Gazete Vatan Logo

Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?

Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.

Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?

Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç.'yi canlandıran Erdal Beşikçioğlu, fenomen dizi Behzat Ç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Beşikçioğlu, magazin muhabirlerine yaptığı açıklamada yeni sezon müjdesini duyurdu.

BEHZAT Ç YENİDEN BAŞLAYACAK MI?

Dizide Behzat Ç.'yi canlandıran Erdal Beşikçioğlu, hayranlarının merakla beklediği müjdeyi açıkladı. Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. dizisinin aynı kadroyla devam edeceğini söyledi. 

"BİZİ İKNA ETMEK ZOR DEĞİL"

Beşikçioğlu, magazin muhabirlerine yaptığı açıklamada yeni sezon müjdesini duyurdu. Behzat Ç.'nin aynı kadroyla devam edeceğini belirten ünlü oyuncu, "Ufak tefek yeni kadromuz da olacak. Bizi ikna etmek hiç zor değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikayeyi, o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir" dedi.

Kanal ile ilgili bir açıklama yapılmadı, dizinin yeni bölümleri Blu TV'de yayınlanıyordu.

BEHZAT Ç'NİN KONUSU

Behzat Ç.,1985 yılında Polis Akademisi'nden mezun olmuş, cinayet büroda görev yapan bir polistir. Hizmet verdiği süre içinde aldığı kıdem tenzilleri nedeni ile başkomiser olarak kalmıştır. Ekibinde yer alan diğer polisler Harun, Hayalet, Akbaba, Eda, Emre Selim ve Cevdet ile beraber Behzat Ç., Ankara'da yaşanan cinayetleri çözmeye çalışmaktadır.

Haberin Devamı

BEHZAT Ç OYUNCU KADROSU

Behzat Ç. (Erdal Beşikçioğlu)

Esra Bulut (Canan Ergüder)

Harun Sinanoğlu (Fatih Artman)

Sabri Özay (Hayalet) (İnanç Konukçu)

İsmet Arif Karasu (Akbaba) (Berkan Şal)

Eda Akkaya (Seda Bakan)

Cevdet (Berke Üzrek)

Tahsin Yılmaz (Eray Eserol)

Selim (Hakan Hatipoğlu)

Emre (Engin Öztürk)

Aziz (Ahmet Uğurlu)

Suna (Mine Tugay)

Şevket Ç. (Ege Aydan)

Şule (Ayça Eren)

Eylül (Sezin Akbaşoğulları)

Memduh Başgan (Güven Kıraç)

Ercüment Çözer (Nejat İşler)