Enez

Enez

Son dakika enez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enez gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 enez haberi bulunmuştur. Tüm enez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri...
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri... 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yerel yöneticiler bu seçimle 5 yıl görevlerine devam edecek. En çok merak edilen illerin başında Edirne geliyor. Edirne Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini hangi partilerin kazandığı oldu. CHP ve AK Parti'nin başa baş gittiği şehirde Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'li Filiz Gencan Akın kazandı. Peki Edirne ilçe belediyelerini hangi partiler ve isimler kazandı?
3.04.2024 Gündem
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Edirne geldi. Edirne yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Edirne Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Edirne'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları: Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Edirne aday listesi
31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları: Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Edirne aday listesi Edirne yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Edirne iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Edirne aday listesi
24.03.2024 Gündem
Ramazanda ilk orucu açan şehir! İlk orucu hangi il açar, ilk orucu saat kaçta açacağız 2024? Orucu ilk ve son açan iller
Ramazanda ilk orucu açan şehir! İlk orucu hangi il açar, ilk orucu saat kaçta açacağız 2024? Orucu ilk ve son açan iller Orucu ilk hangi il açar, ilk orucu hangi şehir açar? 11 ayın sultanı Ramazan ayı başladı. Oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar, sabırla iftar saatine beklerken orucun ilk hangi şehir tarafından açılacağı merak konusu oldu. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar orucu ilk ve son açan iller için araştırma yapmaya başladı. İşte orucu ilk açan şehir…
11.03.2024 Ramazan Haberleri
Londra Antlaşması Özeti Ve Önemi... Londra Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Londra Antlaşması Özeti Ve Önemi... Londra Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Balkan Savaşı neticesinde Osmanlı İmparatorluğu'nun savaşı kaybetmesi sebebiyle yapılan antlaşma Londra Antlaşması olarak bilinmektedir. 1913 yılında gerçekleşen bu antlaşma Osmanlı Devleti ile Bulgaristan krallığı arasında yapılmıştır. Yapılan bu antlaşma ile beraber Osmanlı Devleti'nin Balkan bölgesindeki sınır Midye Enes arasında kalmıştır.
11.09.2023 Eğitim
Depremin izi her şeyi ortaya çıkaracak! İstanbul'da heyecanlandıran keşif
Depremin izi her şeyi ortaya çıkaracak! İstanbul'da heyecanlandıran keşif Avcılar'da Küçükçekmece Gölü havzası içinde sürdürülen Bathonea Antik Kenti kazılarında, M.S. 600'lü yıllarda çıkan büyük bir yangının karbon tabakası izleri ortaya çıkarıldı. Bu izlerin o dönemdeki depremin ardından çıkmış olabileceği göz önüne alınarak çalışmalar yoğunlaştırıldı.
1.09.2023 Yaşam
Kraliçe’de nefesler tutuldu!
Kraliçe’de nefesler tutuldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’de sular durulmuyor. Diziye Gaye karakteri ile katılan Sümeyra Koç, Ateş ve Deniz ilişkisinde krize neden olacak. Ateş’in eski sevgilisi olan Gaye'nin geri dönüşü ile ortalık karışıyor.
26.04.2023 Televizyon
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’nin dördüncü bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.
6.04.2023 Televizyon
Depremden sonra harekete geçildi! Alüvyon ve kayalık bölgeler belirlenecek
Depremden sonra harekete geçildi! Alüvyon ve kayalık bölgeler belirlenecek Kuzey Anadolu Fay zonuna yakınlığıyla bilinen Edirne ve ilçelerinde mikrobölgeleme araştırmasıyla yer altının tomografisi, ultrasonu çekilecek.
15.03.2023 Gündem
Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu!
Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi, 22 Mart Çarşamba akşamı ekran serüvenine başlıyor.
13.03.2023 Magazin
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Edirne'de yapılacak 1363 konutun kura çekimleri tamamlandı.
11.03.2023 Ekonomi
Kraliçe’nin Ateş’i Gökhan Alkan’dan basketbol şov!
Kraliçe’nin Ateş’i Gökhan Alkan’dan basketbol şov! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’de Ateş karakterini canlandıracak başarılı oyuncu Gökhan Alkan, çekimler başlamadan önce basketbol dersleri aldı. Ünlü basketbol koçu Ömer Uğurata ile çalışan Gökhan Alkan’ın tanıtımdaki performansı dikkat çekti.
8.03.2023 Televizyon
"Kraliçe" yakında Kanal D’de! Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandı
"Kraliçe" yakında Kanal D’de! Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandı Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin afişi yayınlandı.
7.03.2023 Televizyon
'Kraliçe'nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı!
'Kraliçe'nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin ilk tanıtımı yayınlandı. Basketbol maçı görüntülerinin yer aldığı tanıtımda Burcu Özberk ve Gökhan Alkan ise performansları ses getirdi.
