Elysee Sarayı

Elysee Sarayı

Son dakika Elysee Sarayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elysee Sarayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elysee Sarayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elysee Sarayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elysee sarayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 429 elysee sarayı haberi bulunmuştur. Tüm elysee sarayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı 36. gününe giren İsrail-Hamas savaşı, İsrail'in acımasız saldırıları ile devam ediyor. Dün Gazze'deki hastaneleri kuşatma altına alan İsrail askerleri, Hamas savaşçıları ile sıcak çatışmalara girerken hastanelere sığınan binlerce sivil ve yüzlerce hasta çapraz ateşin ortasında kaldı. Öte yandan Gazze’deki Sağlık Bakanlığı "İsrail güçlerinin, içerisinde hareket eden her şeyi hedef alması nedeniyle Şifa Hastanesi hizmet dışı kaldı." açıklamasını yaptı.
11.11.2023 Dünya
Fransa'da tarihi seçim! İlk sonuçlar geldi: Macron ve Marine Le Pen...
Fransa'da tarihi seçim! İlk sonuçlar geldi: Macron ve Marine Le Pen... Fransa’da sandık çıkış anketlerine göre mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron oyların yüzde 57,60‘ını alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.
24.04.2022 Dünya
Ukrayna'dan tahliyelerle ilgili flaş açıklama! Bakan Akar duyurdu: Gemi desteği verebiliriz
Ukrayna'dan tahliyelerle ilgili flaş açıklama! Bakan Akar duyurdu: Gemi desteği verebiliriz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sivil ve yaralıların Mariupol'den tahliyesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, "Özellikle Mariupol’deki sivil ve yaralı Türk ve diğer ülke vatandaşlarının denizden tahliyesi konusunda gemi desteği verebiliriz. Bu kapsamda Rusya Federasyonu ve Ukrayna makamları ile koordinelerimiz sürüyor" dedi.
2.04.2022 Gündem
Macron, Rus ordusunun kaçırdığı Melitopol Belediye Başkanını Elysee Sarayı'nda ağırladı
Macron, Rus ordusunun kaçırdığı Melitopol Belediye Başkanını Elysee Sarayı'nda ağırladı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Ukrayna Parlamento Heyetini ve Rus ordusu tarafından esir alınıp sonra serbest bırakılan Melitopol Belediye Başkanı Ivan Fedorov'u Elysee Sarayında ağırladı.
2.04.2022 Dünya
Zelenski'yi taklit eden Fransa Cumhurbaşkanı Emmanue Macron alay konusu oldu!
Zelenski'yi taklit eden Fransa Cumhurbaşkanı Emmanue Macron alay konusu oldu! Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron sosyal medyanın gündemine oturdu. Her zaman takım elbise ile görmeye alışkın olduğumuz Macron'un yeni imajı ortaya çıktı. Kot pantolon ve kapüşonlu giyen ve kirli sakal bırakan Macron'un Ukrayna lideri Zelenski'yi kopyaladığı iddiası sosyal medyada günün konusu oldu.
15.03.2022 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Biden ve Zelenskiy ile telefonda görüştü
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Biden ve Zelenskiy ile telefonda görüştü Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, önce ABD Başkanı Joe Biden ile daha sonra Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi yaparak Rusya'ya yeni yaptırımları ele aldı.
14.03.2022 Dünya
Scholz ve Macron'dan Putin'e ateşkes çağrısı
Scholz ve Macron'dan Putin'e ateşkes çağrısı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz, telefonda görüştükleri Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Ukrayna'da derhal ateşkes ilan edilmesini istedi.
10.03.2022 Dünya
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı...
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı... Rusya Ukrayna Savaşı'nın 14'üncü gününe girdiği dakikalarda, dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişinin sosyal medya akışlarına bir paylaşım düştü. Ukrayna lideri Zelenski'nin eşi Olena Zelenska'nın "Küresel Medyaya Açık Mektup" başlığıyla paylaştığı çok güçlü ifadeler içeren metin, Zelenska için neden "Ukrayna'nın en güçlü silahı" yorumları yapıldığını da bir kez daha ortaya koymuş oldu...
9.03.2022 Dünya
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri...  Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri... Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi Tüm dünyanın endişe içinde takip ettiği Ukrayna-Rusya savaşında 11. güne girildi. Çatışmalar hız kesmeden devam ediyor. Rus güçleri Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yaklaştı. Çatışmaların şehir şehrin girişine kadar dayandığı belirtiliyor. Başkentin girişlerine beton ve çelik bloklar kuruldu. Zelenski, Rus roketlerinin Vinnytsia bölgesindeki havaalanının tamamen yok ettiğini söyledi.
6.03.2022 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Putin ve Zelenskiy ile görüştü
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Putin ve Zelenskiy ile görüştü Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile telefonda görüştü.
3.03.2022 Dünya
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Putin'in kararı dünyada ses getirdi! Peş peşe açıklamalar geldi
Putin'in kararı dünyada ses getirdi! Peş peşe açıklamalar geldi Rusya-Ukrayna arasında aylardır devam eden ve son günlerde tansiyonu giderek artan krizin topyekûn bir savaşa dönüşmesi artık an meselesi haline geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerini resmen tanıma kararı dünyayı alarma geçirdi. Karara dünya devletlerinden tepki yağarken tüm dünya basınının da manşetlerinde bu kararın yankıları yer aldı.
