunan Rabia Naz Vatan’ın ölümü, her aşamasında birçok soru işareti barındırıyor. Savcılık, emniyet, adli tıp ve TBMM yanıtsız kalan sorulara yanıt arıyor.
2.01.2020 Yaşam
Karadeniz'de 26 noktada yangın! Kriz merkezi oluşturuldu
Karadeniz'de 26 noktada yangın! Kriz merkezi oluşturuldu Karadeniz Bölgesi'ndeki 4 ilde, dün akşam saatlerinden itibaren 69 farklı noktada orman yangını çıktı. Bazı bölgelerde yerleşim yerleri ve tarım arazilerine de sıçrayan yangınlarda 5 ev yandı, fındık bahçeleri zarar gördü. Yangınlara müdahale sürerken, Trabzon Valiliği'nde Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey'in de yer aldığı kriz merkezi oluşturuldu.
24.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eynesil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eynesil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.