Eskipazar

Eskipazar

Son dakika Eskipazar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eskipazar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eskipazar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eskipazar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eskipazar gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 eskipazar haberi bulunmuştur. Tüm eskipazar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evli çifti kaza ayırdı! Kahreden kaza
Evli çifti kaza ayırdı! Kahreden kaza Karabük'ün Eskipazar ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü Turgut Hızarcıoğlu (68) ağır yaralandı, eşi Esma Hızarcıoğlu (64) hayatını kaybetti.
16.01.2024 Gündem
Kazı çalışmasında ortaya çıktı! 1600 yıl öncesine ait...
Kazı çalışmasında ortaya çıktı! 1600 yıl öncesine ait...  Karabük’ün eskipazar ilçesinde Hadrianopolis Antik Kenti'nde 20 yıldır süren kazı çalışmaları kapsamında bir yapı içerisindeki mutfak bölümü ortaya çıkarıldı. Yapılan incelemede mutfakta 1600 yıl öncesine ait olduğu düşünülen tohumlar bulundu.
10.11.2023 Yaşam
Karabük canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Karabük Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Karabük hangi parti kazandı?
Karabük canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Karabük Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Karabük hangi parti kazandı? Karabük seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerinde 64 milyondan fazla seçmen oy kullanacak. Oy kullanma işlemi 08:00'da başlayacak 17:00'da bitecek. Karabük ilçelerinden Eflani seçim sonuçları, Eskipazar seçim sonuçları, Merkez seçim sonuçları oldukça etkili olacak. Peki Karabük hangi parti kazandı? Karabük hangi cumhurbaşkanı kazandı? İşte Karabük canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
İki şehir arası 15 dakikaya inecek! 11 milyar TL'lik dev proje
İki şehir arası 15 dakikaya inecek! 11 milyar TL'lik dev proje Karadeniz Sahil Yolu Projesi çerçevesinde olan ve 2019 yılında ilk etabı tamamlanarak hizmete açılan, Ordu Çevre Yolu’nun ikinci etabında çalışmalar devam ediyor. Yol tamamlandığında yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak, 45 dakikalık Ordu-Giresun arası 15 dakikaya inecek.
23.03.2023 Ekonomi
Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Karabük kura listesi nasıl sorgulanır?
Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Karabük kura listesi nasıl sorgulanır? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine yönelik kura çekimi devam ediyor. TOKİ Aralık kura takvimine göre sıra Karabük’e geldi. TOKİ kuraları Mart ayına kadar devam edecek. Peki, TOKİ Karabük kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
6.12.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Sahte jandarma gerçek jandarmaya yakalandı
Sahte jandarma gerçek jandarmaya yakalandı Karabük’ün Eskipazar ilçesinde kendisini jandarma olarak tanıtıp, dolandırıcılık yaptığı tespit edilen şahıs yakalandı.
19.09.2022 Yaşam
Bakan Yardımcısı Erdil: Bayramda 211 bin personel görev alacak
Bakan Yardımcısı Erdil: Bayramda 211 bin personel görev alacak İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Kurban Bayramı tatili süresince ülke genelinde 1100’ü aşkın uygulama noktasında 114 bin 379 ekibin görev yapacağını belirterek, “Jandarma ve emniyetten trafik birimlerinde çalışan arkadaşlarımız 12 günlük bir bayram süreci planlandı, alanda olacaklar. Toplam 211 bin kişi alanda olarak takipli denetimler yapacaklar” dedi.
8.07.2022 Gündem
Giresun-Ordu arası 15 dakikaya düşecek
Giresun-Ordu arası 15 dakikaya düşecek Karadeniz Sahil Yolu Projesi çerçevesinde olan ve 2019 yılında ilk etabı tamamlanarak hizmete açılan Ordu Çevre Yolu'nun ikinci etabında çalışmalar devam ediyor.
8.04.2022 Gündem
2022 sertifikalı tohum desteği ne kadar, ne zaman ödenecek? Sertifikalı tohum desteği 2022!