22.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmesi! Putin ve Macron görüştü, uzlaşma sağlandı
Rusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmesi! Putin ve Macron görüştü, uzlaşma sağlandı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un yaptıkları telefon görüşmesinde, Rusya-Ukrayna krizinde diplomatik çözüm konusunda uzlaştığı bildirildi.
20.02.2022 Dünya
Fransa’da 31 Aralık gecesi konser ve havai fişek gösterileri yasaklandı
Fransa’da 31 Aralık gecesi konser ve havai fişek gösterileri yasaklandı Fransa Başbakanı Jean Castex, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 31 Aralık gecesi konser ve havai fişek gösterisi yapılmasının yasaklandığını duyurarak, 9 Ağustos’ta yürürlüğe giren Covid-19 sağlık kartının aşı kartı uygulamasına dönüştürülmesinin planlandığını açıkladı.
17.12.2021 Dünya
Almanya’nın yeni Başbakanı Macron ile bir araya geldi!
Almanya’nın yeni Başbakanı Macron ile bir araya geldi! Almanya’nın yeni Başbakanı Olaf Scholz göreve gelmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini Fransa’ya yaparak, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.
10.12.2021 Dünya
Fransa'da ilk kez oluyor! Macron bu görüntüyle tarihe geçti
Fransa'da ilk kez oluyor! Macron bu görüntüyle tarihe geçti Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, başkent Paris'te 17 Ekim 1961'de Cezayir'in bağımsızlık mücadelesine destek için barışçıl gösteri düzenleyen Cezayirlilere yönelik katliamda hayatını kaybedenler için yapılan anma törenine katıldı.
16.10.2021 Dünya
'Casus yazılım' skandalı dünyayı karıştırdı! Macron ve 5 Fransız bakan hedefte...
'Casus yazılım' skandalı dünyayı karıştırdı! Macron ve 5 Fransız bakan hedefte... ‘Pegasus’ skandalının yankıları, tüm dünyada büyüyerek devam ediyor. İsrailli bir teknoloji şirketi tarafından geliştirilen yazılımın hükümetler tarafından aktivistler, gazeteciler, iş insanları ve siyasetçileri izlemek için kullanıldığı ortaya çıkmıştı. Skandalda, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un da adının geçmesi krizi daha da büyüttü.
24.09.2021 Dünya
Fransız bakanların cep telefonlarında 'casus yazılım' iddiası
Fransız bakanların cep telefonlarında 'casus yazılım' iddiası Fransa'da 5 bakanın cep telefonlarında "Pegasus" adlı casus yazılımın izlerinin tespit edildiği ileri sürüldü.
23.09.2021 Dünya
Dünyayı sarsan casus yazılım skandalında flaş gelişme! Listedeki isimler ortaya çıktı...
Dünyayı sarsan casus yazılım skandalında flaş gelişme! Listedeki isimler ortaya çıktı... Gelen son dakika haberine göre; İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği 'Pegasus' adlı casus yazılıma ilişkin sızan veritabanında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kullandığı telefon numaralarının da bulunduğu ortaya çıktı.
20.07.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Biden görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Çok önemli adımlar yolda
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Biden görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Çok önemli adımlar yolda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'ın dünya kamuoyunun da merakla beklediği kritik görüşmesi, Brüksel'deki NATO Zirvesi'nin ardından dün gerçekleşti. ABD Başkanı ile samimi bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülkenin yeni dönemdeki yol haritası için "İşbirliğimizi artıracağız" şeklinde konuştu.
15.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Brüksel'de peş peşe kritik görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Brüksel'de peş peşe kritik görüşmeler! Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmelerini gerçekleştirmek için NATO karargahına geldi. İlk görüşmeyi Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile yapan Erdoğan, daha sonra İngiltere Başbakanı Johnson ve Almanya Başbakanı Merkel ile görüştü. Erdoğan, TSİ 18.00'da ABD Başkanı Biden ile de bir görüşme gerçekleştirecek.
14.06.2021 Siyaset
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a tokat attı! Ülke şokta...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a tokat attı! Ülke şokta... Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı.
8.06.2021 Dünya
Fransa'da flaş koronavirüs kararı! 4 hafta boyunca yasak olacak
Fransa'da flaş koronavirüs kararı! 4 hafta boyunca yasak olacak Fransa Cumhurbaşkanı Macron, 19 bölgedeki sokağa çıkma kısıtlamasının 3 Nisan'dan itibaren 4 haftalığına ülke genelinde uygulanacağını açıkladı.
31.03.2021 Dünya
Fransa ülkeye giriş çıkışları yasakladı!
Fransa ülkeye giriş çıkışları yasakladı! Fransa, Avrupa Birliği dışındaki ülkelerden giriş çıkışları 31 Ocak'tan itibaren yasaklayacak.
29.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Elysee Sarayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elysee sarayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.