Ev Hanımlarına Emeklilik

Ev Hanımlarına Emeklilik

Son dakika ev hanımlarına emeklilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ev hanımlarına emeklilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ev hanımlarına emeklilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ev Hanımlarına Emeklilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ev hanımlarına emeklilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 ev hanımlarına emeklilik haberi bulunmuştur. Tüm ev hanımlarına emeklilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taşerona kadro verilecek mi? 90 bin taşerona kadro var mı?
Taşerona kadro verilecek mi? 90 bin taşerona kadro var mı? 3600 ek gösterge, ev hanımlarına prim desteği, SSK ve Bağkur prim eşitlemesi gibi önemli düzenlemeler dışında taşerona kadro da Meclis’in açılmasıyla yeniden gündeme geldi. KİT ve belediyelerde halen 90 bin civarında taşeron işçi, kadroya alınmayı bekliyor. 
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Yeni emeklilik reformu geliyor! Tarih öne çekilecek, yüz binlerce kişi erken emekli olacak
Yeni emeklilik reformu geliyor! Tarih öne çekilecek, yüz binlerce kişi erken emekli olacak Yeni emeklilik sistemi geliyor. Milyonlarca çalışan yakından takip ediyor. Detaylar netleşmeye başladı. Yüz binlerce kişi için erken emeklilik fırsatı doğuyor. Geçtiğimiz yıl hükümet tarafından kamuoyuna duyurulan esnafa erken emeklilik ve ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi merakla bekleniyor. Peki emeklilikte reform niteliği taşıyan iki büyük düzenleme bu yıl hayata geçer mi? Erken emeklilikte şartlar neler, ev hanımlarına emeklilikte devlet desteği ne kadar olacak? İşte detaylar...
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Erken emeklilik müjdesi! Tarih 5 yıl öne çekilecek, EYT'yi kaçıranlar yararlanacak
Erken emeklilik müjdesi! Tarih 5 yıl öne çekilecek, EYT'yi kaçıranlar yararlanacak Yüz binlerce kişi EYT düzenlemesi ile emekli oldu. Düzenlemenin ardından EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. EYT'yi kaçıranlar için kademeli emeklilik imkanı da bulunuyor. Düzenlemede ayrıca memur ayrıntısı da dikkat çekiyor. İşte ev hanımlarına emeklilik imkanı sağlayacak düzenleme ile ilgili tüm ayrıntılar...
25.02.2024 Çalışma Hayatı
EYT'yi kaçırana kademeli emeklilik müjdesi! Sistem tamamen değişiyor: Memur ve çalışmayan ev kadınları için dikkat çeken ayrıntı
EYT'yi kaçırana kademeli emeklilik müjdesi! Sistem tamamen değişiyor: Memur ve çalışmayan ev kadınları için dikkat çeken ayrıntı Yüz binlerce kişi EYT düzenlemesi ile emekli oldu. Düzenlemenin ardından EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. EYT'yi kaçıranlar için kademeli emeklilik imkanı da bulunuyor. Düzenlemede ayrıca memur ayrıntısı da dikkat çekiyor. İşte ev hanımlarına emeklilik imkanı sağlayacak düzenleme ile ilgili tüm ayrıntılar...
4.02.2024 Çalışma Hayatı
Erken emeklilik müjdesi! Yaş ve prim sistemi tamamen değişiyor, her ay 2.133 TL devlet desteği sağlanacak
Erken emeklilik müjdesi! Yaş ve prim sistemi tamamen değişiyor, her ay 2.133 TL devlet desteği sağlanacak Çalışan, çalışmayan milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiriyor. Emeklilik sistemi değişiyor. EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. Emeklilikte prim desteğinden gün sayısına kadar pek çok avantaj sağlanacak.
2.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilik sistemi değişiyor! Binlerce kişiye emeklilik imkanı doğacak, prim ve yaş ayrıntısı ortaya çıktı
Emeklilik sistemi değişiyor! Binlerce kişiye emeklilik imkanı doğacak, prim ve yaş ayrıntısı ortaya çıktı Yüz binlerce kişi EYT düzenlemesi ile emekli oldu. Düzenlemenin ardından EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. Emeklilikte prim desteğinden gün sayısına kadar pek çok avantaj sağlanacak. Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz emeklilikte prim ve yaş detayını açıkladı. İşte ayrıntılar...
1.02.2024 Çalışma Hayatı
Ev hanımlarına emeklilik toplu ödeme ne kadar 2024, ev kadınlarına emeklilik şartları nelerdir? Ev hanımlarına emeklilik yasası çıktı mı, torba yasada var mı?