2022 sertifikalı tohum desteği ne kadar, ne zaman ödenecek? Sertifikalı tohum desteği 2022! Cumhurbaşkanı kararıyla 4 ilin 7 ilçesinde yağlık ayçiçeği ekimi Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında desteklenecek ürünler listesine dahil edildi. 2022 yılında uygulanacak gübre ve sertifikalı tohum kullanım desteklerine ilişkin kararda değişiklik yapan Cumhurbaşkanı kararına göre, Aydın Efeler, Köşk, Sultanhisar ve Yenipazar, Karabük Eskipazar, Kütahya Domaniç ile Sivas Hafik ilçelerinde yağlık ayçiçeği ekimi desteklenecek. Peki, 2022 sertifikalı tohum desteği ne kadar, ne zaman ödenecek? Sertifikalı tohum desteği 2022!
12.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarında artış sonrası hareket geçildi! Buğday, arpa, çavdar, yulaf, gübre için ek ödeme...
Ayçiçek yağı fiyatlarında artış sonrası hareket geçildi! Buğday, arpa, çavdar, yulaf, gübre için ek ödeme... Hükümet harekete geçeti. Temel gıda maddesi içinde yer alan un, ekmek, makarna ile hayvan yeminin ana maddesini oluşturan hububat, baklagiller ile yağlı tohumlarda antrepolardan yurt dışına gönderilme durduruldu. Cumhurbaşkanlığı kararıyla da buğday, arpa, yulaf, çavdar, tritikale ürünlerini eken çiftçilere, bu yıla mahsus olmak üzere dekarda 50 lira ek gübre desteği sağlandı.
12.03.2022 Ekonomi
Yağlık ayçiçeği desteklemesi ne kadar? Yağlık ayçiçeği ne zaman ekilir, dönüme kaç kilo verir? Verimi ve yetiştiriciliği hakkında bilgiler!
Yağlık ayçiçeği desteklemesi ne kadar? Yağlık ayçiçeği ne zaman ekilir, dönüme kaç kilo verir? Verimi ve yetiştiriciliği hakkında bilgiler! Yağlık ayçiçeği desteği ne kadar? Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Aydın Efeler, Köşk, Sultanhisar ve Yenipazar, Karabük Eskipazar, Kütahya Domaniç ile Sivas Hafik ilçelerinde yağlık ayçiçeği ekimi desteklenecek. Peki, Yağlık ayçiçeği desteklemesi ne kadar? Yağlık ayçiçeği ne zaman ekilir, dönüme kaç kilo verir? Verimi ve yetiştiriciliği hakkında bilgiler!
12.03.2022 Ekonomi
Devletten ayçiçek desteği! Hangi illere yağlık ayçiçek ekimi desteği verilecek?
Devletten ayçiçek desteği! Hangi illere yağlık ayçiçek ekimi desteği verilecek? Ayçiçek desteği ile ilgili Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, 4 il ve 7 bölge daha yağlık ayçiçeği ekimi destekleme kapsamına alındı. Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamındaki ürünler listesinde yer alan iller listesi güncellendi. Peki, Hangi illere yağlık ayçiçek ekimi desteği verilecek? Ayçiçeği ne zaman ekilir? İşte tüm detaylar…
11.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı zamları sonrası flaş gelişme! Destek veriliyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
Ayçiçek yağı zamları sonrası flaş gelişme! Destek veriliyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış sonrası son dakika gelişmesi! Dört ilde resmen başlıyor, ayçiçeği üretimi hız kazanacak. Resmi Gazete'de yayımlandı, destek veriliyor, tek tek açıklandı. Arpa, buğday, çavdar, tritikale, yulaf, çeltik, nohut, kanola, susam, kuru fasulye, mercimek de dahil edildi, hepsi Çiftçi Kayıt Sistemi ile hepsine destek ödemesi yapılacak. Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamındaki ürünler listesinde yer alan Aydın-Efeler, Aydın-Köşk, Aydın-Sultanhisar, Aydın-Yenipazar, Karabük-Eskipazar, Kütahya-Domaniç ve Sivas- Hafik havzalarında yer alan ürünler güncellendi. Değişiklikle bu bölgelerde diğer ürünlerin yanında yağlık ayçiçeği ekimi de desteklenecek. İşte detaylar....
