Duygu Nebioğlu

Duygu Nebioğlu

Son dakika Duygu Nebioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Duygu Nebioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Duygu Nebioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duygu Nebioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duygu nebioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 duygu nebioğlu haberi bulunmuştur. Tüm duygu nebioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi! Duygu Nebioğlu'na sosyal medyadan gelen ihbar mesajı ise kafaları karıştırdı.
21.04.2024 Gündem
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği Türk sinemanın usta oyuncusu Metin Akpınar'ın 36 yıl sonra gündeme gelen kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı merak konusu oldu. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına başvurarak annesi Suphiye Orancı'nın şu an nerede olduğunu, çıkıp gerçekleri söylemesini istedi. Duygu Nebioğlu ayrıca annesinin gençlik fotoğraflarını da paylaştı. Peki Suphiye Orancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Duygu Nebioğlu’nun annesi hangi filmlerde oynadı, ne iş yapıyor, mesleği ne, şu an nerede?
20.04.2024 Yaşam
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası Türkiye'nin konuştuğu kadın Suphiye Orancı’yla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara Gülaltan'ın, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada ihlal iddiaları tartışılırken Anne Suphiye Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, bir erkek kardeş daha olabileceğini öne sürdü.
20.04.2024 Gündem
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim Yıllar önce dört kızını terk edip Almanya’ya yerleşen Suphiye Orancı’nın sırları birer birer açığa çıkarken, şoke edici bir iddia daha ortaya atıldı. Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, “Bir de erkek bebeği vardı” dedi.
20.04.2024 Magazin
Nilgün Belgün'den şaşırtıcı Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?'
Nilgün Belgün'den şaşırtıcı Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurması Türkiye’nin gündemine oturdu. Nebioğlu'nun iki ablasının babaları da ünlü. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Türkiye’nin gündemini meşgul eden olayla ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Magazin
Kayıp anne Suphiye'nin arkadaşından flaş iddia: 'Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu'
Kayıp anne Suphiye'nin arkadaşından flaş iddia: 'Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia daha ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıkarken Dilara Gülaltan, babalık davası açtığı Uğur Dündar hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
Metin Akpınar hasta mı? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar kaç yaşında?
Metin Akpınar hasta mı? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar kaç yaşında? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar hasta mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son günlerde kızı Duygu Nebioğlu ile gündeme gelen usta sanatçı, babalık davasını kazanan Nebioğlu ile de buluşmuştu. Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek, "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" demişti. Peki Metin Akpınar'ın hastalığı var mı? Usta sanatçı Metin Akpınar kaç yaşında?
18.04.2024 Magazin
Suphiye Orancı kimdir?) Duygu Nebioğlu, annesi için Müge Anlı'ya başvurdu! Suphiye Orancı hangi filmde oynadı, şu an nerede?
Suphiye Orancı kimdir?) Duygu Nebioğlu, annesi için Müge Anlı'ya başvurdu! Suphiye Orancı hangi filmde oynadı, şu an nerede? Suphiye Orancı kimdir, kaç çocuğu var? Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Nebioğlu, 17 Nisan tarihli bölümde canlı yayına katılarak annesinin yaşamına ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Suphiye Orancı neden cezaevine girdi?
18.04.2024 Yaşam
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi, o ismin Uğur Dündar olduğu öne sürüldü. Dündar, iddiayı Adli Tıp Kurumu raporuyla yalanladı. Ancak Duygu Nebioğlu, raporun gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Öte yandan Duygu Nebioğlu'nun canlı yayında seslendiği biyolojik annesinin fotoğrafı ilk kez yayınlandı.
17.04.2024 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan olay yaratacak açıklamalar: Ablamın babası da çok ünlü, tüm Türkiye öğrenecek
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan olay yaratacak açıklamalar: Ablamın babası da çok ünlü, tüm Türkiye öğrenecek Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarla gündem yaratmaya devam ediyor. Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında Tüm Türkiye öğrenecek." ifadelerini kullandı. İşte konun ayrıntıları...