Ev hanımlarına emeklilik toplu ödeme ne kadar 2024, ev kadınlarına emeklilik şartları nelerdir? Ev hanımlarına emeklilik yasası çıktı mı, torba yasada var mı? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ev kadınlarına üçte bir prim desteğinin verilmesi konusundaki çalışmalarımızı başlattık." açıklaması yaptı. Söz konusu açıklamanın ardından emekli olma hayali kuran kadınlar ev hanımlarına prim desteği ne zaman başlıyor, ev kadınlarına emeklilik yasası ne zaman çıkacak, ev hanımlarına sigorta desteği başladı mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
31.01.2024 Çalışma Hayatı
25 yıl evli kalana emeklilik Resmi Gazete’de yayımlandı mı? 25 yıl evli kalan kadınlara emeklilik şartları neler?
25 yıl evli kalana emeklilik Resmi Gazete’de yayımlandı mı? 25 yıl evli kalan kadınlara emeklilik şartları neler? 25 yıl evli kalana emeklilik var mı? Sosyal güvencesi olmayan ev hanımları için yeni bir sigorta sisteminin devreye alınacağı haberleri sonrası emeklilik ile ilgili ayrıntılar sorgulanmaya başlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ev kadınlarına üçte bir prim desteğinin verilmesi konusundaki çalışmalarımızı başlattık." açıklaması yaptı.
29.01.2024 Çalışma Hayatı
80 maddelik torba yasa ne zaman çıkacak? Torba yasa Meclis’ten geçti mi, yeni torba yasa Resmi Gazetede yayınlandı mı, yürürlüğe girdi mi, hangi maddeler imzalandı?
80 maddelik torba yasa ne zaman çıkacak? Torba yasa Meclis’ten geçti mi, yeni torba yasa Resmi Gazetede yayınlandı mı, yürürlüğe girdi mi, hangi maddeler imzalandı? 80 maddelik yeni torba yasa tasarısı Meclis'e sunuldu. AK Parti'nin hazırladığı bu tasarıda evlilik kredisi, emekli ve memur zamları, ev hanımlarının emeklilik hakkı gibi birçok kritik konunun ele alınması bekleniyor. Ancak, tasarının içeriği ve maddeleri şu an için netleşmemiş durumda değil. Meclis süreci devam ediyor. Peki, 80 maddelik torba yasa ne zaman çıkacak? Torba yasa Meclis’ten geçti mi, yeni torba yasa Resmi Gazetede yayınlandı mı, yürürlüğe girdi mi, hangi maddeler imzalandı?
25.11.2023 Gündem
80 maddelik torba yasada neler var (içeriği), 2. torba yasanın maddeleri nelerdir? Torba yasanın içinde neler var 2023? İşte torba yasa maddeleri …
80 maddelik torba yasada neler var (içeriği), 2. torba yasanın maddeleri nelerdir? Torba yasanın içinde neler var 2023? İşte torba yasa maddeleri … 80 maddelik yeni torbada neler var? 80 maddelik torba yasa teklifi Meclis'e sunuldu. AK Parti'nin hazırladığı 80 maddelik yeni torba kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte birçok yeni düzenleme getiriliyor. torba yasada bankalar ve finans kuruluşlarının enflasyon muhasebesi kapsamı dışında tutulması, KKM'nin süresinin uzatılması, deprem bölgesinde fahiş fiyatla satış yapanlara katlamalı ceza gibi birçok önemli madde bulunuyor. Peki, 80 maddelik torba yasada ? Kademeli emeklilik, 3600 ek gösterge, infaz düzenlemesi, taşerona kadro, ehliyet affı var mı? İşte 80 maddelik torba yasadaki maddeler…
25.11.2023 Gündem
Emeklilik imkanı doğuyor! Milyonlar bekliyordu
Emeklilik imkanı doğuyor! Milyonlar bekliyordu Emeklilik fırsatı geliyor. Milyonlarca kişi yararlanacak. Ekonomide yeni torba kanun teklifi bu hafta Meclis’e sunulacak. Yasa teklifi 80 maddeden oluşacak. İşte teklifin detayları...
24.11.2023 Çalışma Hayatı
Kritik Kabine toplantısı başladı! Gündemde ekonomi ve Gazze var
Kritik Kabine toplantısı başladı! Gündemde ekonomi ve Gazze var Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de başladı. Türkiye’nin iç ve dış siyasi gelişmelerinin ele alınacağı toplantıda İsrail-Filistin arasındaki çatışmalar, ekonomideki gelişmeler ile memur ve emekli zammının gündeme gelmesi bekleniyor.
31.10.2023 Gündem
Kabine bugün toplanıyor! İşte masadaki konular
Kabine bugün toplanıyor! İşte masadaki konular Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak. Türkiye’nin iç ve dış siyasi gelişmelerinin ele alınacağı toplantıda İsrail-Filistin arasındaki çatışmalar, ekonomideki gelişmeler ile memur ve emekli zammının gündeme gelmesi bekleniyor.
