Erdal Beşikçioğlu

Erdal Beşikçioğlu

Son dakika erdal beşikçioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdal beşikçioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdal beşikçioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdal Beşikçioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdal beşikçioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 erdal beşikçioğlu haberi bulunmuştur. Tüm erdal beşikçioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Birçok ünlü isim de belediye başkanı olmak için yarıştı. Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Lal Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi isimler yerel yönetici olmak için halktan oy istedi. İşte belediye başkanı olan ünlü isimler...
1.04.2024 Magazin
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde aday olan ünlü isimler sandıkta ne sonuç aldığı merak konusu oldu. ‘Behzat Ç’ dizisindeki ‘emniyet amiri’ rolüyle tanınan CHP’nin Etimesgut adayı tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, oyların yüzde 55.7’sini alarak seçimi kazanırken, Düzce’de Yeniden Refah Partisi’nden seçime giren şarkıcı Davut Güloğlu, mevcut belediye başkanı AK Partili Faruk Özlü karşısında yüzde 29.5 oy alsa da kaybeden taraf oldu.
1.04.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı Yüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.
1.04.2024 Magazin
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları Erdal Beşikçioğlu seçim sonuçları anlık olarak takip edilmeye başlandı. 31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçlarında oy sayma işlemine geçti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aday olan sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte CHP Etimesgut seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Ankara Etimesgut belediye başkanı kim, Etimesgut belediyesi hangi partiden? CHP Erdal Beşikcioğlu, MHP Enver Demirel, İYİ Parti Hilmi Özer oy oranları
Ankara Etimesgut belediye başkanı kim, Etimesgut belediyesi hangi partiden? CHP Erdal Beşikcioğlu, MHP Enver Demirel, İYİ Parti Hilmi Özer oy oranları Ankara Etimesgut belediye hangi partiden? 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, halkın büyük ilgisini çekiyor. Bu seçimde, 81 il ve 922 ilçede toplamda 34 farklı siyasi parti yarışacak. Ayrıca, 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez sandık başına gidecek. Seçim sonuçlarına büyük bir merakla bakılan Ankara Etimesgut gibi önemli ilçelerin sonucu da merak ediliyor. Etimesgut’ta kimin belediye başkanı olacağı ve hangi partinin belediyeyi alacağı da heyecanla bekleniyor. İşte, Etimesgut yerel seçim sonuçları ile AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları hakkında merak edilenler...
22.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Altınok'tan 'kentsel dönüşüm' açıklaması
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Altınok'tan 'kentsel dönüşüm' açıklaması AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara'mızın birçok noktasında acilen bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Şereflikoçhisar'dan geçen fay hattında bir kırılma olursa, Ankara'da çok yıkım ve ölüm olur. Bir de bu binalar eskidi, her tarafları dökülüyor. Ankara'mızın birçok eskiyen dokusunda kentsel dönüşüm planlarımız olacak" dedi. Öte yandan Altınok, "Hızlı bir şekilde tamirini, tadilatını, onarımını yaparak, Ankapark'ı hizmet açacağız" diye konuştu.
23.01.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu nereden (hangi ilçeden) aday oldu? Oyuncu Erdal Beşikçioğlu hangi partiden aday?
Erdal Beşikçioğlu nereden (hangi ilçeden) aday oldu? Oyuncu Erdal Beşikçioğlu hangi partiden aday? 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala sanat dünyasından isimler de adaylıklarını açıklamaya başladı. Behzat Ç. karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen oyuncu Erdal Beşikçioğlu da Mahalli İdare Seçimleri 2024'te adaylığını açıkladı. Peki Erdal Beşikçioğlu hangi partiden aday oldu? Erdal Beşikçioğlu nereden, hangi ilçeden adaylığını açıkladı?
10.01.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu kızıyla aynı dizide!
Erdal Beşikçioğlu kızıyla aynı dizide! 'Behzat Ç.' dizisiyle büyük çıkış yakalayan tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu, kızı Derin Beşikçioğlu (22) ile 'Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç Hikayesi'nde' birlikte kamera karşısına geçti. Dizinin ikinci sezon galasına katılan baba kızım yaptığı açıklamalar dikkat çekti.
7.12.2023 Magazin
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu Vizyona girmesiyl çok konuşulan ve büyük gişe başarısı yakalayan “Bergen” filmi davalık oldu. 'Acıların kadını' lakaplı şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan filmin senaristleri Sema Kaygusuz ile Yıldız Bayazıt, maddi ve manevi haklarını ihlal ettikleri iddiasıyla yapımcı Mine Şengöz ile Orkestra Yapım’a dava açtı.
24.04.2023 Magazin
Erdal Beşikçioğlu'nun acı günü! Babasını son yolculuğuna uğurladı...
