Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Mesut Özil neden kadro dışı? Mesut Özil neden oynamıyor, neden kadroda yok?

Mesut Özil neden kadro dışı? Mesut Özil neden oynamıyor, neden kadroda yok?

Fenerbahçe Kulübü, 1 yıllık anlaşmaya vardığı Portekizli teknik direktör Jorge Jesus için Ülker Stadyumu'nda imza töreni düzenledi. Törene; başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve davetliler katıldı. Jesus, anlaşmanın neden 1 yıllık imzalandığı sorusuna "Portekiz dışında gittim her takımla ilk yıl 1 yıllık sözleşme yaptım" cevabı verirken, Mesut Özil ve Arda Güler'le ilgili sözleri dikkat çekti. Peki, Mesut Özil neden kadro dışı? Mesut Özil neden oynamıyor, neden kadroda yok, kadro dışı kalmaya devam edecek mi?

Mesut Özil neden kadro dışı? Mesut Özil neden oynamıyor, neden kadroda yok?

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus imza töreninde açıklamalarda bulundu. Jesus açıklamasında kadro dışı olan Mesut Özil ile ilgili de kararını açıklayıp, mevcut durumla devam edileceğini aktardı. Peki, Mesut Özil neden kadro dışı

MESUT ÖZİL NEDEN KADRO DIŞI KALDI?

Fenerbahçe'nin yapacağı akşam idmanı öncesinde Samandıra'da gergin anlar yaşanmış, Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın İsmail Kartal'a sitemi kadro dışı kalmasına neden olmuştu.

Mesut Özil'in sahada daha fazla kalmak istemesi ve teknik direktör İsmail Kartal'a sitem ipleri gerdi. Edinilen bilgiye göre Mesut Özil hocasına sitemde bulunarak, 'Sahada daha fazla kalabilirdim. Ben de bu takıma katkı vermeye çalışıyorum' ifadelerini kullandı.

MESUT ÖZİL KADRO DIŞINDA KALMAYA DEVAM EDECEK

Jesus, basın toplantısında sorulan Mesut Özil'in durumu ile ilgili soruya çok net bir şekilde cevap verdi. Jesus " Futbolda geçmişte başardığınız şeyler çok önemlidir. Sizi bugünkü referansınızı oluşturur. Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Mesut Özil çok önemli bir geçmişe sahip ancak kulübün kendisiyle ilgili aldığı bir karar var ve aynı şekilde devam edecek. Burada önemli olan Jorge Jesus, Mesut Özil ya da herhangi bir oyuncu değil. Önemli olan Fenerbahçe! Ben de Fenerbahçe'de oynayan oyuncularla oynayacağım.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı