Uğur Dündar

Uğur Dündar

Son dakika Uğur Dündar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uğur Dündar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uğur Dündar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğur Dündar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğur dündar gelişmeleri de dahil olmak üzere 775 uğur dündar haberi bulunmuştur. Tüm uğur dündar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi! Duygu Nebioğlu'na sosyal medyadan gelen ihbar mesajı ise kafaları karıştırdı.
21.04.2024 Gündem
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası Türkiye'nin konuştuğu kadın Suphiye Orancı’yla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara Gülaltan'ın, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada ihlal iddiaları tartışılırken Anne Suphiye Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, bir erkek kardeş daha olabileceğini öne sürdü.
20.04.2024 Gündem
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıkarken Dilara Gülaltan, babalık davası açtığı Uğur Dündar hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi, o ismin Uğur Dündar olduğu öne sürüldü. Dündar, iddiayı Adli Tıp Kurumu raporuyla yalanladı. Ancak Duygu Nebioğlu, raporun gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Öte yandan Duygu Nebioğlu'nun canlı yayında seslendiği biyolojik annesinin fotoğrafı ilk kez yayınlandı.
17.04.2024 Magazin
Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması!
Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması! Galatasaray Kadın Voleybol takımının maçından çıkan kulüp üyesi Uğur İris ve 14 yaşındaki kızı bir grup Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradı. Galatasaray konuyla ilgili resmi açıklama yaptı.
6.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yönetimine yapılan eleştirilere sert bir üslupla cevap veren Ali Koç'un konuşması sık sık salondan gelen tepkilerle kesildi. Yaşanan olaylar sonrası Genel Kurul'a 15 dakika ara verildi. Verilen aranın ardından yeniden kürsüye çıkan Koç, yeni teknik direktör için "Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için en iyisi olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.06.2023 Futbol
Aziz Yıldırım kendi aday olmayacak ama Asbaşkanını Ali Koç'un karşısına çıkaracak
Aziz Yıldırım kendi aday olmayacak ama Asbaşkanını Ali Koç'un karşısına çıkaracak Süper Lig'in 27.haftasında Beşiktaş'a 4-2 kaybederek Galatasaray'ın 9 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in iddiasına göre Uğur Dündar'a istifa ediyorum diyen Ali Koç'un görevi bırakacağı belirtilirken, Aziz Yıldırım'ın aday olmayacağı fakat yol arkadaşını Koç'un karşısına çıkaracağı bildirildi.
6.04.2023 Fenerbahçe
Ali Koç Uğur Dündar'a istifa ettiğini açıkladı! 'Aman başkan ne yapıyorsun?'
Ali Koç Uğur Dündar'a istifa ettiğini açıkladı! 'Aman başkan ne yapıyorsun?' Beşiktaş mağlubiyetinden sonra tribünlerden ve sosyal medyadan büyük tepki gören Ali Koç'un Uğur Dündar'a 'istifa ediyorum' dediği ortaya çıktı. Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler 'Tatava' programında derbinin ardından yaşanan gelişmeleri açıklarken, Çelikler'in yönetimin görüştüğü 2 teknik direktörü duyurması ise camiada bomba etkisi yarattı.
5.04.2023 Fenerbahçe
Cüneyt Arkın'dan nostaljik paylaşım!
Cüneyt Arkın'dan nostaljik paylaşım! Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Yeşilçam efsanelerinden Cüneyt Arkın, takipçilerini bir kez daha yıllar öncesine götürdü. 84 yaşındaki sanatçı, dönemin yıldız isimlerinin yer aldığı, Antalya Film Festivali yolculuğunda çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
9.06.2022 Magazin
Mesut Özil neden kadro dışı? Mesut Özil neden oynamıyor, neden kadroda yok?
Mesut Özil neden kadro dışı? Mesut Özil neden oynamıyor, neden kadroda yok? Fenerbahçe Kulübü, 1 yıllık anlaşmaya vardığı Portekizli teknik direktör Jorge Jesus için Ülker Stadyumu'nda imza töreni düzenledi. Törene; başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve davetliler katıldı. Jesus, anlaşmanın neden 1 yıllık imzalandığı sorusuna "Portekiz dışında gittim her takımla ilk yıl 1 yıllık sözleşme yaptım" cevabı verirken, Mesut Özil ve Arda Güler'le ilgili sözleri dikkat çekti. Peki, Mesut Özil neden kadro dışı? Mesut Özil neden oynamıyor, neden kadroda yok, kadro dışı kalmaya devam edecek mi?
3.06.2022 Şampiy10
Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir?
Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sözcüsü Murat Ongun’un istifa ettiği haberleri sosyal medyanın gündemindeydi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülük Birimi’nin kaldırıldığı iddiasına ilişkin konuştu. Peki, Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir? İşte detaylar…
18.05.2022 Gündem
"Fenerbahçe Kulübü kabadayıların yeri değildir" dedi salondan atıldı!
