Evlilik Dışı

Evlilik Dışı

Son dakika evlilik dışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlilik dışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlilik dışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlilik Dışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlilik dışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 952 evlilik dışı haberi bulunmuştur. Tüm evlilik dışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selin Öztürk bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Selin Öztürk nerede, öldürüldü mü?
Selin Öztürk bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Selin Öztürk nerede, öldürüldü mü?Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine kayıpları, sırları ortaya çıkarmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayınlanan programda Selin Öztürk hakkındaki sır perdesi aralandı. Peki, Selin Öztürk bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Selin Öztürk nerede, öldürüldü mü?
30.05.2024Yaşam
Leonardo davasında İtalyan anneye kararı Yargıtay onadı!
Leonardo davasında İtalyan anneye kararı Yargıtay onadı!İtalya'da dünyaya gelen ve 5 yıl önce babası Demirbilek Yiğit'in İzmir'e getirdiği Leonardo Maximus Yiğit ile ilgili, anne Ilaria Alassondra Sassone'nin Urla 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davada çocuğun, vatandaşı olduğu ülkeye iadesi kararı istinafın ardından Yargıtay'da da onandı.
17.05.2024Gündem
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci günündeABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024Dünya
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktıMetin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladıMetin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024Magazin
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayıMetin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi! Duygu Nebioğlu'na sosyal medyadan gelen ihbar mesajı ise kafaları karıştırdı.
21.04.2024Gündem
Nilgün Belgün'den şaşırtıcı Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?'
Nilgün Belgün'den şaşırtıcı Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?'Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurması Türkiye’nin gündemine oturdu. Nebioğlu'nun iki ablasının babaları da ünlü. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Türkiye’nin gündemini meşgul eden olayla ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
20.04.2024Magazin
Kayıp anne Suphiye'nin arkadaşından flaş iddia: 'Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu'
Kayıp anne Suphiye'nin arkadaşından flaş iddia: 'Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu'Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia daha ortaya atıldı.
19.04.2024Gündem
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024Magazin
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmışSanatçı Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıkarken Dilara Gülaltan, babalık davası açtığı Uğur Dündar hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.
19.04.2024Gündem
Suphiye Orancı kimdir?) Duygu Nebioğlu, annesi için Müge Anlı'ya başvurdu! Suphiye Orancı hangi filmde oynadı, şu an nerede?
Suphiye Orancı kimdir?) Duygu Nebioğlu, annesi için Müge Anlı'ya başvurdu! Suphiye Orancı hangi filmde oynadı, şu an nerede?Suphiye Orancı kimdir, kaç çocuğu var? Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Nebioğlu, 17 Nisan tarihli bölümde canlı yayına katılarak annesinin yaşamına ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Suphiye Orancı neden cezaevine girdi?
18.04.2024Yaşam
Evlilik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlilik İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Evlilik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlilik İle İlgili Hadisi Şerifleri...İslamiyet evlilik kurumunun kutsallığı ile ilgili Allah'ın sözleri olarak bilenen kutsal kitap Kuran-ı Kerimde yer alan ayetlerde belirtilmiştir. İnsan ilişkilerini düzenlemek ve hayırlı kadın erkek ilişkilerin ne şekilde olması gerektiğine Hz Peygamberimiz de hadisleriyle vurgu yapmıştır. Buna göre hem ayet hem de hadisler doğrultusunda evliliğin önemine vurgu yapılmış evlilik kurumunun nasıl işleyeceği ve özellikleri belirtilmiştir.
8.02.2024Dini Bilgiler
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin hapis cezası belli oldu
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin hapis cezası belli olduOrdu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Bilge Çapa (28), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
6.02.2024Gündem
Duygu Nebioğlu'ndan Metin Akpınar paylaşımı geldi
Duygu Nebioğlu'ndan Metin Akpınar paylaşımı geldiUsta tiyatrocu Metin Akpınar'ın 35 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, Akpınar hakkında geçtiğimiz günlerde "Öğrendiğim kadarıyla evden dışarı çıkmıyor" demişti. Akpınar, programa katılınca Nebioğlu'nun paylaşımı dikkat çekti.