Erdal Beşikçioğlu'nun acı günü! Babasını son yolculuğuna uğurladı... Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun İzmir Urla'da yaşayan babası Bahattin Beşikçioğlu, bir süredir Alzheimer tedavisi gördüğü hastanede organ yetmezliğine bağlı olarak dün yaşamını yitirdi. Bahattin Beşikçioğlu bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
21.07.2022 Magazin
Erdal Beşikçioğlu'yu yıkan ölüm!
Erdal Beşikçioğlu'yu yıkan ölüm! Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, aldığı acı haberle yıkıldı. Erdal Beşikçioğlu'nun babası Bahattin Beşikçioğlu hayatını kaybetti.
20.07.2022 Magazin
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor? Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.
15.06.2022 Televizyon
Bergen filminin hasılatı dudak uçuklattı!
Bergen filminin hasılatı dudak uçuklattı! Başrolünde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Bergen filmi vizyonda yer aldığı 10 haftadan itibaren tüm zamanların en çok izlenen yapımları arasında 8. sırada yerini aldı. 10 milyon TL’ye mal olduğu olduğu konuşulan Bergen filminin hasılatı ise dudak uçuklattı.
17.05.2022 Magazin
Derya Uluğ'un 80 bin TL'lik klibine veto, çöpe gitti!
Derya Uluğ'un 80 bin TL'lik klibine veto, çöpe gitti! Derya Uluğ, 'Bergen: Saygı Albümü' için seslendirdiği 'Canım Dediklerim' şarkısına kendi cebinden 80 bin TL harcayarak klip çekti. Klip, gündemden düşmeyen 'Bergen' filminden görüntüler içerecek şekilde kurgulanmıştı. Filmin yapımcısı, söz konusu görüntüler üzerine harekete geçti.
13.04.2022 Magazin
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı!
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı! ATV ekranlarında yeni başlayan Hakim dizisi ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı. Konusu kadar oyuncu kadrosuyla da çok konuşulan dizinin Cuma'sının kim olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.
7.04.2022 Magazin
Hakim dizisi uyarlama mı, Your Honor dizisinden mi uyarlandı? Hakim dizisi konusu ne, gerçek mi?
Hakim dizisi uyarlama mı, Your Honor dizisinden mi uyarlandı? Hakim dizisi konusu ne, gerçek mi? Hakim dizisi uyarlama mı, konusu gerçek mi? Hakim dizisi yayınlandığı fragmanla dikkatleri üzerine çekti. Limon Film imzalı dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur'un paylaşıyor. Dram, suç ve aksiyon türü olan Hakim dizisi Your Honor dizisinden mi uyarlandı, Hakim dizisi konusu ne?
4.04.2022 Televizyon
Erdal Beşikçioğlu'dan 'Bergen' açıklaması! 'Çok izlenmesi bizi de şaşırttı!'
Erdal Beşikçioğlu'dan 'Bergen' açıklaması! 'Çok izlenmesi bizi de şaşırttı!' Seyirci'den büyük ilgi gören Bergen filminin gişe başarısı hakkında konuşan başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, "Filmin bu kadar çok izlenmesi bizi de şaşırttı" dedi.
24.03.2022 Magazin
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti!
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti! Pandemi süreciyle birlikte zor günler geçiren sinema salonlarına eski coşkusunu kazandıran ‘Bergen’, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 720 bin 96 seyirci tarafından izlendi ve toplam seyirci sayısı 4 milyonu aşarak 17 günde 4.094.043'a ulaştı.
21.03.2022 Magazin
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti...
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti... Acıların kadını lakaplı şarkıcının hayatını anlatan yapım için seyirci sinema salonlarına koştu. 'Bergen' heyecanı, gişe rakamlarına yansıdı.
8.03.2022 Magazin
Bergen filminin galası gerçekleştirildi! Farah Zeynep Abdullah damga vurdu...
Bergen filminin galası gerçekleştirildi! Farah Zeynep Abdullah damga vurdu... 'Acıların kadını' olarak tanınan Bergen'in hayatını konu alan "Bergen" filminin galası dün akşam gerçekleştirildi. Galaya filmin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran da katıldı. Farah Zeynep Abdullah'ın kıyefeti galaya damga vurdu.
3.03.2022 Magazin
Gülşen’den Bergen sürprizi!
Gülşen’den Bergen sürprizi! 1989 yılında öldürülen arabesk yıldızı Bergen’in anısına hazırlanan saygı albümünde Gülşen de yer alacak. Ünlü popçu, çalışma için Bergen’in en sevilen şarkılarından “Sen Affetsen Ben Affetmem”i yorumladı.
22.02.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem
Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen filmi ne zaman sinamalarda olacak?
Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen filmi ne zaman sinamalarda olacak? Hayatı ve şarkılarıyla bir döneme damga vuran Bergen’in hayatının anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen’i canlandırdığı film, ünlü sanatçının trajik olaylarla bezeli hayat hikâyesini odağına alıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen fiilmi ne zaman sinamalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyona gireceği tarih…
10.02.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Erdal Beşikçioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdal beşikçioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.