11.03.2022 Ekonomi
Bakan Kurum müjdeyi duyurdu: 5 millet bahçesi geliyor
Bakan Kurum müjdeyi duyurdu: 5 millet bahçesi geliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e toplam büyüklüğü 600 bin metrekare olan 5 millet bahçesi kazandıracaklarını belirterek, “Karabük’ün en merkezi yerinde bulunan, hâlihazırda kent meydanı olarak kullanılan, mülkiyeti Hazine’ye ve Kardemir’e ait yaklaşık 70 bin metrekare alanı bir millet bahçesi yapıyoruz. Bu projeyle Karabük’ün kalbini yeniden canlandırıyoruz.” dedi.
15.01.2022 Gündem
Antik kentteki kazıda, Roma askerlerinin kullandığı demir maske bulundu
Antik kentteki kazıda, Roma askerlerinin kullandığı demir maske bulundu Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki  Hadrianaupolis antik kentinde sürdürülen çalışmalarda Roma askerine ait 1800 yıllık demir maske bulundu. 
23.11.2021 Kültür Sanat
Karabük'te mezarın içinden çıktı! İlginç yüzük: Çobanların tanrısı...
Karabük'te mezarın içinden çıktı! İlginç yüzük: Çobanların tanrısı... Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki Hadrianaupolis Antik Kentinde sürdürülen çalışmalarda kaya mezarlarının içinde 1800 yıl öncesine ait üzerinde mitolojiye göre Çobanların tanrısı Pan karakteri işli yüzük bulundu.
6.10.2021 Yaşam
Karabük'te kavşakta iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı
Karabük'te kavşakta iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı Karabük’te, kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.
6.09.2021 Gündem
11 Orman İşletme ve Fidanlık Müdürlüğü  kurulacak!
11 Orman İşletme ve Fidanlık Müdürlüğü kurulacak! 9 Orman Bölge Müdürlüğünde, 11 Orman İşletme ve Fidanlık Müdürlüğü kurulmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
3.06.2021 Gündem
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük tam kapanmada geçirilecek olan Ramazan Bayramı'nın arifesinde, şehit yakınları, şehitliklere akın etti. Acılı aileler, şehit mezarlarının başlarında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Kimi şehit yakını mezar taşlarını yıkadı, kimi ise çiçek dikti. Şehit yakınları, bir bayramı daha buruk geçirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
12.05.2021 Gündem
Beyoğlu'nda trans bireyin yüzüne kezzap atan saldırgan tutuklandı
Beyoğlu'nda trans bireyin yüzüne kezzap atan saldırgan tutuklandı İstanbul'da Suriye uyruklu trans bireyin yüzüne kezzap atan Emre B., Karabük'te yakalandı. Adliyeye sevk edilen Emre B. tutuklandı.
13.03.2021 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Rize'de sel felaketi! Ölü sayısı 2'ye yükseldi
Rize'de sel felaketi! Ölü sayısı 2'ye yükseldi Rize’de etkili olan sağanak, sele neden olurken, dereden taşan sular Rize-Erzurum yolunu ulaşıma kapattı. Taşkın nedeniyle araçlar suda sürüklendi, insanlar ev ve işyerlerinde mahsur kaldı. AFAD ve AKUT ekiplerinin kurtarma çalışmalarında mahsur kalan 36 kişi kurtarıldı. Rize Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, selden yaralı olarak kurtarılan 82 yaşındaki Havva Tüysüz'ün müdahaleye rağmen hayatını kaybettiğini açıkladı. Selde hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye yükseldi.
14.07.2020 Gündem
Kazayla kendini vuran Afgan uyruklu çoban öldü
Kazayla kendini vuran Afgan uyruklu çoban öldü Karabük'ün Eskipazar ilçesinde 18 yaşındaki Afgan uyruklu genç, oturduğu sırada elindeki tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.
12.07.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eskipazar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eskipazar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.