Gazete Vatan Logo
Magazin Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı

Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı

Yüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.

Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı

Erdal Beşikçioğlu CHP Etimesgut Belediye Başkanı adayı, Gazeteci & TV yorumcusu Mesut Yar Datça'dan bağımsız, Hakan Peker de Safranbolu için İYİ Parti'den Belediye Başkanı adayı olmuşlardı. Seçim sonuçları Mesut Yar ve Hakan Peker için yüz güldürmedi, Datça'da ve Safranbolu'da CHP adayları önde gidiyor. Başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu ise, Etimesgut'ta partisi CHP ile listenin ilk sırasında.

HAKAN PEKER HÜSRANA UĞRADI

İYİ Parti Safranbolu belediye başkan adayı olan şarkıcı Hakan Peker sandıktan çıkmadı. Safranbolu belediye adayı seçimlerinde Elif Köse yüzde 47,22 oy oranını alarak listeye ilk sıradan girdi. Hakan Peker ise listede kendine yer bulamadı.

GÖKHAN ZAN SANDIKTAN ÇIKAMADI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yarışa dahil olan futbolcu Gökhan Zan ise yüzde 2 oy alabildi.

MAHRUKİ KAZANAMADI

Ünlü dağcı Nasuh Mahruki ise İstanbul Beşiktaş'tan bağımsız aday olarak katıldığı yarışta seçilmeyi başaramadı.

DAVUT GÜLOĞLU 2. İSİM OLDU

Türkücü Davut Güloğlu da Yeniden Refah Partisi adayı olarak Düzce'den seçime girdi. Güloğlu Düzce'de başkanlık koltuğunu AK Partili rakibine kaptırdı.

Haberin Devamı