31.10.2023 Gündem
Ev hanımlarının emeklilik hayalleri gerçek oluyor! Bakan Işıkhan tarih verdi
Ev hanımlarının emeklilik hayalleri gerçek oluyor! Bakan Işıkhan tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ekonomi gündemini değerlendirdi. Bakan Işıkhan "Çalışmalarımıza başladık, 5 yıllık dönem içinde bunu hayata geçireceğiz. İsteğe bağlı sigortalılık kapsamında 3'de 1'lik prim desteğini devletimiz ödeyecek" ifadelerini kullandı.
10.10.2023 Ekonomi
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Süresiz nafaka gibi bir durum adil bir durum değil" dedi.
26.07.2023 Gündem
Bu hafta Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı saat kaçta başlıyor, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı var mı?
Bu hafta Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı saat kaçta başlıyor, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta var mı, saat kaçta başlıyor? Kabine Toplantısı takvimi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Öğrencilere vergisiz telefon, ev hanımlarına emeklilik, taşerona kadro konuları için araştırmalar devam ederken en son 3 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısı’nın yeni tarihi merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıktı. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta Kabine Toplantısı var mı?
18.07.2023 Gündem
Ev kadınlarına emeklilik şartları nelerdir, ev kadınlarına emeklilik hakkı verildi mi? Sigortasız ev hanımlarına emeklilik nasıl olacak, çalışmayan ev kadınlarına emeklilik hakkı nedir?
Ev kadınlarına emeklilik şartları nelerdir, ev kadınlarına emeklilik hakkı verildi mi? Sigortasız ev hanımlarına emeklilik nasıl olacak, çalışmayan ev kadınlarına emeklilik hakkı nedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı televizyon programında ev kadınlarına emeklilik hakkı müjdesi sonrası dönemin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Aile Koruma Kalkanı Programı kapsamında devletin ev hanımlarının emekli maaşlarının 3'te 1'ini ödeyeceğini dile getirdi. SGK'ya yapılacak başvurular sonucu hak elde edinilebilecek. Bugün toplanacak kabinede masada olması beklenen maddelerden biri ev hanımlarına emeklilik hakkı olunca gözler detaylara çevrildi. Peki, ev kadınlarına emeklilik hakkı verildi mi? Sigortasız ev hanımlarına emeklilik nasıl olacak, çalışmayan ev kadınlarına emeklilik hakkı nedir? Ev kadınlarına emeklilik şartları nelerdir?
14.06.2023 Ekonomi
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular Yeni dönemin ikinci Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda öncelikli gündem maddesi ekonomi. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların ele alınması bekleniyor.
14.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabine üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabine üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta yeniden seçilmesinin ardından açıkladığı yeni kabine, ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek. Erdoğan ve kabine üyeleri, toplantı öncesinde Anıtkabir'i ziyaret etti.
6.06.2023 Gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem Yeni Kabine’yle buluşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından ‘Millete Sesleniş’ konuşması yapacak. Türkiye’nin ikinci yüzyılı için yeni yol haritasının ele alınacağı toplantının öncelikli gündemi ekonomi...
6.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu ve Rize'yi işaret etti: Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu ve Rize'yi işaret etti: Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden petrol ve doğalgaz çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın. Berat Bey'in döneminde sondaj gemilerinden alım yaptık. Sondaj gemileriyle kendi kendimize yeter hala geldik. Batı Karadeniz'deki aramalarımızı Orta ve Doğu Karadeniz'e de kaydırdık. Ordu ve Kastamonu açıklarında aramalarımız var." ifadelerini kullandı.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki halk buluşmasında konuştu. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Nebati: Tek dertleri oy devşirmek
Bakan Nebati: Tek dertleri oy devşirmek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Bir gün terör örgütünün sözcüsü gibi konuşuyorlar, ertesi gün aşırı sağcı oluyorlar, sonraki gün dindar kesilmeye karar veriyorlar, daha sonra laikliğin tek bekçisi kesiliyorlar. Böyle bir siyaset, bu milletin vicdanında, hissiyatında, fikriyatında yer bulamaz. İsterdik ki, bu seçim süreci ilkeli, temiz bir rekabet içinde ilerlesin" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: AK Parti döneminde kadınların hak ve özgürlükleri genişletildi
Bakan Kurum: AK Parti döneminde kadınların hak ve özgürlükleri genişletildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ataşehir’de katıldığı programda, “Türkiye’nin bir asırlık geçmişine baktığımızda kadınların hak ve özgürlüklerinin genişletildiği, çalışma hayatında daha etkin bir varlık gösterebildikleri dönem AK Parti dönemidir” dedi. 
24.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ev Hanımlarına Emeklilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ev hanımlarına emeklilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.