Emine

Emine

Son dakika emine haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emine ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emine haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emine

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emine gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.006 emine haberi bulunmuştur. Tüm emine haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kansere karşı yol gösteriyor! Mobil uygulama ile jinekolojik kansere farkındalık
Kansere karşı yol gösteriyor! Mobil uygulama ile jinekolojik kansere farkındalık Metropol dışında yaşayan kadınlar için jinekolojik kansere karşı yol gösterici olduğunu vurgulayan Kalkınmada Kadının Sağlık Hakkı Derneği (KADINSA) Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı ve Uzman Hemşire Emine Gök, hayata geçirdiği OncoHealth assistant uygulaması jinekolojik kansere karşı farkındalık kazandırdığını söyledi.
25.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Emine Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, tüm çocukların '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
23.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu'nun eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı Dünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katılan Emine Erdoğan, "Artan kronik hastalıklar ve aşırı ilaç kullanımı tüm dünyada sağlık politikalarını yeniden gözden geçirmenin zorunlu olduğu kanısını güçlendirmiştir. Bu noktada Dünya Sağlık Örgütü, geleneksel ve tamamlayıcı tıp yöntemlerinin ülkelerin sağlık sistemlerine dahil edilmesini teşvik etmektedir. Tarihi öğretilerin gün yüzüne çıkarılarak, modern uygulamalara entegrasyonunda üzerimize düşeni yerine getirmek için 2012 yılında Sağlık Bakanlığımız bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Daire Başkanlığı kuruldu" dedi.
19.04.2024 Gündem
Erdoğan çiftinden bayram mesajı
Erdoğan çiftinden bayram mesajı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya üzerinden mesaj yayımladı.
10.04.2024 Gündem
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
Turfanda ürünle çifte kazanç: İlk hasat fasulyede! "İyi bir gelir sağlıyor"
Turfanda ürünle çifte kazanç: İlk hasat fasulyede! "İyi bir gelir sağlıyor" Türkiye'nin üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında iki farklı ürün üretimi yapan çiftçiler, üzümden önce bağların altlarına diktikleri fasulyede hasada başladı.
2.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması sonrası açıklamada bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. 31 Mart seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırdı. Bu seçimin galibi demokrasimizdir, milli iradedir. 85 milyonun tamamıdır." dedi.
1.04.2024 Gündem
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sinop geldi. Sinop yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sinop Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sinop'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Sinop belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Sinop yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı olacak'
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı olacak' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Gerçekten arka arkaya bu kadar kısa bir süreyle bu iki seçim milletimizi yordu. Bizleri de yordu. Çünkü çok yoğun bir kampanya geçirdik. Bu kampanyadan sonra da bugün bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel yönetimlerde inşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı: Sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı: Sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı yayımladı. Emine Erdoğan, "Kaynakların en üst düzeyde kullanıldığı, atıkların en aza indirildiği ve sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum" ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
Sıfır Atık gazetesinin yeni sayısı yayımlandı! Emine Erdoğan'ın sözleri manşet
Sıfır Atık gazetesinin yeni sayısı yayımlandı! Emine Erdoğan'ın sözleri manşet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde 2017'de başlatılan 'Sıfır Atık Hareketi'nin çalışmalarını konu alan 'Sıfır Atık' gazetesinin yeni sayısı yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hem matbu olarak hem de dijitalde dolu dolu içeriklerle yayınlanan gazetemiz okuyucularıyla buluştu" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajında, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
27.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajında, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
27.03.2024 Gündem
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu!
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu! Kayseri'de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları, yerel mahkemenin uyguladığı tahrik indiriminin kaldırılması talebiyle kararı temyiz edip, dosyayı Yargıtay'a taşıdı.
27.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Koruyucu aile olmayı seçen anne ve babalarımızı yürekten takdir ediyorum
Emine Erdoğan: Koruyucu aile olmayı seçen anne ve babalarımızı yürekten takdir ediyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, koruyucu aile olmayı seçen anne ve babaları yürekten takdir ettiğini belirtti.
22.03.2024 Gündem
Unutulmaya yüz tutan tescilli Obruk halısı kadınların elinde değer buluyor
Unutulmaya yüz tutan tescilli Obruk halısı kadınların elinde değer buluyor 2017 yılında coğrafi işaretle tescillenen ve uzun yıllardır dokunmayan Niğde’nin Obruk halısı, Bor Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi atölyesinde kadınlar tarafından özenle dokunuyor.
17.03.2024 Gündem
Sabahları zor uyanmak hastalık belirtisi olabilir! Depresyon, uyku apnesi
Sabahları zor uyanmak hastalık belirtisi olabilir! Depresyon, uyku apnesi Kaliteli bir uykunun önemine ve uyku sorunlarının nedenlerine dikkat çeken Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Emine Esra Okuyucu, “Sağlıklı bir uyku düzeni hem bedensel hem de ruhsal iyiliğe katkı sağlarken, aynı zamanda iş ve okul yaşamındaki başarıyı da artırıyor. İdeal olan; 10 dakika içinde uykuya geçebilmek ve sabahları yenilenmiş olarak kalkmaktır. Sabah uyanamama sorununun altında uyku apnesi, kalitesiz uyku veya depresyon gibi sebepler olabilir” dedi.
14.03.2024 Sağlık
Serebral palsili Pınar, 'Para Karate' ile hayata tutunup Türkiye 2.'si oldu! Hedefi dünya şampiyonluğu
Serebral palsili Pınar, 'Para Karate' ile hayata tutunup Türkiye 2.'si oldu! Hedefi dünya şampiyonluğu Adana’da doğuştan serebral palsi hastası olan 33 yaşındaki 1 çocuk annesi sağlık çalışanı Emine Pınar Furucu, 5 ay önce başladığı para karatede Türkiye 2.'si oldu.
15.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarda vatandaşın evine misafir oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarda vatandaşın evine misafir oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, iftarını Ankara'da misafir oldukları Taş ailesi ile birlikte yaptı.
13.03.2024 Gündem
Adana 80 yaşındaki hastaya 8 saatlik ameliyatta biri çok riskli 5 operasyon! Türkiye'de bir ilk yaşandı
Adana 80 yaşındaki hastaya 8 saatlik ameliyatta biri çok riskli 5 operasyon! Türkiye'de bir ilk yaşandı Adana'da, Emine Rozi'ye (80), 1,5 yıl önce aort kapağına yerleştirilen tel kafesinin çıkarılması için yapılan ameliyatta ayrıca yerine biyolojik aort kapağı kondu, diğer kapağın yerine yeni mitral biyolojik kapak yerleştirildi, 3'üncü kapak tamir edildi, tıkalı 2 kalp damarına baypas yapıldı, aort damarı genişletildi. Prof. Dr. Mehmet Şah Topçuoğlu, aort kapağına yerleştirilen tel kafesinin çıkartılması operasyonunun bugüne kadar dünyada 30 hastaya yapıldığını, bu hastaların yarısının ameliyat masasında hayatını kaybettiğini, yaptıkları ameliyatın ise Türkiye'de ilk olduğunu söyledi.
12.03.2024 Adana
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma Biz De Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü ‘Şehitlerimizi Unutmadık, Unutmayacağız’ temalı karma spor etkinliği gerçekleştirdi.
11.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emine ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emine haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.