Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık

Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık

Dimitris Itoudis'le yollarını ayırdıktan sonra Sarunas Jasikevicius'u başantrenörlük görevine getiren Fenerbahçe Beko'nun Zalgiris'in yıldızı ile ilgilendiği iddia edilmişti. Litvanya ekibinden ayrılığa yeşil ışık geldi.

Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık

Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Fenerbahçe Beko'da üst üste gelen kötü sonuçlar sonrası Dimitris Itoudis ile yollar ayrıldı ve yerine Sarunas Jasikevicius ile anlaşma sağlandı.

Sarı-lacivertlilerde bu değişim sonrası sürpriz bir operasyonun devreye sokulduğu öne sürüldü.

 KEENAN EVANS SÜRPRİZİ

Fenerbahçe Beko'nun Zalgiris Kaunas'ta iyi bir performans sergileyen Keenan Evanstransfer etme kararı aldığı iddia edilmişti.

AYRILIĞA YEŞİL IŞIK

Eurohoops'ta yer alan habere göre Zalgiris, tatmin edici bir teklif gelmesi halinde Keenan Evans ile yollarını ayırabilir.

Keenan Evans’ın Zalgiris‘teki sözleşmesi bu yaz biteceği için Zalgiris Kaunas bu kararı aldı. Litvanya ekibi 27 yaşındaki Amerikalı oyuncuyla yollarını buyout karşılığında ayırmak istiyor.

Bu transferin gerçekleşmesi için iki haftalık bir süre var, eğer bu süre içinde transfer tamamlanmazsa Keenan Evans sezon sonuna kadar Zalgiris Kaunas forması giyecek.

PERFORMANSI

Evans bu sezon Zalgiris Kaunas formasıyla 14 maça çıktı, bu maçlarda ortalama 27.1 dakika sahada kaldı. Maç başına ortalama 15.7 sayı atarken 2.8 ribaund aldı ve 3.6 asist yaptı.

Haberin Devamı