15.04.2024 Gündem
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı!
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı! Usta oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babasının fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Nebioğlu, “Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin” dedi.
11.04.2024 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra mahkemeye başvurup, Metin Akpınar'ın kızı olduklarını kanıtlamıştı. İkiz kardeşlerden Duygu Nebioğlu ile babası arasındaki gerilim devam ediyor. Nebioğlu, usta sanatçı tarafından fakirlik belgesinin iptal ettirilmek istendiğini öne sürdü.
9.04.2024 Gündem
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'dan dikkat çeken paylaşım! 'Zamanı geldiğinde her şeyin hesabını soracağız'
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'dan dikkat çeken paylaşım! 'Zamanı geldiğinde her şeyin hesabını soracağız' Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
23.12.2023 Gündem
Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık
Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık Dimitris Itoudis'le yollarını ayırdıktan sonra Sarunas Jasikevicius'u başantrenörlük görevine getiren Fenerbahçe Beko'nun Zalgiris'in yıldızı ile ilgilendiği iddia edilmişti. Litvanya ekibinden ayrılığa yeşil ışık geldi.
17.12.2023 Şampiy10
Duygu Nebioğlu'ndan Metin Akpınar paylaşımı geldi
Duygu Nebioğlu'ndan Metin Akpınar paylaşımı geldi Usta tiyatrocu Metin Akpınar'ın 35 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, Akpınar hakkında geçtiğimiz günlerde "Öğrendiğim kadarıyla evden dışarı çıkmıyor" demişti. Akpınar, programa katılınca Nebioğlu'nun paylaşımı dikkat çekti.
17.12.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama! 'Benimle gizli görüşüyordu'
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama! 'Benimle gizli görüşüyordu' Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını tek tek anlattı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Katkıcı, geçen yıl Akpınar’ı torunlarıyla tanıştırdığını açıkladı, o buluşmanın fotoğrafını gösterdi.
7.12.2023 Magazin
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti Beykoz’da sosyal medya üzerinden ‘hakaret ve küfür’ ettiği gerekçesiyle bir şahsa 50'ye yakın farklı dava açıldı. Hakaret üzerine dava açan avukat, iddiaya göre şahsı tahrik ederek 3 yıl boyunca dava açmaya devam etti. Şahsın iddiasına göre tam 25 bine yakın kişi avukatın açtığı davalardan yüklü miktarda maddi zarara uğradı.
24.11.2023 Gündem
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama geldi: Tabut ile değil, diploma ile döndüm
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama geldi: Tabut ile değil, diploma ile döndüm Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını tek tek anlattı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Katkıcı, geçen yıl Akpınar’ı torunlarıyla tanıştırdığını açıkladı, o buluşmanın fotoğrafını gösterdi.
24.11.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: Babamı baştan çizmeliyim demek ki
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: Babamı baştan çizmeliyim demek ki Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızlarından Duygu Nebioğlu, yaptığı paylaşımda babasının resminin yer aldığı görsele "Babamı baştan çizmeliyim demek ki" ifadelerini kullandı.
6.11.2023 Magazin
Duygu Nebioğlu sosyal medya hesabından Metin Akpınar'a mesaj gönderdi: Doğum günün kutlu olsun babacığım! Anlarsın bu Duygu'yu, sever seni görmeyi...
Duygu Nebioğlu sosyal medya hesabından Metin Akpınar'a mesaj gönderdi: Doğum günün kutlu olsun babacığım! Anlarsın bu Duygu'yu, sever seni görmeyi... Metin Akpınar evlilik dışı ilişkisinden çocukları olduğu ortaya çıkmıştı DNA testi ve mahkeme kararı ile Duygu Nebioğlu'nun kızı olduğunu resmiyete kavuşmuştu. Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından babasının doğum gününü kutladı.
2.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Duygu Nebioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duygu nebioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.