"Fenerbahçe Kulübü kabadayıların yeri değildir" dedi salondan atıldı! Yüksek divan kurulu üyelerinden Engin Turan'ın sert bir üslup kullanıp "Fenerbahçe Kulübü kabadayıların yeri değildir" sözlerini kesen Uğur Dündar, Turan'ın salondan çıkarılmasını sağladı.
7.05.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanı kim oldu, Uğur Dündar Divan Kurulu başkanı mı?
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanı kim oldu, Uğur Dündar Divan Kurulu başkanı mı? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanı kim oldu, Uğur Dündar mı? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda yeni başkan Uğur Dündar oldu. Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda 1871 oyun 824'ünü alan Uğur Dündar başkanlık koltuğuna otururken, Vefa Küçük 799, Nail Kır 122, Sait Yılmaz 117 oy aldı. 9 oy ise geçersiz sayıldı.
9.04.2022 Şampiy10
Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi! 8 yıllık macera bitti
Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi! 8 yıllık macera bitti 8 yıldır Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Vefa Küçük yapılan seçimler sonrası koltuğunu Uğur Dündar'a bıraktı.
9.04.2022 Fenerbahçe
Tüm gözler bu fotoğraftaydı! Ali Koç 'sana rakibim' diyen Saran'la bir araya geldi
Tüm gözler bu fotoğraftaydı! Ali Koç 'sana rakibim' diyen Saran'la bir araya geldi Bir sonraki seçimlerde adayım açıklamasında bulunan Sadettin Saran, Ali Koç'la bir araya geldi.
9.04.2022 Fenerbahçe
Dayanamadı ağzındaki baklayı çıkardı! 'Ali Koç'a darbe yapılacak'
Dayanamadı ağzındaki baklayı çıkardı! 'Ali Koç'a darbe yapılacak' Yüksek Divan Kurulu seçimi öncesi Fenerbahçe camiasını ayağa kaldıracak açıklamalarda bulunan ve Uğur Dündar, Aziz Yıldırım, Ali Koç hakkında çok özel bilgiler veren Vefa Küçük “Uğur Dündar, Aziz Yıldırım’ın adayıdır. Kamufle ediyor" ifadelerini kullandı. İşte Küçük'ün gündeme damga vuran o sözleri...
7.04.2022 Fenerbahçe
'Aziz Yıldırım, Ali Koç'u devirmek istiyor' Olay sözler...
'Aziz Yıldırım, Ali Koç'u devirmek istiyor' Olay sözler... Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na yeniden aday olan Vefa Küçük "Eski başkan rekabeti Fenerbahçe'de kan davasına dönüştü. Sandığa gitmeden mevcut başkanı devirmek için bir seneyi aşkın bir süredir devam eden çekişme var" dedi.
2.04.2022 Fenerbahçe
Yüksek Divan Kurulu nedir? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta, başkan adayları ve üyeleri kimler?
Yüksek Divan Kurulu nedir? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta, başkan adayları ve üyeleri kimler? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyeleri, başkan adayları ve toplantısının ne zaman olacağı ve saati merak konusu oldu. Fenerbahçe'de geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan gazeteci Uğur Dündar’ın sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu başkanlığına aday olacağını açıklamasının ardından “Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyeleri kim, isim listesi?” ve “Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta, başkan adayları kimler?” sorularıyla “Yüksek Divan Kurulu nedir?” sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
23.03.2022 Şampiy10
Uğur Dündar Fenerbahçe başkanlığına aday mı olacak? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu ne zaman?
Uğur Dündar Fenerbahçe başkanlığına aday mı olacak? Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu ne zaman? Uğur Dündar, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına aday olacak. Mevcut Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün yanı sıra, kurul üyeleri Sait Yılmaz ve Nail Kır’ın adaylıklarının ardından deneyimli gazeteci Uğur Dündar da aday oldu. Peki, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu ne zaman?
23.03.2022 Şampiy10
RTÜK'ten Tele 1'e 'Sedef Kabaş' cezası
RTÜK'ten Tele 1'e 'Sedef Kabaş' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş'ın sözleri nedeniyle Tele 1'e 5 kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası yaptırımı uyguladı. Aynı ihlalin tekrarları halinde kanalın lisansı iptal edilebilecek.
24.01.2022 Gündem
Seyhan Soylu'dan bir bomba iddia daha! Çocuk aldırdı!
Seyhan Soylu'dan bir bomba iddia daha! Çocuk aldırdı! "Al Sana Haber"de Seyhan Soylu, türkücü Nihat Doğan için bir dönem Serpil Çakmaklı ile Banu Alkan’ın birbirine girdiğini iddia etmişti. Soylu şimdi de "Serpil Çakmaklı Nihat Doğan'dan çocuk aldırdı" açıklamasında bulundu.
28.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Dündar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğur dündar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.