6.03.2023 Televizyon
"Kraliçe" yakında Kanal D'de!
"Kraliçe" yakında Kanal D'de! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe yakında izleyici karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncuları Gökhan Alkan ve Burcu Özberk olurken, dizinin oyuncu kadrosu ise tamamlandı.  
1.03.2023 Televizyon
Saros Körfezi nerede, nereye bağlı? Saros Körfezi fay hattı hangi ilçelerden geçiyor?
Saros Körfezi nerede, nereye bağlı? Saros Körfezi fay hattı hangi ilçelerden geçiyor?  Marmara Denizi’nin içerisinden devam edip Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinden geçen ve Saros Körfezi’nin içerisine devam eden fay hattının, Kuzey Anadolu Fay hattının devamı niteliğinde olduğunu vurgulayan jeoloji mühendisi Can Yılmaz, “Bu hattın Edirne genelinde en yakın yeri Saros Körfezi sahil şeridinin 5 kilometre uzağında olduğu görülmektedir. Enez ilçemiz de bu hatta 25-30 kilometre yakınlıkta yer almaktadır” dedi. Peki, Saroz Körfezi nerede, nereye bağlı? Saros Körfezi fay hattı hangi ilçelerden geçiyor? 
21.02.2023 Gündem
Jeoloji mühendisi, 'Tehlikenin en büyük olduğu yerlerden biri' diyerek uyardı
Jeoloji mühendisi, 'Tehlikenin en büyük olduğu yerlerden biri' diyerek uyardı Edirne’nin Saros Körfezi’nden başlayıp, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki Aras Vadisi’ne kadar uzanan Kuzey Anadolu Fay hattının devamı niteliğindeki hattın Saros Körfezi sahil şeridinin 5 kilometre uzağında olduğunu belirten Jeoloji Mühendisleri Odası Edirne temsilcisi ve jeoloji mühendisi Can Yılmaz, “Bu bölgelerin oluştuğu alanlar alüvyon düzlüklerden dolayı ve depreme yakınlığını dikkate aldığımızda tehlikeli durumunun en büyük olduğu yerlerden bir tanesi” açıklamasında bulundu.
21.02.2023 Gündem
Bakan Koca'dan 'Ömür Erez' açıklaması: Adalet, şiddete cevabını verdi
Bakan Koca'dan 'Ömür Erez' açıklaması: Adalet, şiddete cevabını verdi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Kartal'da silahlı saldırıya uğrayan hemşire Ömür Erez'n katiliyle ilgili verilen karara ilişkin açıklama yaptı.
30.01.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Denizde sürüklenen tekne, ASELSAN'ın radarıyla tespit edildi! 2 kişi kurtarıldı
Denizde sürüklenen tekne, ASELSAN'ın radarıyla tespit edildi! 2 kişi kurtarıldı ASELSAN tarafından yerli ve milli imkanlarla üretilen Serdar 7M Sahil Gözetleme Radarı tarafından tespit edilen denizde sürüklenen tekne ve teknede bulunan 2 kişi kurtarıldı.
23.06.2022 Gündem
Uğur böcekleri her yeri istila etti! 'Felaket şekilde geldiler, çok kötü ısırıyorlar'
Uğur böcekleri her yeri istila etti! 'Felaket şekilde geldiler, çok kötü ısırıyorlar' Edirne'nin Enez ilçesinde turistik sahil bölgesi olan Saros Körfezi uğur böceklerinin istilasına uğradı. Sayıları oldukça fazla olan uğur böcekleri ara ara vatandaşları ısırdıkları için tatilciler tedirgin oluyor.
16.06.2022 Yaşam
Türkiye'den Yunanistan'a sert uyarı: Kuvvetle kınıyoruz
Türkiye'den Yunanistan'a sert uyarı: Kuvvetle kınıyoruz Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunanistan'ın devam eden hava sahası ihlalleri ile ilgili açıklama geldi.
20.05.2022 Gündem
Keşan’da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Keşan’da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Edirne'nin Keşan ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada iki sürücüden Nuran Sansar (59) öldü, C.E. (40) ise yaralandı.
19.04.2022 Yaşam
Edirne'nin neyi meşhur? Edirne'nin en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Edirne'nin neyi meşhur? Edirne'nin en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Bir zamanlar Osmanlı devletine başkentlik yapmış ve önemli Osmanlı tarihi eserlerinin yer aldığı şehirlerden biri Edirne olmaktadır. Edirne lezzetli yemekleri, tarihi eserleri, sıcak kanlı insanları ve konumu itibariyle Türkiye'nin önemli kentlerinden biri olmaktadır. Büyükbaş hayvancılığın yaygın olarak yapıldığı Edirne'de et ağırlıklı yemeklere yer verilmektedir.
1.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Enez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.