17.12.2023Magazin
Zina İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Zina İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Zina İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Zina İle İlgili Hadisi Şerifleri...Zina, İslam'da en büyük günahlar arasında gösterilmektedir. Evli kişiler arasındaki bu günahtan da uzak durmak gerekmektedir. Evlilik dışında yaşanan ilişki olarak bilinen zinadan da uzak durmak gerekmektedir.
14.12.2023Yaşam
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama! 'Benimle gizli görüşüyordu'
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama! 'Benimle gizli görüşüyordu'Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını tek tek anlattı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Katkıcı, geçen yıl Akpınar’ı torunlarıyla tanıştırdığını açıkladı, o buluşmanın fotoğrafını gösterdi.
7.12.2023Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama geldi: Tabut ile değil, diploma ile döndüm
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama geldi: Tabut ile değil, diploma ile döndümÜnlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını tek tek anlattı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Katkıcı, geçen yıl Akpınar’ı torunlarıyla tanıştırdığını açıkladı, o buluşmanın fotoğrafını gösterdi.
24.11.2023Magazin
Duygu Nebioğlu sosyal medya hesabından Metin Akpınar'a mesaj gönderdi: Doğum günün kutlu olsun babacığım! Anlarsın bu Duygu'yu, sever seni görmeyi...
Duygu Nebioğlu sosyal medya hesabından Metin Akpınar'a mesaj gönderdi: Doğum günün kutlu olsun babacığım! Anlarsın bu Duygu'yu, sever seni görmeyi...Metin Akpınar evlilik dışı ilişkisinden çocukları olduğu ortaya çıkmıştı DNA testi ve mahkeme kararı ile Duygu Nebioğlu'nun kızı olduğunu resmiyete kavuşmuştu. Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından babasının doğum gününü kutladı.
2.11.2023Magazin
Metin Akpınar’ın ikinci kızı Sevgi Katkıcı ilk kez tüm gerçekleri anlattı! 'Benden hep şüphe duymuştu'
Metin Akpınar’ın ikinci kızı Sevgi Katkıcı ilk kez tüm gerçekleri anlattı! 'Benden hep şüphe duymuştu'Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını tek tek anlattı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Katkıcı, geçen yıl Akpınar’ı torunlarıyla tanıştırdığını açıkladı, o buluşmanın fotoğrafını gösterdi.
24.10.2023Magazin
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktıOrdu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklandıktan sonra ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa (27), mahkemede yeniden tutuklandı.
19.10.2023Gündem
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık sır ortaya çıktı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık sır ortaya çıktıÜnlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.Hayat hikayesini canlı yayında anlatan Duygu Nebioğlu'nun "Umarım hayattadır" dediği bakıcı kadın bulundu.
18.10.2023Haber
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar sonra bakıcısı Adile Şener'i buldu!  35 yıllık gerçekler ortaya çıktı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar sonra bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık gerçekler ortaya çıktıÜnlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.Hayat hikayesini canlı yayında anlatan Duygu Nebioğlu'nun "Umarım hayattadır" dediği bakıcı kadın bulundu.
18.10.2023Magazin
Nilgün Belgün'den Metin Akpınar'a destek! İkiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı!
Nilgün Belgün'den Metin Akpınar'a destek! İkiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı!Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan Metin Akpınar'ın, yıllar önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Kızı Duygu Nebioğlu'nun açıklamaları magazin gündeminde şok etkisi yaratırken, filmleri aratmayan olay sıcaklığını koruyor. Günlerdir gündemden düşmeyen usta sanatçıya, meslektaşı Nilgün Belgün'den nostaljik bir fotoğrafla birlikte destek mesajı geldi.
17.10.2023Magazin
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorumOyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, 12 Ekim'de yaşama veda etti. Kadri Emrah Özpirinçci'yi gözyaşlarıyla toprağa veren ünlü isim, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak babasına veda etti.
17.10.2023Magazin
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı!
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı!Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde; sahne sırası önceki akşam bir kez daha Serdar Ortaç'ın oldu.
16.10.2023Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Evlilik Dışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlilik dışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.